2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İçini ferah tut canım benim de yaş riski çıktı ama diğerleri düşük riskli olduğu için çok önemli değil dedi. Allah hayırlı güzel haberler almanı nasip etsin

Canımsın Allah razı olsun Akdeniz Üniversitesi hastanesine gidicem inşallah hayırlarla geçer kontrolü miniğimin

Çok sevindim kuzum onu diyeyim doktora ozaman nerde yaptırdın
Nipt ile fetal dna aynı canım bi arkadaş daha yazmış ona sormuşsun yurtdışına gönderilen test aynen. Ben Genzone diye bir merkeze yaptırdım, doktorum oraya yönlendirdi. AGTC diye bi tanı merkezi var orda yapılıyor, bir de ASV Yaşam hastanesine sormuştum anlaşmalı genetik merkezi var gelip yapıyorlar hastanemizde dediler. Burda bildiklerim bunlar. Sonuç da maksimum 2 haftada geliyor dedi 9.günde geldi benim.

Son düzenleme:
Kizlarrr ilk görüntü erkeğe benzeten doktorum verdi 2. Görüntü kız diye dokturum verdi ve aynı gün gittim ikisinede 1 saat farkla görüntüler birbirleriyle alakası yok gibi anlamadım ama aranjzda anlayan var mı

Eklentiler

• IMG_20230414_100928.webp
    18 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG_20230414_123138.webp
    23 KB · Görüntüleme: 100
Benim doktorum bacağınin ondan bir ölçüm yaptı Aralık belirledi, bu araliklar yüksek ihtimalle kız olur dedi.. zaten aynı akşam fetal dna sonucuyla da kesinleşti.. öyle bir ölçüm yaptı mı? Ang yazıyor ultransyon fotosunda

Bence kız ikincinin dediği doğru gibi

Ölçüm kaç olması gerekiyor

Bilmiyorum cnm bahsetmedi bana

Nub teorisine göre kıza benziyor.
Ancak çok anlamam.
Hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…