2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bana 12. Haftada regenesis max verdi. Omega içeren bir vitamin. Zaten içtikten bir süre sonra balık tadı geliyor ağza Fertamir verdi bir de ama onu içemiyorum onda da pas tadı oluyor

Ben 3 ay folik asit kullandım şimdi decavit ile devam ediyoruz. 2 doktor birden önerdi decaviti, içeriği de iyi.

Kızlar bor de sağlam güzel bir ateş ölçer almak lazım temassız ve bir tane de koltuk altı için. Aynı zamanda bebegin oda isisi ve nemini ölçmek için oda termometresi. Odanın nemi düşük olursa bebekte kuruluk burun tıkanıklığı çok oluyor. Bütçesi olan buhar makinasi da bakabilir

Kızlar merhaba nasılsınız :)
Alışverişler başlamış yavaş yavaş bizim de 10 gün sonra randevumuz var nasipse cinsiyeti öğreneceğiz sonra ufak ufak başlayacağız almaya:)
13+6 yız bugün. Bu dönemde kasılma yaşayan var mı? Ben bugün hiç yorulmamama rağmen yemek masasına oturduğum gibi ara ara kasılmalarım oldu yarım saat sürdü ve geçti , ilk defa oldu bu o yüzden tedirgin olmalı mıyım diye düşündüm.
Bi de bu haftalarda bebek büyüdüğü için böyle olabliyormuş sanırım ama yine de sizlerde yaşayan var mıdır sormak istedim

Kızlar 3 ayda 3-4 kilo verdim 13+2yiz ama kusmalar bitmedi günde 3e en fazla 4e düştü ama ciddili yoruluyorum artık nolur geçsin hani 12.haftada bıçak gibi kesiliyodu bitiyoduuuu

Kızlar 3 ayda 3-4 kilo verdim 13+2yiz ama kusmalar bitmedi günde 3e en fazla 4e düştü ama ciddili yoruluyorum artık nolur geçsin hani 12.haftada bıçak gibi kesiliyodu bitiyoduuuu
15.haftadan bildiriyorum 12den sonra bi azaldı şu bikaç gündür yeniden hortladı. İlk zamanki gibi olmasa da yokluyor. Ama ağzımdaki acı tat şuana kadar baki dilerim gebelik boyunca devam etmez

Herkese iyi akşamlar nasılsınız hamişler umarım sizler ve bebisleriniz iyidir ben şoku üzerimden attım iki gündür yarın doktor Kontrolüm var kesin öğrenip bende alışveriş yapmak istiyorum kizcem için bakalım yarında tam tersi derse o yüzden erkek için aldıklarm bir kaç kıyafeti değiştirmedim bu arada arkadaşım ultrason fotomda çıkıntı olduğunu söylüyor bende anlamadım anlayan var mı tam kendimi kıza alıştırmisken

Eklentiler

• IMG_20230410_212418.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 83
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…