2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sistemde görünüyor da bana görünmüyor sanırım, ben de yarın sonuç için gebeye gidicem, belki karşılaşırız sabah benim 9.30
Benim 15:30 sanırım ablam aldı randevuyu kan sonucu sisteme düşer grafikli olan düşmezmiş geçen sene arkadaşımla gittiğimizde hemen ona verdi diye hatırlıyorum amniyosentez için imza almıştı

Cnm bende sadece annemgil gelinleri aldim 10kisiydik
Yemekleri yaptim ettim ama iftar aninda hersey kokmaya basladi burnuma. Asla mutfaga giremedim cok kotu oldum. Anneme dedim gelinlerle yapin tabaklari nasil istiyosaniz oyle yapin fenayim dedim onlar yedi icti. Bulasik anindada valla gozum biseyi gormuyo isterseniz direk cope atin bise gormek koklamak istemiyorum dedim. Sagolsunlar herseyi hallettiler .

Bidahada kimseyi almadim. Mubarek bu yilda hic davet etmeyenlerde ediyo. Altta kalmakda istemiyorum. Kendimi biraz toparlayim alacam artik mecbur yoksa kendimi iyi hissetmem

Benim 15:30 sanırım ablam aldı randevuyu kan sonucu sisteme düşer grafikli olan düşmezmiş geçen sene arkadaşımla gittiğimizde hemen ona verdi diye hatırlıyorum amniyosentez için imza almıştı
Evet kan sonucu var grafikli olan açılmıyor, yarın bakıcaz artık. İnşallah iyi geçer ikimizinki de

Caya alırsın kuzum ılerleyen vakıtlerde artık zor oluyor gercekten

Kızlar kasık ağrılarınız geçti mi ?
Ben hiç ağrı hissetmiyorum.
Açıkcası korkuyorum da yarın randevumuz var.
Benim kız sağlıklıdır dimi ?
Bir de burnum tıkalı gibi hissediyorum nefes alamıyoe gibiyim. Gece sağdan sola falan dönerken batma yapardı o da yapmıyor korkuyorum ben de

Benim de baya azaldı.ama arada oluyor . Şimdi Bir şey yazacağım soyle düşün bu belirtilerin çoğu beta hcg hormonu salgiliyir bir kısmı da büyüme ağrısı tamam mı. Şimdi bebek büyüme atakları yaşar haftanın belli günleri daha hassas olursun bebek büyüdükçe de bunlar artabilir ama vücut büyümeye adapte olduğu ve dinlenme dönemine geçtiği için her zaman ayni şiddetinde olmaz. Gelelim beta hcg ye yani doğum yapsak bile bu hormonun düşmesi 40 günü geçiyor yani hemen belirtiler kaybolmaz merak etme

Olsun masallah almışsın yine canım ben bu ramazan kimseyi çağıramadığım gibi evdekilere bişe pişiremedim bile doğru düzgün
İnş biraz geçsin şu zor dönemler bende istiyorum çağırmak istiyorum normalde evim hergün dolu olur en uzun ara oldu

Kızlar bugün kadir gecesi birbirimize dua edelim unutmayalım

Allahım evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı onları
Hayırlı kul hayırlı evlat bizide evlatlarımıza hayırlı anne baba eylesin Rabbim onları bize bizi onlara bağışlasın inş
İnş hep mutlu haberler verelim burada hep mutlu haberler alalım

İyi de şu an hiçbir belirtim yok ki.
Fitil vardı onu da dün bitirdim.
Ama hani hiç mi ağrı batma yapmaz cuma günü yapmıştı şimdi hiçbir şey yok sadece sabah burnum tıkalı gibi hissettim. Korkuyorum ( fetal dna da da bir şey çıkmadı ama inş bizimledir kızçem

Benimde azıcık ağrım olsa elim gögüsümde hala hassas mı diye uzun zaman oldu unutmuşum yıllar sonra ilk gibi bi değişik oldum oğlumdan sonra kızımda hiç kasmıyordum(21 ay araları ) herşeyi unutmuşum sanki

Merak etme canım sizinledir tabiki aklına getirme kötü şeyler emin ol belirti gitmesi dışında başka birşey olur öyle durumlarda
Artık büyüdüler bütün ağrı sızı hassasiyet direk bitmesi de beklenen bi durum benim ağrım var bende neden var diye takıyorum

Bacim niye bir şey olsun vücudun alışıyor diyorum ya

Her gebelik her bebek de farklı oluyor bu arada hatirlasan bile ayni yoldan geçmiyorsun her zaman canım ama hep diyorum ya stres den hersey oluyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…