Benim 15:30 sanırım ablam aldı randevuyu kan sonucu sisteme düşer grafikli olan düşmezmiş geçen sene arkadaşımla gittiğimizde hemen ona verdi diye hatırlıyorum amniyosentez için imza almıştıSistemde görünüyor da bana görünmüyor sanırım, ben de yarın sonuç için gebeye gidicem, belki karşılaşırız sabah benim 9.30
Cnm bende sadece annemgil gelinleri aldim 10kisiydikAy kızlar cok yogun bı hsonu gecırdım ben durumdan dolayı ramazanlık mısafır almıcaktım kvdem ben yardıma gelırım cagır sen dedı eltımler gorumcemler kvdemler olarak , son anda ıftara cagrıldım esımın kuzenıne dedım ıkı kısı bı cocuk bısey olmaz onlarıda çağırayım, sanırım yanlıs anlaşılmıs annelerıne dıger kardeşlerine de soylemıs 13 kışı olacakken ıftara on dk kala soka ugradım 25 kısıydık rezıllık ne yemegım bolca yettı ne tatlım , kvdemde 6 da geldı onada kaydım dedım hanı gelecektın eltım avmye gıtmısler çocuklarıda buna bırakmış bısey dıyememıs
Eltımlede ıyıyzdır normalde bılıyorduda annemın gelecegını onada sınır oldum butun gece yandı belım alev alev .. toplama işine hiç karısmadım gorumcem le esımın kuzenı topladı sıldı supurdü ama yınede yoruldum boylelı bır gun gecırdım
Evet kan sonucu var grafikli olan açılmıyor, yarın bakıcaz artık. İnşallah iyi geçer ikimizinki deBenim 15:30 sanırım ablam aldı randevuyu kan sonucu sisteme düşer grafikli olan düşmezmiş geçen sene arkadaşımla gittiğimizde hemen ona verdi diye hatırlıyorum amniyosentez için imza almıştı
Caya alırsın kuzum ılerleyen vakıtlerde artık zor oluyor gercektenCnm bende sadece annemgil gelinleri aldim 10kisiydik
Yemekleri yaptim ettim ama iftar aninda hersey kokmaya basladi burnuma. Asla mutfaga giremedim cok kotu oldum. Anneme dedim gelinlerle yapin tabaklari nasil istiyosaniz oyle yapin fenayim dedim onlar yedi icti. Bulasik anindada valla gozum biseyi gormuyo isterseniz direk cope atin bise gormek koklamak istemiyorum dedim. Sagolsunlar herseyi hallettiler .
Bidahada kimseyi almadim. Mubarek bu yilda hic davet etmeyenlerde ediyo. Altta kalmakda istemiyorum. Kendimi biraz toparlayim alacam artik mecbur yoksa kendimi iyi hissetmem
Sağlıkla gelsinAz önce doktordan geldim benim üçüncü de erkekmiş doktor net söylemedi ama erkeğe benziyor dedi
Benim de baya azaldı.ama arada oluyor . Şimdi Bir şey yazacağım soyle düşün bu belirtilerin çoğu beta hcg hormonu salgiliyir bir kısmı da büyüme ağrısı tamam mı. Şimdi bebek büyüme atakları yaşar haftanın belli günleri daha hassas olursun bebek büyüdükçe de bunlar artabilir ama vücut büyümeye adapte olduğu ve dinlenme dönemine geçtiği için her zaman ayni şiddetinde olmaz. Gelelim beta hcg ye yani doğum yapsak bile bu hormonun düşmesi 40 günü geçiyor yani hemen belirtiler kaybolmaz merak etmeKızlar kasık ağrılarınız geçti mi ?
Ben hiç ağrı hissetmiyorum.
Açıkcası korkuyorum da yarın randevumuz var.
Benim kız sağlıklıdır dimi ?
Bir de burnum tıkalı gibi hissediyorum nefes alamıyoe gibiyim. Gece sağdan sola falan dönerken batma yapardı o da yapmıyor korkuyorum ben de
Olsun masallah almışsın yine canım ben bu ramazan kimseyi çağıramadığım gibi evdekilere bişe pişiremedim bile doğru düzgünCnm bende sadece annemgil gelinleri aldim 10kisiydik
Yemekleri yaptim ettim ama iftar aninda hersey kokmaya basladi burnuma. Asla mutfaga giremedim cok kotu oldum. Anneme dedim gelinlerle yapin tabaklari nasil istiyosaniz oyle yapin fenayim dedim onlar yedi icti. Bulasik anindada valla gozum biseyi gormuyo isterseniz direk cope atin bise gormek koklamak istemiyorum dedim. Sagolsunlar herseyi hallettiler .
Bidahada kimseyi almadim. Mubarek bu yilda hic davet etmeyenlerde ediyo. Altta kalmakda istemiyorum. Kendimi biraz toparlayim alacam artik mecbur yoksa kendimi iyi hissetmem
İyi de şu an hiçbir belirtim yok ki.Benim de baya azaldı.ama arada oluyor . Şimdi Bir şey yazacağım soyle düşün bu belirtilerin çoğu beta hcg hormonu salgiliyir bir kısmı da büyüme ağrısı tamam mı. Şimdi bebek büyüme atakları yaşar haftanın belli günleri daha hassas olursun bebek büyüdükçe de bunlar artabilir ama vücut büyümeye adapte olduğu ve dinlenme dönemine geçtiği için her zaman ayni şiddetinde olmaz. Gelelim beta hcg ye yani doğum yapsak bile bu hormonun düşmesi 40 günü geçiyor yani hemen belirtiler kaybolmaz merak etme
Benimde azıcık ağrım olsa elim gögüsümde hala hassas mı diyeBenim de baya azaldı.ama arada oluyor . Şimdi Bir şey yazacağım soyle düşün bu belirtilerin çoğu beta hcg hormonu salgiliyir bir kısmı da büyüme ağrısı tamam mı. Şimdi bebek büyüme atakları yaşar haftanın belli günleri daha hassas olursun bebek büyüdükçe de bunlar artabilir ama vücut büyümeye adapte olduğu ve dinlenme dönemine geçtiği için her zaman ayni şiddetinde olmaz. Gelelim beta hcg ye yani doğum yapsak bile bu hormonun düşmesi 40 günü geçiyor yani hemen belirtiler kaybolmaz merak etme
Merak etme canım sizinledir tabiki aklına getirme kötü şeyler emin ol belirti gitmesi dışında başka birşey olur öyle durumlardaİyi de şu an hiçbir belirtim yok ki.
Fitil vardı onu da dün bitirdim.
Ama hani hiç mi ağrı batma yapmaz cuma günü yapmıştı şimdi hiçbir şey yok sadece sabah burnum tıkalı gibi hissettim. Korkuyorum( fetal dna da da bir şey çıkmadı ama inş bizimledir kızçem
Bacim niye bir şey olsun vücudun alışıyor diyorum yaİyi de şu an hiçbir belirtim yok ki.
Fitil vardı onu da dün bitirdim.
Ama hani hiç mi ağrı batma yapmaz cuma günü yapmıştı şimdi hiçbir şey yok sadece sabah burnum tıkalı gibi hissettim. Korkuyorum( fetal dna da da bir şey çıkmadı ama inş bizimledir kızçem
Ben 13 küsürüm ultrasona göre biraz geri çıktığım için bilmiyorumBende dün ve bugün daha çok hissediyorum gerildi karnım kaçıncı haftan senin canım
Her gebelik her bebek de farklı oluyor bu arada hatirlasan bile ayni yoldan geçmiyorsun her zaman canım ama hep diyorum ya stres den hersey oluyor amaBenimde azıcık ağrım olsa elim gögüsümde hala hassas mı diyeuzun zaman oldu unutmuşum yıllar sonra ilk gibi bi değişik oldum oğlumdan sonra kızımda hiç kasmıyordum(21 ay araları ) herşeyi unutmuşum sanki
13+0 oldukBen 13 küsürüm ultrasona göre biraz geri çıktığım için bilmiyorum14 e giriyorum sata görede bugün senin kaç canım
Normal o zaman bu haftalardaValla benimde öyle dün oldu aşırı gergin ve şiş oldu
Az kalmış cinsiyet öğreniriz inşallahPersembe benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?