2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende aynıyım doktora gittiğim gün sadece içim rahat sonra başlıyorum kafamda kurmaya elimde olsa hergün bi bahaneyle giderim

Bende aynıyım doktora gittiğim gün sadece içim rahat sonra başlıyorum kafamda kurmaya elimde olsa hergün bi bahaneyle giderim
Fetal Doppler diye bi cihaz var evde kalp atışını dinlemek için arada bi elim gidiyo almaya sonra yok diyorum ama her an alabilirim

3 hafta yap barı neyı okuyorsun arastırıyorsun okadar suan oyle bı durumumuz da yok
Benim bazen sancım oluyo batmam oluyo sıddetlı yanı sonra gundelık ıs oğlan falan ugrasırken unutuyorum resmen sonra bakıyorum kı gecmıs aa benım suram soyle agrıyordu dıyorum Mükemmel gecırenlerde vardır elbette ama ılerledıkce agrımız sızımız yanmamız artacak genel olarak Rabbim sağlıkla kavusmamızı nasip etsin bebişlerimize

Ay enfeksiyon bakarken bişi görüyorum o neymiş diyorum ordan başka birşey görüyorum derken dün en son rahim ağzı açılması falan filan diye bi yerlerdeydim. Sonra saçmalama dedim kapadım

Canım o 20 24 de filan duyuluyor zaten hareketlerini hissedersin o zamana kadar bosver
O kadar geç mi ya açıklamalara 16 haftadan sonra falan demişler açıklamalara vay kandırıkçılar o zamana aynen hareket hissedersem rahatlarım ki zaten

Son düzenleme:
Özeldeki doktorum ilk gebeliğimde önermemişti bunda sordum tekrar yanlış hatırlamıyorum emin olayım diye şeker yüklemesini ben kesinlikle önermiyorum bebeğin pankreasını bitiriyor dedi..

Benim de karın bölgem çok yağlı.ondan net konusamiyorlar bayramdan sonra gideceğim inşallah öğreniriz başta sağlığını.sonra cinsiyetini
Bebeğin pozisyonunu cidden önemli. Öyle bi durdu bacak arasını gösterdi ki olsa o arada mutlaka pipi gözükürdü. Hareketli olsun diye çikolata yedim. Hareketli kıpır kıpırda sağa sola döndü hep. İşe yaradı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…