EVET KESİNLİKLE GÜLDÜR GÜLDÜRDE ÇOK KONU OLUYOR SAĞOLSUNLAR :)
Bearhug kuzum ben gayet ıyıyım bılgın olsun bugun sata gore 12+6 yim midem bulanmıyor zaten epey hafıflemısti , henuz yemek seçmeye devam ama bu bulantıyla cok farklı bı durum az daha sabırrr
Hahahhaa kafamız dağıldı valla iyi oldu
Aaaa be çoğuz yine her yerde olduğu gibiYine heryerde en çok bizizElli sekiiz elli sekiiz
Ben merkezAaaa be çoğuz yine her yerde olduğu gibisivasın neresindensizniz kızlarrrrr
Ne güzel sevindim senin adına. Bizde nişan atıcaktık ailesinin bu kadar soğuk bencil olduğunu bilseydim hiç girmezdim içlerine.Yoo hiç zorluk olmadı inan. Hatta ailesi tanışamaya gelip gittiklerinde demişler aynı bizim gibi aile çok iyiler çok güzeller. Bizimkiler de çok sevdiler. Biz bi ara nişan attık aileler birbirinden yine vazgeçemedi öyle söyliyim
Papatyamaviss senin hikaye de efsane yalnız daim olsun mutluluğunuz
Hepimiz aynı toprakların insanlarıyız ne mutlu bize
Kuzum benım hesaplama yumurtlama gunune gore 3 gün oynuyor 13+0 oluncada 14. Hafta dıye gecıyorKuzum 14 haftalık görünüyorsun ama takvim mi önde
Kız canımMerhaba Sevgili Anneler,
9+2 günlük hamileyim. Kasım ayının ilk haftası görünüyor doğum ama sürpriz yapıp Ekim ayında da gelebilir.
Bulantılarım sebebiyle çok giremiyorum foruma. Biraz iyi hissedersem bakıp çıkıyorum. Kasım anneleriyle mevcut hafta takibi yaparken; gelecek haftalarda beni neler beklediğini sizin yazdıklarınızdan takip ediyorumTecrübeleriniz çok kıymetli
Bugün kontrolüm vardı, Elhamdülillah her şey yolunda gidiyor.
Belki içinizde cinsiyet tahmini yapabilen olur diye ultrason görüntüsünü paylaşmak bu vesile ile de tanış olmak istedim
Allah hepimize sağlıklı bir gebelik süreci ve kolay doğum nasip etsinSevgiler
İmranlı bizim de.Ben merkez
Oluyo nişanlılık sürecinde öyle şeyler. Niye o kadar soğuklar acaba. Herkese mi öyleler sence 3)Ne güzel sevindim senin adına. Bizde nişan atıcaktık ailesinin bu kadar soğuk bencil olduğunu bilseydim hiç girmezdim içlerine.
BEN ÇALIŞAN BAYANIM EVLENDİĞİMDEN BERİ GEL HAFTA SONU TEMİZLİK YEMEK YAP HİZMET ET BİZE. HERGÜN KIZLARI YA BABASINDA YADA BABASI ONLARDA YİYİP İÇİCEKLER BENDE GİDİP TEMİZLİK YEMEK YAPICAM HAFTA SONU. BENİM CANIM YOKYA BÜTÜN HAFTA ÇALIŞAYIM HAFTA SONU KENDİ EVİM VAR YOK EVDE NİYE OTURUYORSUN GEL BİZE. GİTMİYORUM BENDE İŞLERİNE GELMİYOR. GELİN EŞİTTİR HİZMETÇİ ONLAR İÇİN.İmranlı bizim de.
Ama sor kaç kere gittin ömrü hayatında toplasan 2
Oluyo nişanlılık sürecinde öyle şeyler. Niye o kadar soğuklar acaba. Herkese mi öyleler sence 3)
Merhabalarr ben başladım 12. haftanın ortasındaydı sanırım..Meraba arkadaşlar demir ilacına başlayan var mı kaçıncı haftada başladınız ben 11 haftalığım....
Çok hoş buldum, teşekkür ederimMerhabalar hoş geldiniz
Kız canım
Hala var demek böyle insanlar şaşırdım. Cahil insanlar işte. Çocuk olunca tamamen kendi hayatına odaklanman için bahanen ve vesilen olacak. İyi değerlendir ve çek kendini bana kalırsa :)BEN ÇALIŞAN BAYANIM EVLENDİĞİMDEN BERİ GEL HAFTA SONU TEMİZLİK YEMEK YAP HİZMET ET BİZE. HERGÜN KIZLARI YA BABASINDA YADA BABASI ONLARDA YİYİP İÇİCEKLER BENDE GİDİP TEMİZLİK YEMEK YAPICAM HAFTA SONU. BENİM CANIM YOKYA BÜTÜN HAFTA ÇALIŞAYIM HAFTA SONU KENDİ EVİM VAR YOK EVDE NİYE OTURUYORSUN GEL BİZE. GİTMİYORUM BENDE İŞLERİNE GELMİYOR. GELİN EŞİTTİR HİZMETÇİ ONLAR İÇİN.
Kesinlikle çok doğru ama çocuk olunca da hergun gelirler yada ogluna söyler torunumu getir diye.Hala var demek böyle insanlar şaşırdım. Cahil insanlar işte. Çocuk olunca tamamen kendi hayatına odaklanman için bahanen ve vesilen olacak. İyi değerlendir ve çek kendini bana kalırsa :)
Kıyamam ya bi şekilde zamanla oturur belki. Sen tavrın duruşun net olsun seninde kendine göre düzenin olduğunu mecbur kabul edecekler. gerçi benimkiler de her gün oraya gidelim istiyorlarKesinlikle çok doğru ama çocuk olunca da hergun gelirler yada ogluna söyler torunumu getir diye.bunlar karşı taraf rahatsiz olur diye düşünmüyor hiç hergun gelirler. Benim şansım da bu.
Vardır o zaman canım ben markalara bakamadımBu sallanmıyor mu ki. Yorumlarda sallanma aparatından bahsetmişler, ben de çok acemiyim ama hoşuma gitti, kullanışlı bi şeye benziyor.
Çok iyi bencedeBu da sallanıyor üstünde anne yanına sıfır açmazsan alt açma ünitesi felan var.
Ben dolap ve sifonyerini açık meşe ahşap tonu düşünüyorum bu da haki yazıyor ama bildiğin sütlü kahve büyüyünce park oyun alanı olarak kullanırsak o yüzden bu rengi aldım.
Hayırlı olsun gözünüz aydın, bende dün verdim sonuç beklemek çok zor.. kaç günde çıktı sonuç?Kizlar nipt sonucum çıkmış çok şükür herşey güzel cinsiyetimiz nipte göre kesin kız,Dr da zaten kız tahmininde bulunmuştu artık kesinleştiRabbim sonuç bekleyenleri sevindirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?