2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı doktorum monurol mu ne yazmıştı eczaneci aynısı diyo urocare diye bi ilaç vermiş içerikleri aynı gibi forumda da okudum içen de çok kişi olmuş içsem mi napsam ya

Canim ben dun gittigimde 12+5 dim. Ultrasonda 13+1 cikti
Doktora sordum
Ona cok takilmamak gerek dedi
Biz 12+5 baz aliyoruz dedi
Biliyorum hayatım oyle oldugunu barız fark yoksa baz almıyolar ben cınsıyet ogrenırken gelısımını baz aldım haftası kucuk oldugu ıcın bı hafta bıle farkediyor resmisi sat

Canım.sen sat a göre takip et yumurtlamana göre değil erken döllenme de saç değişmez geç döllenme de oda 2 hafta farkta değişir

Şu bacak arasındaki pipi değil mi yahu ikili testimi bile gösteremedim size atayım bari bir bakım kızlar

Galiba orası ben hareketli olarak izleyince daha iyi anlaşılıyor
Evet bizde bakıp gülüyoruzaminnn
İkili iyi çıkmış canım. Benimkine yakın sayılır. Benimkinden daha iyi de olabilir yani yakın derken. Bana normal dediler o anlamda maşallah.
Eşim gelip seni alayım dedi. Niye dedim, yorulmuşsundur dedi.. yarım saattir buna ağlıyorum. Merhaba hormonlar merhabaa
Bende tv de iftarı beklerken hoca küçük kızı öpünce ağladım gözümden yaşlar boşaldı saçmalık ama bu
Pazartesi kan vermiştim bugün sonucu.ogrendim mail olarakta gönderdiler

Pazartesi ikili kontrol yaparken söylemişti hafta olarak 11+3tum ama ultrasonda 12+4 göründü..hangini baz Alicam bilmiyorum..
Bana da 12+6 da kız olabilir demişti de ondan merak ettim canım. Sağolasın sağlıkla gelsinler

Karatasta arzu hanimi cok ovdukleriicin gitmistim ama maalesef husran. Medicana da cuneyt bey ile devam ediyorum

merhaba teyzelerim bakın ben ne kadar pofuduk bir fındığım. Kafam gerçekten fındık gibi Ellerim ayaklarım şimdiden tosbik tosbik olmuş annemle babama el bile salladım kıpır kıpırım yerimde hiç duramadım sonra da birazcık utanıp ellerimle yüzümü kapattım hehe
Bu fındık şimdilik dört gün önden gidiyormuş teyzeleri 11 haftaya uyumlu çıktı boyu posu ultrasonda anasına bir şey yedirmiyor ama depoları sağlam sömürdü demek

İyotum düşük çıktı iyot damlası takviyesi yapacağız ayrıca d vit ve b 12 yi de multivitamin harici takviye olarak alacağım
Haftaya folik asiti bırakıp multivitamin e geçiyoruz
Fetal dna yaptıracağımı söylememe rağmen doktorum ayrıca detaylı ultrason istedi kalp damar kan akışı kontrol etsinler pıhtılaşma vs sorunu var mı bebekte bakalım riske atmak istemiyorum iğne ya da ilaç tavsiyesini perinatolog a soralım dedi benimle alakalı değilmiş her gebesinden istiyormuş bunu en ufak şeyi bile riske atmak istemiyorum dedi mecbur detaylıya gireceğim ikilinin kanını vermesem de
Bizden haberler böyle şimdilik

Oyyy ısırırım elini ayağını onun şimdiden tospik tospik olmuş sağlıkla al kucağına canım

Oyyyy maşallahh minik kuzuya

Cinsiyet ile ilgili bişey demedi sanırım dimi

Çok detaylı güzel açıklamış nereye gidiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…