Beni de 20 gün sonra çağırdı ama 5.5 aylıkken belli olur dedi bu yüzden özele gideceğim nisanın sonunda o zaman 16.haftanın içinde oluyorum sanırım belli olur diyorum nasipseİkili teste 11 +5 de sadece usg girdim kan vermedim. O zaman cinsiyet tahmini yapmadı doktor 13+5 de erkek dedi sonra ki randevum 16. Haftada o zaman netlesiriz dedi bakalım haber veririm biri sormuştu alintim silinmiş
Alle bile 2200 müş Acıbadem e bak sen indirimli haliyle bile dövüyorOff rakamlara baaak
Dümdüz muayene o fiyat beni çokk aşar Doğum ücretleri de fazlaymış. Şimdilik eledim ozaman orayı
Medar’ın şubelerinden genel olarak memnunlar benimde bikaç defa aciline ve beta vermeye gitmişliğim var temiz bi yer. Ama şey dediler radyalog doktormuş perinatalog değil bi onu doktoruma sorucam farketmez derse medârı tercih edicem. Bende 750 ile 3000 arası fiyatlar aldım hep. 750 dediğim de Ümraniye de Çamlıca görüntülememiydi ne. Rapor vs de veriyormuş ama 750de acaba dandikmidir diye soru işareti yarattı bende :) o yüzden şuan medar ilk sırada bende.
Hatta notlarımı ekliyim İstanbul Anadolu yakasında olanlar için bilgi olur. Üsküdar hosp. Bi forumda okudum yeni yaptırmış biri arayıp sormadım fiyat bu dedi.
Eşimden ötürü artık Erzurum dadasiyiz@hatery geçmiş olsun canım rabbim tez vakitte şifa versin.
Kızlarr birileri Yiğido demiş Sivas demiş bende memleketleri merak ettim. Ben de bir yiğidin harman olduğu yerdenim de.(sivas) eşimde Rizeli sizler nerelisiniz??
Ooo gel hemserim sarilalimHerkes memleketınden bahsetmıs bende bahsedıyım ben arnavutum dedemın dedesının dedelerı kosovadan göçmenmişBabane anane bulgarıstan gocmenı muhacır
Gelmişler sakaryaya göçmüşler ilk sakaryaya göçtüklerinde babanem ve annemın babası altlı ustlu otururlarmıs sonra herkes başka yere dağılmış seneler sonra annem ve babam bulmus birbirlerini evlenmişler
Eşim benle hiç alakası olmayacak bir şekilde Erzurumlu Dadaş
Eşim birinci sınıftayken de bursaya tayını cıkmıs kpderin ozamandan beride burdalarmış
Bende bursaya unv için geldim ve sıra arkadaşımla evlendim olduk bursalı kütük erzurum
Sağol canım amin Allah hepimize kolaylık versin.doğumdan sonraki süreci düşününce bu dönemler kolay geliyorBenimde bulantılarım azaldı ama kendi mutfağımda bişe yapmak hala çok kokuyoAllah kolaylık versin
Dr sorabilirsin bence...bana ayrıca enerjiyi bebek aldığı için bu tür şeyleri daha yoğun hissedersin dedi Dr.. multivitamin alıyorum,muz yiyiyorum ama pek bi fark yok..Aaa huzursuz bacak öyle bişey mi ya. Ben hamile kaldığımdan beri uyurken hep bacaklarımı gerip esnetirken karnımda kazıldığı için uyanıyorum. Niye yapıyorum bunu diyordum huzursuz bacak mı bu şimdi
Evet Acıbadem uçmuş.Alle bile 2200 müş Acıbadem e bak sen indirimli haliyle bile dövüyor
Acıbadem komik derecede pahalı bir hastane ya ama detaylıyı yapan riskli gebelik uzmanı Prof bir perinatolog Muş öyle dedi bilgi aldığımız birim
Bu detaylı işinde önemli olan doktorun yetkinliği dedi doktorum cihaz vs de önemli ama varsa tanıdığınız öneri aldığınız iyi bir doktor ona da gidebilirsiniz illa burada yaptırmanıza gerek yok dedi
Baktım şimdi medar daki dediğin gibi perinatolog değil normal doktor perinatolog olunca ücret fırlıyor sanırım
Peki bu listedekiler içinde aralarında perinatolog olan var mı?
Bir de afiyet hastanesine de sordun mu orası da kadın doğum alanında baya iyi hastane diyorlar
Evet bana da özel de tahminde bulundu 2 hafta sonra kontrole gideceğim tekrar netleşir belkiBeni de 20 gün sonra çağırdı ama 5.5 aylıkken belli olur dedi bu yüzden özele gideceğim nisanın sonunda o zaman 16.haftanın içinde oluyorum sanırım belli olur diyorum nasipse
Ay inşallah insan ister istemez merak ediyor inşallah sağlıklı olsunlar da burdan yaz merak ederimEvet bana da özel de tahminde bulundu 2 hafta sonra kontrole gideceğim tekrar netleşir belki
Çok üzüldüm canım Afiyet hastanesinde kötü bir tecrübe yaşamana ben de hep etraftan duyuyorum ismini hastanenin, bir kere yeni evliyken gitmiştim ben oraya seneleeer önce balayından döndükten sonra çok akıntım olmuştu havuzdan vs bir şey mi kaptım diye korkup girmiştim doktor fena ilgilenmemişti ama hatırladığım tek şey aşırı basık ve çok kalabalık olmasıydı. O zamanlar devlet hastaneleri bile öyle kalabalık olmuyorduEvet Acıbadem uçmuş.
Kaan Kocatepe ve medar dışındakiler perinatalogmuydu hatırlayamadım yazmamışımda.
Afiyete gelince afiyetle geçen sene ki düşük yaşadığım dönemde kötü tecrübelerim var. Düşük yaptığım ve ağrıdan kanamadan kıvrandığımın sabahı doktoruma gittim ameliyata girmiş onun haricinde hiç bir doktor bakmadı acil bakmadı öylece kalakaldım ortada. Yani acil bi durumda nasıl davranmış olduklarını görmüş olduk oyüzden asla tercih etmem tavsiye de edemiyorum kimseye :)
Yine araştırdıkça bilgilendirme yaparım ben
Öyle valla yoksa yetişmeyecek canımOnlarda cınsıyet yok kuzum al tabı
Oh çok şükür kuzum sağolİkili iyi çıkmış canım. Benimkine yakın sayılır. Benimkinden daha iyi de olabilir yani yakın derken. Bana normal dediler o anlamdamaşallah.
Bende tv de iftarı beklerken hoca küçük kızı öpünce ağladım gözümden yaşlar boşaldı saçmalık ama bu
Bana da 12+6 da kız olabilir demişti de ondan merak ettim canım. Sağolasın sağlıkla gelsinler
SevindimTabi kız onu yapıyorum sonra mutfak çay bendeben annelere kıyamıyorum ama işte hadi gelin hadi gelin işleri beni de darlar bazen. Amin canım inşallah gönlünce olsun her şey
AhahahahEşim gelip seni alayım dedi. Niye dedim, yorulmuşsundur dedi.. yarım saattir buna ağlıyorum.Merhaba hormonlar merhabaa
SevindimTabi kız onu yapıyorum sonra mutfak çay bendeben annelere kıyamıyorum ama işte hadi gelin hadi gelin işleri beni de darlar bazen. Amin canım inşallah gönlünce olsun her şey
Ayni durumları yaşıyoruz. Arkadaşımda 5 aylik hamile 2 aylikken basladi bel agrisi hala ara ara devam ediyor onunda. Benimde sanki adet olmuşum gibi birkaç gündür agri var. Şükür çok şiddetli ağrılar olmadığı sürece korkmamaliyizBende bazı zamanlar adet olmuşum gibi oluyorum canım ama bu hafta bel ağrısı ağır bastı. Normaldir inşallahaa ne güzel bilgilerni bizden eksik etme
Sağol canım. Bende öneriler üzerine gitmiştim doktorda başta iyi gibiydi sonra hiç hoşuma gitmedi sürekli modumu düşüyordu. Düşük konusunda bile sen kendin düşüremezsin çok kanaman olur bayılırsın falan diye korkuttu sürekli kürtaja sevketti. Nihayetinde para aldı :)Çok üzüldüm canım Afiyet hastanesinde kötü bir tecrübe yaşamana ben de hep etraftan duyuyorum ismini hastanenin, bir kere yeni evliyken gitmiştim ben oraya seneleeer önce balayından döndükten sonra çok akıntım olmuştu havuzdan vs bir şey mi kaptım diye korkup girmiştim doktor fena ilgilenmemişti ama hatırladığım tek şey aşırı basık ve çok kalabalık olmasıydı. O zamanlar devlet hastaneleri bile öyle kalabalık olmuyordueşim buraya bir daha asla gelmeyelim bu ne böyle demişti.
Aslında Kaan Kocatepe iyi değil mi? Sanki ünlü de biri o adı hiç yabancı gelmiyor bana çünkü duydum bir yerlerden ya da gördüm
Rapor vermiyormuş sanırım notlarına göre o çok önemli mi vermemesi sorun mu hiç bilmediğim için soruyorum
Tabi ki ama erken öğrenince de ilerde değişme durumu olabiliyor o yüzden ikili değilde üçlü zamanı daha net oluyor 14 den sonrasıAy inşallah insan ister istemez merak ediyor inşallah sağlıklı olsunlar da burdan yaz merak ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?