Yaaaa evet kuzumKııızzz canım benim maşallah sen de mi hamilesin
Canim sende yurtdisindaydin demiMerhabalar az önce ikili tarama yapıldı ölçümler güzel çok şükür..nipt test için kan verdim oda iki haftaya sonucu cikar inşallah12+2 çıktı ölçümde ama bende şöyle bir sorun var göbekten muayenede görünmüyor bebek vajinal bakılıyor..göbekten hiç gözükmüyor vajinal bakınca şak kocaman orada Dr bile şaşırdı.. rahimin çok gerisindeymis bir aya kadar yukarı çıktıkça gözükür dedi endiselenmememi söyledi ama ben sormak istedim sizlere böyle durum yaşayan,duyan,bilen var mı? Bu arada cinsiyet tahminide yaptı kız dedi ama nipt sonucu kesinleşir artık..
650 de 1 dedi dr. Aslında çok riskli değil ama fetal dna öneriyorum dedi. İçim rahat etsin yaptırıcam 400 euro imiş sıpa masraflara başlıyorHayırlı güzel sonuçlar alırsın inşallah canım
Ben cuma gidiyorum canım ama sanki daha erkenYohturrrrr sen ne zaman gıdıyorsun
Masallah kuzum yanı evet rahmın gerısınde konumlandıgı yer falan farklı olabılır ama ultrasonda gozukmeme durumunu duymadım ama doktorun endıselenecek birsey yok dıyorsa dınle kuzum aklını bulandırma hiç :)Merhabalar az önce ikili tarama yapıldı ölçümler güzel çok şükür..nipt test için kan verdim oda iki haftaya sonucu cikar inşallah12+2 çıktı ölçümde ama bende şöyle bir sorun var göbekten muayenede görünmüyor bebek vajinal bakılıyor..göbekten hiç gözükmüyor vajinal bakınca şak kocaman orada Dr bile şaşırdı.. rahimin çok gerisindeymis bir aya kadar yukarı çıktıkça gözükür dedi endiselenmememi söyledi ama ben sormak istedim sizlere böyle durum yaşayan,duyan,bilen var mı? Bu arada cinsiyet tahminide yaptı kız dedi ama nipt sonucu kesinleşir artık..
650 de 1 dedi sonuca çok risk yok ama tedbir için fetal dna öneriyorum dediAynen bende de öyle. Eşime diyorum kızlar kızlar. Kızlar kim diyor kulüp diyorum
İnşallah hep birlikte güzellikle tamamlarız tüm süreci
yanı kesın sonuc ıcın evet erken aslında ama tahmın yurutebılır belkımmBen cuma gidiyorum canım ama sanki daha erken
Özele mi gidiceksin belki söyleyebilir ay artık öğrenelim heyecanlanıyorumyanı kesın sonuc ıcın evet erken aslında ama tahmın yurutebılır belkımmben carsamba gıdıcem sansımı denıcem 13 hafta cıvarı olur dıye dusunuyorum gelısımı ınsallah soyler bısıler
Gözün aydın canım darısı sonuç bekleyenlere inşallahMerhabalar az önce ikili tarama yapıldı ölçümler güzel çok şükür..nipt test için kan verdim oda iki haftaya sonucu cikar inşallah12+2 çıktı ölçümde ama bende şöyle bir sorun var göbekten muayenede görünmüyor bebek vajinal bakılıyor..göbekten hiç gözükmüyor vajinal bakınca şak kocaman orada Dr bile şaşırdı.. rahimin çok gerisindeymis bir aya kadar yukarı çıktıkça gözükür dedi endiselenmememi söyledi ama ben sormak istedim sizlere böyle durum yaşayan,duyan,bilen var mı? Bu arada cinsiyet tahminide yaptı kız dedi ama nipt sonucu kesinleşir artık..
Gönlüne göre olsun inşallah herşey canım650 de 1 dedi dr. Aslında çok riskli değil ama fetal dna öneriyorum dedi. İçim rahat etsin yaptırıcam 400 euro imiş sıpa masraflara başlıyorSonucu güzel olsun da yeter
Öğrensekte ufaktan alışverişe başlasakÖzele mi gidiceksin belki söyleyebilir ay artık öğrenelim heyecanlanıyorum
he kuzum adam kovmazsa inşallah gecen sefer bı hafta sonra gıttıgımde daha yenı bakmıstık sana neden geldın dedıÖzele mi gidiceksin belki söyleyebilir ay artık öğrenelim heyecanlanıyorum
Aynen canım iyi olsunlar yeter, enfeksiyon da korkutmuştu çok şükür gördüm rahatladımGönlüne göre olsun inşallah herşey canımah ah hele Bi doğsunlar daha ne masraflar çıkacak onlar iyi olsunda herşey olur olur gider
Eğer beklememis haliyse silik çizgi var maşallah
İlk olduğunda da silik çizgi vardı ama telefonda görünmezdi sonradan böyle netleştiEğer beklememis haliyse silik çizgi var maşallah
Ne saçma bir usluphe kuzum adam kovmazsa inşallah gecen sefer bı hafta sonra gıttıgımde daha yenı bakmıstık sana neden geldın dedııstemeye ıstemeye baktı resmen
Gecen gittiğimde de agız burun kıvırdı devlet hastanesınde de gıtmıssınız testlerını yaptırmıssınız zaten dıyorrr , sankı sana gelmekte mecburum kıl kaptım D: bu doktorum ben oglumda 6 aylık hamıleydım randevuya gıttıgım gun tez ıcın hastaneden ayrıldıgını ogrendımlaf arasında onuda caktırdım belkı oda benden hoslanmıyor
Devlete yenı bı doktor gelmıs genc yenı jenarasyondan ınstagram sayfası falan var bı kac soru sordum cevapladı mhrsden randevu alın gelın falan dedı hosuma gıttı ınsallah yuz yuzede tutar enerjımmmm amınnn
Tamam insallah yarin daha net çıkar daha adetine çok var ya erken döllenme mi acaba bakalım.ne çıkacak yarin inşallah mutlu haberlerini bekliyoruz. İmkanın olursa kan testi en garantisiİlk olduğunda da silik çizgi vardı ama telefonda görünmezdi sonradan böyle netleşti
5 gebelik testim var 2si erken gebelik 2si kaset 1 innovita onlarla netleştireyim sonra. İdrarı dökmedim başka marka ile yapayım dedim ama biri bekletilmemesi lazım dedi yapsam çıkmaz mı acaba ya yapmak istiyorumTamam insallah yarin daha net çıkar daha adetine çok var ya erken döllenme mi acaba bakalım.ne çıkacak yarin inşallah mutlu haberlerini bekliyoruz. İmkanın olursa kan testi en garantisi
Evet yurt dışındayım bende..ben cinsiyete çok takilmamistim sağlıklı olsun önemli olan o..yaş 36 hatta 37 giricem bu nedenler yaptırmak istedi Dr sonuç ne olursa olsun ben onu doğurma karari aldım zaten..ay bu arada eşime dedim bu çok nazlı bak kendini göstermiyor ultrasonda bile ismide hazır kız ise kesin Naz koyalım dedimCanim sende yurtdisindaydin demi
Bizdede nipt testiyle cinsiyet ogreniliyor
Hatta doktorlar artik tahminde fazla bulunmuyolar nipt daha kesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?