2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Biz de Antalya'dayız ☺

Yine heryerde en çok biziz Elli sekiiz elli sekiiz
istanbulun yarııs sivaslı olunca forumun yarısıda öyle galiba :) diğer illerden olan arkadaşlarda hepimiz biriz memleket ayırmış gibi düşünülmesin sakın. Türkiye bizim ama tabi afgan suriyeli vs olmasaydı iyiydi.

Bearhug kuzum ben gayet ıyıyım bılgın olsun bugun sata gore 12+6 yim midem bulanmıyor zaten epey hafıflemısti , henuz yemek seçmeye devam ama bu bulantıyla cok farklı bı durum az daha sabırrr

Tabi canım hepimiz biriz Ama Sivaslılar heryerde muhabbeti çok eğlendiriyor beni skeçlere bile konu oldu artık

Yoo hiç zorluk olmadı inan. Hatta ailesi tanışamaya gelip gittiklerinde demişler aynı bizim gibi aile çok iyiler çok güzeller. Bizimkiler de çok sevdiler. Biz bi ara nişan attık aileler birbirinden yine vazgeçemedi öyle söyliyim

Papatyamaviss senin hikaye de efsane yalnız daim olsun mutluluğunuz

Hepimiz aynı toprakların insanlarıyız ne mutlu bize

Bende bakmıyordum göbeğim özgürlüğünü ilan edeli çok oldu. Gebelik kaydı yaptırırken hemşire tarttı

Merhaba Sevgili Anneler,
9+2 günlük hamileyim. Kasım ayının ilk haftası görünüyor doğum ama sürpriz yapıp Ekim ayında da gelebilir.
Bulantılarım sebebiyle çok giremiyorum foruma. Biraz iyi hissedersem bakıp çıkıyorum. Kasım anneleriyle mevcut hafta takibi yaparken; gelecek haftalarda beni neler beklediğini sizin yazdıklarınızdan takip ediyorum Tecrübeleriniz çok kıymetli
Bugün kontrolüm vardı, Elhamdülillah her şey yolunda gidiyor.
Belki içinizde cinsiyet tahmini yapabilen olur diye ultrason görüntüsünü paylaşmak bu vesile ile de tanış olmak istedim
Allah hepimize sağlıklı bir gebelik süreci ve kolay doğum nasip etsin Sevgiler

Eklentiler

• EEF0D3CC-7A8C-4629-AD1D-E902E0A262D5.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 52
Bende bakmıyordum göbeğim özgürlüğünü ilan edeli çok oldu. Gebelik kaydı yaptırırken hemşire tarttı
Bnde özelde kaydım var öyle gittim hastaneye doktor tartıl bakalım dedi bende tartilmasam olur mu pek hazır hissetmiyorum kendimi dedim asistanı kız sen kendine kilolu mu diyorsun dedi

Bnde özelde kaydım var öyle gittim hastaneye doktor tartıl bakalım dedi bende tartilmasam olur mu pek hazır hissetmiyorum kendimi dedim asistanı kız sen kendine kilolu mu diyorsun dedi
Evet kilolu hissediyorum 54 kilo olmuşum ilerisini düşünemiyorum top gibi yuvarlanırım boyum da 159 zaten

Merhabalar hoş geldiniz

Reactions: iLk
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…