2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İkili teste 11 +5 de sadece usg girdim kan vermedim. O zaman cinsiyet tahmini yapmadı doktor 13+5 de erkek dedi sonra ki randevum 16. Haftada o zaman netlesiriz dedi bakalım haber veririm biri sormuştu alintim silinmiş
Beni de 20 gün sonra çağırdı ama 5.5 aylıkken belli olur dedi bu yüzden özele gideceğim nisanın sonunda o zaman 16.haftanın içinde oluyorum sanırım belli olur diyorum nasipse

Alle bile 2200 müş Acıbadem e bak sen indirimli haliyle bile dövüyor
Acıbadem komik derecede pahalı bir hastane ya ama detaylıyı yapan riskli gebelik uzmanı Prof bir perinatolog Muş öyle dedi bilgi aldığımız birim
Bu detaylı işinde önemli olan doktorun yetkinliği dedi doktorum cihaz vs de önemli ama varsa tanıdığınız öneri aldığınız iyi bir doktor ona da gidebilirsiniz illa burada yaptırmanıza gerek yok dedi
Baktım şimdi medar daki dediğin gibi perinatolog değil normal doktor perinatolog olunca ücret fırlıyor sanırım
Peki bu listedekiler içinde aralarında perinatolog olan var mı?
Bir de afiyet hastanesine de sordun mu orası da kadın doğum alanında baya iyi hastane diyorlar

Eşimden ötürü artık Erzurum dadasiyiz doğma büyüme memleket izmir

Ooo gel hemserim sarilalim

Aaa huzursuz bacak öyle bişey mi ya. Ben hamile kaldığımdan beri uyurken hep bacaklarımı gerip esnetirken karnımda kazıldığı için uyanıyorum. Niye yapıyorum bunu diyordum huzursuz bacak mı bu şimdi
Dr sorabilirsin bence...bana ayrıca enerjiyi bebek aldığı için bu tür şeyleri daha yoğun hissedersin dedi Dr.. multivitamin alıyorum,muz yiyiyorum ama pek bi fark yok..

Evet Acıbadem uçmuş.
Kaan Kocatepe ve medar dışındakiler perinatalogmuydu hatırlayamadım yazmamışımda.

Afiyete gelince afiyetle geçen sene ki düşük yaşadığım dönemde kötü tecrübelerim var. Düşük yaptığım ve ağrıdan kanamadan kıvrandığımın sabahı doktoruma gittim ameliyata girmiş onun haricinde hiç bir doktor bakmadı acil bakmadı öylece kalakaldım ortada. Yani acil bi durumda nasıl davranmış olduklarını görmüş olduk oyüzden asla tercih etmem tavsiye de edemiyorum kimseye :)
Yine araştırdıkça bilgilendirme yaparım ben

Beni de 20 gün sonra çağırdı ama 5.5 aylıkken belli olur dedi bu yüzden özele gideceğim nisanın sonunda o zaman 16.haftanın içinde oluyorum sanırım belli olur diyorum nasipse
Evet bana da özel de tahminde bulundu 2 hafta sonra kontrole gideceğim tekrar netleşir belki

Kızlar bu arada renkli ultrason yaptiracakmisiniz birde ikili dörtlü test çok duusnmuyorum ben fikirlerinizi almak isterim birde nipst dediğiniz devlet yapmiyor degilmi

Çok üzüldüm canım Afiyet hastanesinde kötü bir tecrübe yaşamana ben de hep etraftan duyuyorum ismini hastanenin, bir kere yeni evliyken gitmiştim ben oraya seneleeer önce balayından döndükten sonra çok akıntım olmuştu havuzdan vs bir şey mi kaptım diye korkup girmiştim doktor fena ilgilenmemişti ama hatırladığım tek şey aşırı basık ve çok kalabalık olmasıydı. O zamanlar devlet hastaneleri bile öyle kalabalık olmuyordu eşim buraya bir daha asla gelmeyelim bu ne böyle demişti.
Aslında Kaan Kocatepe iyi değil mi? Sanki ünlü de biri o adı hiç yabancı gelmiyor bana çünkü duydum bir yerlerden ya da gördüm
Rapor vermiyormuş sanırım notlarına göre o çok önemli mi vermemesi sorun mu hiç bilmediğim için soruyorum

Kızlar Bearhug kisacabkk doğum ve muayene konuşmuşsunuz bende kararsızım aslında sizden fikir alayım bi.
Ben tokatta yaşıyorum burda bir tane özel hastanede var burada benim gittiğim doçent doktor ilhan bahri delibaş ocak ayında üniversiteden geçti özel hastaneye geçen haftaya kadar 3 kez ona gittim.
Memnunum aslında ama çok rahat bir doktor sanki ben söylemeden hiç bir şey sorup söylemiyor kiloma bile bakmadı eşimle kan uyuşmazlığı var mı onu bile sormadı.Ama rahat bir doktor beni hiç germiyordu bende sevmiştim bu huyunu.
Burda bir de profesör var üniversitede derse giriyor hala ve özel kliniği var orda muayene yapıyor istediği kanları ve doğumu da üniversite hastanesinde yaptırıyor.12.haftada bir de ona gideyim dedim gittim.
Adam başta iyi gibi geldi işte anamnez alması ilgilenmesi güzel ama çok detaya giriyor olmayacak şeyleri insanın aklına sokuyor ikili testim temiz çıktı ama bize yarım saat down sendromu anlattı eşim en son dr bey sorun mu var dedi sorun yok dedi ama insanın aklını kurcalıyor anlattıkları sanki fazla konuşuyor aklımızı bulandırıyor.Ama adam ben aynı zamanda perinatologum dedi tokatta tek perinatoloji yapan bir tek o var o yönden çok mantıklı geliyor ama aklımızı da baya karıştırıyor işte.
Bizde kararsız kaldık hangisine gidelim bilmiyoruz.

Bir de benim doğumum burda olmayacak tam tayin zamanı olduğu için Eskişehirde annemin yanında olacağım.O yüzden burda sadece takibim olacak.

Son düzenleme:
Oh çok şükür kuzum sağol

Eşim gelip seni alayım dedi. Niye dedim, yorulmuşsundur dedi.. yarım saattir buna ağlıyorum. Merhaba hormonlar merhabaa
Ahahahah Bende bugün İnstagramda köpeği yaşlanan birinin reelsini gördüm benimki de böyle yaşlanacak diye yarım saat ağladım

Bende bazı zamanlar adet olmuşum gibi oluyorum canım ama bu hafta bel ağrısı ağır bastı. Normaldir inşallah aa ne güzel bilgilerni bizden eksik etme
Ayni durumları yaşıyoruz. Arkadaşımda 5 aylik hamile 2 aylikken basladi bel agrisi hala ara ara devam ediyor onunda. Benimde sanki adet olmuşum gibi birkaç gündür agri var. Şükür çok şiddetli ağrılar olmadığı sürece korkmamaliyiz

Sağol canım. Bende öneriler üzerine gitmiştim doktorda başta iyi gibiydi sonra hiç hoşuma gitmedi sürekli modumu düşüyordu. Düşük konusunda bile sen kendin düşüremezsin çok kanaman olur bayılırsın falan diye korkuttu sürekli kürtaja sevketti. Nihayetinde para aldı :)
Eşim bile bu kadın ne diyo diye kötü olmuştu.

Kaan Kocatepe evet popüler fiyatı duyunca çok iyi dedim ama rapor vs hiç bişey vermiyo. Rapor şu sebeple önemli diye düşünüyorum. Bilinmesi gereken bir şey olursa bunu sadece sana sözlü bilgi veriyor sen de doktoruna ne kdr aktarırsan gibi düşün. Hani bişey çıksa yazılı bi döküman yok elinde takip ettiğin doktor bilemicek nerde ne var gibi. O sebeple eledim onu. Yoksa fiyat çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…