Biz muayeneye gittik alel acele muayene etti megersem ameliyata girecekmis. Ee madem ameliyat var neden randevu actiriyorsun. O yuzden memnun kalmadik acikcasiCanım memnun kalmadığın doktorla ilgili sorun neydi tam olarak meraktan soruyorum ilgisiz mi mesela
Bizim akrabalar var çok sık olmasa da ara ara gidiyoruz. Bilet fiyatları uçtuktan sonra pek git gel yapılmıyorİmranlı bizim de.
Ama sor kaç kere gittin ömrü hayatında toplasan 2
Oluyo nişanlılık sürecinde öyle şeyler. Niye o kadar soğuklar acaba. Herkese mi öyleler sence 3)
İnternette falan kedi köpek görüyorum ya kötü halde hemen ağlama moduna geçiyorumİkili iyi çıkmış canım. Benimkine yakın sayılır. Benimkinden daha iyi de olabilir yani yakın derken. Bana normal dediler o anlamdamaşallah.
Bende tv de iftarı beklerken hoca küçük kızı öpünce ağladım gözümden yaşlar boşaldı saçmalık ama bu
Bana da 12+6 da kız olabilir demişti de ondan merak ettim canım. Sağolasın sağlıkla gelsinler
Ben çok stres yapıyorum ya dilim tutuluyor konuşamıyorum, soracaklarımı unutuyorumMhrsden alınıyor mu bilmiyorum inanın. radyolojiden alınıyor bu arada ama radyoloji/kadın doğum yazıyordu polikliniğin adı benim aldığım yerin.düz radyoloji de oluypr mu bilmiyorum.bilen arkadaşlar aydınlatırsa güzel olur.bence ikili için gittiğinizde doktora sorarsanız detaylı için nerden randevu alayım diye yönlendirir en doğru şekildeinşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım
En son 5sene önce 5 araba konvayla gittik ondan önce de 2 yaşında gitmişiz. Biraz yakın olaydı gidilir aslında havası çok güzelBizim akrabalar var çok sık olmasa da ara ara gidiyoruz. Bilet fiyatları uçtuktan sonra pek git gel yapılmıyor
Koyulhisar biz daha çok karadenize yakınızAaaa be çoğuz yine her yerde olduğu gibisivasın neresindensizniz kızlarrrrr
O bende de oluyo bakamıyorum bile değiltirirm hemen.İnternette falan kedi köpek görüyorum ya kötü halde hemen ağlama moduna geçiyorum
Anladım ben gittiğim tüm doktorlardan memnun kaldım nerdeyse, kötü doktoru ayırt edemiyo muyum acaba diyorum bazenBiz muayeneye gittik alel acele muayene etti megersem ameliyata girecekmis. Ee madem ameliyat var neden randevu actiriyorsun. O yuzden memnun kalmadik acikcasi
Simdi ki doktorum mesela ozel olmasina ragmen asla para gozuyle bakmiyor. Ben ilk kurtajimdan sonra kendisiyle tanstim.baska bir doktor olsa asilama yapmaya kalkar bir dunya para alirdi. O yuzden sanirim kendisi emekli olana kadar birakmayacagimAnladım ben gittiğim tüm doktorlardan memnun kaldım nerdeyse, kötü doktoru ayırt edemiyo muyum acaba diyorum bazeno yüzden merak ettim sordum
Banada iki hafta demişti ama bugün çıkmış burada yapılmış benim cinsiyeti anlayamazsınız dedi telefonda söyledi ben yurt dışında yaşıyorum ama tüp bebek Dr gittim ikili tarama için o yaptı bunuda extra burada yaptirmicam tekrar..Gozun aydin canimsaglikla gelsin insallah
Bende sali gunu nipt testi yapicam
Sonuc 2 hafta dedi doktor bana
Seninki cabuk cikti banami oyle geldi
Anladım ben gittiğim tüm doktorlardan memnun kaldım nerdeyse, kötü doktoru ayırt edemiyo muyum acaba diyorum bazeno yüzden merak ettim sordum
Benim yorulunca ağrıyor hatta kasıklarımda batmalar giriyor ama dinlenince kuş gibiyim..bazen yürürken sanki kasıklarımda bağlar yirtilicak sanıyorum ve bazen belim kirilicak gibi oluyor..dinlenmek ten kastım uzanmak oturunca geçmiyor benimki illa yaticamKızlar ya beli ağrıyan var mı? Belimin ortası ağrıyor yürüyünce ağrıyor yatınca ağrıyor kötü bişey yoktur inşallah yarın doktora gidicem bebek var yer ediyor diye iyiye mi işaret yoksa kötüye mi anlamadım ama tereddüt ediyor
Teşekkür ederim canımm hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallahOyyy ısırırım elini ayağını onunşimdiden tospik tospik olmuş sağlıkla al kucağına canım
Teşekkür ederiz teyzesiiiOyyyy maşallahh minik kuzuya
Cinsiyet ile ilgili bişey demedi sanırım dimi
Acıbadem Ataşehir Parvana Hanım a gidiyorum ben de çok memnunum kendisinden benim bir şey sormama fırsat bile vermiyor her şeyi kendisi önden tak tak açıklıyor uzun uzun ve çok aşırı detaycı bir kadın hani kendi hastanesine yönlendirmek için yapıyor desem o da değil her şeyi isterseniz güvendiğiniz bir yer varsa ya da size daha uygun gelen bir yer dışarıda da yaptırabilirsiniz benim için sadece dediklerimi yaptırmanız önemli diyorÇok detaylı güzel açıklamış nereye gidiyorsunuz?
Benim yatınca daha çok ağrıyor özellikle sırt üstü kalkarken baya acıyla ağrı hissediyorum. Doktorun yanında kalkarkende oldu normal dimi dedim normal ilerleyen zamanlar da daha da artar dedi :)Kızlar ya beli ağrıyan var mı? Belimin ortası ağrıyor yürüyünce ağrıyor yatınca ağrıyor kötü bişey yoktur inşallah yarın doktora gidicem bebek var yer ediyor diye iyiye mi işaret yoksa kötüye mi anlamadım ama tereddüt ediyor
Bana Bişeyler anımsattı bu yazdıklarınKesinlikle çok doğru ama çocuk olunca da hergun gelirler yada ogluna söyler torunumu getir diye.bunlar karşı taraf rahatsiz olur diye düşünmüyor hiç hergun gelirler. Benim şansım da bu.
Bende Ataşehir yakınlarında dr arayışındayım yedek olarak hatta belki doğum bile düşünebilirim şuan doktorumdan memnunum ama ben ataşehirdeyim doktor Pendik’te uzak biraz. Senin doktoru düşünebilirim. Muayene ücretleri nasıl canım. Bu arada Anadolu yakasında bikaç yere sordum detaylı için en uygun fiyatı Ataşehir medar hastanesinden aldım 1150 dediler.Teşekkür ederim canımm hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah
Teşekkür ederiz teyzesiii
Yok demedi canım daha küçüğüz biz ondan sanırım sata göre 10+3
Acıbadem Ataşehir Parvana Hanım a gidiyorum ben de çok memnunum kendisinden benim bir şey sormama fırsat bile vermiyor her şeyi kendisi önden tak tak açıklıyor uzun uzun ve çok aşırı detaycı bir kadın hani kendi hastanesine yönlendirmek için yapıyor desem o da değil her şeyi isterseniz güvendiğiniz bir yer varsa ya da size daha uygun gelen bir yer dışarıda da yaptırabilirsiniz benim için sadece dediklerimi yaptırmanız önemli diyor
Detaylı ultrason için iyi bir perinatolog arayacağım şimdi de bakalım
Ya aslında merak ettiklerimi bir kenara not edip randevularda soruyorum. Bir doktorumdan aşırı soğuk, buz gibi olduğu için biraz soğudum ama doktorluğundan değil yani. Bir diğerinden bana kürtajımı ve düşüğümü hatırlattığı için… Yani tamamen şahsi sebeplerden yoksa hepsi iyi doktorlardı bence.doktorlar genelde pek soru sormayan kurcalamayan ne derse dinleyen hasta çok severler profil olarak benziyorsan ondan hepsiyle uyuşmuş olabilirsin canım. Ben çok didiklerim çoğuyla da özellikle kadın doktorlarla pek anlaşamam nedense.
Kacinci haftadasin canim benimde 12+4 bende de var bel agrisiKızlar ya beli ağrıyan var mı? Belimin ortası ağrıyor yürüyünce ağrıyor yatınca ağrıyor kötü bişey yoktur inşallah yarın doktora gidicem bebek var yer ediyor diye iyiye mi işaret yoksa kötüye mi anlamadım ama tereddüt ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?