Çok çok geçmiş olsun inş bi an önce geçsin sende hamileliğin keyfini çıkaracağın döneme gel cnmMaşallah de canımo kadar rezil bir şey ki inan düşmanım yoktur heralde ama varsa o bile çekmesin ne tadım kaldı ne tuzum hamile gibi hissedemedim en başından beri çaresi olmayan bir hastalığa tutulmuşum sanki tövbe est. Kimsenin elinden bir şey gelmiyor falan
İnşallah geçip gider artık bebeğin sağlığı dışında tek duam bu
İnşallah canım
Yaşla ilgisi var mı bilmiyorum belki artık yirmili yaşlarda olmadığım için ağır geliyor hamilelik bu kadar 34 yaşındayım. Anneme çektiğim için de böyle ağır yaşıyor olabilirim ya sa bünyeyle alakalı benim bünyem maalesef hep zayıftı hamileliği kaldıramıyor diye düşünüyorum
İnşallah kuzucum kocaman bir aminnnn
Allah razı olsun kuzum amin inşallah
O iğrenç adı tat bende de oluyor maalesef onu hissettikçe midem daha çok bulanıyor önceden yani naneden tiksinmeden önce naneli sakızla geçirmeye çalışıyordum şimdi sade falım sakız aldırdım eşime kısa süre sonra o da ağzımda büyüyor ama en azından biraz kırıyor o garip tadı
Aynen öyle maalesef insanda yaşama şevki kalmıyorsağlıklı olmak iyi hissetmek ne büyük nimetmiş meğer ben de çok isterdim hiç anlamadan hamilelik geçireyim ama öyle bir hale geldim ki hamilelik fobim oluştu şimdiden bir daha hayatım boyunca ikinci kez hamile kalmaya cesaret edebileceğimi sanmıyorum doğurmuş kurtulmuş olanlara bakıp imreniyorum Allahım diyorum daha aylar var mevsimler var ya hiç geçmezse ne yaparım nasıl yaşarım diyorum
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Ben açıkcası kilolu başladım diye 13 haftayı hiç kilo almadan bitirdiğim için sevindim ama çok zor haftalar sonra ilk defa bugün yemek yaptım o da sogan koymadanInan tartiya hep kilo aldim korkusuyla cikamayan biri olarak suan kilo verdigimi gormekten korktugum icin cikamiyorum
Kilo almayanlar çok şanslı bence ben şimdiden 2 kilodan fazla aldım. Aç kalamıyorum midem bulanıyor. Sonlara doğru çok kötü olacak benim içinBen açıkcası kilolu başladım diye 13 haftayı hiç kilo almadan bitirdiğim için sevindim ama çok zor haftalar sonra ilk defa bugün yemek yaptım o da sogan koymadan
Cok gecmis olsun canim ins gecer bi an once
Ben ilk gebeligimde gayet normal kilolarda baslayip surekli yiyerek 16 kiloyla bitirmistim simdi tedbirli gitmek istiyorumKilo almayanlar çok şanslı bence ben şimdiden 2 kilodan fazla aldım. Aç kalamıyorum midem bulanıyor. Sonlara doğru çok kötü olacak benim için
Yine acıkıyorum 1 saati bulmuyor yani acıkmamBen ilk gebeligimde gayet normal kilolarda baslayip surekli yiyerek 16 kiloyla bitirmistim simdi tedbirli gitmek istiyorum
Acikinca salatalik meyve yogurt gibi seyler tuketsen
Kilo probleminiz yoksa Cok dert etmeyin hamilelik kilo konusunda en rahat olunan donemYine acıkıyorum 1 saati bulmuyor yani acıkmam
İnşallah senin için hayırlı bir karar verirsin canımPerinatolog ile görüştüm. Gebelikte aşının sakıncası yok ama ben gebelik sonrası tavsiye ediyorum dedi. Sebep olarakta immun sistemi gereksiz yere tetiklemeye gerek yok dedi. Riskli bir ortamda bulunmuyorsan dedi. Kendi drumla tekrar görüştüm bu konuda ısrarcı. Korunma garantisini nasıl sağlayacaksın diyo. Bir kuaförden bile bulaş riski var diyo. Yaptırıp yaptırmamak sana kalmış ama ben kesinlikle tavsiye ediyorum diyo.
Aile hekimimi değiştirdim. Başka bir aile hekimine bu içinde bulunduğum durumu anlattım. Doktor ve ebe yaptırmam taraflı konuştu. Hatta yarın gel bizde bir kan alalım durumu teyit edelim pazartesi yapalım aşını dedi. Şimdilik yaptırmaya daha yakınım. Yaptırmasamda olur belki ama kendimi koruma noktasında emin olamıyorum. Bu arada dr birde dişin ağrıdı diş druna gideceksin yine riske yakınsın diyo. Yani adam ben tüm hastalarımda bakarım aşısı olmayana kesinlikle öneririm diyor. Durduk yere stresin göbeğindeyim. İnşallah mantıklı bir karar verebilirim.
Orta boy rahat kullanımlı bir şey arıyorum kendim zaten kısayım bir de bebekle boyum kadar çanta taşımak istemiyorumGrı olanı bez bırakana kadar kullandım sağlam bi çanta hatta fahrıye evcende gormustum oda ondan almısama ınsan bıyerden sonra o cantaların kocamanlıgı batıyor ona gore ort bısey bak
Hahah. Sonra birde diyor ki sonra da 1 ayvar nasil gececekBende dayanamiyooooommmmmm
Yaaa benimki insallah gosterir 14+0 da gitmis olcaz cunkubugün gittik ya normalde bayram sonrasıydı ama acil olunca gittik
Doktor 1 ay sonra gel dedi bende ya cinsiyet için 3 hafta olsa dedim sonra bi lavaboya gittim kocam bey 4 hafta sonra olsun demiş 12 Mayıs’a almışcinsiyet için o kadar beklemem gerekiyor
Insallah canimBen açıkcası kilolu başladım diye 13 haftayı hiç kilo almadan bitirdiğim için sevindim ama çok zor haftalar sonra ilk defa bugün yemek yaptım o da sogan koymadan
Cok gecmis olsun canim ins gecer bi an once
Ayy ins gecer yaInsallah canim
Mesela cacigi salatalikla yapamiyorum cunku salatalik pis kokuyo burnuma
Marulla yapiyorum cacigi dusunsene
Sırtı kuzum noldu kıKizlar benim bebisimin sirtimi dönük yoksa yüzüstümü yatıyo
Canım benim de seninki gibiydi bir süredir tuzlu domates,salatalık, peynir ve zeytinle yaşıyorum resmen. Ama artık şöyle bir şeye evrildi eğer yemeği ben yapmıyorsam, evde kokusu yoksa az az ev yemeklerinden yiyebiliyorum. Kendim hala sadece pilav, makarna,tost gibi soğansız şeyler yapıyorum. Sabah bulantısı azaldı, durup dururken bulantı da kayboldu. Koku hassasiyeti sebebiyle bulantı, kusma devam ediyor. Doktorum ilacımı prifemyn dr olarak değiştirdi kullanmaya devam ediyorum. Umarım senin de hafifler ve yakın zamanda tamamen kurtuluruz bulantıdan.Amin canım inşallah
Ya biliyor musun öyle tuhaf bir döngü ki ilk başlarda nane limon fayda ediyordu biraz
Sonra limonlu maden suyu iyi gelmeye başladı ama garip bir şekilde bedenim sistemi hemen çözüyor ve iki gün sonra işe yarayan şey hem artık işe yaramıyor hem de o şey de beni kusturmaya başlıyor
Nane kokusuna tahammülüm kalmadı mesela kokusunu aldığım an kendimi lavaboda buluyorum
ne yapacağımı da şaşırdım artık bir çıksaydım şu ilk trimester kabusundan
Nipt nasıl yapılıyor kuzu bende Salı taramaya gideceğimAmin inşallah hepimizinkievet ikili tarama bir hafta önce yapıldı,nipt testide yapıldı çok şükür herşey yolunda
Merhaba canım gözün aydın olsun sağlıcakla gelsin prensesinMerhaba arkadaşlar bugün Dr randevum vardı. Kızım olacağını öğrendim. Ramzi teorisi tutmadıbebeğin eşi aşağıda takip edicez dedi progesteron kullanmaya devam edicem. Umarım sorunsuz bir şekilde alırız kucağımıza
Teşekkür ederimMerhaba canım gözün aydın olsun sağlıcakla gelsin prensesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?