2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bearhug ayrıca attıgın yatagın yorumlarından bırı ara sunta ve sabıtleme bana sağlam gelmemişti pek buyunce hunharca zıplıyolar 8-9 ay la bırıkte

Eklentiler

• 1F329CBA-3A1B-4F8E-A2CE-B9D34F2520A5.webp
    59,4 KB · Görüntüleme: 72
Bearhug ayrıca attıgın yatagın yorumlarından bırı ara sunta ve sabıtleme bana sağlam gelmemişti pek buyunce hunharca zıplıyolar 8-9 ay la bırıkte
Maşallah kız zehir hafiye gibisin ben yatağın satış sitesini bulamamıştım hemen bulmuşsun beceriklilik ayrı bir şey
Aslında benim ilk niyetim chicco next to me tarzı reflü yatağı da olabilen kademeli bir anne yanı almaktı ama sonra ne yapacağım fikri oluştu.
Anne yanına sığmamaya başlayınca yatak yanına korumalık koyup yine bizim yatakta yatmaya devam etse diyor bir aklım iki yaşına girmeden odasına geçer uygun bir yatak o zaman mı bakarım diyorum
Alınacak düşünülecek çok şey var gerçekten kafam çorba olmuş durumda
Bayramdan sonra büyük parçaları alıp çıkaralım aradan karar ver neyi alacağına diyor eşim de ikizler burcu da değilim ama inanılmaz kararsız bir insanım Nolcak bakalım böyle

Çilek beşiği öneririm toplaması da 4 sunta , park besık goruntusunden dolayı ıstemıyor olabılırsın belkı ama gercekten en kullanıslı o olur su asamada katla at baza altına sonrasında , sızın yatakta yatma ısı zor olur emın ol oyle mınıcık yattıkları yerde yatmıyolar ayrıca ozel hayat ıcınde ayrı olsa yatagı daha ıyı sonucta o oda da olacak yanınızda ama dırek yatakta olursa o olayda farklılasabılır durum kayabılır ıste toparla kafanı bu denılenlere gore karar ver

ay evet hesaba katılması gereken durumlar da var
Tamam kuzum çileğe de bakalım aslında azıcık iyi olsam kalkabilsem şu yataktan gidip gezip görerek baksam öyle istiyorum ki ama yok bulantıdan gözümü açamıyorum sabah kahvaltıyı yine hayır hayır kusmayacağım diye ağlaya ağlaya yaptım
Bezdummm daaaa

Tam kaç hafta oldunuz kuzum takvim.yok ya unutuyorum

Canim senin kiz kac yasinda?
Bende ayirmayi dusunuyorum ama suan 2+1de oturuyoruz. Ablasinin yanina koyucam ilk etapda . Yazin gerceklestirmeyi dusunuyorum

Arabulucuk basvurusu yapılacakmıs bugun bakalım nolcak kuzum esyanı bıle almaya gıtme kimseyle konusma dedıler
Umarım arabuluculuk ile haklarına kavuşursun belki onlarda ciddiyeti anlarlar en azından anlaşmalı olarak çıkışını yapsalar en azından işsizlik yardımı hakkın olsun..sen geleceği takma kafana doğru olduğun sürece kim ne derse desin yeni iş bulucaksin sakin o konuda üzülme çünkü hamile olarak bu durumu yaşamış olman bile sonraki işverenlere önemli bir açıklama olucaktir...bebek hayirlara verile olucaktir iyi düşün iyi enerjileri çek üzerine herşey iyi olucak...bebek rızkı ile gelirmiş elbet bir kolayı bulunacak

Maşallah ne güzel devam etmiş senin haftaya kontrol var yine az ye diye baskı yaparsa hemen diyetisyen arasiricam.. şimdi iyi ama yazın ben meyve duskunuyum kendimi kesin tutamam..
Bende 20.haftaya kadar felan 1-2 kg ile gidersem iyi diyorum sonra illaki iştah açılıyor fazla kilo alınmaya başlanıyormuş canım

14+4 haftalık hamileyim cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz kızlar

Eklentiler

• IMG_20230406_145600.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 66
Benım bugun ılacım bıttı yarın ılacsız ılk gun olacak haber verecegım sana

Bende bebeğimin bereketlı gelecegıne ınanıyorum her şerde vardır bı hayır diyorum Allah’a tevekkül ediyorum , daha hayırlı kapılar açılacak belki kimbilir İşssizliğe hal kazanamıyorum son uc sene deki primim yeterlı degıl oğlum uc yasına gelene kadar calısmadık araya mesafe gırdı yanı o yuzden hak talep edemıyorum malesef , arabuluculuğa yanaşırlar umarım diyorum bakalım haftaya belli olur kuzum

Buyuk ve bişey gozukmuyor doktor goremedımi kuzum
Bu doktor 11 haftada %80 kız demişti.sonra başka doktor geldi o doktor 12 haftada kesin erkek dedi.ilk bakan Dr da bugün %80 erkek dedi ama kesin demiyorum dedi.yapısı kıza benziyor dedi.adiyamanda yaşıyorum.surrkli doktor degisiyor

Kızlaaar özellikle de tecrübeli anneler
Anne yanı olarak bu beşik nasıl sizce? Kullanışlı mı? Anne yanı beşikler dokuz aydan sonra kullanılmıyor diyorlar bunu daha ileri zamanlara kadar kullanabilir miyim?
Canım bende görsel olarak güzel buluyorum ama kullanım ve güvenlik açısından bana kullanışlı gelmiyor kenarı tahta olanlara her türlü bir korumalı sağlamak lazım bir de hareketli bir çocuk olursa kullanım ömrü 1 yaşa kadar bile olmayabilir.Chicco next me de çok güzel ama baya küçük ben beni yarı yolda bırakmayacak bir yatak istedim.Bende güvenli bağlanma olsun çocukla diye 18 aya kadar yanımda yatırmayı düşünüyorum o yüzden geniş bi park yatak daha mantıklı geldi. https://www.hepsiburada.com/yoyko-e...cm-p-HBV00000PWFZY?url_src=and-product-detail
Bu park yatağı aldım.Odasını ayırınca da zaten montesseri alırım diye düşünüyorum.Bu da çantalı zaten katla koy ilerde kardeşi olursa ona kullanırız diye düşündüm.

Merhaba kızlar. Pazartesi günü ikili test yaptırdım. Dr baştan uyarayım yaşın 35 ten büyük olduğu için riskli çıkabilir dedi. 38 yaşındayım bu arada. Bugün sonuçları aldım doktor sonuçların iyi ama yaş faktörün riskli istersen amniyosentez bir de ismini hatırlamadığım başka bir testi yaptırabilirsin dedi. Ben de istemiyorum dedim. Bir kâğıt imzalattılar istemediğime dair. Yaş riski 1:137 biyokimyasal risk 1:2527 kombine risk <1:10000 çıkmış. Var mı bu değerlere yakın çıkanlar acaba

Bir arkadasım 29 yaşında ona bile yaş riski çıktı 1:500 falan onun dışında bir bilgim yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…