Amin inşallah rabbim gönlündekini nasip etsin canım rüyalar cok etkiliyor insanı. Biliyormusun bana 2 tanesi transfer edildi bir tanesi tutmuştu. Bi baktık bölünmüş tek yumurta ikizi olmusYAA MUHTEŞEM BİR SURPRİZ BU ÇOK SEVİNDİM. BENDE DÜN AKŞAM RÜYAMDA 2 TANE TRANSFER OLMUŞTUM DİĞERİDE TUTUNMUŞ AMA SAĞLIKLI OLMADIĞINI ALALIM DEDİ DOKTOR RÜYAMDA BİR TELAŞ DİĞERİNE ZARAR VERİRSE DİYE NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM. TERSİNE ÇIKSIN İNŞALLAH SENİN GİBİ. ÇOK GÜZEL SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAK NASİP OLSUN.
BENİMDE KAÇ GÜNDÜR BU SORU VARDI DÜN GECEDE RÜYAMA GİRDİ ÜSTÜNE SENİN SURPRİZİ GÖRÜNCE ŞAŞIRDIM SEVİNDİM :) ÇÜNKÜ KALP ATIŞINDAN SONRA İKİLİ TESTE KADAR GİTMİYORUZ. BÖLÜNMÜŞ OLABİLİYOR. KOMŞUMDADA OLDU. 2 TRANSFER SONRA TEKİ BÖLÜNDÜ. :) CİNSİYET İÇİN BİRŞEY DEDİMİ DOKTOR :)Amin inşallah rabbim gönlündekini nasip etsin canım rüyalar cok etkiliyor insanı. Biliyormusun bana 2 tanesi transfer edildi bir tanesi tutmuştu. Bi baktık bölünmüş tek yumurta ikizi olmusrabbimin mucizesi gerçekten
Baya zorlu bi süreç olmuş canım. İnşallh bu sefer sorunsuz ilerler her şeyin. Benim de bi ark var bebeğin alerjisinden dolayı hiçbir şey yiyemedi aşırı zayıflamıştı evlenmeden önce bile daha kiloluydu bebek doğdu eridi kız. Zor oluyo ya Allah esirgesin. Sudockrem bende duyuyodum ozaman ondan mı alsam kenarda dursunKuzum pısıkte sudocream kesınlıkle bence, daha agır olursa zaten devreye hametan tarzı eczane ılacları devreye gırıyor bırde oxzısınc pomad da agır pişikte asırı etkılı
Benım oğlum süt alerjısı olan bir bebekti. Ve bagırsak toleranslıydı kaka durumundan ve pısıkten cok cektım cok fazla yanı 9 ayına kadar kendımce dıyetler denedım hep kacamaklı ama , en sonunda alerjı doktoruna gıttık ve bıngo direk katı diyetle başladık tedavi sürecimize oğlum sadece emıyordu bu yuzden oğlumda gecerlı olan tüm liste benim içinde geçerliydi. 2 yaşına kadar oğlumla birlikte hıc bısekılde paketlı gıda dışardan herhangi birr yiyecek tuzlu cubuk dahı yemedım hıc tatlı yemedım sut ve süt ürünleri içeren hiçbişey yemedım cok sukur atlattık gecıcı oldu bızım ıcın ama cok zordu
Sağol kuzum kaydettim kendimi iyi hissedince bakacağım ben en dehşetli zamanları yaşıyorum üç gündür sık kusmalar geri döndü ağzımı açıp konuşamıyorum bile artık ağzımı açtığım an kusuyorum sankiBu tip bişey baktıgım ıcın atayım dedım hemde sonradan 90 190 oluyormus boyu bı ınceleBearhug
Hayırlısı nasip kuzum dediğim gibi İstiyorsan Allah gönlüne göre versin hiç belli olmuyor bu işler :) Evet bende tam gruba yazıcaktım :)BENİMDE KAÇ GÜNDÜR BU SORU VARDI DÜN GECEDE RÜYAMA GİRDİ ÜSTÜNE SENİN SURPRİZİ GÖRÜNCE ŞAŞIRDIM SEVİNDİM :) ÇÜNKÜ KALP ATIŞINDAN SONRA İKİLİ TESTE KADAR GİTMİYORUZ. BÖLÜNMÜŞ OLABİLİYOR. KOMŞUMDADA OLDU. 2 TRANSFER SONRA TEKİ BÖLÜNDÜ. :) CİNSİYET İÇİN BİRŞEY DEDİMİ DOKTOR :)
Ayy maşallahKızlar cisiyetimiz belli oldu Rabbim izin verirse İki tane kızım olucak
DEVLETTEMİ ÖZELEMİ GİTTİN CANIM. 12 HAFTADA NADİREN GÖRÜNÜYORDA :)Kızlar cisiyetimiz belli oldu Rabbim izin verirse İki tane kızım olucak
SAĞLICAKLA GELSİN GÜZELLİKLER :)Kızlar cisiyetimiz belli oldu Rabbim izin verirse İki tane kızım olucak
Bende 54 kıloya kadar düştüm o zaman hıcbısey yıyememekten 76 ile doğum yapmıstım eve döndüğümde 3-4 kılo gıtmıstı sadeceBaya zorlu bi süreç olmuş canım. İnşallh bu sefer sorunsuz ilerler her şeyin. Benim de bi ark var bebeğin alerjisinden dolayı hiçbir şey yiyemedi aşırı zayıflamıştı evlenmeden önce bile daha kiloluydu bebek doğdu eridi kız. Zor oluyo ya Allah esirgesin. Sudockrem bende duyuyodum ozaman ondan mı alsam kenarda dursun
Onlardan 3 sene sonra 4750grmlık bi normal doğumu daha varMaşallah olabiliyormuş evet kuzum yanasıl normal doğurmuş
Kuzum özele gidiyorum ikiz oldugunu öğreninci detaylı ultrason verdi doktor. Bugün gittim bi 15-20 dk sürdü ve kız :)DEVLETTEMİ ÖZELEMİ GİTTİN CANIM. 12 HAFTADA NADİREN GÖRÜNÜYORDA :)
Aboo Maşallah :) Bebek ve anne için sıkıntı yoksa normal doğum da olabiliyor tabi ama bakıcaz artık nasip kısmet :)Onlardan 3 sene sonra 4750grmlık bi normal doğumu daha varkendisi de çıtı pıtı bişey
Canım benim notlarımda da var bu adam bana 2200 fiyat vermiş sanırım. İnstada popüler bu da biraz. Orda denk gelmiştim bende. Nakitte 2200 yapmış olabilir bana. Bazısı öyle demişti nakitte şu olur gibi.Sağol kuzum kaydettim kendimi iyi hissedince bakacağım ben en dehşetli zamanları yaşıyorum üç gündür sık kusmalar geri döndü ağzımı açıp konuşamıyorum bile artık ağzımı açtığım an kusuyorum sankihiçbir şeye bakamaz oldum yazdıklarınızı da takip edemiyorum
kisacabkk canım eşim bir doktor tavsiyesi almış arayıp fiyat da sormuş perinatolog bu adam ve rapor da veriyor. Rapor vermeme mevzusu şöyleymiş perinatolog olmayanlar rapor veremiyormuş Kaan Kocatepe meselesi ondan yani o perinatolog değilmiş
Bu adam da Ataşehir de 2700 lira fiyat vermişler bilgin olsun sana da haber vereyim dedim belki değerlendirirsin
Eki Görüntüle 3230952
İnşallah canım. Stresli de bi durum. İnşallah kimse yaşamasınBende 54 kıloya kadar düştüm o zaman hıcbısey yıyememekten 76 ile doğum yapmıstım eve döndüğümde 3-4 kılo gıtmıstı sadece
Bu bebişimde alerjı sorunu yaşamayız umarım
ben de öyle yaparım artık detaylıyı da eşim yaparEvet, ev işlerini bayaa aksattım ben de bu ara, her gün bi tane bişey yapıyorum valla. Bi gün bi odayı süpürüp siliyorum ertesi gün ötekini napiimHiç halim yok hemen yoruluyorum
Tamam canım benim ki ev yapımı 1 kaşık içebilirsin dedi biraz rahatladım. Başka neler önerdi sana başımız.bela fa bu enfeksiyon ileTeşekkür ederizz. Canım seninle sirkeli su içmekten konuştuk ya ben doktora sordum içme dedi. Bol su iç dedi sadece haberin olsun.
Ayy ne güzel bi haber rabbim nice güzel günlerini görmeyi nasip etsinKızlar cisiyetimiz belli oldu Rabbim izin verirse İki tane kızım olucak
Oyyyy allahim maşallah en sevdiğimKızlar cisiyetimiz belli oldu Rabbim izin verirse İki tane kızım olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?