2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benimde ağrıyor özellikle koltukta uzandığımda dönerken yada kalkarken

Bende oturuyorum iş yerinde oda etkiliyor heralde

Benim de oluyor bel ağrısı normaldir diye düşünüyorum

Bende oturuyorum iş yerinde oda etkiliyor heralde
Benim bazen otururken bile sürekli oturmaktan rahatsızlik başlıyor..öyle bir durumda kimse yoksa hemen ayaklarımı masaya dikiyorum bel bosluguma birşeyler koyuyorum destek birkaç dk iyo geliyor...evde olduğun sürece uzanmaya çalış ben önceden sağa sola yatamazdim rahatsız olurdum düz yatmakta belime hiç iyi gelmiyordu şimdi çok şükür sola,sağa yatiyorum dengeleniyor biraz..ama bende huzursuz ayak sendromu oluyor ya hala baslatmadi Dr magnesiuma...ah yavrucuklar ne zor şartlarda ya hiç rahat edemiyorlar

Umarım canım bende herseyin iyi olmasını istiyorum. Zorlama emrivaki değil gönülden gelerek yapılmasını rabbimden diliyorum. Hazır sofraya oturuyorsan sonra mutfağı toparlamaya yardımcı ol kiz hersey birlikte güzel. Birde büyükten küçükte kendini bilirse valla can feda. Birazda olsa mesafe olması güzel. Beyinlerimiz bir dogsunda sağlıcakla bebek kokusu gülüşü çok iyi gelecek hepimize

12 ye doğru gidiyorum bnde canım 1 hafta geriden geliyorduk en son. Normalde 12 küsür olucaktı
Canim benimde biraz ayakta kalsam yürüsem hemen belim ağrıyor. Birkaç gündür karnimin içi ağrıyor sanki hafif adet agrisi gibi. Ama normal bunlar. Yarın hisar hospital umraniyede eğitim var doğum hamilelik beslenme 4 saat sürecek ona katılacağım. İlk hamilelik olduğu için aklımdaki sorulara cevap bulacağım öğrendiğim konularda burada yardımcı okursam mutlu olurum

Huzursuz ayak sendromu ney kuzu ayagın atıyor gibi mi oluyor

Canım normalde fiyatları aşırı yüksek bir hastane bizim bupa dan sigortamız var sencard üyesiyiz bu yüzden ama doğum teminatı yok maalesef o yüzden sadece indirim alabiliyoruz doğum teminatlı sigorta olunca baya değişiyor rakam

Normal düz hiçbir şeysiz fiyatı muayene 1760 tl
Doğum teminatsız sigorta ile 950 liraya düşüyor
Doğum teminatlı sigorta varsa 195 lira

Doğum ücretleri de şu an indirimsiz halleriyle normal doğum epiduralli 37 bin epiduralsiz 35 di sanırım
Sezaryen de 42 bin
Her şeyde indirim oranı bu şekilde doğumda da aynı bu rakamlar üzerinden indirim oluyor sigortalılara

Medar da Ataşehir deymiş bize yakın fiyat da çok iyi Acıbadem indirimli 3750 fiyat verdi. Güzel bir yerse ben de tercih edebilirim aslında

Bende bazı zamanlar adet olmuşum gibi oluyorum canım ama bu hafta bel ağrısı ağır bastı. Normaldir inşallah aa ne güzel bilgilerni bizden eksik etme

Bu arada benim diş etlerim ve dişlerim de baya hassaslaştı ki ben bebek istediğime karar verir vermez tüm kontrollerimi yaptırdım dişlerimi temizlettim dolgularımı yenilettim ama sanırım hamileyken olabiliyormuş bu hassasiyet
Doktorum tuzlu suyla ağzımı çalkalamamı ve c vitamini içeren meyveler taze sıkma meyve suları tüketmemi tavsiye etti
Belki benzer sorunu olanlara faydası olur

Tabi kız onu yapıyorum sonra mutfak çay bende ben annelere kıyamıyorum ama işte hadi gelin hadi gelin işleri beni de darlar bazen. Amin canım inşallah gönlünce olsun her şey

Huzursuz ayak sendromu ney kuzu ayagın atıyor gibi mi oluyor
Evet yani hep böyle germek istiyorsun sanki sızlama var,ağrı var,ama psikolojik gibi..hep böyle oynatmak esnetmek istiyorsun bende önceden var o..bel çukurum girintili ve uzun süre aynı pozisyonda oturdugumda veya bacak çelik sol tarafa baskı verdigimde kalça kemiğinden başlayan bir rahatsızlık oluyor..spor en iyi gelen şey ama maalesef yok...magnesiuma iyi geliyor buna..siyatik gibi ama daha çok rahatsızlık hissi var ağrıdan çok ne yaparsan yap rahat edemiyorsun..bütün illegal şeyler var bende

Off rakamlara baaak

Dümdüz muayene o fiyat beni çokk aşar Doğum ücretleri de fazlaymış. Şimdilik eledim ozaman orayı

Medar’ın şubelerinden genel olarak memnunlar benimde bikaç defa aciline ve beta vermeye gitmişliğim var temiz bi yer. Ama şey dediler radyalog doktormuş perinatalog değil bi onu doktoruma sorucam farketmez derse medârı tercih edicem. Bende 750 ile 3000 arası fiyatlar aldım hep. 750 dediğim de Ümraniye de Çamlıca görüntülememiydi ne. Rapor vs de veriyormuş ama 750de acaba dandikmidir diye soru işareti yarattı bende :) o yüzden şuan medar ilk sırada bende.
Hatta notlarımı ekliyim İstanbul Anadolu yakasında olanlar için bilgi olur. Üsküdar hosp. Bi forumda okudum yeni yaptırmış biri arayıp sormadım fiyat bu dedi.

Eklentiler

• FE35F095-3C2A-43A7-943E-9EE206773EF3.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 52
Aaa huzursuz bacak öyle bişey mi ya. Ben hamile kaldığımdan beri uyurken hep bacaklarımı gerip esnetirken karnımda kazıldığı için uyanıyorum. Niye yapıyorum bunu diyordum huzursuz bacak mı bu şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…