Biz de Antalya'dayız ☺Ya hemşehri çıktık, ben de Eskişehirliyim, eşim Ispartalı. Biz de Antalya'da yaşıyoruz. Bu gurbet biter mi, siz nereye gitmeyi düşünüyorsunuz? Bazen diyorum acaba Eskişehir'de annemin yanında mı doğursam, onun gidip gelmesi zor oluyor.
Eşine ve sana da çok geçmiş olsun Antakya da çok güzel memleket.
istanbulun yarııs sivaslı olunca forumun yarısıda öyle galiba :) diğer illerden olan arkadaşlarda hepimiz biriz memleket ayırmış gibi düşünülmesin sakın. Türkiye bizim ama tabi afgan suriyeli vs olmasaydı iyiydi.Yine heryerde en çok bizizElli sekiiz elli sekiiz
Kuzum 14 haftalık görünüyorsun ama takvim mi öndeBearhug kuzum ben gayet ıyıyım bılgın olsun bugun sata gore 12+6 yim midem bulanmıyor zaten epey hafıflemısti , henuz yemek seçmeye devam ama bu bulantıyla cok farklı bı durum az daha sabırrr
Tabi canım hepimiz birizistanbulun yarııs sivaslı olunca forumun yarısıda öyle galiba :) diğer illerden olan arkadaşlarda hepimiz biriz memleket ayırmış gibi düşünülmesin sakın. Türkiye bizim ama tabi afgan suriyeli vs olmasaydı iyiydi.
EVET KESİNLİKLE GÜLDÜR GÜLDÜRDE ÇOK KONU OLUYOR SAĞOLSUNLAR :)Tabi canım hepimiz birizAma Sivaslılar heryerde muhabbeti çok eğlendiriyor beni skeçlere bile konu oldu artık
Yoo hiç zorluk olmadı inan. Hatta ailesi tanışamaya gelip gittiklerinde demişler aynı bizim gibi aile çok iyiler çok güzeller. Bizimkiler de çok sevdiler. Biz bi ara nişan attık aileler birbirinden yine vazgeçemedi öyle söyliyimBENDE EŞİMDE SİVASLIYIZ :) RİZE NASIL UYUM OLDUMU KÜLTÜR AÇISINDAN AİLELER ARASINDA. GERÇİ BENİM SİVAS OLDUDA NE OLDU AİLESİ BUZ GİBİ BEKARKEN SEVMEDİĞİM İNSANLARLA GÖRÜŞMEZDİM OLUR BİTERDİ. ŞİMDİ ÇOK ZOR GELİYOR GİTMEK ONLARA
Bende bakmıyordum göbeğim özgürlüğünü ilan edeli çok oldu. Gebelik kaydı yaptırırken hemşire tarttıİlk çocukta gece gündüz uyurdum ama bulantidan ayağa kalktım mi direk kusardim o kadar kötüydüm çok şükür bunda öyle değilim ac olmazsam midem bulanmaz ama aciktigim zmn baya kötü oluyor yemek yer yemez direk uyuyorumbn korkudan kiloma bakamiyorum almışım baya göbisim çıkmış malesefff
bizde de bir tane görümcem var ona verirBenimde oyle. Bizden alip kucuge veruliyorlar genelde
amin canım sağol inşallahAllah ım Ya Şafii ismi ile şifa versin inşallah canım aklına geldikçe Ya Şafii de Allah ım yavruna sağlık sıhhat versin bir an önce iyileşsin inşaAllah
amin canım inşallahRabbım Şafi ismiyle tez vakıtte şifa versin inşallah bu mübarek Ramazan gününde
Bnde özelde kaydım var öyle gittim hastaneye doktor tartıl bakalım dedi bende tartilmasam olur mu pek hazır hissetmiyorum kendimi dedim asistanı kız sen kendine kilolu mu diyorsun dediBende bakmıyordum göbeğim özgürlüğünü ilan edeli çok oldu. Gebelik kaydı yaptırırken hemşire tarttı
Evet kilolu hissediyorum 54 kilo olmuşum ilerisini düşünemiyorum top gibi yuvarlanırım boyum da 159 zatenBnde özelde kaydım var öyle gittim hastaneye doktor tartıl bakalım dedi bende tartilmasam olur mu pek hazır hissetmiyorum kendimi dedim asistanı kız sen kendine kilolu mu diyorsun dedi
Bnm boyum 173 boydan dolayı kilomu göstermiyorumEvet kilolu hissediyorum 54 kilo olmuşum ilerisini düşünemiyorum top gibi yuvarlanırım boyum da 159 zaten
Merhabalar hoş geldinizMerhaba Sevgili Anneler,
9+2 günlük hamileyim. Kasım ayının ilk haftası görünüyor doğum ama sürpriz yapıp Ekim ayında da gelebilir.
Bulantılarım sebebiyle çok giremiyorum foruma. Biraz iyi hissedersem bakıp çıkıyorum. Kasım anneleriyle mevcut hafta takibi yaparken; gelecek haftalarda beni neler beklediğini sizin yazdıklarınızdan takip ediyorumTecrübeleriniz çok kıymetli
Bugün kontrolüm vardı, Elhamdülillah her şey yolunda gidiyor.
Belki içinizde cinsiyet tahmini yapabilen olur diye ultrason görüntüsünü paylaşmak bu vesile ile de tanış olmak istedim
Allah hepimize sağlıklı bir gebelik süreci ve kolay doğum nasip etsinSevgiler
Ne güzel canimSelam beybilerr
Herkesin hayatına bir şekilde Sivaslı bulaşıyor ne hoş :d Benim ablam da yarı Sivaslı
Ben Tokatlıyım, eşim Elazığlı. Bizim ne köy kalmış ne kasaba hepsi göçmüş İstanbula
Aslında İstanbulluyum desem yeridir :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?