Yok detaylı şeyler daha almam ama dönülte bebek arabası park yatak falan düşünüyorum canımAy bu doktorlarda bi alem ya tovbe yaa degıstır bosver yol yakınken gonlune gore bulpipiş oylemı oluyormuş üç boyutlu gordum sonunda detaylıyı bekle yınede alısverıs için
Evet bizimde güzel gidem günümüzde canımızı sıktı malesefGozun aydin canim bebeginin cinsiyetini ogrendigine sevindim
Ama doktorun tavri tuhafima gittialisik olmadigim bi durum
Ben trafik polisi ambulansı çevirince çok ağlamıştım siren kontrolü yapıyordu içinde hasta var tamam devam et dedi oturdum ağladım fhjejeEşim gelip seni alayım dedi. Niye dedim, yorulmuşsundur dedi.. yarım saattir buna ağlıyorum.Merhaba hormonlar merhabaa
3 haftaya kadar ileri geri olması normalmişCanim ben dun gittigimde 12+5 dim. Ultrasonda 13+1 cikti
Doktora sordum
Ona cok takilmamak gerek dedi
Biz 12+5 baz aliyoruz dedi
Biliyorum hayatım oyle oldugunu barız fark yoksa baz almıyolar ben cınsıyet ogrenırken gelısımını baz aldım haftası kucuk oldugu ıcın bı hafta bıle farkediyor resmisi satCanim ben dun gittigimde 12+5 dim. Ultrasonda 13+1 cikti
Doktora sordum
Ona cok takilmamak gerek dedi
Biz 12+5 baz aliyoruz dedi
Onlarda cınsıyet yok kuzum al tabıYok detaylı şeyler daha almam ama dönülte bebek arabası park yatak falan düşünüyorum canım
Canım.sen sat a göre takip et yumurtlamana göre değil erken döllenme de saç değişmez geç döllenme de oda 2 hafta farkta değişirKuzum benım hesaplama yumurtlama gunune gore 3 gün oynuyor 13+0 oluncada 14. Hafta dıye gecıyor
09 cıkıyor hep tahmını dogum bırde ama benım erken dollenme net bıldıgım ıcın , ben yıne sata gore soyluyorum bugun 12+6 ymıs ama 12 gün once gelısımı 12+0 cıktı ultrasonda
Şu bacak arasındaki pipi değil mi yahuikili testimi bile gösteremedim size atayım bari bir bakım kızlar
İkili iyi çıkmış canım. Benimkine yakın sayılır. Benimkinden daha iyi de olabilir yani yakın derken. Bana normal dediler o anlamdaGaliba orası ben hareketli olarak izleyince daha iyi anlaşılıyor
Evet bizde bakıp gülüyoruzaminnn
Bende tv de iftarı beklerken hoca küçük kızı öpünce ağladım gözümden yaşlar boşaldı saçmalık ama buEşim gelip seni alayım dedi. Niye dedim, yorulmuşsundur dedi.. yarım saattir buna ağlıyorum.Merhaba hormonlar merhabaa
Bana da 12+6 da kız olabilir demişti de ondan merak ettim canım. Sağolasın sağlıkla gelsinlerPazartesi kan vermiştim bugün sonucu.ogrendim mail olarakta gönderdiler
Pazartesi ikili kontrol yaparken söylemişti hafta olarak 11+3tum ama ultrasonda 12+4 göründü..hangini baz Alicam bilmiyorum..
Gözün aydın, inşallah ben de alırım güzel haberleriKizlar nipt sonucum çıkmış çok şükür herşey güzel cinsiyetimiz nipte göre kesin kız,Dr da zaten kız tahmininde bulunmuştu artık kesinleştiRabbim sonuç bekleyenleri sevindirsin inşallah
Karatasta arzu hanimi cok ovdukleriicin gitmistim ama maalesef husran. Medicana da cuneyt bey ile devam ediyorumMerhaba güzel anneler. 14+2 olduk ama doktor/hastane konusunda karar veremiyorum. Karataş hastanesinde 3 doktora gittim ama bu hastane ve doktorlar konusunda kötü yorumlar oldukça fazla. Medicada Zeynep Kuşkuya gittim memnun kalmadım. Önerilerinizi bekliyorum.
Ben trafik polisi ambulansı çevirince çok ağlamıştım siren kontrolü yapıyordu içinde hasta var tamam devam et dedi oturdum ağladım fhjeje
Bende tv de iftarı beklerken hoca küçük kızı öpünce ağladım gözümden yaşlar boşaldı saçmalık ama bu
Oyyy ısırırım elini ayağını onunmerhaba teyzelerim bakın ben ne kadar pofuduk bir fındığım. Kafam gerçekten fındık gibiEllerim ayaklarım şimdiden tosbik tosbik olmuş annemle babama el bile salladım kıpır kıpırım yerimde hiç duramadım sonra da birazcık utanıp ellerimle yüzümü kapattım hehe
Bu fındık şimdilik dört gün önden gidiyormuş teyzeleri 11 haftaya uyumlu çıktı boyu posu ultrasonda anasına bir şey yedirmiyor ama depoları sağlam sömürdü demek
Eki Görüntüle 3229835
İyotum düşük çıktı iyot damlası takviyesi yapacağızayrıca d vit ve b 12 yi de multivitamin harici takviye olarak alacağım
Haftaya folik asiti bırakıp multivitamin e geçiyoruz
Fetal dna yaptıracağımı söylememe rağmen doktorum ayrıca detaylı ultrason istedi kalp damar kan akışı kontrol etsinler pıhtılaşma vs sorunu var mı bebekte bakalım riske atmak istemiyorum iğne ya da ilaç tavsiyesini perinatolog a soralım dedi benimle alakalı değilmiş her gebesinden istiyormuş bunu en ufak şeyi bile riske atmak istemiyorum dedi mecbur detaylıya gireceğim ikilinin kanını vermesem de
Bizden haberler böyle şimdilik
Oyyyy maşallahh minik kuzuyamerhaba teyzelerim bakın ben ne kadar pofuduk bir fındığım. Kafam gerçekten fındık gibiEllerim ayaklarım şimdiden tosbik tosbik olmuş annemle babama el bile salladım kıpır kıpırım yerimde hiç duramadım sonra da birazcık utanıp ellerimle yüzümü kapattım hehe
Bu fındık şimdilik dört gün önden gidiyormuş teyzeleri 11 haftaya uyumlu çıktı boyu posu ultrasonda anasına bir şey yedirmiyor ama depoları sağlam sömürdü demek
Eki Görüntüle 3229835
İyotum düşük çıktı iyot damlası takviyesi yapacağızayrıca d vit ve b 12 yi de multivitamin harici takviye olarak alacağım
Fetal dna yaptıracağımı söylememe rağmen doktorum ayrıca detaylı ultrason istedi kalp damar kan akışı kontrol etsinler pıhtılaşma vs sorunu var mı bebekte bakalım riske atmak istemiyorum iğne ya da ilaç tavsiyesini perinatolog a soralım dedi benimle alakalı değilmiş her gebesinden istiyormuş bunu en ufak şeyi bile riske atmak istemiyorum dedi mecbur detaylıya gireceğim ikilinin kanını vermesem de
Canım memnun kalmadığın doktorla ilgili sorun neydi tam olarak meraktan soruyorum ilgisiz mi meselaKaratasta arzu hanimi cok ovdukleriicin gitmistim ama maalesef husran. Medicana da cuneyt bey ile devam ediyorum
Çok detaylı güzel açıklamış nereye gidiyorsunuz?merhaba teyzelerim bakın ben ne kadar pofuduk bir fındığım. Kafam gerçekten fındık gibiEllerim ayaklarım şimdiden tosbik tosbik olmuş annemle babama el bile salladım kıpır kıpırım yerimde hiç duramadım sonra da birazcık utanıp ellerimle yüzümü kapattım hehe
Eki Görüntüle 3229835
Oo senin durum benden çok iyiBnm boyum 173 boydan dolayı kilomu göstermiyorum
Açıkçası İstanbulu hiç sevmiyorum gidebilsem evim olsa eşimin işi olsa sivasa giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?