Yarin olsunda sag salim goreyim istiyorumBende öyleyim direk tansiyon 14 sonra bi daha ölçüyorlar 12ye düşmüş çok stres yapıyorum
Güzel haberlerini bekliyoruzYarin olsunda sag salim goreyim istiyorum
Insallah canim. Burdaki kayiplar vs benim modumu asagi cekiyor direkt. Hemen kendime yoruyorum ya yanlis yapiyorum aslindaGüzel haberlerini bekliyoruz
Ayy öyle gezinirken denk geldim öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun kaç haftalıksınız bilmiyorum ama ben oğlumu 13 haftada net öğrenmiştim diğer kontrollerde de dr gösterirdi her zaman 27 haftamda başka dr kız demişti bizde öyle annemle bakakalmıştık hatta baya yarım saat inceledi kim erkek dedi kız bu filan diye sinirlendi sonuç oğlum şuan 4,5 yaşındaYa 2 kızım var ilk doktor erkek diyince gerçekten ister istemez mutlu oldumheycanla mutlulukla başka doktora gideyim dedim orası kız deyince annemle göz göze geldik güldük doktora söyledik erkek demiş diye yyok kız bu dedi hapyy mom da form da farklı bı doktor pipi ulturasonu vermesine rağmen diğeri inatla kız diyormuş
Çok şükür canımGitmeden kontrole girdim canım doktor varis çorabı önerdi ara ara hep yürüdüm molalarda aslinda 7 ama 8 saat sürdü trafiklere takıldık ama şükür iyiydi.
Öyle tabi canım miniğim büyüsün gideriz inşallahOyle dediyse kuzum tabi dinle doktoru olsun goruntulu konusursunuz sonra insallah kavusursunuz
Bende öyleyim. Burda okuyunca kayıpları rüyalarıma giriyor o kadar etkileniyorum.Kizlar benim ultrason gunu yaklasinca yaziyorum senaryolar. Hic hamime gibi hissetmiyorum kendimi korku sardi icimi
Ya etkilenmekte haklısınız ama ben paylaşmaktan yanayım. Sonuçta o da hayatın bir parçası ve insanlar yaşadıklarını anlatarak bir şeyleri atlatıyor, destek arıyorlar. Biz içimizi ferah tutalım.Bende öyleyim. Burda okuyunca kayıpları rüyalarıma giriyor o kadar etkileniyorum.
Bende 19. Haftadayım, 15. Haftaya kadar sol bel kemiğim aşırı ağrıyordu sanki böyle bir yere vurmuşumda morarmış gibi dokunamıyordum bile. Doktora sorduğumda normal olduğunu kemiklerimin bebeğe yer açtığı için bu şekilde ağrılar olabileceğini söyledi. Magosit kullanmaya başladım o bana iyi geldi sanki artık o kadar şiddetli ağrım yok. Sende doktoruna magnezyumu sorabilirsin kullanmıyorsan. Aynı şekilde öksürürken hapşırırken aniden gülerken benimde karnıma sancılar giriyordu kısa süreli ama kıvrandırıcı. Son 2 haftadır onlarda yok. Zamanla vücudumuz alışıyor sanırımMerhaba kızlar. Ben 14 haftalık hamileyim. Bir takım şikayetlerim var. Mide bulantım hala devam ediyor. Kuyruk sokumum ağrıyor. Oturup kalkarken hareket ederken sağ tarafıma ağrı giriyor. Ve öğürürken ve hapşururken karnımın içine sancı giriyor. Bugünlerde az da olsa baş dönmem var. Bunlar normal mi? Doktora soruyorum olur diyor. Ama 2 haftadır gitmedim doktora şimdi de korkuyorum. Bu hafta gidicem ama şimdiden korkmaya başladım.
Vallahi seni çok merak ediyorum canım, bakalım o malum meleğin tahmini ne olacakYarin olsunda sag salim goreyim istiyorum
Aynen yarin gosterirse minnos bakalimVallahi seni çok merak ediyorum canım, bakalım o malum meleğin tahmini ne olacak
Kim yapmıyor ki canım bu yaşadığın duygu da normal ama insanız sonuçta bu duygunun da kabul et yasa bebeğini görünce şükret yoluna devam etInsallah canim. Burdaki kayiplar vs benim modumu asagi cekiyor direkt. Hemen kendime yoruyorum ya yanlis yapiyorum aslinda
Hadi hayırlı olsun prensesimiz maşallah maşallah harikasınızKızlar günaydın fetal dna sonucun dün çıkmış doktora da bana da gönderdiler ama cinsiyet hariçti doktor gece aradı sonuç gayet iyiymiş ve bebek kızmış :)
Doktorun 2 oğlu var heyecanlandım dayanamadım kızı görünce dedi :)
Ama iki gündür kasık ağrım ve kalöa ağrım geçti bebeğim iyidir dimi salı kontrole gidicez sanırım 14. Haftanın içindeyiz :)
Kendim daha once yasamasaydim bu kadar takilmazdim belkide. Ama insallah bebisin hareketlerini hissetmeye baslayinca bu korkum azalir gibi geliyorKim yapmıyor ki canım bu yaşadığın duygu da normal ama insanız sonuçta bu duygunun da kabul et yasa bebeğini görünce şükret yoluna devam et
Bingoooo kesinlikle öyleKendim daha once yasamasaydim bu kadar takilmazdim belkide. Ama insallah bebisin hareketlerini hissetmeye baslayinca bu korkum azalir gibi geliyor
Yaşadığın her şey geçmişinde kaldı o o an yaşanması gerekiyordu ve yaşandı bitti. Şu an ki durumunun geçmişle bir bağlantısı uok bu senin yeni kaderin bebeğin çok sağlıklı ve güçlü.sende öylesin beraber geçireceğiniz bu kısa süre ikiniz için de keyifli ve şifa bulunduran bir yol. Hep olumlama uap kendine bu şekildeKendim daha once yasamasaydim bu kadar takilmazdim belkide. Ama insallah bebisin hareketlerini hissetmeye baslayinca bu korkum azalir gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?