Bende öğrenemedim 12+6 tahmin bile yapmiyo doktorBu arada kasım grubundayım ama doğumum 25 Ekim filan olacaksizler cinsiyetleri kaç haftada öğrendiniz
Mesela Down sendromu çıktı eğer gebeliği sonlandirmayacaksan sadece bunu öğrenmek için yapma çünkü amniyosentrzin riski de var sonuçta. Bu durumda sana organ taramasıni çok iyi bir yerde yaptirmani öneririm sadece eğer müdahale edilecek bir durumu oradan ogrenebilirsin mesela tabi tercih sizin Allah gönlünüze ferahlık eşinize de merhamet versinKızlar günaydın sakı günü tarama için perinatolojiye gidicem değerlerin yaştan yüksek çıkar hemen korkma dedi amniyosenteze yönlendirilirsin birde ileri tetkike ama özelde dedi kafam çorba eşimle kavgalıyım zaten şu mübarek günde dualarınızı eksik etmeyin inşallah
Ins cok guzel sonuclar alirsinKızlar günaydın sakı günü tarama için perinatolojiye gidicem değerlerin yaştan yüksek çıkar hemen korkma dedi amniyosenteze yönlendirilirsin birde ileri tetkike ama özelde dedi kafam çorba eşimle kavgalıyım zaten şu mübarek günde dualarınızı eksik etmeyin inşallah
Basımdakıler susuyormu ben dedım kv deye cagırmıcam ben diye ben gelirim yardım ederim diyince e tamam madem bız bıze oturalım yıyelım dedım burda ne kadar akraba varsa gıtmıs kulaklarına hayır oyle bısey de demedım çağırmadım nasıl oldu bu ıs bilmiyorumCanım sen hamilesin hiç cagirmasaydin keşke bu sene de böyle olurdu ne olacak leken filan oluyor biz sana dinlen dedikçe sen napiyorsun
Günaydın , benim yaştan dolayı yüksek çıktı. Direkt fetal dna yaptırdım biraz pahalı ama için rahat ediyor en azından. İmkanın varsa en güzeli o sonuç temiz geldi benim rahatladım.Kızlar günaydın sakı günü tarama için perinatolojiye gidicem değerlerin yaştan yüksek çıkar hemen korkma dedi amniyosenteze yönlendirilirsin birde ileri tetkike ama özelde dedi kafam çorba eşimle kavgalıyım zaten şu mübarek günde dualarınızı eksik etmeyin inşallah
Ah keske yanı gelenler en azından toplama asamasında bıseye elletmedıler sukur kı az oncede esimle işte cay tatlı faslından kalanlar vardı onları topladık şok içerisinde bi aksam geçirdim gelmelerıne degıl keske haberım olsaydı bı bardak daha prınc koyardım pısen yemege kımse ye gıdım gıdım yemek vermezdım ona uzuldum daha cok yanıAyy canim ustunden tir gecmis resmen gecmis olsun dinlen bolca uzat ayaklarini
Yani bu durumda herkes bi çeşit bişe yapsa sana daha kolay olurdu ama geçmiş bitmiş Allah kabul etsin canımsevindim iyi olmana
Bide yanlis cikma ihtimalide var Ben hic bir testi yaptirmadim pek düşünmüyorum da Cok panik bi insanim hemen senaryolar yazıyorumMesela Down sendromu çıktı eğer gebeliği sonlandirmayacaksan sadece bunu öğrenmek için yapma çünkü amniyosentrzin riski de var sonuçta. Bu durumda sana organ taramasıni çok iyi bir yerde yaptirmani öneririm sadece eğer müdahale edilecek bir durumu oradan ogrenebilirsin mesela tabi tercih sizin Allah gönlünüze ferahlık eşinize de merhamet versin
Hay Allah geçmiş olsun diyelim o zaman. Gelecek olanların düşünmesi lazım zaten gelmeyelim demesi lazım da işte..Basımdakıler susuyormu ben dedım kv deye cagırmıcam ben diye ben gelirim yardım ederim diyince e tamam madem bız bıze oturalım yıyelım dedım burda ne kadar akraba varsa gıtmıs kulaklarına hayır oyle bısey de demedım çağırmadım nasıl oldu bu ıs bilmiyorum
Gecti gitti ama sinir oldum
Olsun canım doymuşlardır olmadı yumurta kırılır sen hamilesin ve gelenler akraba hic uzulmeAh keske yanı gelenler en azından toplama asamasında bıseye elletmedıler sukur kı az oncede esimle işte cay tatlı faslından kalanlar vardı onları topladık şok içerisinde bi aksam geçirdim gelmelerıne degıl keske haberım olsaydı bı bardak daha prınc koyardım pısen yemege kımse ye gıdım gıdım yemek vermezdım ona uzuldum daha cok yanı
Kan aldılar benden..anne kaninda bebegin kromozomlarina bakılıyor..cinsiyet bile kesin öğreniliyor..Nipt nasıl yapılıyor kuzu bende Salı taramaya gideceğim
Oy maşallah ya çok sevinec4klerBen de geçen kayınvalimleri ve görümcemi çağırdım iftara.kimsenin bebişten haberi yok o yüzden akşama kadar yemek yapmakla uğraştımneyseki iftardan sonra görümcem topladı baya Bayramda bayram hediyesi olarak torun haberi vericez karnım baya belli olmaya başladı ama bol giydiğimden kimse anlamıyor
Tamam canım bende bakim bi iyi yorum alırsan bilgim olursa sevinirimBen de koza_bebek sayfasını beğendim tulumları çok güzel takip eden arkadaşlarım var soracağım onlara , önerirlerse haber veririm
Bu kız ailemizin hem akıllı hem yaramaz kızı belli oldu. Herkese yetişip kendine geç kalan cinstenAy kızlar cok yogun bı hsonu gecırdım ben durumdan dolayı ramazanlık mısafır almıcaktım kvdem ben yardıma gelırım cagır sen dedı eltımler gorumcemler kvdemler olarak , son anda ıftara cagrıldım esımın kuzenıne dedım ıkı kısı bı cocuk bısey olmaz onlarıda çağırayım, sanırım yanlıs anlaşılmıs annelerıne dıger kardeşlerine de soylemıs 13 kışı olacakken ıftara on dk kala soka ugradım 25 kısıydık rezıllık ne yemegım bolca yettı ne tatlım , kvdemde 6 da geldı onada kaydım dedım hanı gelecektın eltım avmye gıtmısler çocuklarıda buna bırakmış bısey dıyememıs
Eltımlede ıyıyzdır normalde bılıyorduda annemın gelecegını onada sınır oldum butun gece yandı belım alev alev .. toplama işine hiç karısmadım gorumcem le esımın kuzenı topladı sıldı supurdü ama yınede yoruldum boylelı bır gun gecırdım
Daha gelmeyen kımse kalmadı zaten kuzumTamam canım bende bakim bi iyi yorum alırsan bilgim olursa sevinirim
Bu kız ailemizin hem akıllı hem yaramaz kızı belli oldu. Herkese yetişip kendine geç kalan cinsten
Şimdi eşim diyor kuzeni bizi davet etmişti bizde mi etsek ay yok ben uğraşamam herkes biliyo kimse benden beklemiyordur merak etme dedim. Gönlü kırılmasın diye de Ramazan sonrası çaya davet ederiz dedim. Bende kv ve yengesini davet etmiştim geçen hafta ne kadar basite kaçarım pratik olurum desen de olmuyo ramazan oda olsun Buda olsun derken bel dayanmıyor cidden.
Daha da yorma kendini dikkat et artık daa
Benımde oyle hep tuhaf tuhaf senaryolar bıde cınsıyet merakı var ya ıcımde ondan daha cokKızlar tüm gece rüyalar rüyalar Allahım sürekli bebekle ilgili bişeyler. Hiç yapmamama rağmen rüyada normal doğum bile yaptım. Böyle olacağını sanmam ama Azıcık ağrı oldu sona baktım bebeği getirdiler
Kirpikler upuzun kızım sen kime benzedin annem bize benzemiyorsun diyorum gözleri eşime benziiyodu tek yeşildi çok net gözümün önünde bebek hala.
Sonra uyandım bidaha uyumuşm bu kez de bebek getirmişler kucağıma ama bebek kocaman neredeyse 5ayşık zar zor emziriyorum göğsümden süt çıktığını hissettim resmençok garipti. Sonra emerken kustu bakıyorum kulaklarında küpe var. Diyorum acaba karıştımı bebekler. Küpesi bile var diyorum bunun. Biri diyo yok doktor ve hemşireler o an doğurduğu bebeğe illla hediye takarlar onlar takmıştır diyor çok saçma
Ama sürekli bebekle uğraştım hayrolsun inşallah
Bazı dr daha garantici oluyor demekBende öğrenemedim 12+6 tahmin bile yapmiyo doktor
Ben çok heveslenmiyim o zamanTahminler var ama net öğrenemedim henüz
Detaylıya filan girerseniz orda daha kesin sonuç oluyorEvet cnm banada aynı şekil oldu kim erkek dedi ne erkeği %100 kız bu dedi baya sinirlendi bağırdı ama bacak arasına dair yada başka bsy göstermedi mesela 2. Kızımda bacak arasını gösterdiler ki başıma hiç böyle bsy gelmedi bizde bsy demeden çıktık ztnbiraz daha geçsin başka hastaneye gideceğim
Askım benımde tahmınde bulundu doktor ama net değil tabikiBen çok heveslenmiyim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?