2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Herkes memleketınden bahsetmıs bende bahsedıyım ben arnavutum dedemın dedesının dedelerı kosovadan göçmenmiş Babane anane bulgarıstan gocmenı muhacır
Gelmişler sakaryaya göçmüşler ilk sakaryaya göçtüklerinde babanem ve annemın babası altlı ustlu otururlarmıs sonra herkes başka yere dağılmış seneler sonra annem ve babam bulmus birbirlerini evlenmişler
Eşim benle hiç alakası olmayacak bir şekilde Erzurumlu Dadaş
Eşim birinci sınıftayken de bursaya tayını cıkmıs kpderin ozamandan beride burdalarmış
Bende bursaya unv için geldim ve sıra arkadaşımla evlendim olduk bursalı kütük erzurum

Merhaba Hanımlar, ben 13 haftalık oldum. Birkaç gündür belimde ara ara ağrı oluyor bir de öğürürürken kasıklarım da batma oluyor kızlar normal mi?

bende bulgaristan göçmeniyim. annem ve babam 1989 da izmire göç etmişler. annem bana 7 aylık hamileymiş.
şimdi o günleri konuşurken gençlik cesareti işte diyor. karnı burnunda halinle hiç bilmediğin biyere, o kadar bilinmezliğe gelmek.. anneannemler 3-4 ay önce gelmişler biraz onun güvencesi olmuş tabi. sonrası yokluklar, sıkıntılar.. kendi evlerini yapana kadar ki bu 6 yıl oluyor 1+1 bi kirada babaannem, 2 halam, dedem, 1 kuzenim, annem, babam ben birlikte yaşamışlar. 1 yatak odamız vardı baban sen ben beraberdik odanın bi köşesinde de piknik tüpümüz vardı orda yemek yapardım der.
babaannem ve dedemin yaşattıklarını hala atlatamıyor ilk günkü siniriyle anlatıyor.
eskiler daha sabırlıymış sanırım. ben şuan en ufak bişeyde çekemem ben bunuuu triplerine giriyorum ki 2 haftadır eşimle konuşmuyorum kv olaylarından. eskiler nasıl bir motivasyonla bunları yaşamış hangisi doğru hiç bilemiyorum

Korkutmak istemem ama 12.hafta dolarken 3 gün bulandı midem annemde dedi ki haftalar dolunca oluyor farket cidden benim öyle oluyor
Zaten ben 16. Haftaya kadar tamamen geçmeyebildceğini göze aldım yani 12. Haftaya gireyim de şıp diye geçsin diye beklentim yok artık şanslı olan azınlık hariç çoğu kişinin 14-16 haftalara kadar sarkmış tamamen geçmesi
Benim de dikkatimi çekti o bende de en kötüsü +1 +2 ve +3. Günler oluyor her yeni haftada. Bu üç gün normalden daha berbat geçiyor gerçekten dediğin gibi hafta dönüşüne denk geliyor sanırım

Merhaba kizlar grip oldum pek ugrayamadim buralara bakabildigim zamandada okuyup sevincinize sevinip hasta olanlar icin dua ettim

Memleket konusmussunuz ben Adanaliyim Esim Antepli ama 2009’da evlenip direk esimin yanina Amerikaya geldim o gun bugundur buralardayım

BENDE EŞİMDE SİVASLIYIZ :) RİZE NASIL UYUM OLDUMU KÜLTÜR AÇISINDAN AİLELER ARASINDA. GERÇİ BENİM SİVAS OLDUDA NE OLDU AİLESİ BUZ GİBİ BEKARKEN SEVMEDİĞİM İNSANLARLA GÖRÜŞMEZDİM OLUR BİTERDİ. ŞİMDİ ÇOK ZOR GELİYOR GİTMEK ONLARA

Geçmiş olsun canım sen neler yapıyorsun bebek iyi mi nasıl geçiyor orada zaman

Geçmiş olsun canım sen neler yapıyorsun bebek iyi mi nasıl geçiyor orada zaman
Çok teşekkür ederim
İlk zamanlar zordu tabiki ama alıştım suan oturdugum yerde baya bi turk var ağır gelen zamanlar tabiki oluyor ama sevdiklerimizin sağlıklı olmasına görüntülü görüşebilmelere hamdolsun diyo insan birde Aile kuruyosun yanındalar diye seviniyor insan şükürler olsun
Bu Benim 3 numaram teyzesi ins iyidir insan tanelerimiz
Ben Cok konustum sen nerdesin canim ?

Ay evet annem söyledi bana annem demese ben hayatta çakmazdım

Merhaba Hanımlar, ben 13 haftalık oldum. Birkaç gündür belimde ara ara ağrı oluyor bir de öğürürürken kasıklarım da batma oluyor kızlar normal mi?
BENİMDE 12 HAFTA KASIKLARIMDA BATMA BAŞLADI 2 GÜNDÜR SENDEDE OLDUĞUNA GÖRE NORMAL DEMEK. :) KARNIMIN İÇİ HAFİF ADET OLACAKMIŞIM GİBİ.

Maşallah ne güzel Allah hepsine sağlık versin senin kadar olmasa da gurbetteyim bende gün sayıyorum memlekete gitmek için. Bende alıştım mı bilmiyorum kızım olmasa çok zor olurdu onunla zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. Çok şükür her halimize şimdi 2 olunca daha senlenecegiz inşallah Allah nasip ederse m

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…