2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
ilk gebelik değilse erken hissedersin yazıyo heryerde sürekli bi uzanıp bekliyorum ama yok daha

kızlar tünaydın ben yeni kalkıyorum kafayı koyduğu an uyuyanlardanım ilk haftalar olur derlerdi ama bende de son 2-3 haftadır inanılmaz uyuyorum.

Birde en azından şunları stok yapmasam da ufaktan alim dedim mustela iyidir heralde dimi fikrinizi almaya ve fikir olmaya geldim

Eklentiler

• 3972B3B9-F0FA-40F6-867F-AC5C375507F1.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 56
TÜNAYDIN. UYKU HALİ BENDEDE VAR. İŞYERİMDE GÜNSE İKİ DEFA UYUYORUM :) BANA KALIRSA ZEYTİNYAĞI HARİCİ BİŞEY KULLANMAK İSTEMEM BEBİŞİME. BEBEK İÇİNDE OLSA İÇİME SİNMİYOR. AMA TECRÜBELİ ANNELERDEN FİKİR GELİRSE BİZİM FİKRİMİZ OLSUN :)

Çalışanlar için daha zor ben evden çalışıyorum işim rahat hiç bakmadığım da oluyo. Gece 2gbi yatıyorum uyu babam uyu Pişik kremi şampuan vsde var içinde bakalım önerilere açığız

Çalışanlar için daha zor ben evden çalışıyorum işim rahat hiç bakmadığım da oluyo. Gece 2gbi yatıyorum uyu babam uyu Pişik kremi şampuan vsde var içinde bakalım önerilere açığız
NE GÜZEL EVDEN ÇALIŞMAK ŞANSLISIN VALLA. PİŞİK KREMİ REÇETEYE YAZDIRILANLARDA VAR. GECE 2 DE UYUNURMU İYİ DAYANIYOSUN. GÜNDÜZDE UYURSUN TABİ ÖYLE OLUNCA :)

2 gibi yatıyorsan geç uyanman normal canım. Benim akşam yemekten sonra bi ağırlık çöküyor 10 gibi de pilim bitiyor Dizi izleyecek oluyoruz başlıyorum esnemeye eşim gülüyor

Anne bakım çantası normal bebek çantası dimi

Ayrı baksan kuzum şampuan okey bebe yagı okey ama pısık kremını onermem gıbı

NE GÜZEL EVDEN ÇALIŞMAK ŞANSLISIN VALLA. PİŞİK KREMİ REÇETEYE YAZDIRILANLARDA VAR. GECE 2 DE UYUNURMU İYİ DAYANIYOSUN. GÜNDÜZDE UYURSUN TABİ ÖYLE OLUNCA :)
İş konusunda şanslı sayılabilrim rahat çalışma ortamı olarak darısı herkesin başına. Valla kalıyorum 2lere kadar aslında 11de uyumak en sağlıklısı çok uğraşıyorum erkene çekmeye ama bakalım

2 gibi yatıyorsan geç uyanman normal canım. Benim akşam yemekten sonra bi ağırlık çöküyor 10 gibi de pilim bitiyor Dizi izleyecek oluyoruz başlıyorum esnemeye eşim gülüyor
Sabah 12de kalkıyorum kızzzzz bazen 1 gibi yapıyorum sabah yine kafa kalkmıyo eşim zar zor kalk bişeyler ye diye kaldırıyor tek gözüm kapalı atıştırıyorum galiba biraz da progestan uyku yapıyo günde 3 alıyorum

GECE 10 LA 4 ARASI UYUMAK GEREKİYORMUŞ. BİZ HAMİLEYİZ DAHA FAZLA UYUMALIYIZ DİNLENMELİYİZ. BEBİŞ OLUNCA GECE UYUMASSIN YİNE :)

Pişikte ne öneriyorsun canım. Unibaby ürünleri mi mustelamı daha iyi şampuan ve yağ da marka olarak. Veya başka marka olarak bi önerin varmı
Kuzum pısıkte sudocream kesınlıkle bence, daha agır olursa zaten devreye hametan tarzı eczane ılacları devreye gırıyor bırde oxzısınc pomad da agır pişikte asırı etkılı
Benım oğlum süt alerjısı olan bir bebekti. Ve bagırsak toleranslıydı kaka durumundan ve pısıkten cok cektım cok fazla yanı 9 ayına kadar kendımce dıyetler denedım hep kacamaklı ama , en sonunda alerjı doktoruna gıttık ve bıngo direk katı diyetle başladık tedavi sürecimize oğlum sadece emıyordu bu yuzden oğlumda gecerlı olan tüm liste benim içinde geçerliydi. 2 yaşına kadar oğlumla birlikte hıc bısekılde paketlı gıda dışardan herhangi birr yiyecek tuzlu cubuk dahı yemedım hıc tatlı yemedım sut ve süt ürünleri içeren hiçbişey yemedım cok sukur atlattık gecıcı oldu bızım ıcın ama cok zordu

kisacabkk ben sampuan olarak oğlumda bubchen tercıh etmıstim , deterjan olarak toz sabun dalan tarzı, bebe yağı cok kullanmadım mustela iyidir ama sebamed de olabilir unı baby johnsans baby bunlar goz yakıyor aklımda oyle kalmıs
Gogus kremı lansınoh
Makıne alınacaksa lansınoh çekimi gayet
Tırnak ıcın torpu kullanamadım hıc alınmayabılır tercıh sıze bağlı aklıma gelenleri sıraladım
Konak için bebe yagı yada zeytınyagı en mısınden sık tarak

Maşallah olabiliyormuş evet kuzum ya nasıl normal doğurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…