Artik sansa kuzum ya napalimDoğru diyosun canım. Bende öyle ufak ufak bakıyorum oraya da bakim bi
Ama bende 0-3 mü 3-6mı alayım kararsızım
Ortaya karışık yapacak gibiyizArtik sansa kuzum ya napalim
Benim doktorum 15 haftaya kadar tahminde bile bulunmadi 2 gun once ogrendik. O kadar garantici ki bebegin pipisnin gozuktugu ultrasonu verdi direkt elimize. 12 de gittigimizde elimede alsam belli olmaz cinsiyeti erken demistiKızlar lütfen bana da cevap verin
Canim bildigim kadariyla suan 4 un icerisinde oluyorsunŞu benim hafta ve ay meselesini de bi aydınlığa kavuşturabilirsek
Biz şimdi neyiz diye kafam da dönüp duruyor 4aylık mı 5e mi giriyoruz 5miyiz neyiz
Peki tam 17hafta olunca 5e girdimi dicez mesela. Bayram da soran olursa bileyim yaCanim bildigim kadariyla suan 4 un icerisinde oluyorsun
Bana da öyle direkt pipisinin ultrasonunu verdi bi de ok koymuş orayaBenim doktorum 15 haftaya kadar tahminde bile bulunmadi 2 gun once ogrendik. O kadar garantici ki bebegin pipisnin gozuktugu ultrasonu verdi direkt elimize. 12 de gittigimizde elimede alsam belli olmaz cinsiyeti erken demisti
Internetten bak kuzum yaziyodue mutlakaPeki tam 17hafta olunca 5e girdimi dicez mesela. Bayram da soran olursa bileyim ya
4 aylık oluyoz herhalde ya ben de hiç düşünmedim direkt hafta söyle en güzeliPeki tam 17hafta olunca 5e girdimi dicez mesela. Bayram da soran olursa bileyim ya
Esim hala degisir ya eylulum gelir diyip duruyorBana da öyle direkt pipisinin ultrasonunu verdi bi de ok koymuş oraya
Benimki çabuk kabullendi AllahtanEsim hala degisir ya eylulum gelir diyip duruyor
Evett bence deBenimki çabuk kabullendi AllahtanYoksa öğrenene kadar kızım kızım diye seviyordu toka bile almıştı Kendilerine düşkün olsun istiyorlar ama yoook oğluşlarımız annelerine düşkün olacak
İlk bebeğiniz mi ?
Benim bi oğlum bi kızım var yani gerçekten hiç fark etmez cinsiyeti ama yok dayanamıyorum meraktan çatlarım
Teşekkür ederim kiz diyenin cihazı cok iyiydi direk cinsiyeti gördüm kiz dedi sasirdim bende ilk gebelik.olunca insan heyecanlı oluyor ya sudan çıkmış balık gibi :)) hosbuldum inşallah sağlıkla kucağımıza alalimBana da erken gibi geldi. Bana 13.hafta da kız olabilir demişti yine kız dedi. Erkek olup sonra kıza dönen eğer kordonu karıştırmadıysa pek sanmıyorum canım. Sağlıkla gelsin sende hoşgeldin bu arada
bakim ne diyorInternetten bak kuzum yaziyodue mutlaka
Bende hafta söyledim bilenlere ama şimdi bayramda herkesin sorası tutar ay söyleyim diye düşündüm4 aylık oluyoz herhalde ya ben de hiç düşünmedim direkt hafta söyle en güzeliben öyle yapıyom
Teşekkür ederim kiz diyenin cihazı cok iyiydi direk cinsiyeti gördüm kiz dedi sasirdim bende ilk gebelik.olunca insan heyecanlı oluyor ya sudan çıkmış balık gibi :)) hosbuldum inşallah sağlıkla kucağımıza alalim
Hımm öyle mi hesaplanıyormuş. Sağol canım bilgi için. Bu arada evet bazı cihazlara göre değişebiliyor durum benim doktorumda cihazının hep en iyisi olduğunu söyler baya metheder2 hafta çıkarıp ayı hesaplıyorsunuz mesela 14 hafta 14-2 =12 hafta 3 aylık yani
çok güzel yazmış bence enişte beğendim düşüncelerini yanlış anlama bence yazdıklarını sen de mutlu ol naif düşünceli bir eşe sahip olduğuna daha da önemlisi çocuğunun babasının böyle olduğuna.bu günler geçecek tamam bazen ben de bu tarz düşüncelere dalıyorum ama çocuklarımız illa çok huysuz olacak diye bir şey yok ki yatırıp bu saydıklarını yapamayalım.yeter ki biz kendimizi salmayalım bırakmayalım.
Çocukla hayat kolay değildir evet ama abartıldığı gibi zor olduğunu da sanmıyorum. Bi süre uyku problemi olacak ama alışırız. Bir dahaki sene yaza kadar biraz zorlu bi dönemimiz var sonra toparlarız. Senin bulantıların çok yordu , haklısın da bi an önce geçer inşallah da kalan zamanı rahat geçirirsin. Annelik korkusu ilk bebişi olacakların hepsinde vardır ama bebiş olunca o duygu ile hepsi oluyormuş bakalım ☺ Uykusuz geceleri değil, bebeğinle geçireceğiniz güzel anları düşünYastık da kesinlikle karnımız çıkmasa bile yanda destek çok iyi oluyor.
Ben de böyle derim inşallahSen bunu bir de tedavi için kapı kapı gezen içinde evlat hasreti olanlara sor canım. Yani anne olmak herkesi değiştirir. Ben eşimle ne kadar mutlu da olsam evladım olmadan 1 gününe değişmem hiç de özlemiyorum eski günlerimi . Rabbım yokluklarini göstermesin inşallah canım benim önceliğim evlatlarım artık eşimi de çok seviyorum ama hayat merkezim onlar .
Senin bütün dengeni ah o mide bulantıları bozdu bakcanım inşallah
Ah o yazları dört gözle bekliyorum her şey harika olsun inşallah hepimiz için
Ya komik bir şey yaz deyince aklıma geldi
Ben normalde yazı hiç sevmem kar kış yağmur insanıyımdır. Ama hamilelikte birden kıştan nefret etmeye başladımne alaka bilmiyorum kapalı ve soğuk havadan da midem bulandı
Yaz gelsin diye dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?