Insallah canim yaCok gecmis olsun canimgececek ins benimde gecmedi
Bende merak ettimPapatyamaviss nerelerdesin ay balam nasılsınız
Ama hiç ağrı yok inş iyidir miniğim dalı gününe kadar gel de dayanHadi hayırlı olsun prensesimiz maşallah maşallah harikasınız
Ben de koza_bebek sayfasını beğendim tulumları çok güzel takip eden arkadaşlarım var soracağım onlara , önerirlerse haber veririmArtıbebecom var bende yeni talibe aldım instada bende henüz bişey alma cesareti gösteremedim ordan ama cidden çok güzel şeyler var
Ya sen buralara ugrarmıydınnnBu arada kasım grubundayım ama doğumum 25 Ekim filan olacaksizler cinsiyetleri kaç haftada öğrendiniz
Olur canım normalMerhaba kızlar. Ben 14 haftalık hamileyim. Bir takım şikayetlerim var. Mide bulantım hala devam ediyor. Kuyruk sokumum ağrıyor. Oturup kalkarken hareket ederken sağ tarafıma ağrı giriyor. Ve öğürürken ve hapşururken karnımın içine sancı giriyor. Bugünlerde az da olsa baş dönmem var. Bunlar normal mi? Doktora soruyorum olur diyor. Ama 2 haftadır gitmedim doktora şimdi de korkuyorum. Bu hafta gidicem ama şimdiden korkmaya başladım.
Ben daha ogrenemedim canimBu arada kasım grubundayım ama doğumum 25 Ekim filan olacaksizler cinsiyetleri kaç haftada öğrendiniz
Evet cnm banada aynı şekil oldu kim erkek dedi ne erkeği %100 kız bu dedi baya sinirlendi bağırdı ama bacak arasına dair yada başka bsy göstermedi mesela 2. Kızımda bacak arasını gösterdiler ki başıma hiç böyle bsy gelmedi bizde bsy demeden çıktık ztnAyy öyle gezinirken denk geldim öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun kaç haftalıksınız bilmiyorum ama ben oğlumu 13 haftada net öğrenmiştim diğer kontrollerde de dr gösterirdi her zaman 27 haftamda başka dr kız demişti bizde öyle annemle bakakalmıştık hatta baya yarım saat inceledi kim erkek dedi kız bu filan diye sinirlendi sonuç oğlum şuan 4,5 yaşında
Papatyamaviss nerelerdesin ay balam nasılsınız
Ay kızlar cok yogun bı hsonu gecırdım ben durumdan dolayı ramazanlık mısafır almıcaktım kvdem ben yardıma gelırım cagır sen dedı eltımler gorumcemler kvdemler olarak , son anda ıftara cagrıldım esımın kuzenıne dedım ıkı kısı bı cocuk bısey olmaz onlarıda çağırayım, sanırım yanlıs anlaşılmıs annelerıne dıger kardeşlerine de soylemıs 13 kışı olacakken ıftara on dk kala soka ugradım 25 kısıydık rezıllık ne yemegım bolca yettı ne tatlım , kvdemde 6 da geldı onada kaydım dedım hanı gelecektın eltım avmye gıtmısler çocuklarıda buna bırakmış bısey dıyememısBende merak ettim
Az kaldı canım.benimAma hiç ağrı yok inş iyidir miniğim dalı gününe kadar gel de dayanhareketlerini hissedebilsem de rahatlasam :)
Canım sen hamilesin hiç cagirmasaydin keşke bu sene de böyle olurdu ne olacak leken filan oluyor biz sana dinlen dedikçe sen napiyorsunAy kızlar cok yogun bı hsonu gecırdım ben durumdan dolayı ramazanlık mısafır almıcaktım kvdem ben yardıma gelırım cagır sen dedı eltımler gorumcemler kvdemler olarak , son anda ıftara cagrıldım esımın kuzenıne dedım ıkı kısı bı cocuk bısey olmaz onlarıda çağırayım, sanırım yanlıs anlaşılmıs annelerıne dıger kardeşlerine de soylemıs 13 kışı olacakken ıftara on dk kala soka ugradım 25 kısıydık rezıllık ne yemegım bolca yettı ne tatlım , kvdemde 6 da geldı onada kaydım dedım hanı gelecektın eltım avmye gıtmısler çocuklarıda buna bırakmış bısey dıyememıs
Eltımlede ıyıyzdır normalde bılıyorduda annemın gelecegını onada sınır oldum butun gece yandı belım alev alev .. toplama işine hiç karısmadım gorumcem le esımın kuzenı topladı sıldı supurdü ama yınede yoruldum boylelı bır gun gecırdım
Ayy canim ustunden tir gecmis resmen gecmis olsun dinlen bolca uzat ayaklariniAy kızlar cok yogun bı hsonu gecırdım ben durumdan dolayı ramazanlık mısafır almıcaktım kvdem ben yardıma gelırım cagır sen dedı eltımler gorumcemler kvdemler olarak , son anda ıftara cagrıldım esımın kuzenıne dedım ıkı kısı bı cocuk bısey olmaz onlarıda çağırayım, sanırım yanlıs anlaşılmıs annelerıne dıger kardeşlerine de soylemıs 13 kışı olacakken ıftara on dk kala soka ugradım 25 kısıydık rezıllık ne yemegım bolca yettı ne tatlım , kvdemde 6 da geldı onada kaydım dedım hanı gelecektın eltım avmye gıtmısler çocuklarıda buna bırakmış bısey dıyememıs
Eltımlede ıyıyzdır normalde bılıyorduda annemın gelecegını onada sınır oldum butun gece yandı belım alev alev .. toplama işine hiç karısmadım gorumcem le esımın kuzenı topladı sıldı supurdü ama yınede yoruldum boylelı bır gun gecırdım
Ben ne yiyebiliyorum ne de vitamin içebilirim maalesefOmega 3 kullanan ve mide bulantısı yapan oldu mu acaba?
Şaka gibiler gerçektenAyy öyle gezinirken denk geldim öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun kaç haftalıksınız bilmiyorum ama ben oğlumu 13 haftada net öğrenmiştim diğer kontrollerde de dr gösterirdi her zaman 27 haftamda başka dr kız demişti bizde öyle annemle bakakalmıştık hatta baya yarım saat inceledi kim erkek dedi kız bu filan diye sinirlendi sonuç oğlum şuan 4,5 yaşında
Tahminler var ama net öğrenemedim henüzBu arada kasım grubundayım ama doğumum 25 Ekim filan olacaksizler cinsiyetleri kaç haftada öğrendiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?