2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bearhug kuzum ben gayet ıyıyım bılgın olsun bugun sata gore 12+6 yim midem bulanmıyor zaten epey hafıflemısti , henuz yemek seçmeye devam ama bu bulantıyla cok farklı bı durum az daha sabırrr
çooook sevindim kuzumm bunu duymayı bekliyordum çok şükür bir daha hiç geri gelmesin inşallah darısı başıma

Ne güzel sevindim senin adına. Bizde nişan atıcaktık ailesinin bu kadar soğuk bencil olduğunu bilseydim hiç girmezdim içlerine.

Kuzum 14 haftalık görünüyorsun ama takvim mi önde
Kuzum benım hesaplama yumurtlama gunune gore 3 gün oynuyor 13+0 oluncada 14. Hafta dıye gecıyor
09 cıkıyor hep tahmını dogum bırde ama benım erken dollenme net bıldıgım ıcın , ben yıne sata gore soyluyorum bugun 12+6 ymıs ama 12 gün once gelısımı 12+0 cıktı ultrasonda

Kız canım

İmranlı bizim de.
Ama sor kaç kere gittin ömrü hayatında toplasan 2

Oluyo nişanlılık sürecinde öyle şeyler. Niye o kadar soğuklar acaba. Herkese mi öyleler sence 3)
BEN ÇALIŞAN BAYANIM EVLENDİĞİMDEN BERİ GEL HAFTA SONU TEMİZLİK YEMEK YAP HİZMET ET BİZE. HERGÜN KIZLARI YA BABASINDA YADA BABASI ONLARDA YİYİP İÇİCEKLER BENDE GİDİP TEMİZLİK YEMEK YAPICAM HAFTA SONU. BENİM CANIM YOKYA BÜTÜN HAFTA ÇALIŞAYIM HAFTA SONU KENDİ EVİM VAR YOK EVDE NİYE OTURUYORSUN GEL BİZE. GİTMİYORUM BENDE İŞLERİNE GELMİYOR. GELİN EŞİTTİR HİZMETÇİ ONLAR İÇİN.

Hala var demek böyle insanlar şaşırdım. Cahil insanlar işte. Çocuk olunca tamamen kendi hayatına odaklanman için bahanen ve vesilen olacak. İyi değerlendir ve çek kendini bana kalırsa :)

Hala var demek böyle insanlar şaşırdım. Cahil insanlar işte. Çocuk olunca tamamen kendi hayatına odaklanman için bahanen ve vesilen olacak. İyi değerlendir ve çek kendini bana kalırsa :)
Kesinlikle çok doğru ama çocuk olunca da hergun gelirler yada ogluna söyler torunumu getir diye. bunlar karşı taraf rahatsiz olur diye düşünmüyor hiç hergun gelirler. Benim şansım da bu.

Kesinlikle çok doğru ama çocuk olunca da hergun gelirler yada ogluna söyler torunumu getir diye. bunlar karşı taraf rahatsiz olur diye düşünmüyor hiç hergun gelirler. Benim şansım da bu.
Kıyamam ya bi şekilde zamanla oturur belki. Sen tavrın duruşun net olsun seninde kendine göre düzenin olduğunu mecbur kabul edecekler. gerçi benimkiler de her gün oraya gidelim istiyorlar her gün arıyorlar oğullarını gelmiyomusunuz. Onlar sadece 4-5 ay burda yaza doğru köydeler onunda etkisi var birwz başlarda eşimle hep gidiyordum şimdi o gitse de ben bir gitsem bi gitmiyorum. Ama rahatım hazır sofraya gidiyorum hep yazık kadına

Çok iyi bencede

Kizlar nipt sonucum çıkmış çok şükür herşey güzel cinsiyetimiz nipte göre kesin kız,Dr da zaten kız tahmininde bulunmuştu artık kesinleşti Rabbim sonuç bekleyenleri sevindirsin inşallah
Hayırlı olsun gözünüz aydın, bende dün verdim sonuç beklemek çok zor.. kaç günde çıktı sonuç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…