Sallanma aparatlarını çıkarınca sallanmıyorAnnem bana park beşik aldı bunlarda sallanıyor ama ben sallamayı düşünmüyorum umarım sallanmaz
Bebek sallanmaz yani :)) aparatları hiç takmayı düşünmüyorumSallanma aparatlarını çıkarınca sallanmıyor
Yok canım ebebekte baya sarstım aparat yokken ssllanmıyor coguBebek sallanmaz yani :)) aparatları hiç takmayı düşünmüyorum
Gözün aydın canım.Kizlar nipt sonucum çıkmış çok şükür herşey güzel cinsiyetimiz nipte göre kesin kız,Dr da zaten kız tahmininde bulunmuştu artık kesinleştiRabbim sonuç bekleyenleri sevindirsin inşallah
Hani kız pipiKızlar merhaba doktorumu değiştirme kararı aldım ikili testimi devlette yaptırmıştım sonucunu göstermek istedim tersledi beni kibarca kovulduk gibi oldubakmayın gülüyorum ama çok içerlendim yani çalıştığım hastanenin imkanlarımı kullanmam çok mu saçma anlamadım. Eşim çok sinirlendi paranız mı yok gibi bir muhabbet döndü. Bilmiyorum inşallah içime sinen bir doktor bulabilirim %80 erkek dedi bakın bu da üç boyutlu halimiz galiba pipimiz gözüküyor çok hareketliymiş
Şu bacak arasındaki pipi değil mi yahuHani kız pipi
Saçmalamış doktorun da. Benimki istediğin yerde yaptırabilirsin diyor hep. Sonuçlarıma da bakar yorumlar hep. Seninki para göz çıkmış olabilir. Tavrı hoş olmamış inşallah bulursun gönlünce bi doktor
Galiba orası ben hareketli olarak izleyince daha iyi anlaşılıyorAyy şu mu yoksa
Ben hiç anlayamıyorum bu usg görüntülerinden
Evet bizde bakıp gülüyoruzAy ben gördüm pipiyi çok komik sağlıkla gelsin inşallah
Ay bu doktorlarda bi alem ya tovbe yaa degıstır bosver yol yakınken gonlune gore bulKızlar merhaba doktorumu değiştirme kararı aldım ikili testimi devlette yaptırmıştım sonucunu göstermek istedim tersledi beni kibarca kovulduk gibi oldubakmayın gülüyorum ama çok içerlendim yani çalıştığım hastanenin imkanlarımı kullanmam çok mu saçma anlamadım. Eşim çok sinirlendi paranız mı yok gibi bir muhabbet döndü. Bilmiyorum inşallah içime sinen bir doktor bulabilirim %80 erkek dedi bakın bu da üç boyutlu halimiz galiba pipimiz gözüküyor çok hareketliymiş
Pazartesi kan vermiştim bugün sonucu.ogrendim mail olarakta gönderdilerHayırlı olsun gözünüz aydın, bende dün verdim sonuç beklemek çok zor.. kaç günde çıktı sonuç?
Pazartesi ikili kontrol yaparken söylemişti hafta olarak 11+3tum ama ultrasonda 12+4 göründü..hangini baz Alicam bilmiyorum..Gözün aydın canım.dr kız tahminini kaçıncı haftan da yapmıştı
Mhrsden alınıyor mu bilmiyorum inanın. radyolojiden alınıyor bu arada ama radyoloji/kadın doğum yazıyordu polikliniğin adı benim aldığım yerin.düz radyoloji de oluypr mu bilmiyorum.bilen arkadaşlar aydınlatırsa güzel olur.bence ikili için gittiğinizde doktora sorarsanız detaylı için nerden randevu alayım diye yönlendirir en doğru şekildeDetaylıya mhrsden almıyoruz mu o zaman. İnşallah temiz çıkar
Canim ben dun gittigimde 12+5 dim. Ultrasonda 13+1 ciktiKuzum benım hesaplama yumurtlama gunune gore 3 gün oynuyor 13+0 oluncada 14. Hafta dıye gecıyor
09 cıkıyor hep tahmını dogum bırde ama benım erken dollenme net bıldıgım ıcın , ben yıne sata gore soyluyorum bugun 12+6 ymıs ama 12 gün once gelısımı 12+0 cıktı ultrasonda
Gozun aydin canimKizlar nipt sonucum çıkmış çok şükür herşey güzel cinsiyetimiz nipte göre kesin kız,Dr da zaten kız tahmininde bulunmuştu artık kesinleştiRabbim sonuç bekleyenleri sevindirsin inşallah
Gozun aydin canim bebeginin cinsiyetini ogrendigine sevindimKızlar merhaba doktorumu değiştirme kararı aldım ikili testimi devlette yaptırmıştım sonucunu göstermek istedim tersledi beni kibarca kovulduk gibi oldubakmayın gülüyorum ama çok içerlendim yani çalıştığım hastanenin imkanlarımı kullanmam çok mu saçma anlamadım. Eşim çok sinirlendi paranız mı yok gibi bir muhabbet döndü. Bilmiyorum inşallah içime sinen bir doktor bulabilirim %80 erkek dedi bakın bu da üç boyutlu halimiz galiba pipimiz gözüküyor çok hareketliymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?