- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Kım bakıyormus pardonHem de o kadar sinir bozucuydu ki. Maalesef devlette sanki noluyorsa söylemiyorlar. Direk ben cinsiyet bakmıyorum dedi kestirdi
sağol canım Allah razı olsun .inşallah iyi olcaz teyzesi.haftaya karaciğer enzimlerine yine bakılcak inşallah tamamen iyileşir.O kadar cok merak ediyordum ki.seni nickini bulamadım hadi geçmiş olsun canım onlar bağışıklığı bağlı olmuştur düzelir inşallah beslenmesine dikkat et oglusunun Allaha emanet olsun çok sevindim
sinsi bir virüs canım tükürük yoluyla bulaşıyormuş.önce lenf bezlerini şişiriyor,halsizlik,iştahsızlık,eklem ve kas ağrısı,ateş belirtileri.sonra direk iç organlara zarar veriyor.bizim dalakta büyükte karaciğer enzimlerinde yükselme yaptı .bi ilaç tedaviside yok.1 hafta hastane de yattı serumla susuz kalmasın diye verdiler .Allah beterinden korusun.zor Allah evlatlarımızla sınamasın,Rabbim bize bağışlasın yavrularımızıÇok geçmiş olsun canım o hastalığı bilmiyorum ama sanırım küçük bey büyük işler başarmış ❤ 14+ larda göstermemişti bizim minik dün öğrenebildim umarım seninki gösterir
Gerçekten öyle yaa. 16. Hafta artık daha yani ne söyle işte. Bir de n’oluyo yani diline mi yapışıyor. Umarım insaflı birine denk gelirsinKım bakıyormus pardonhadı 12 haftalık falan olsan neyse devlet söylemez zaten de yanı ne biliyim tovbe tovbe ay ben ne yasayacağım bakalım
Evet bayram öncesi son cinsiyet öğrenmemizi de senden bekliyoruz inşallahBayram öncesi son randevusu olan benım sanırım ben kapatacağım grubu
Amin kuzum Allah tüm hastalara şifa versin, minikleri, hepimizi korusun inşallahsinsi bir virüs canım tükürük yoluyla bulaşıyormuş.önce lenf bezlerini şişiriyor,halsizlik,iştahsızlık,eklem ve kas ağrısı,ateş belirtileri.sonra direk iç organlara zarar veriyor.bizim dalakta büyükte karaciğer enzimlerinde yükselme yaptı .bi ilaç tedaviside yok.1 hafta hastane de yattı serumla susuz kalmasın diye verdiler .Allah beterinden korusun.zor Allah evlatlarımızla sınamasın,Rabbim bize bağışlasın yavrularımızı
Halsizlik baş dönmesi bende de oluyor bende anlıyorum gözüm kararıyor kulaklarım çınlıyor hemen oturuyorum olduğum yereGeçmiş olsun.
Bu hafta benimde iki kere tansiyonum düştü. Bir halsizlik , baş dönmesi falan vardı, anladım zaten tansiyonumun düştüğünü. İkisinde de tuzlu ayran içtim.
Birinde kustum
Normalde rahat bir hamilelik geçiriyordum ama son üç gündür midem bulanıyor ara ara. Verilen takviye haplardan mı bilmiyorum.
BendeFetal Doppler diye bi cihaz var evde kalp atışını dinlemek için arada bi elim gidiyo almaya sonra yok diyorum ama her an alabilirim
Amın kuzucum benım takıp ve doğum devlette devam edıcek zaten sadece cınsıyet için gitmiyorum aslında yenı gelen ve uzaktanda olsa ısındığım bı doktor umarım yüz yüzede aynısını hissederımGerçekten öyle yaa. 16. Hafta artık daha yani ne söyle işte. Bir de n’oluyo yani diline mi yapışıyor. Umarım insaflı birine denk gelirsin
Ay zabann korunde ac karna cıkolata yıyebilir miyim mmm bilemedim hiç beeEvet bayram öncesi son cinsiyet öğrenmemizi de senden bekliyoruz inşallahÇikolata alıp gitmeyi unutma dönsün bol bol bebiş
Cok uzuldum canimKızlar ben bugün ikili teste geldim ve bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Hastahanedeyim yarın kürtaj yapacaklar. Çok üzgünüm yine devam etmedi.
Inan bende 2.de cok kararsizdim yaptir gitsin dedim yaptirinca canan karatayi sevmeye basladim cunku o onermiyo ... kadin hakliAy ciddi misin
Zaten midemle başım dertte ben hiç yaptıramam onu o zaman olmadı düzenli şeker ölçümü yaparım doktora da söylerim midesi aşırı hassas biriyim bir de öyle rezil olmayayım
Haha evet ya aşırı komik bir adam hamile kaldığımdan beri daha da komik oldu dün bana video atmış bebek var ultrason görüntüsünde işte bir normal hali var bir de anne güldüğü zamanki hali çocuk resmen içeride çalkalanıyor anne gülünce
Diyorum yeter beni güldürüp durma senin yüzünden çocuk ayran oldu içeride
Gönlünden geçen neyse o olsun canım inşallahhiç belli olmuyor ya iki hamilelikte birebir aynı belirtisi olup farklı cinsiyet doğuran da çok duydum
Off sanırım iyice emin oldum yaptırmayacağım ben de zaten emin değildim yaptırmama kısmına daha yakındım şeker takibi yapmayı teklif edeceğim doktora eğer diretirse
Benimde annem adana babam osmaniye kiz dayi kizim falanmisin yoksaBenim annem Osmaniyeli Babam Adana
Erik getiriyorlar buraya ama daha gelmedi şuan hangi ülkedesin canım
Bendeki butun isaretler erkek diyor ama ben hala kiz ismi aramaktayimAyni dert bende de var yuzum sivilce dolu herkes dedi kizama erkek
Belki benimkinide ogrenebiliriz canimEvet bayram öncesi son cinsiyet öğrenmemizi de senden bekliyoruz inşallahÇikolata alıp gitmeyi unutma dönsün bol bol bebiş
Valla ne varsa turk hekimlerinde var ama zorlayan doktorlarda kesinlikle para icin yapiyo. Kanda degerlerim gayet normal cikiyo eger suphe olursa evde hergun kendim olcerim yinede o seker yuklemesini yapmam. Öldum öldum dirildim resmenÖzeldeki doktorum ilk gebeliğimde önermemişti bunda sordum tekrar yanlış hatırlamıyorum emin olayım diye şeker yüklemesini ben kesinlikle önermiyorum bebeğin pankreasını bitiriyor dedi..
Tabş atayımSizin ultrason Fotonuza bakabilir miyim benimle aynı mi die
Senin kanaman geçti mi bende bugün wcden kalktım sifona bastım sanki leke gördüm ama öyle mi olur emin değilim kalkınca peçeteye hiç birşey gelmiyor şuan temiz3 hafta yap barıneyı okuyorsun arastırıyorsun okadar suan oyle bı durumumuz da yok
Benim bazen sancım oluyo batmam oluyo sıddetlı yanı sonra gundelık ıs oğlan falan ugrasırken unutuyorum resmen sonra bakıyorum kı gecmıs aa benım suram soyle agrıyordu dıyorumMükemmel gecırenlerde vardır elbette ama ılerledıkce agrımız sızımız yanmamız artacak genel olarak Rabbim sağlıkla kavusmamızı nasip etsin bebişlerimize
Lavobaya düşen leke olmaz kuzum peceteye de gelmediyse yoktur ben ıkıncıye oldugunda gıtmedım fıtılımı kullandım dınlendım en son uc gun surdu gecti işten ayrıldıktan sonraSenin kanaman geçti mi bende bugün wcden kalktım sifona bastım sanki leke gördüm ama öyle mi olur emin değilim kalkınca peçeteye hiç birşey gelmiyor şuan temiz
Ben oğlumda eksi hic sevmeme rağmen hep eksi yedim tatli cok sevdiği halde tiksindim bunda canım hep tatlı istiyor gözümün önünden gitmiyorBen de kızım da hep tatlı yiyordum bulantım hiç yoktu.bunda canım hiç istemedi.bulantıları kessin diye ekşi yiyordum.galiba tatlı kız,ekşi erkek doğru gibi
Lavobafs afederdin suda gördüm kahverengi bişey ama diyorum hiç mi fsrketmem bişey mi düşürdüm diye korktumLavobaya düşen leke olmaz kuzum peceteye de gelmediyse yoktur ben ıkıncıye oldugunda gıtmedım fıtılımı kullandım dınlendım en son uc gun surdu gecti işten ayrıldıktan sonra
Hadi inşallah öğrenirsin sen deCok uzuldum canim( rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin
Inan bende 2.de cok kararsizdim yaptir gitsin dedim yaptirinca canan karatayi sevmeye basladim cunku o onermiyo ... kadin hakli
Benimde annem adana babam osmaniye kiz dayi kizim falanmisin yoksa
Ben Belcikadayim sen nerdesin
Bendeki butun isaretler erkek diyor ama ben hala kiz ismi aramaktayim
Belki benimkinide ogrenebiliriz canim
Sonuclari bekliyorum bakalim
Yok be yavrum suan bişey yoksa yoktur bence takılma emin bile olmadığın bişey içinLavobafs afederdin suda gördüm kahverengi bişey ama diyorum hiç mi fsrketmem bişey mi düşürdüm diye korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?