- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
AminnnAmin inşallah canım rabbim sana ve isteyen herkese en yakın zamanda sağlıklı evlat nasip etkininşallah sağlıklı birşekilde canlarımı kucağıma alırım
Bende aynıyım doktora gittiğim gün sadece içim rahat sonra başlıyorum kafamda kurmaya elimde olsa hergün bi bahaneyle giderimBu aralar beni yine bi iyi mi stresi basmaya başladı bi süre iyiydim niye oldu anlamadım. Çok okuyorum ya sanırım o yüzden oluyor, google kapanmalıHer araştırma sonucumda başka bi stres başlıyor. Bi de doktor 1 ay sonra gel dedi o bile stres, ben 2 hafta sonra yine giderim kesin Dün çok dua ettim, bütün hamişler için de dua ettim sağlıkla gelsin bebişleri diye. Geçsin şu 6 ay çabucak alalım kucağımıza
Fetal Doppler diye bi cihaz var evde kalp atışını dinlemek için arada bi elim gidiyo almaya sonra yok diyorum ama her an alabilirimBende aynıyım doktora gittiğim gün sadece içim rahat sonra başlıyorum kafamda kurmaya elimde olsa hergün bi bahaneyle giderim
3 hafta yap barıBu aralar beni yine bi iyi mi stresi basmaya başladı bi süre iyiydim niye oldu anlamadım. Çok okuyorum ya sanırım o yüzden oluyor, google kapanmalıHer araştırma sonucumda başka bi stres başlıyor. Bi de doktor 1 ay sonra gel dedi o bile stres, ben 2 hafta sonra yine giderim kesin Dün çok dua ettim, bütün hamişler için de dua ettim sağlıkla gelsin bebişleri diye. Geçsin şu 6 ay çabucak alalım kucağımıza
Ay enfeksiyon bakarken bişi görüyorum o neymiş diyorum ordan başka birşey görüyorum derken dün en son rahim ağzı açılması falan filan diye bi yerlerdeydim. Sonra saçmalama dedim kapadım3 hafta yap barıneyı okuyorsun arastırıyorsun okadar suan oyle bı durumumuz da yok
Benim bazen sancım oluyo batmam oluyo sıddetlı yanı sonra gundelık ıs oğlan falan ugrasırken unutuyorum resmen sonra bakıyorum kı gecmıs aa benım suram soyle agrıyordu dıyorumMükemmel gecırenlerde vardır elbette ama ılerledıkce agrımız sızımız yanmamız artacak genel olarak Rabbim sağlıkla kavusmamızı nasip etsin bebişlerimize
Amin amin bugün uzun uğraşlar sonucu öğrenebildik sonunda. Devlette dr söylemedi. Sinirlendim Özele gittik söyledi. Çok şükürBir öğrenen dahaaa catlayacağım ayolllsaglıkla gelsın prensess
Canım o 20 24 de filan duyuluyor zaten hareketlerini hissedersin o zamana kadar bosverFetal Doppler diye bi cihaz var evde kalp atışını dinlemek için arada bi elim gidiyo almaya sonra yok diyorum ama her an alabilirim
Heeee olsun beee boşverAh o editor hiçbişeyi yazamıyor ya rezıllıkken bastakı ankette herkes doğru cınsıyetleri işaretlesin bayramda vaktim olursa pcden annemlerde yazacagım
Benim de karın bölgem çok yağlı.ondan net konusamiyorlar bayramdan sonra gideceğim inşallah öğreniriz başta sağlığını.sonra cinsiyetiniAmin amin bugün uzun uğraşlar sonucu öğrenebildik sonunda. Devlette dr söylemedi. Sinirlendim Özele gittik söyledi. Çok şükür
O kadar geç mi ya açıklamalara 16 haftadan sonra falan demişler açıklamalara vay kandırıkçılarCanım o 20 24 de filan duyuluyor zaten hareketlerini hissedersin o zamana kadar bosver
Özeldeki doktorum ilk gebeliğimde önermemişti bunda sordum tekrar yanlış hatırlamıyorum emin olayım diye şeker yüklemesini ben kesinlikle önermiyorum bebeğin pankreasını bitiriyor dedi..Annem ciddi sekilde seker hastasi
Ilk gebelikte seker yuklemesi yapilmadi
Ikincisinde yaptirdim cok pisman oldum 3 gun kendime gelemedim ve doguma kadar seker kullanamadim. Emzirirken bi patlama yasamistim4 gunde 1 kutu helva yiyodum
Bunda dusunmuyorum
Zaten her kan tahlilinde seker orani gorunuyo arti seker olursa semptomlari oluyo.
Sirf laf olsun diye yapiliyo gercektende. En azindan kendi adima konusuyorum.
Ay deme bende devlete gıdıcem umarım soyler yaAmin amin bugün uzun uğraşlar sonucu öğrenebildik sonunda. Devlette dr söylemedi. Sinirlendim Özele gittik söyledi. Çok şükür
Geçmiş olsunbenimde bebiş geçen hafta secde pozisyonundaydi hatta fotosu Atayım benimkine büyük ihtimalle kız dedi bakalım
amin inşallah.İnş tamamen geçer çok geçmiş olsun
teşekkür ederim amin inşallahTekrardan çok geçmiş olsun en kısa zamanda tamamen düzelir inşallah
Hem de o kadar sinir bozucuydu ki. Maalesef devlette sanki noluyorsa söylemiyorlar. Direk ben cinsiyet bakmıyorum dedi kestirdiAy deme bende devlete gıdıcem umarım soyler ya
Kız ben alsam onla yapışık yaşarımFetal Doppler diye bi cihaz var evde kalp atışını dinlemek için arada bi elim gidiyo almaya sonra yok diyorum ama her an alabilirim
Bebeğin pozisyonunu cidden önemli. Öyle bi durdu bacak arasını gösterdi ki olsa o arada mutlaka pipi gözükürdü. Hareketli olsun diye çikolata yedim. Hareketli kıpır kıpırda sağa sola döndü hep. İşe yaradı galibaBenim de karın bölgem çok yağlı.ondan net konusamiyorlar bayramdan sonra gideceğim inşallah öğreniriz başta sağlığını.sonra cinsiyetini
maşallah kuzuma,sağlıkla gelsinler hayırlı evlat olsunlar inşallah canım.bizimkide kız gibi ama emin değilim demiştiGeçmiş olsunbenimde bebiş geçen hafta secde pozisyonundaydi hatta fotosu Atayım benimkine büyük ihtimalle kız dedi bakalım
sağol canım inşallahGecmıs gitmiş olsun inşallah canımÖğrenirsen yaazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?