2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bi hısımlık çıkar diye düşünüyorum amerikadayım canım

Senin kanaman geçti mi bende bugün wcden kalktım sifona bastım sanki leke gördüm ama öyle mi olur emin değilim kalkınca peçeteye hiç birşey gelmiyor şuan temiz
Canım merak etme yoktur bişe doktorum şiddetli karın bel ağrısı yoksa korkma o kasılmalar yapar kanamayı dedi bence zaten bişe yoktur hele peçetede bile görmediysen şuan bu konuda uzmanlığımı alıyorum

Yaa hiçbirimizde olmasın inşallah sende rahatlarsın canım sğrım yok çok şükür

Hem de o kadar sinir bozucuydu ki. Maalesef devlette sanki noluyorsa söylemiyorlar. Direk ben cinsiyet bakmıyorum dedi kestirdi
Ya insanların hevesini merakını kursagina koyuyorlar herkesin özele gitme imkanı mi var yok neden böyle yaparsınız ki ne bu saklıyorsun neyin showu ben olsam şikayet ederdim 16 dan sonra yani üçlü tarama da bakması lazım

sağol canım Allah razı olsun .inşallah iyi olcaz teyzesi.haftaya karaciğer enzimlerine yine bakılcak inşallah tamamen iyileşir.
O şimdi yoğun bir hastalıktan ve ilaçlardan çıktı ya ondan bu yükselme internetten karaciğere iyi gelen besinleri araştır bol su iç saracoglunun sayfasına bak ama yoğun kurler de yorar sadece ne iyi gelir gelmez onu araştır geçer o inşallah

E hadi bağalim hemsom benim
Bizim oralardan amerika falan hic duymadim ilk kez duydum
Umarim depremde ailen zarar gormemistir
aileler iyiler eşim antepli onunda öyle ama çok tanıdık gitti onların gerçi türkiyenin heryerinden insanların bi tanıdığı gitti Rabbim muhafaza etsin
Sizinkilerde iyi mi

evet canım ben bu süreçte oğlumun yanında kalamadım.babası ve annanesi dönüşlü kaldılar.şimdide çok sıkı fıkı değiliz.inşallah gelip geçecekçok teşekkür ederim

sağol canım bol su ile ve yağlı olmayan şekeri çok olmayan şeylerle atlatçaz inşallah

Gerçekten öyle oldu. Özele gidecek param olmasa susup oturacaktım öyle. Görüyorsun söyle işte. Devletteki doktorların çoğu böyleymiş maalesef prensip mi yaptılar bilmiyorum
Bayram tatili memleketteyim. Öyle tesadüfen bu doktora gittim yani. Sonrada uğraşmak istemedim açıkçası ama sinirimi çok bozdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…