Benimde ağrıyor özellikle koltukta uzandığımda dönerken yada kalkarkenKızlar ya beli ağrıyan var mı? Belimin ortası ağrıyor yürüyünce ağrıyor yatınca ağrıyor kötü bişey yoktur inşallah yarın doktora gidicem bebek var yer ediyor diye iyiye mi işaret yoksa kötüye mi anlamadım ama tereddüt ediyor
Bende oturuyorum iş yerinde oda etkiliyor heraldeBenim yorulunca ağrıyor hatta kasıklarımda batmalar giriyor ama dinlenince kuş gibiyim..bazen yürürken sanki kasıklarımda bağlar yirtilicak sanıyorum ve bazen belim kirilicak gibi oluyor..dinlenmek ten kastım uzanmak oturunca geçmiyor benimki illa yaticam
Benim de oluyor bel ağrısı normaldir diye düşünüyorumKızlar ya beli ağrıyan var mı? Belimin ortası ağrıyor yürüyünce ağrıyor yatınca ağrıyor kötü bişey yoktur inşallah yarın doktora gidicem bebek var yer ediyor diye iyiye mi işaret yoksa kötüye mi anlamadım ama tereddüt ediyor
12 ye doğru gidiyorum bnde canım 1 hafta geriden geliyorduk en son. Normalde 12 küsür olucaktıKacinci haftadasin canim benimde 12+4 bende de var bel agrisi
Buna benzer durummu yaşadınBana Bişeyler anımsattı bu yazdıkların
Benim bazen otururken bile sürekli oturmaktan rahatsızlik başlıyor..öyle bir durumda kimse yoksa hemen ayaklarımı masaya dikiyorum bel bosluguma birşeyler koyuyorum destek birkaç dk iyo geliyor...evde olduğun sürece uzanmaya çalış ben önceden sağa sola yatamazdim rahatsız olurdum düz yatmakta belime hiç iyi gelmiyordu şimdi çok şükür sola,sağa yatiyorum dengeleniyor biraz..ama bende huzursuz ayak sendromu oluyor ya hala baslatmadi Dr magnesiuma...ah yavrucuklar ne zor şartlarda ya hiç rahat edemiyorlarBende oturuyorum iş yerinde oda etkiliyor heralde
Bu haftalae normalmis hatta bende ara ara kasiklarimda batmada oluyor12 ye doğru gidiyorum bnde canım 1 hafta geriden geliyorduk en son. Normalde 12 küsür olucaktı
Ah ah ne sen sor ne ben söylim canımBuna benzer durummu yaşadın
Umarım canım bende herseyin iyi olmasını istiyorum. Zorlama emrivaki değil gönülden gelerek yapılmasını rabbimden diliyorum. Hazır sofraya oturuyorsan sonra mutfağı toparlamaya yardımcı ol kiz hersey birlikte güzel. Birde büyükten küçükte kendini bilirse valla can feda. Birazda olsa mesafe olması güzel. Beyinlerimiz bir dogsunda sağlıcakla bebek kokusu gülüşü çok iyi gelecek hepimizeKıyamam ya bi şekilde zamanla oturur belki. Sen tavrın duruşun net olsun seninde kendine göre düzenin olduğunu mecbur kabul edecekler. gerçi benimkiler de her gün oraya gidelim istiyorlarher gün arıyorlar oğullarını gelmiyomusunuz. Onlar sadece 4-5 ay burda yaza doğru köydeler onunda etkisi var birwz başlarda eşimle hep gidiyordum şimdi o gitse de ben bir gitsem bi gitmiyorum. Ama rahatım hazır sofraya gidiyorum hep yazık kadına
Canim benimde biraz ayakta kalsam yürüsem hemen belim ağrıyor. Birkaç gündür karnimin içi ağrıyor sanki hafif adet agrisi gibi. Ama normal bunlar. Yarın hisar hospital umraniyede eğitim var doğum hamilelik beslenme 4 saat sürecek ona katılacağım. İlk hamilelik olduğu için aklımdaki sorulara cevap bulacağım öğrendiğim konularda burada yardımcı okursam mutlu olurum12 ye doğru gidiyorum bnde canım 1 hafta geriden geliyorduk en son. Normalde 12 küsür olucaktı
Maşallah canimmm çok sevindimKizlar nipt sonucum çıkmış çok şükür herşey güzel cinsiyetimiz nipte göre kesin kız,Dr da zaten kız tahmininde bulunmuştu artık kesinleştiRabbim sonuç bekleyenleri sevindirsin inşallah
O zaman unutalım geçti gitti diye düşünelim bundan sonrası güzel şanslı olsun hepimiz içinAh ah ne sen sor ne ben söylim canım
Benim bazen otururken bile sürekli oturmaktan rahatsızlik başlıyor..öyle bir durumda kimse yoksa hemen ayaklarımı masaya dikiyorum bel bosluguma birşeyler koyuyorum destek birkaç dk iyo geliyor...evde olduğun sürece uzanmaya çalış ben önceden sağa sola yatamazdim rahatsız olurdum düz yatmakta belime hiç iyi gelmiyordu şimdi çok şükür sola,sağa yatiyorum dengeleniyor biraz..ama bende huzursuz ayak sendromu oluyor ya hala baslatmadi Dr magnesiuma...ah yavrucuklar ne zor şartlarda ya hiç rahat edemiyorlar
Canım normalde fiyatları aşırı yüksek bir hastane bizim bupa dan sigortamız var sencard üyesiyiz bu yüzden ama doğum teminatı yok maalesef o yüzden sadece indirim alabiliyoruz doğum teminatlı sigorta olunca baya değişiyor rakamBende Ataşehir yakınlarında dr arayışındayım yedek olarak hatta belki doğum bile düşünebilirim şuan doktorumdan memnunum ama ben ataşehirdeyim doktor Pendik’te uzak biraz. Senin doktoru düşünebilirim. Muayene ücretleri nasıl canım. Bu arada Anadolu yakasında bikaç yere sordum detaylı için en uygun fiyatı Ataşehir medar hastanesinden aldım 1150 dediler.
Bende bazı zamanlar adet olmuşum gibi oluyorum canım ama bu hafta bel ağrısı ağır bastı. Normaldir inşallahCanim benimde biraz ayakta kalsam yürüsem hemen belim ağrıyor. Birkaç gündür karnimin içi ağrıyor sanki hafif adet agrisi gibi. Ama normal bunlar. Yarın hisar hospital umraniyede eğitim var doğum hamilelik beslenme 4 saat sürecek ona katılacağım. İlk hamilelik olduğu için aklımdaki sorulara cevap bulacağım öğrendiğim konularda burada yardımcı okursam mutlu olurum
Tabi kız onu yapıyorum sonra mutfak çay bendeUmarım canım bende herseyin iyi olmasını istiyorum. Zorlama emrivaki değil gönülden gelerek yapılmasını rabbimden diliyorum. Hazır sofraya oturuyorsan sonra mutfağı toparlamaya yardımcı ol kiz hersey birlikte güzel. Birde büyükten küçükte kendini bilirse valla can feda. Birazda olsa mesafe olması güzel. Beyinlerimiz bir dogsunda sağlıcakla bebek kokusu gülüşü çok iyi gelecek hepimize
Huzursuz ayak sendromu ney kuzu ayagın atıyor gibi mi oluyor
Off rakamlara baaakCanım normalde fiyatları aşırı yüksek bir hastane bizim bupa dan sigortamız var sencard üyesiyiz bu yüzden ama doğum teminatı yok maalesef o yüzden sadece indirim alabiliyoruz doğum teminatlı sigorta olunca baya değişiyor rakam
Normal düz hiçbir şeysiz fiyatı muayene 1760 tl
Doğum teminatsız sigorta ile 950 liraya düşüyor
Doğum teminatlı sigorta varsa 195 lira
Doğum ücretleri de şu an indirimsiz halleriyle normal doğum epiduralli 37 bin epiduralsiz 35 di sanırım
Sezaryen de 42 bin
Her şeyde indirim oranı bu şekilde doğumda da aynı bu rakamlar üzerinden indirim oluyor sigortalılara
Medar da Ataşehir deymiş bize yakınfiyat da çok iyi Acıbadem indirimli 3750 fiyat verdi. Güzel bir yerse ben de tercih edebilirim aslında
Aaa huzursuz bacak öyle bişey mi ya. Ben hamile kaldığımdan beri uyurken hep bacaklarımı gerip esnetirken karnımda kazıldığı için uyanıyorum. Niye yapıyorum bunu diyordum huzursuz bacak mı bu şimdiEvet yani hep böyle germek istiyorsun sanki sızlama var,ağrı var,ama psikolojik gibi..hep böyle oynatmak esnetmek istiyorsun bende önceden var o..bel çukurum girintili ve uzun süre aynı pozisyonda oturdugumda veya bacak çelik sol tarafa baskı verdigimde kalça kemiğinden başlayan bir rahatsızlık oluyor..spor en iyi gelen şey ama maalesef yok...magnesiuma iyi geliyor buna..siyatik gibi ama daha çok rahatsızlık hissi var ağrıdan çok ne yaparsan yap rahat edemiyorsun..bütün illegal şeyler var bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?