2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende böyke birşey düşünüyorum bunların sallananlarından olsun istiyorum

En guvenilir 16. Hafta cıvarı ogrenmen kuzum o zamn

Bende böyke birşey düşünüyorum bunların sallananlarından olsun istiyorum
Bu da sallanıyor üstünde anne yanına sıfır açmazsan alt açma ünitesi felan var.
Ben dolap ve sifonyerini açık meşe ahşap tonu düşünüyorum bu da haki yazıyor ama bildiğin sütlü kahve büyüyünce park oyun alanı olarak kullanırsak o yüzden bu rengi aldım.

Bu sallanmıyor mu ki. Yorumlarda sallanma aparatından bahsetmişler, ben de çok acemiyim ama hoşuma gitti, kullanışlı bi şeye benziyor.
Bu da sallanıyor bana fiyat performans ürünü gibi geldi çok iyiler de var da 2 yıl kullanacağız hem kaliteli hem uygun olsun istedim

Beni de ekleyin 2. Çocuk istanbul sat 9 ocak cinsiyeti erkekmiş.
Genoks test sonucumu bugün aldım. Her şey yolundaymış çok şükür.
12+4 oldum bugün.
Çin takvimi asla şaşmıyordu şaştı :))

Arabulucuk basvurusu yapılacakmıs bugun bakalım nolcak kuzum esyanı bıle almaya gıtme kimseyle konusma dedıler
Canım bi de aklıma geldi 3 gün mazeretsiz işe gitmemek tek taraflı iş akdi fesh hakkı tanıyor diye birşey biliyorum. Avukatınla tam konuş da bu arada ellerine koz verme rapor alırsın en kötü.

Beni de ekleyin 2. Çocuk istanbul sat 9 ocak cinsiyeti erkekmiş.
Genoks test sonucumu bugün aldım. Her şey yolundaymış çok şükür.
12+4 oldum bugün.
Çin takvimi asla şaşmıyordu şaştı :))
Diger cocukla bu hamilelikde fark varmi? Kizda nasil gecerse erkekte tam tersi gecermiş. Cinsiyyet farki hamilelik farki oluyormuş

Canım bi de aklıma geldi 3 gün mazeretsiz işe gitmemek tek taraflı iş akdi fesh hakkı tanıyor diye birşey biliyorum. Avukatınla tam konuş da bu arada ellerine koz verme rapor alırsın en kötü.
Evet bılgılerı var onlarda soyledı zaten bu saatten sonra oyle bısey yapamazlar kafanız rahat olsun dedi arabuluculuk ıslemlerı baslıyor bugun dedı özellikle sordum

Ben de 37 yaşındayım yaş riski 1:136 çıktı. Totalde 1:690 benim. Senin diğerleriyle kombine baya iyi gibi. Fetal dna demiş olabilir kanla bakılıyor ben yaptırdım sonucunu bekliyoruz birşey çıkacağını sanmıyorum ama içimiz rahat etsin dedik

Bizim de bugün ikilimiz vardı şükür bir sıkıntı görülmedi sadece bağırsaklarında parlaklık var gibi dedi bana net bir açıklama yapmadı ama.kanaman olmuşmuydu diye sordu 6. Haftada olmuştu dedim tamam dedi bir şey söylemedi üstünde çok durmadım çünkü büyüdükçe parlamalar kayboluyor diye biliyorum yanılıyor muyum ? inşallah öyle de olur.devlet olduğu için cinsiyet söylemedi bir de bir hafta büyük çıktı ultrasonda 13+4 çıktık. Regenesis multivitamin önerdi onu kullanacağım son olarak detaylı için randevu al şimdiden dedi yönlendirdi iyi ki dedi hallettim onu da. inşallah sağlıkla büyüsün bütün minikler

Eklentiler

• 20230406_135522.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 70
Kizlar napiyosunuz kayinvalidemler geldi bu hamile halimle onlar bana hazirlicagina ben isten geldim yemek hazirliyorum ama bana bir sakinlik coktu gik etmiyorum hormonlar sanirim
Ne güzel hormonların biraz da güzel yanı olsun Ama çok anlayışsızlarmış bir de işten geliyorsun kıyamaz insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…