Maalesef ki kalp durmasının hiç bi belirtisi yok ve o haberi birden almak ne kadar üzücü biliyorum. Allah'a emanet, sağlıklı değildi demek ki inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğin olur
Ya açıkçası ben bu demir ilanından çok çekiyorum, hem bulantı hemde kabız yaptı, bugün biraz zorlandım tuvalette ve ilk önce belli belirsiz pembe parlak leke geldi sonrada ara ara gün içinde peçeteye kahverengi parçalı akintim oldu.. şimdi geçti gibi çok şükür ama yarın tekrar ederse doktora gideyim diyorum.. düşük önleyici duphaston kullaniyorum hamileliğin ilk zamanlarından beri belki keser fitil verir.. baya korktum açıkçası senin kaç gün sürmüştü?
Merhaba, gebelikte augmentın antibiyotik kullanılabiliyor mu bilen var mı, kulağımda iltihap olduğu için KBB uzmanı yazdı ama.. emin olamadım kullansam mı
Ya açıkçası ben bu demir ilanından çok çekiyorum, hem bulantı hemde kabız yaptı, bugün biraz zorlandım tuvalette ve ilk önce belli belirsiz pembe parlak leke geldi sonrada ara ara gün içinde peçeteye kahverengi parçalı akintim oldu.. şimdi geçti gibi çok şükür ama yarın tekrar ederse doktora gideyim diyorum.. düşük önleyici duphaston kullaniyorum hamileliğin ilk zamanlarından beri belki keser fitil verir.. baya korktum açıkçası senin kaç gün sürmüştü?
Merhaba, gebelikte augmentın antibiyotik kullanılabiliyor mu bilen var mı, kulağımda iltihap olduğu için KBB uzmanı yazdı ama.. emin olamadım kullansam mı
Ah o editor hiçbişeyi yazamıyor ya rezıllıkk en bastakı ankette herkes doğru cınsıyetleri işaretlesin bayramda vaktim olursa pcden annemlerde yazacagım
Kızlar ben biraz önce bayıldım tansiyonum düşmüş hemen acile gittim serum falan taktılar şimdi çok iyiyim 2 gündür baş dönmesi var sizce gebelik tansiyonu falan olabilir mi ama acilde ki doktor hiç tansiyonunu takip et falan demedi
Geçmiş olsun.
Bu hafta benimde iki kere tansiyonum düştü. Bir halsizlik , baş dönmesi falan vardı, anladım zaten tansiyonumun düştüğünü. İkisinde de tuzlu ayran içtim.
Birinde kustum
Normalde rahat bir hamilelik geçiriyordum ama son üç gündür midem bulanıyor ara ara. Verilen takviye haplardan mı bilmiyorum.
Kuzum ben olunca ılk doktora gıttım kese ıyı kanama alanı yok rahım agzı kapalı dedı , fitil kullanmaya basladım sonrasında tam durmustu ıste uzuntuden cok aglamaktan herhalde yıne oldu uc gun kadar .. Dediğin gibi Rabbim bebişlerimize sağlık versin sağlıkla kavuşalım onlara , sağlıklada büyüsünler
Kötü haberlerde , iyi haberler gibi her zaman içimizde olacak kuzum bununla baş etmek zor haklısın ama dua edıp tevekkul edıp rahatlamaya calısıp Rabbim’e güvenmekten başka çaremiz yok
Allah’ın izniyle birde haraketlensinler o zaman daha da güzel olacak