- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Büyük başlar varsa gerisi kolayBende henüz bir şey almadım büyük başlar var çünkü abladancinsiyet netlessin ona göre alacağım
Hayırlı olsun sağlıkla kullansın kuzuAnne yanı bunu aldık fiyatı uygun bugün yarın kurarız foto atayım istersen KZNHOME Papatya Anne Yanı Beşik - Tamamı 1. Kalite Mdf Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
ilk gebelik değilse erken hissedersin yazıyo heryerde sürekli bi uzanıp bekliyorumHareket ettiğindeki hissiyatı inanılmaz merak ediyorum.. Geçenlerde bu konuda birileri hissettiğinden bahsetmişti. O gece rüyamda ben de hissediyodum
Biraz daha zamana ihtiyacım var bakalım, ben de içim rahat alacağım inşallah bir şeyleri :)
Teşekkür ederizz. Canım seninle sirkeli su içmekten konuştuk ya ben doktora sordum içme dedi. Bol su iç dedi sadece haberin olsun.Gülerek kullan canım benimmmm
TÜNAYDIN. UYKU HALİ BENDEDE VAR. İŞYERİMDE GÜNSE İKİ DEFA UYUYORUM :) BANA KALIRSA ZEYTİNYAĞI HARİCİ BİŞEY KULLANMAK İSTEMEM BEBİŞİME. BEBEK İÇİNDE OLSA İÇİME SİNMİYOR. AMA TECRÜBELİ ANNELERDEN FİKİR GELİRSE BİZİM FİKRİMİZ OLSUN :)kızlar tünaydın ben yeni kalkıyorum kafayı koyduğu an uyuyanlardanım ilk haftalar olur derlerdi ama bende de son 2-3 haftadır inanılmaz uyuyorum.
Birde en azından şunları stok yapmasam da ufaktan alim dedim mustela iyidir heralde dimi fikrinizi almaya ve fikir olmaya geldim
Farz durumunu araştırmadım ama yarın soracağım ehli sünnet bir hocama burdan yazarım kizlarYa bunu ben duydum ama tam detayli bilmiyorum
Dini acidan farzmi plasentayi almak
Çalışanlar için daha zor ben evden çalışıyorum işim rahat hiç bakmadığım da oluyo. Gece 2gbi yatıyorum uyu babam uyuTÜNAYDIN. UYKU HALİ BENDEDE VAR. İŞYERİMDE GÜNSE İKİ DEFA UYUYORUM :) BANA KALIRSA ZEYTİNYAĞI HARİCİ BİŞEY KULLANMAK İSTEMEM BEBİŞİME. BEBEK İÇİNDE OLSA İÇİME SİNMİYOR. AMA TECRÜBELİ ANNELERDEN FİKİR GELİRSE BİZİM FİKRİMİZ OLSUN :)
NE GÜZEL EVDEN ÇALIŞMAK ŞANSLISIN VALLA. PİŞİK KREMİ REÇETEYE YAZDIRILANLARDA VAR. GECE 2 DE UYUNURMU İYİ DAYANIYOSUN. GÜNDÜZDE UYURSUN TABİ ÖYLE OLUNCA :)Çalışanlar için daha zor ben evden çalışıyorum işim rahat hiç bakmadığım da oluyo. Gece 2gbi yatıyorum uyu babam uyuPişik kremi şampuan vsde var içinde bakalım önerilere açığız
2 gibi yatıyorsan geç uyanman normal canım. Benim akşam yemekten sonra bi ağırlık çöküyor 10 gibi de pilim bitiyorÇalışanlar için daha zor ben evden çalışıyorum işim rahat hiç bakmadığım da oluyo. Gece 2gbi yatıyorum uyu babam uyuPişik kremi şampuan vsde var içinde bakalım önerilere açığız
Anne bakım çantası normal bebek çantası dimi.
Aslında cinsiyete pek gerek yok başlamak için.
Mesela mobilya olarak dolap ve beşik ne kadar cinsiyete yönelik olabilir ki ? Muhtemelen düz beyaz renk olur mobilya olarak. Ayriyetten minik bez gibi beşik alınırsa yatak odası için , bej - gri gibi renkler olur.
Bebek arabası genelde siyah - gri - bej gibi renkler olur.
Bol bol çıt çıtlı badiler kullanılıyormuş. Her ay grubundan 2 yaşa kadar stoklanabilir. Bunlar da genelde beyaz oluyor, daha kullanışlı.
Tırnak makası, emzik , biberon, banyo için küvet , ağız mendilleri gibi şeylerin de cinsiyet ayrımı pek yok.
Kıyafet almak isteniyorsa yeşil, kahve , krem , kırmızı gibi renkler hem kıza hem erkeğe olabilir :) İlla pembe - mavi ayrımına gerek yok. Hatta kızı pembeye, erkeğe maviye boğmak hiç hoş gözükmüyor. Günümüzde soft olan diğer tonlar daha güzel gözüküyor.
Zaten kıyafetten ziyade diğer ihtiyaçların önceden alınması daha yerinde olabilir.
Sonradan cinsiyete göre de kıyafetler eklenebilir.
Nevresim, battaniye gibi şeyler de unisex alınabilir. :)
Anne olarak bizimde pijama takımlarına, geceliklere , kıyafetlere, iç çamaşırlarına, anne- bebek bakım çantasına vs ihtiyaç olacak. Bunlar alınabilir vs vs
Ayrı baksan kuzum şampuan okey bebe yagı okey ama pısık kremını onermem gıbıkızlar tünaydın ben yeni kalkıyorum kafayı koyduğu an uyuyanlardanım ilk haftalar olur derlerdi ama bende de son 2-3 haftadır inanılmaz uyuyorum.
Birde en azından şunları stok yapmasam da ufaktan alim dedim mustela iyidir heralde dimi fikrinizi almaya ve fikir olmaya geldim
İş konusunda şanslı sayılabilrim rahat çalışma ortamı olarak darısı herkesin başına. Valla kalıyorum 2lere kadar aslında 11de uyumak en sağlıklısı çok uğraşıyorum erkene çekmeye ama bakalımNE GÜZEL EVDEN ÇALIŞMAK ŞANSLISIN VALLA. PİŞİK KREMİ REÇETEYE YAZDIRILANLARDA VAR. GECE 2 DE UYUNURMU İYİ DAYANIYOSUN. GÜNDÜZDE UYURSUN TABİ ÖYLE OLUNCA :)
Pişikte ne öneriyorsun canım. Unibaby ürünleri mi mustelamı daha iyi şampuan ve yağ da marka olarak. Veya başka marka olarak bi önerin varmıAyrı baksan kuzum şampuan okey bebe yagı okey ama pısık kremını onermem gıbı
Sabah 12de kalkıyorum kızzzzz2 gibi yatıyorsan geç uyanman normal canım. Benim akşam yemekten sonra bi ağırlık çöküyor 10 gibi de pilim bitiyorDizi izleyecek oluyoruz başlıyorum esnemeye eşim gülüyor
GECE 10 LA 4 ARASI UYUMAK GEREKİYORMUŞ. BİZ HAMİLEYİZ DAHA FAZLA UYUMALIYIZ DİNLENMELİYİZ. BEBİŞ OLUNCA GECE UYUMASSIN YİNE :)İş konusunda şanslı sayılabilrim rahat çalışma ortamı olarak darısı herkesin başına. Valla kalıyorum 2lere kadar aslında 11de uyumak en sağlıklısı çok uğraşıyorum erkene çekmeye ama bakalım
Kuzum pısıkte sudocream kesınlıkle bence, daha agır olursa zaten devreye hametan tarzı eczane ılacları devreye gırıyor bırde oxzısınc pomad da agır pişikte asırı etkılıPişikte ne öneriyorsun canım. Unibaby ürünleri mi mustelamı daha iyi şampuan ve yağ da marka olarak. Veya başka marka olarak bi önerin varmı
Maşallah olabiliyormuş evet kuzum yaCanım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallahAblamın bi arkadaşının da ikizleri var tek yumurta o da 12.haftada gözükmüştü. Bizim ailede de ikizlik var bana da dedi benim 12.haftada gözüktü diğeri hazırlıklı ol senin de ikiz olabilir diye ben de Allah aşkına saçmalama yaa nası göremezler sene kaç olmuş demiştim. O da üniversite hastanesinde takipli hastaydı ve ikizleri normal doğurmuştu seni duyunca ona daha da hak verdim demek ki cidden olabiliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?