2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar merhaba doktorumu değiştirme kararı aldım ikili testimi devlette yaptırmıştım sonucunu göstermek istedim tersledi beni kibarca kovulduk gibi oldu bakmayın gülüyorum ama çok içerlendim yani çalıştığım hastanenin imkanlarımı kullanmam çok mu saçma anlamadım. Eşim çok sinirlendi paranız mı yok gibi bir muhabbet döndü. Bilmiyorum inşallah içime sinen bir doktor bulabilirim %80 erkek dedi bakın bu da üç boyutlu halimiz galiba pipimiz gözüküyor çok hareketliymiş

Eklentiler

• D00A39B8-AAE9-4FB2-9AD7-E6E23E91D0C5.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 124
Kızlar yarın sabahtan ikili taramam var inşallah temiz çıkar çıkmasa da sorun yok rabbim nasip etti her şeyiyle kabulüm rabbim canı gönülden isteyen herkese nasip etsin çok güzel Bi duygu ya her gün şükrediyorum cinsiyetini çok merak ediyorum inşallah gösterir

Hani kız pipi

Saçmalamış doktorun da. Benimki istediğin yerde yaptırabilirsin diyor hep. Sonuçlarıma da bakar yorumlar hep. Seninki para göz çıkmış olabilir. Tavrı hoş olmamış inşallah bulursun gönlünce bi doktor

Ayy şu mu yoksa

Ben hiç anlayamıyorum bu usg görüntülerinden

Eklentiler

• CD86CEF4-D3E8-4A0F-B97E-F98EE3467369.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 107
Şu bacak arasındaki pipi değil mi yahu ikili testimi bile gösteremedim size atayım bari bir bakım kızlar

Eklentiler

• C97B59EA-19E8-42C7-A818-C898D00F505B.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 109
Merhaba güzel anneler. 14+2 olduk ama doktor/hastane konusunda karar veremiyorum. Karataş hastanesinde 3 doktora gittim ama bu hastane ve doktorlar konusunda kötü yorumlar oldukça fazla. Medicada Zeynep Kuşkuya gittim memnun kalmadım. Önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba güzel anneler. 14+2 olduk ama doktor/hastane konusunu hala kesinleştiremedim. Karataş hastanesinde 3 doktora gittim ama hastane ve doktorlar konusunda kötü yorum sayısı oldukça fazla bende memnun kalmadım zaten. Medicana da Zeynep Kuşkuya gittim memnun kalmadım. Öneriniz var mı ?

Ay bu doktorlarda bi alem ya tovbe yaa degıstır bosver yol yakınken gonlune gore bul pipiş oylemı oluyormuş üç boyutlu gordum sonunda detaylıyı bekle yınede alısverıs için

Hayırlı olsun gözünüz aydın, bende dün verdim sonuç beklemek çok zor.. kaç günde çıktı sonuç?
Pazartesi kan vermiştim bugün sonucu.ogrendim mail olarakta gönderdiler
Gözün aydın canım. dr kız tahminini kaçıncı haftan da yapmıştı
Pazartesi ikili kontrol yaparken söylemişti hafta olarak 11+3tum ama ultrasonda 12+4 göründü..hangini baz Alicam bilmiyorum..

Detaylıya mhrsden almıyoruz mu o zaman. İnşallah temiz çıkar
Mhrsden alınıyor mu bilmiyorum inanın. radyolojiden alınıyor bu arada ama radyoloji/kadın doğum yazıyordu polikliniğin adı benim aldığım yerin.düz radyoloji de oluypr mu bilmiyorum.bilen arkadaşlar aydınlatırsa güzel olur.bence ikili için gittiğinizde doktora sorarsanız detaylı için nerden randevu alayım diye yönlendirir en doğru şekilde inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım

Canim ben dun gittigimde 12+5 dim. Ultrasonda 13+1 cikti
Doktora sordum
Ona cok takilmamak gerek dedi
Biz 12+5 baz aliyoruz dedi

Kizlar nipt sonucum çıkmış çok şükür herşey güzel cinsiyetimiz nipte göre kesin kız,Dr da zaten kız tahmininde bulunmuştu artık kesinleşti Rabbim sonuç bekleyenleri sevindirsin inşallah
Gozun aydin canim saglikla gelsin insallah
Bende sali gunu nipt testi yapicam
Sonuc 2 hafta dedi doktor bana
Seninki cabuk cikti banami oyle geldi

Gozun aydin canim bebeginin cinsiyetini ogrendigine sevindim
Ama doktorun tavri tuhafima gitti alisik olmadigim bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…