2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aynen kimse kalmamış evet ya öyle hep davet bekleyen hiç bişeye karışmayan insanlardan nefret ediyorum enayi gibi hissettiriyorlar insana. Aman neyse artık bol bol sevaba girdin diyelim Allah kabul etsin
Benımde oyle hep tuhaf tuhaf senaryolar bıde cınsıyet merakı var ya ıcımde ondan daha cok
Benim de net değil kız olanilir demişti ama ben hep kız gördüm normalde tersine çıkar terler ama ben tahminen kız biliyorum diye mi hep kız gördüm bilemedim Çarşamba artık netleşir heralde seninde mi 19undaydı kızz

20 sı benım kuzum sabahtan gidicem bizim dun gelenler ultrasona bakıp boşa heveslenme erkek buda dedıler ben oyuzden tahmınıne bıle doktorun yükselemiyorum

Sanırım kızlar biraz daha geç gösteriyor süründürmeden öğreniriz inşallah valla çok merak ediyorum ama ikinci bebekler daha hızlı ilerliyor sanki banamı öyle geliyor yoksa
Oyle kuzucum uc ayı bıtırdık geçiyoruz bıle zor ama hızlı gectı vallahı
Bakalım benım oğlum 13 hftada gostermemişti
Bu mınnoşun apaçıktı bacakları kıza benzıyor dedı doktor 12 hafta ama gelısım 13 teydı
Sımdı devlete gıdıcem bakalım bısıler dicekmi

20 sı benım kuzum sabahtan gidicem bizim dun gelenler ultrasona bakıp boşa heveslenme erkek buda dedıler ben oyuzden tahmınıne bıle doktorun yükselemiyorum
İnsanların modunu düşürmeye ne meraklı bu millet. Benimde yıllardır deli gibi kız istediğimi bile bile herkes gıcıklığına yapar gibi erkek deyip duruyo. Kimseye böyle bişey yaptığımı bilmem ne zevk alıyorlar acaba

He ya dıyorum doktor kıza benzıyor dedı ama pıpı olsa o cıkıntı ayırt ederdı herhalde sonucta dıyorum bosver sen kız deselerde guvenme benım kıza 6 ay kız dedıler falan başlıyor sonra en son gorcez bakalım ne olacak doktorlar bılır sonucta bunu dedım yanı

Höff gıcık oluyorum ben de şu inatlaşmaya. Bana da aynı cümleler kuruluyo. Geçen yengesine kız olabilir dedi diyorum beniö toruna da öyle dediler sonra erkeğe döndü diyor ayy bayılcam

Hayırlısı olsun canım

Ne guzel bi sürpriz olacak

Bazı dr daha garantici oluyor demek
Ben dedim bacağını göster ben anlarım diye erkekte kolay anlaşılıyor ya hiç bişe yoktu biz direk eşimle kıza benziyo bu doktor yorum yapmadı aynı doktor arkadaşıma 12.haftada bu çok erkek gibi demiş bana bişe demiyor bence kendide kıza benzetti emin olmak istiyor hayırlısı olsun sağlıkla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…