2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Artıbebecom var bende yeni talibe aldım instada bende henüz bişey alma cesareti gösteremedim ordan ama cidden çok güzel şeyler var
Ben de koza_bebek sayfasını beğendim tulumları çok güzel takip eden arkadaşlarım var soracağım onlara , önerirlerse haber veririm

Olur canım normal

Evet cnm banada aynı şekil oldu kim erkek dedi ne erkeği %100 kız bu dedi baya sinirlendi bağırdı ama bacak arasına dair yada başka bsy göstermedi mesela 2. Kızımda bacak arasını gösterdiler ki başıma hiç böyle bsy gelmedi bizde bsy demeden çıktık ztn biraz daha geçsin başka hastaneye gideceğim

Papatyamaviss nerelerdesin ay balam nasılsınız

Bende merak ettim
Ay kızlar cok yogun bı hsonu gecırdım ben durumdan dolayı ramazanlık mısafır almıcaktım kvdem ben yardıma gelırım cagır sen dedı eltımler gorumcemler kvdemler olarak , son anda ıftara cagrıldım esımın kuzenıne dedım ıkı kısı bı cocuk bısey olmaz onlarıda çağırayım, sanırım yanlıs anlaşılmıs annelerıne dıger kardeşlerine de soylemıs 13 kışı olacakken ıftara on dk kala soka ugradım 25 kısıydık rezıllık ne yemegım bolca yettı ne tatlım , kvdemde 6 da geldı onada kaydım dedım hanı gelecektın eltım avmye gıtmısler çocuklarıda buna bırakmış bısey dıyememıs
Eltımlede ıyıyzdır normalde bılıyorduda annemın gelecegını onada sınır oldum butun gece yandı belım alev alev .. toplama işine hiç karısmadım gorumcem le esımın kuzenı topladı sıldı supurdü ama yınede yoruldum boylelı bır gun gecırdım

Canım sen hamilesin hiç cagirmasaydin keşke bu sene de böyle olurdu ne olacak leken filan oluyor biz sana dinlen dedikçe sen napiyorsun

Ayy canim ustunden tir gecmis resmen gecmis olsun dinlen bolca uzat ayaklarini
Yani bu durumda herkes bi çeşit bişe yapsa sana daha kolay olurdu ama geçmiş bitmiş Allah kabul etsin canım sevindim iyi olmana

Şaka gibiler gerçekten

Kızlar günaydın sakı günü tarama için perinatolojiye gidicem değerlerin yaştan yüksek çıkar hemen korkma dedi amniyosenteze yönlendirilirsin birde ileri tetkike ama özelde dedi kafam çorba eşimle kavgalıyım zaten şu mübarek günde dualarınızı eksik etmeyin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…