2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hem de o kadar sinir bozucuydu ki. Maalesef devlette sanki noluyorsa söylemiyorlar. Direk ben cinsiyet bakmıyorum dedi kestirdi
Kım bakıyormus pardon hadı 12 haftalık falan olsan neyse devlet söylemez zaten de yanı ne biliyim tovbe tovbe ay ben ne yasayacağım bakalım

O kadar cok merak ediyordum ki.seni nickini bulamadım hadi geçmiş olsun canım onlar bağışıklığı bağlı olmuştur düzelir inşallah beslenmesine dikkat et oglusunun Allaha emanet olsun çok sevindim
sağol canım Allah razı olsun .inşallah iyi olcaz teyzesi.haftaya karaciğer enzimlerine yine bakılcak inşallah tamamen iyileşir.

Çok geçmiş olsun canım o hastalığı bilmiyorum ama sanırım küçük bey büyük işler başarmış ❤ 14+ larda göstermemişti bizim minik dün öğrenebildim umarım seninki gösterir
sinsi bir virüs canım tükürük yoluyla bulaşıyormuş.önce lenf bezlerini şişiriyor,halsizlik,iştahsızlık,eklem ve kas ağrısı,ateş belirtileri.sonra direk iç organlara zarar veriyor.bizim dalakta büyükte karaciğer enzimlerinde yükselme yaptı .bi ilaç tedaviside yok.1 hafta hastane de yattı serumla susuz kalmasın diye verdiler .Allah beterinden korusun.zor Allah evlatlarımızla sınamasın,Rabbim bize bağışlasın yavrularımızı

Amin kuzum Allah tüm hastalara şifa versin, minikleri, hepimizi korusun inşallah Sen de dikkat et kuzum kendine Allah korusun sana da bulaşmasın gerçi doktorunuz seni bilgilendirmiştir bu konuda hamile olduğunu öğrenince. Çok geçmiş olsun

Halsizlik baş dönmesi bende de oluyor bende anlıyorum gözüm kararıyor kulaklarım çınlıyor hemen oturuyorum olduğum yere

Gerçekten öyle yaa. 16. Hafta artık daha yani ne söyle işte. Bir de n’oluyo yani diline mi yapışıyor. Umarım insaflı birine denk gelirsin
Amın kuzucum benım takıp ve doğum devlette devam edıcek zaten sadece cınsıyet için gitmiyorum aslında yenı gelen ve uzaktanda olsa ısındığım bı doktor umarım yüz yüzede aynısını hissederım

Kızlar ben bugün ikili teste geldim ve bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Hastahanedeyim yarın kürtaj yapacaklar. Çok üzgünüm yine devam etmedi.
Cok uzuldum canim ( rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin
Inan bende 2.de cok kararsizdim yaptir gitsin dedim yaptirinca canan karatayi sevmeye basladim cunku o onermiyo ... kadin hakli
Benim annem Osmaniyeli Babam Adana
Erik getiriyorlar buraya ama daha gelmedi şuan hangi ülkedesin canım
Benimde annem adana babam osmaniye kiz dayi kizim falanmisin yoksa
Ben Belcikadayim sen nerdesin
Ayni dert bende de var yuzum sivilce dolu herkes dedi kiz ama erkek
Bendeki butun isaretler erkek diyor ama ben hala kiz ismi aramaktayim
Evet bayram öncesi son cinsiyet öğrenmemizi de senden bekliyoruz inşallah Çikolata alıp gitmeyi unutma dönsün bol bol bebiş
Belki benimkinide ogrenebiliriz canim
Sonuclari bekliyorum bakalim

Özeldeki doktorum ilk gebeliğimde önermemişti bunda sordum tekrar yanlış hatırlamıyorum emin olayım diye şeker yüklemesini ben kesinlikle önermiyorum bebeğin pankreasını bitiriyor dedi..
Valla ne varsa turk hekimlerinde var ama zorlayan doktorlarda kesinlikle para icin yapiyo. Kanda degerlerim gayet normal cikiyo eger suphe olursa evde hergun kendim olcerim yinede o seker yuklemesini yapmam. Öldum öldum dirildim resmen
Dogumdanda zordu benim icin

Senin kanaman geçti mi bende bugün wcden kalktım sifona bastım sanki leke gördüm ama öyle mi olur emin değilim kalkınca peçeteye hiç birşey gelmiyor şuan temiz

Senin kanaman geçti mi bende bugün wcden kalktım sifona bastım sanki leke gördüm ama öyle mi olur emin değilim kalkınca peçeteye hiç birşey gelmiyor şuan temiz
Lavobaya düşen leke olmaz kuzum peceteye de gelmediyse yoktur ben ıkıncıye oldugunda gıtmedım fıtılımı kullandım dınlendım en son uc gun surdu gecti işten ayrıldıktan sonra

Ben de kızım da hep tatlı yiyordum bulantım hiç yoktu.bunda canım hiç istemedi.bulantıları kessin diye ekşi yiyordum.galiba tatlı kız,ekşi erkek doğru gibi
Ben oğlumda eksi hic sevmeme rağmen hep eksi yedim tatli cok sevdiği halde tiksindim bunda canım hep tatlı istiyor gözümün önünden gitmiyor

Lavobaya düşen leke olmaz kuzum peceteye de gelmediyse yoktur ben ıkıncıye oldugunda gıtmedım fıtılımı kullandım dınlendım en son uc gun surdu gecti işten ayrıldıktan sonra
Lavobafs afederdin suda gördüm kahverengi bişey ama diyorum hiç mi fsrketmem bişey mi düşürdüm diye korktum

Hadi inşallah öğrenirsin sen de fetal dna mı gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…