2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Doktor yönlendirdi genzone diye bi yermiş kanı falan hastanede alıyor burası sadece aracı anladığım kadarıyla İstanbula yolluyoruz ordan fransaya gidiyor dedi

Cinsiyet çıkıyormuş ama Türkiyede onun paylaşılması yasakmış öyle dedi. Dr ile paylaşırız diye de sıkıştırdı araya ben de doktordan öğrenirim artık

Canim aslinda catlak tamamen kisiden kisiye degisiyo
Ilk gebeligimde hiiic bise kullanmadim bir cizigim gene olmadi
Ikincisinde boyle arada elime gectikce badem yagi, argan yagi, hindistan cevizi yagi, aloevera gibi seylerden surdum ama dedigim gibi hergun duzenli degil arada elime hangisi gelirse. Ikincide de yok diyecek kadar catlagim olmadi.
Arkadasim neler kullanmadi en kalitelisinden en pahalisina ama vucudunun bi cok yerinde catlaklar olustu.

Bizimkilerde damatlarina verdiği değeri oğluna vermez. Anlayamiyoruz onları nasıl dusunuyorlarsa çözemedim. Evlilik zor zanaatmis gercekten

Bizimkilerde damatlarina verdiği değeri oğluna vermez. Anlayamiyoruz onları nasıl dusunuyorlarsa çözemedim. Evlilik zor zanaatmis gercekten
Garip anlam verilmiyor .. bayramda gideceğiz mesela hiç bir şey olmamış gibi davranırlar . Ama bu sefer misafir gibi hareket edeceğim valla . Ama eşim konuşacakmış konuşma dedim boşver ben söyledim zannederler gerek yok dedim kendileri bilirler . Torun olunca da başlarlar aramaya sormaya o zaman görürüm onları

Benim beta 267 pap 3.57 çıkmıştı ben 10+2 de verdim doktorum alabiliriz kanı dedi sonuç 1 hafta sonra çıktı işte doktorum gayet güzel herşey yolunda dedi. Şimdide 12+4 üm. Zaten 10. Haftamda muayene ederken burun kemiğini gördüm ense kalınlığıda gayet iyi demişti. En uçuk tahlil sonucu benim sanki

Benim doktorum çatlak oluşmasın diye krem verdi doğal kremmiş çanakkale tarafında yapılıyomuş hatta trendyolda da satılıyo. Bakmak istersen adını yazayım. Zeytinyağı ve balmumundan yapılıyomuş. Hatra sezeryan olursan dikiş yerinede sürersin dedi. Kremin adı balomeni

Benim yaştan dolayı doktor fetal dna istedi ya. Aslında biraz para işi de dönüyor gibi geldi ama içimiz rahat etsin dedim.

Kızlar selam, 12. haftada hala kasık ve alt karın ağrısı çeken var mı? Çok kötüyüm bugün

Ya bu çatlak konusunda şey diyorlar, çatlaklar derinin altında oluşmaya başladığı için üstten sürdükleriniz önlemez, etki etmez ama biz yine de sürelim ben de bio oil aldım arada sürüyorum.

Cinsiyet çıkıyormuş ama Türkiyede onun paylaşılması yasakmış öyle dedi. Dr ile paylaşırız diye de sıkıştırdı araya ben de doktordan öğrenirim artık
Ay neden yasakmis
Okadar para verdikten sonra niye yasakmis merak ettim gercektende

Ya bu çatlak konusunda şey diyorlar, çatlaklar derinin altında oluşmaya başladığı için üstten sürdükleriniz önlemez, etki etmez ama biz yine de sürelim ben de bio oil aldım arada sürüyorum.
Ama hepsi deri altına nufüz ediyo zaten. Emilsin diye göbeğim açıkta dolanıyorım biooil bende aldım bi gün doktorun verdiğini sürüyorum bigün benim aldığımı

Ay neden yasakmis
Okadar para verdikten sonra niye yasakmis merak ettim gercektende
Ben merak edip biraz araştırdım da cinsiyete göre bebeği aldırmaya kalkanlar olabildiği için diye birşeyler okudum. Düşününce mantıksız da gelmedi illa erkek çocuk diyenler hala var maalesef. Eğer o yüzdense haklılar yoksa başka bi mantıklı açıklaması da yok sanki

Benim yaştan dolayı doktor fetal dna istedi ya. Aslında biraz para işi de dönüyor gibi geldi ama içimiz rahat etsin dedim.
Biz nipt plus firması ile anlaştık, perşembe 11+1 de eve gelip kan alacaklar.. 6.450 TL ve Türkiye de bakılacak 10 12gun içinde çıkacak inşallah saglikla

Biz nipt plus firması ile anlaştık, perşembe 11+1 de eve gelip kan alacaklar.. 6.450 TL ve Türkiye de bakılacak 10 12gun içinde çıkacak inşallah saglikla
İyiymiş bana dr önerdi bi yeri pek bi araştırmadım da açıkçası bugün izinliydim başka zamanım da yoktu. Aslında sonra araştırsaydım dedim ama verdik gitti artık Sağlık olsun. Bize de 12 gün dedi sonuç için. Güzel haberler alalım inşallah

Merhaba canım. Ben de bırakmadan önce pıhtılaşma testi yaptırayım dedim ama uzun sürecekmiş ya sonucu, sizin ne kadar sürede çıktı? Benim 1 ay sonra ancak çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…