2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çok çok geçmiş olsun inş bi an önce geçsin sende hamileliğin keyfini çıkaracağın döneme gel cnm

Inan tartiya hep kilo aldim korkusuyla cikamayan biri olarak suan kilo verdigimi gormekten korktugum icin cikamiyorum
Ben açıkcası kilolu başladım diye 13 haftayı hiç kilo almadan bitirdiğim için sevindim ama çok zor haftalar sonra ilk defa bugün yemek yaptım o da sogan koymadan
Cok gecmis olsun canim ins gecer bi an once

Ben açıkcası kilolu başladım diye 13 haftayı hiç kilo almadan bitirdiğim için sevindim ama çok zor haftalar sonra ilk defa bugün yemek yaptım o da sogan koymadan
Kilo almayanlar çok şanslı bence ben şimdiden 2 kilodan fazla aldım. Aç kalamıyorum midem bulanıyor. Sonlara doğru çok kötü olacak benim için

Kilo almayanlar çok şanslı bence ben şimdiden 2 kilodan fazla aldım. Aç kalamıyorum midem bulanıyor. Sonlara doğru çok kötü olacak benim için
Ben ilk gebeligimde gayet normal kilolarda baslayip surekli yiyerek 16 kiloyla bitirmistim simdi tedbirli gitmek istiyorum
Acikinca salatalik meyve yogurt gibi seyler tuketsen

İnşallah senin için hayırlı bir karar verirsin canım arada kalmak çok zor ‍♀

Grı olanı bez bırakana kadar kullandım sağlam bi çanta hatta fahrıye evcende gormustum oda ondan almıs ama ınsan bıyerden sonra o cantaların kocamanlıgı batıyor ona gore ort bısey bak
Orta boy rahat kullanımlı bir şey arıyorum kendim zaten kısayım bir de bebekle boyum kadar çanta taşımak istemiyorum

Yaaa benimki insallah gosterir 14+0 da gitmis olcaz cunku

Insallah canim
Mesela cacigi salatalikla yapamiyorum cunku salatalik pis kokuyo burnuma
Marulla yapiyorum cacigi dusunsene

Kizlar benim bebisimin sirtimi dönük yoksa yüzüstümü yatıyo

Eklentiler

• A5F62157-A6F8-4AA8-AAD9-081A2740F23A.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 62
Canım benim de seninki gibiydi bir süredir tuzlu domates,salatalık, peynir ve zeytinle yaşıyorum resmen. Ama artık şöyle bir şeye evrildi eğer yemeği ben yapmıyorsam, evde kokusu yoksa az az ev yemeklerinden yiyebiliyorum. Kendim hala sadece pilav, makarna,tost gibi soğansız şeyler yapıyorum. Sabah bulantısı azaldı, durup dururken bulantı da kayboldu. Koku hassasiyeti sebebiyle bulantı, kusma devam ediyor. Doktorum ilacımı prifemyn dr olarak değiştirdi kullanmaya devam ediyorum. Umarım senin de hafifler ve yakın zamanda tamamen kurtuluruz bulantıdan.

Merhaba canım gözün aydın olsun sağlıcakla gelsin prensesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…