İnşallah iyidir ya tam geçmişti birşey olcak mı oleu mu korkusu geri geldiYok be yavrum suan bişey yoksa yoktur bence takılma emin bile olmadığın bişey için
Bi hısımlık çıkar diye düşünüyorumCok uzuldum canim( rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin
Inan bende 2.de cok kararsizdim yaptir gitsin dedim yaptirinca canan karatayi sevmeye basladim cunku o onermiyo ... kadin hakli
Benimde annem adana babam osmaniye kiz dayi kizim falanmisin yoksa
Ben Belcikadayim sen nerdesin
Bendeki butun isaretler erkek diyor ama ben hala kiz ismi aramaktayim
Belki benimkinide ogrenebiliriz canim
Sonuclari bekliyorum bakalim
Canım merak etme yoktur bişe doktorum şiddetli karın bel ağrısı yoksa korkma o kasılmalar yapar kanamayı dedi bence zaten bişe yoktur hele peçetede bile görmediysen şuan bu konuda uzmanlığımı alıyorumSenin kanaman geçti mi bende bugün wcden kalktım sifona bastım sanki leke gördüm ama öyle mi olur emin değilim kalkınca peçeteye hiç birşey gelmiyor şuan temiz
İnş canım güzel haberlerini bekliyoruzİyi geceler kızlar
Sabah 11 de randevum var dualarınıza talibiz. Güzel haberlerle gelelim inşallah
Yaa hiçbirimizde olmasın inşallah sende rahatlarsın canım sğrım yok çok şükürCanım merak etme yoktur bişe doktorum şiddetli karın bel ağrısı yoksa korkma o kasılmalar yapar kanamayı dedi bence zaten bişe yoktur hele peçetede bile görmediysen şuan bu konuda uzmanlığımı alıyorum
Ya insanların hevesini merakını kursagina koyuyorlar herkesin özele gitme imkanı mi var yok neden böyle yaparsınız ki ne bu saklıyorsun neyin showu ben olsam şikayet ederdim 16 dan sonra yani üçlü tarama da bakması lazımHem de o kadar sinir bozucuydu ki. Maalesef devlette sanki noluyorsa söylemiyorlar. Direk ben cinsiyet bakmıyorum dedi kestirdi
O şimdi yoğun bir hastalıktan ve ilaçlardan çıktı ya ondan bu yükselme internetten karaciğere iyi gelen besinleri araştır bol su iç saracoglunun sayfasına bak ama yoğun kurler de yorar sadece ne iyi gelir gelmez onu araştır geçer o inşallahsağol canım Allah razı olsun .inşallah iyi olcaz teyzesi.haftaya karaciğer enzimlerine yine bakılcak inşallah tamamen iyileşir.
Kız mı geliyor acabaBen oğlumda eksi hic sevmeme rağmen hep eksi yedim tatli cok sevdiği halde tiksindim bunda canım hep tatlı istiyor gözümün önünden gitmiyor
Evet canimHadi inşallah öğrenirsin sen defetal dna mı gelecek
E hadi bağalim hemsom benimBi hısımlık çıkar diye düşünüyorumamerikadayım canım
Bu hamileligim oğlumdan cok farkli geçtiği için herkes kiz hissediyor bende öyle erkek olursa hatta çok şaşırırım 5 mayısta randevum var öğrenebiliriz ınsllahKız mı geliyor acaba
aileler iyiler eşim antepli onunda öyle ama çok tanıdık gitti onlarınE hadi bağalim hemsom benim
Bizim oralardan amerika falan hic duymadim ilk kez duydum
Umarim depremde ailen zarar gormemistir
Sorma kuzum benim nirmalde boyle cikmazBen oğlumda felakettı cıldım o tahrıbatların gecmesi ıkı seneyı aldı belkibir akrabam suratıma bakıp ayy cok cırkınleşmişsin diyip suratını buruşturup, kesın kız demişti
Aynen uyumadan önce alıyordum bendeSaat kaç gibi alıyorsun akşam? Uyumadan önce için diyenlerde olmuş..
Bugün yine sabah içtim, bakalım aynı sorunu tekrar yaşarsam uyumadan önceye döneyim bende...Aynen uyumadan önce alıyordum bende
evet canım ben bu süreçte oğlumun yanında kalamadım.babası ve annanesi dönüşlü kaldılar.şimdide çok sıkı fıkı değiliz.inşallah gelip geçecekAmin kuzum Allah tüm hastalara şifa versin, minikleri, hepimizi korusun inşallahSen de dikkat et kuzum kendine Allah korusun sana da bulaşmasın gerçi doktorunuz seni bilgilendirmiştir bu konuda hamile olduğunu öğrenince. Çok geçmiş olsun
sağol canım bol su ile ve yağlı olmayan şekeri çok olmayan şeylerle atlatçaz inşallahO şimdi yoğun bir hastalıktan ve ilaçlardan çıktı ya ondan bu yükselme internetten karaciğere iyi gelen besinleri araştır bol su iç saracoglunun sayfasına bak ama yoğun kurler de yorar sadece ne iyi gelir gelmez onu araştır geçer o inşallah
Gerçekten öyle oldu. Özele gidecek param olmasa susup oturacaktım öyle. Görüyorsun söyle işte. Devletteki doktorların çoğu böyleymiş maalesef prensip mi yaptılar bilmiyorumYa insanların hevesini merakını kursagina koyuyorlar herkesin özele gitme imkanı mi var yok neden böyle yaparsınız ki ne bu saklıyorsun neyin showu ben olsam şikayet ederdim 16 dan sonra yani üçlü tarama da bakması lazım
Amin canimaileler iyiler eşim antepli onunda öyle ama çok tanıdık gitti onlarıngerçi türkiyenin heryerinden insanların bi tanıdığı gitti Rabbim muhafaza etsin
Sizinkilerde iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?