2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Mesela Down sendromu çıktı eğer gebeliği sonlandirmayacaksan sadece bunu öğrenmek için yapma çünkü amniyosentrzin riski de var sonuçta. Bu durumda sana organ taramasıni çok iyi bir yerde yaptirmani öneririm sadece eğer müdahale edilecek bir durumu oradan ogrenebilirsin mesela tabi tercih sizin Allah gönlünüze ferahlık eşinize de merhamet versin

Ins cok guzel sonuclar alirsin
Esinlede ins toparlarsnz hemen

Canım sen hamilesin hiç cagirmasaydin keşke bu sene de böyle olurdu ne olacak leken filan oluyor biz sana dinlen dedikçe sen napiyorsun
Basımdakıler susuyormu ben dedım kv deye cagırmıcam ben diye ben gelirim yardım ederim diyince e tamam madem bız bıze oturalım yıyelım dedım burda ne kadar akraba varsa gıtmıs kulaklarına hayır oyle bısey de demedım çağırmadım nasıl oldu bu ıs bilmiyorum
Gecti gitti ama sinir oldum

Günaydın , benim yaştan dolayı yüksek çıktı. Direkt fetal dna yaptırdım biraz pahalı ama için rahat ediyor en azından. İmkanın varsa en güzeli o sonuç temiz geldi benim rahatladım.

Ayy canim ustunden tir gecmis resmen gecmis olsun dinlen bolca uzat ayaklarini
Yani bu durumda herkes bi çeşit bişe yapsa sana daha kolay olurdu ama geçmiş bitmiş Allah kabul etsin canım sevindim iyi olmana
Ah keske yanı gelenler en azından toplama asamasında bıseye elletmedıler sukur kı az oncede esimle işte cay tatlı faslından kalanlar vardı onları topladık şok içerisinde bi aksam geçirdim gelmelerıne degıl keske haberım olsaydı bı bardak daha prınc koyardım pısen yemege kımse ye gıdım gıdım yemek vermezdım ona uzuldum daha cok yanı

Bide yanlis cikma ihtimalide var Ben hic bir testi yaptirmadim pek düşünmüyorum da Cok panik bi insanim hemen senaryolar yazıyorum
Sağlıkla gelecekler inş

Bugün öğrendim bi zikir
El Musavvir (cc) sürekli çekin güzel ve sağlıklı bebek için diyodu aklıma geldikce elim karnımda

Hay Allah geçmiş olsun diyelim o zaman. Gelecek olanların düşünmesi lazım zaten gelmeyelim demesi lazım da işte..

Olsun canım doymuşlardır olmadı yumurta kırılır sen hamilesin ve gelenler akraba hic uzulme

Ben de geçen kayınvalimleri ve görümcemi çağırdım iftara.kimsenin bebişten haberi yok o yüzden akşama kadar yemek yapmakla uğraştım neyseki iftardan sonra görümcem topladı baya Bayramda bayram hediyesi olarak torun haberi vericez karnım baya belli olmaya başladı ama bol giydiğimden kimse anlamıyor

Oy maşallah ya çok sevinec4kler

Ben de koza_bebek sayfasını beğendim tulumları çok güzel takip eden arkadaşlarım var soracağım onlara , önerirlerse haber veririm
Tamam canım bende bakim bi iyi yorum alırsan bilgim olursa sevinirim
Bu kız ailemizin hem akıllı hem yaramaz kızı belli oldu. Herkese yetişip kendine geç kalan cinsten

Şimdi eşim diyor kuzeni bizi davet etmişti bizde mi etsek ay yok ben uğraşamam herkes biliyo kimse benden beklemiyordur merak etme dedim. Gönlü kırılmasın diye de Ramazan sonrası çaya davet ederiz dedim. Bende kv ve yengesini davet etmiştim geçen hafta ne kadar basite kaçarım pratik olurum desen de olmuyo ramazan oda olsun Buda olsun derken bel dayanmıyor cidden.
Daha da yorma kendini dikkat et artık daa

Kızlar tüm gece rüyalar rüyalar Allahım sürekli bebekle ilgili bişeyler. Hiç yapmamama rağmen rüyada normal doğum bile yaptım. Böyle olacağını sanmam ama Azıcık ağrı oldu sona baktım bebeği getirdiler
Kirpikler upuzun kızım sen kime benzedin annem bize benzemiyorsun diyorum gözleri eşime benziiyodu tek yeşildi çok net gözümün önünde bebek hala.
Sonra uyandım bidaha uyumuşm bu kez de bebek getirmişler kucağıma ama bebek kocaman neredeyse 5ayşık zar zor emziriyorum göğsümden süt çıktığını hissettim resmen çok garipti. Sonra emerken kustu bakıyorum kulaklarında küpe var. Diyorum acaba karıştımı bebekler. Küpesi bile var diyorum bunun. Biri diyo yok doktor ve hemşireler o an doğurduğu bebeğe illla hediye takarlar onlar takmıştır diyor çok saçma
Ama sürekli bebekle uğraştım hayrolsun inşallah

Daha gelmeyen kımse kalmadı zaten kuzum bı gecede mubarek bide teyzesının cocuklarından biri evli ıkı senedır cagırıyorum o hıc cagırmıyor hele onun gelmesıne ayrı uyuz oldum yanı cagırsam bıle onu cagırmazdım
Benım kendı tarafım cok kalabalık bı sulaleyız bayram sofraları ıftarlar boyle 30 kişi den asagı olmaz ben severım kalabalık toplayım edeyım boyle mubarek gunde hele ama durum belli yanı kaldıramam o kadar dedim oldu da bıttı resmen

Benımde oyle hep tuhaf tuhaf senaryolar bıde cınsıyet merakı var ya ıcımde ondan daha cok

Detaylıya filan girerseniz orda daha kesin sonuç oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…