- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Zaten ben 16. Haftaya kadar tamamen geçmeyebildceğini göze aldım yani 12. Haftaya gireyim de şıp diye geçsin diye beklentim yok artık şanslı olan azınlık hariç çoğu kişinin 14-16 haftalara kadar sarkmış tamamen geçmesiKorkutmak istemem ama 12.hafta dolarken 3 gün bulandı midem annemde dedi ki haftalar dolunca oluyor farket cidden benim öyle oluyor
Benimde bulantılarım azaldı ama kendi mutfağımda bişe yapmak hala çok kokuyoBenim bulantı yeni azaldı.inşallah yakında tamamen geçer.yarına iftara misafirimde var iş çok
BENDE EŞİMDE SİVASLIYIZ :) RİZE NASIL UYUM OLDUMU KÜLTÜR AÇISINDAN AİLELER ARASINDA. GERÇİ BENİM SİVAS OLDUDA NE OLDU AİLESİ BUZ GİBİ BEKARKEN SEVMEDİĞİM İNSANLARLA GÖRÜŞMEZDİM OLUR BİTERDİ. ŞİMDİ ÇOK ZOR GELİYOR GİTMEK ONLARA@hatery geçmiş olsun canım rabbim tez vakitte şifa versin.
Kızlarr birileri Yiğido demiş Sivas demiş bende memleketleri merak ettim. Ben de bir yiğidin harman olduğu yerdenim de.(sivas) eşimde Rizeli sizler nerelisiniz??
Şimdi ankaradayiz canım Sivas'ı sivasliyi her yerde bulur adlı çalışmasen sorunca bir suvaslılık sezdim zaten yaşadığın il neresiydi canım
Normal su an büyüme döneminde bende de oluyorMerhaba Hanımlar, ben 13 haftalık oldum. Birkaç gündür belimde ara ara ağrı oluyor bir de öğürürürken kasıklarım da batma oluyor kızlar normal mi?
Bir Sivas halayı başlasınBENDE EŞİMDE SİVASLIYIZ :) RİZE NASIL UYUM OLDUMU KÜLTÜR AÇISINDAN AİLELER ARASINDA. GERÇİ BENİM SİVAS OLDUDA NE OLDU AİLESİ BUZ GİBİ BEKARKEN SEVMEDİĞİM İNSANLARLA GÖRÜŞMEZDİM OLUR BİTERDİ. ŞİMDİ ÇOK ZOR GELİYOR GİTMEK ONLARA
Geçmiş olsun canım sen neler yapıyorsun bebek iyi mi nasıl geçiyor orada zamanMerhaba kizlar grip oldum pek ugrayamadim buralara bakabildigim zamandada okuyup sevincinize sevinip hasta olanlar icin dua ettim
Memleket konusmussunuz ben Adanaliyim Esim Antepli ama 2009’da evlenip direk esimin yanina Amerikaya geldim o gun bugundur buralardayım
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım sen neler yapıyorsun bebek iyi mi nasıl geçiyor orada zaman
Ay evet annem söyledi bana annem demese ben hayatta çakmazdımZaten ben 16. Haftaya kadar tamamen geçmeyebildceğini göze aldım yani 12. Haftaya gireyim de şıp diye geçsin diye beklentim yok artık şanslı olan azınlık hariç çoğu kişinin 14-16 haftalara kadar sarkmış tamamen geçmesi
Benim de dikkatimi çekti o bende de en kötüsü +1 +2 ve +3. Günler oluyor her yeni haftada. Bu üç gün normalden daha berbat geçiyor gerçektendediğin gibi hafta dönüşüne denk geliyor sanırım
BENİMDE 12 HAFTA KASIKLARIMDA BATMA BAŞLADI 2 GÜNDÜR SENDEDE OLDUĞUNA GÖRE NORMAL DEMEK. :) KARNIMIN İÇİ HAFİF ADET OLACAKMIŞIM GİBİ.Merhaba Hanımlar, ben 13 haftalık oldum. Birkaç gündür belimde ara ara ağrı oluyor bir de öğürürürken kasıklarım da batma oluyor kızlar normal mi?
VALLA GÜZEL OLURDU YANYANA OLAYDIK :)Bir Sivas halayı başlasın
Bende Sivaslıyım@hatery geçmiş olsun canım rabbim tez vakitte şifa versin.
Kızlarr birileri Yiğido demiş Sivas demiş bende memleketleri merak ettim. Ben de bir yiğidin harman olduğu yerdenim de.(sivas) eşimde Rizeli sizler nerelisiniz??
Maşallah ne güzel Allah hepsine sağlık versin senin kadar olmasa da gurbetteyim bende gün sayıyorum memlekete gitmek için. Bende alıştım mı bilmiyorum kızım olmasa çok zor olurdu onunla zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. Çok şükür her halimize şimdi 2 olunca daha senlenecegiz inşallah Allah nasip ederse mÇok teşekkür ederim
İlk zamanlar zordu tabiki ama alıştım suan oturdugum yerde baya bi turk var ağır gelen zamanlar tabiki oluyor ama sevdiklerimizin sağlıklı olmasına görüntülü görüşebilmelere hamdolsun diyo insan birde Aile kuruyosun yanındalar diye seviniyor insan şükürler olsun
Bu Benim 3 numaram teyzesi ins iyidir insan tanelerimiz
Ben Cok konustum sen nerdesin canim ?
Hemşehrim sarılalım bende Sivas
Yine heryerde en çok bizizBende sivaslıyım. İnşallah akraba falan değilizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?