2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ayy öyle gezinirken denk geldim öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun kaç haftalıksınız bilmiyorum ama ben oğlumu 13 haftada net öğrenmiştim diğer kontrollerde de dr gösterirdi her zaman 27 haftamda başka dr kız demişti bizde öyle annemle bakakalmıştık hatta baya yarım saat inceledi kim erkek dedi kız bu filan diye sinirlendi sonuç oğlum şuan 4,5 yaşında

Merhaba kızlar. Ben 14 haftalık hamileyim. Bir takım şikayetlerim var. Mide bulantım hala devam ediyor. Kuyruk sokumum ağrıyor. Oturup kalkarken hareket ederken sağ tarafıma ağrı giriyor. Ve öğürürken ve hapşururken karnımın içine sancı giriyor. Bugünlerde az da olsa baş dönmem var. Bunlar normal mi? Doktora soruyorum olur diyor. Ama 2 haftadır gitmedim doktora şimdi de korkuyorum. Bu hafta gidicem ama şimdiden korkmaya başladım.

Bende öyleyim. Burda okuyunca kayıpları rüyalarıma giriyor o kadar etkileniyorum.
Ya etkilenmekte haklısınız ama ben paylaşmaktan yanayım. Sonuçta o da hayatın bir parçası ve insanlar yaşadıklarını anlatarak bir şeyleri atlatıyor, destek arıyorlar. Biz içimizi ferah tutalım.

Bende 19. Haftadayım, 15. Haftaya kadar sol bel kemiğim aşırı ağrıyordu sanki böyle bir yere vurmuşumda morarmış gibi dokunamıyordum bile. Doktora sorduğumda normal olduğunu kemiklerimin bebeğe yer açtığı için bu şekilde ağrılar olabileceğini söyledi. Magosit kullanmaya başladım o bana iyi geldi sanki artık o kadar şiddetli ağrım yok. Sende doktoruna magnezyumu sorabilirsin kullanmıyorsan. Aynı şekilde öksürürken hapşırırken aniden gülerken benimde karnıma sancılar giriyordu kısa süreli ama kıvrandırıcı. Son 2 haftadır onlarda yok. Zamanla vücudumuz alışıyor sanırım mide bulantım olmadı ama çevremden bulantıların bazı kişilerde doğuma kadar az da olsa devam ettiğini duymuştum. Bence sendekilerde normaldir canım içini ferah tut, bedenimizde yeni bir can büyüyor

Kızlar günaydın fetal dna sonucun dün çıkmış doktora da bana da gönderdiler ama cinsiyet hariçti doktor gece aradı sonuç gayet iyiymiş ve bebek kızmış :)
Doktorun 2 oğlu var heyecanlandım dayanamadım kızı görünce dedi :)
Ama iki gündür kasık ağrım ve kalöa ağrım geçti bebeğim iyidir dimi salı kontrole gidicez sanırım 14. Haftanın içindeyiz :)

Hadi hayırlı olsun prensesimiz maşallah maşallah harikasınız

Kim yapmıyor ki canım bu yaşadığın duygu da normal ama insanız sonuçta bu duygunun da kabul et yasa bebeğini görünce şükret yoluna devam et
Kendim daha once yasamasaydim bu kadar takilmazdim belkide. Ama insallah bebisin hareketlerini hissetmeye baslayinca bu korkum azalir gibi geliyor

Kendim daha once yasamasaydim bu kadar takilmazdim belkide. Ama insallah bebisin hareketlerini hissetmeye baslayinca bu korkum azalir gibi geliyor
Bingoooo kesinlikle öyle yani etrafımızda olumsuz duygular hep olaxak üzülmeyin biraz tevekkül biraz sabır hepsi geçecek

Yaşadığın her şey geçmişinde kaldı o o an yaşanması gerekiyordu ve yaşandı bitti. Şu an ki durumunun geçmişle bir bağlantısı uok bu senin yeni kaderin bebeğin çok sağlıklı ve güçlü.sende öylesin beraber geçireceğiniz bu kısa süre ikiniz için de keyifli ve şifa bulunduran bir yol. Hep olumlama uap kendine bu şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…