EsilaDiğer kızlarının adı ne :)
Doktor yönlendirdi genzone diye bi yermiş kanı falan hastanede alıyor burası sadece aracı anladığım kadarıyla İstanbula yolluyoruz ordan fransaya gidiyor dediHangi firmaya verdin canım?
Ben de cuma günü kontrole gidince soracağım doktora ikili üçlü falan yaptırmayacağım için muhtemelen önerecek belki anlaşmalı olduğu yer vardır ama ben yine de bakıyorum bütün firmalara şimdiden bayramdan önce vereyim çıksın aradan diye düşünüyorum
Cinsiyet çıkıyormuş ama Türkiyede onun paylaşılması yasakmış öyle dedi. Dr ile paylaşırız diye de sıkıştırdı araya ben de doktordan öğrenirim artıkAa öyle mi hayatta ki tüm şansımı burda kullanmamıiımdır inşallah
Off iyi para ama sağlık olsun bazen her şeyin önüne geçiyo. Her şeyi çıkar onda cinsiyet dahil. Hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım
Canim aslinda catlak tamamen kisiden kisiye degisiyoKızlar bir şey soracağım.
Benim doktorum 4. aydan itibaren mustelanın çatlak önleyici kremlerinden kullanmaya başlayabilirsin demişti. Vakit yaklaşıyor ufaktan bakıp alayım diyorum. Tecrübeli anneler kullandınız mı siz? Memnun muydunuz ya da çatlak olmaması için ne gibi önlemler aldınız?
Bizimkilerde damatlarina verdiği değeri oğluna vermez. Anlayamiyoruz onları nasıl dusunuyorlarsa çözemedim. Evlilik zor zanaatmis gercektenUzağım evet bayramda bende misafir gibi takılıp döneceğim . İşin ilginci beni geçtim torunlarını geçtim kadın kendi oğlunu eşimi de aramıyor ne yaptın ne ettin diyesoğuk olursun anlarımda azıcık çocuğunu ararsın yani ..
Garip anlam verilmiyor .. bayramda gideceğiz mesela hiç bir şey olmamış gibi davranırlar . Ama bu sefer misafir gibi hareket edeceğim valla . Ama eşim konuşacakmış konuşma dedim boşver ben söyledim zannederler gerek yok dedim kendileri bilirler . Torun olunca da başlarlar aramaya sormaya o zaman görürüm onlarıBizimkilerde damatlarina verdiği değeri oğluna vermez. Anlayamiyoruz onları nasıl dusunuyorlarsa çözemedim. Evlilik zor zanaatmis gercekten
Benim beta 267 pap 3.57 çıkmıştı ben 10+2 de verdim doktorum alabiliriz kanı dedi sonuç 1 hafta sonra çıktı işte doktorum gayet güzel herşey yolunda dedi. Şimdide 12+4 üm. Zaten 10. Haftamda muayene ederken burun kemiğini gördüm ense kalınlığıda gayet iyi demişti. En uçuk tahlil sonucu benim sankiRapor oluşmamış daha sanırım canım. Doktor var akşamüstü bakalım. Araştırdım benzer değerleri olan bulamadım hiç. Senle de çok uçuk farklarımız yok aslında pap yarı yarıya bi ama bakalım
Benim doktorum çatlak oluşmasın diye krem verdi doğal kremmiş çanakkale tarafında yapılıyomuş hatta trendyolda da satılıyo. Bakmak istersen adını yazayım. Zeytinyağı ve balmumundan yapılıyomuş. Hatra sezeryan olursan dikiş yerinede sürersin dedi. Kremin adı balomeniKızlar bir şey soracağım.
Benim doktorum 4. aydan itibaren mustelanın çatlak önleyici kremlerinden kullanmaya başlayabilirsin demişti. Vakit yaklaşıyor ufaktan bakıp alayım diyorum. Tecrübeli anneler kullandınız mı siz? Memnun muydunuz ya da çatlak olmaması için ne gibi önlemler aldınız?
Benim yaştan dolayı doktor fetal dna istedi ya. Aslında biraz para işi de dönüyor gibi geldi ama içimiz rahat etsin dedim.Benim beta 267 pap 3.57 çıkmıştı ben 10+2 de verdim doktorum alabiliriz kanı dedi sonuç 1 hafta sonra çıktı işte doktorum gayet güzel herşey yolunda dedi. Şimdide 12+4 üm. Zaten 10. Haftamda muayene ederken burun kemiğini gördüm ense kalınlığıda gayet iyi demişti. En uçuk tahlil sonucu benim sanki
Ya bu çatlak konusunda şey diyorlar, çatlaklar derinin altında oluşmaya başladığı için üstten sürdükleriniz önlemez, etki etmez ama biz yine de sürelimBenim doktorum çatlak oluşmasın diye krem verdi doğal kremmiş çanakkale tarafında yapılıyomuş hatta trendyolda da satılıyo. Bakmak istersen adını yazayım. Zeytinyağı ve balmumundan yapılıyomuş. Hatra sezeryan olursan dikiş yerinede sürersin dedi. Kremin adı balomeni
Ay neden yasakmisCinsiyet çıkıyormuş ama Türkiyede onun paylaşılması yasakmış öyle dedi. Dr ile paylaşırız diye de sıkıştırdı araya ben de doktordan öğrenirim artık
Ooo para valla hepsinde dönüyoBenim yaştan dolayı doktor fetal dna istedi ya. Aslında biraz para işi de dönüyor gibi geldi ama içimiz rahat etsin dedim.
Ama hepsi deri altına nufüz ediyo zaten. Emilsin diye göbeğim açıkta dolanıyorımYa bu çatlak konusunda şey diyorlar, çatlaklar derinin altında oluşmaya başladığı için üstten sürdükleriniz önlemez, etki etmez ama biz yine de sürelimben de bio oil aldım arada sürüyorum.
Ben artık yazmaktan yoruldum ama sanırım 9 Ay böyle geçecekKızlar selam, 12. haftada hala kasık ve alt karın ağrısı çeken var mı? Çok kötüyüm bugün
Ben merak edip biraz araştırdım da cinsiyete göre bebeği aldırmaya kalkanlar olabildiği için diye birşeyler okudum. Düşününce mantıksız da gelmedi illa erkek çocuk diyenler hala var maalesef. Eğer o yüzdense haklılar yoksa başka bi mantıklı açıklaması da yok sankiAy neden yasakmis
Okadar para verdikten sonra niye yasakmis merak ettim gercektende
Biz nipt plus firması ile anlaştık, perşembe 11+1 de eve gelip kan alacaklar.. 6.450 TL ve Türkiye de bakılacak 10 12gun içinde çıkacak inşallah sagliklaBenim yaştan dolayı doktor fetal dna istedi ya. Aslında biraz para işi de dönüyor gibi geldi ama içimiz rahat etsin dedim.
Valla yaptırdım gitti bileOoo para valla hepsinde dönüyoistersen birde devlete git belki onlar farklı söyler
İyiymiş bana dr önerdi bi yeri pek bi araştırmadım da açıkçası bugün izinliydim başka zamanım da yoktu. Aslında sonra araştırsaydım dedim ama verdik gitti artıkBiz nipt plus firması ile anlaştık, perşembe 11+1 de eve gelip kan alacaklar.. 6.450 TL ve Türkiye de bakılacak 10 12gun içinde çıkacak inşallah saglikla
Merhaba canım. Ben de bırakmadan önce pıhtılaşma testi yaptırayım dedim ama uzun sürecekmiş ya sonucu, sizin ne kadar sürede çıktı? Benim 1 ay sonra ancak çıkacaksaol kuzum. Tüp bebek benimkisi tedavide kullanıyordum bırakmak için test yapıldı. Ben diyordum ki yoktur kesin az kaldı bırakırım diyordum. Sonuçlar bi geldi pıhtılaşma varmış şimdi her gün vuruluyorum göbüşüm mosmor.. Yeterki sağlık olsun bebeğim iyi olsunda kullanılır yapcak bişey yok. Maddi manevi bu yolda yorulduk o yüzden çok şükür diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?