2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Şu benim hafta ve ay meselesini de bi aydınlığa kavuşturabilirsek
Biz şimdi neyiz diye kafam da dönüp duruyor 4aylık mı 5e mi giriyoruz 5miyiz neyiz

Benim doktorum 15 haftaya kadar tahminde bile bulunmadi 2 gun once ogrendik. O kadar garantici ki bebegin pipisnin gozuktugu ultrasonu verdi direkt elimize. 12 de gittigimizde elimede alsam belli olmaz cinsiyeti erken demisti
Bana da öyle direkt pipisinin ultrasonunu verdi bi de ok koymuş oraya

Esim hala degisir ya eylulum gelir diyip duruyor
Benimki çabuk kabullendi Allahtan Yoksa öğrenene kadar kızım kızım diye seviyordu toka bile almıştı Kendilerine düşkün olsun istiyorlar ama yoook oğluşlarımız annelerine düşkün olacak

Benimki çabuk kabullendi Allahtan Yoksa öğrenene kadar kızım kızım diye seviyordu toka bile almıştı Kendilerine düşkün olsun istiyorlar ama yoook oğluşlarımız annelerine düşkün olacak
Evett bence de instagramda bir bebek gordum erkek. Annesini guzelligim diye seviyor. O kadar guzel ki

Bana da erken gibi geldi. Bana 13.hafta da kız olabilir demişti yine kız dedi. Erkek olup sonra kıza dönen eğer kordonu karıştırmadıysa pek sanmıyorum canım. Sağlıkla gelsin sende hoşgeldin bu arada
Teşekkür ederim kiz diyenin cihazı cok iyiydi direk cinsiyeti gördüm kiz dedi sasirdim bende ilk gebelik.olunca insan heyecanlı oluyor ya sudan çıkmış balık gibi :)) hosbuldum inşallah sağlıkla kucağımıza alalim

11haftalik hamileyim cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz bügün ozel hastaneyr gittim cinsiyet için çok erken dedi soylemedi çok merak ediyorum 2 oğlum var

Eklentiler

• 20230419_215033.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 53
  • 20230419_214905.webp
    19 KB · Görüntüleme: 56
Internetten bak kuzum yaziyodue mutlaka
bakim ne diyor
4 aylık oluyoz herhalde ya ben de hiç düşünmedim direkt hafta söyle en güzeli ben öyle yapıyom
Bende hafta söyledim bilenlere ama şimdi bayramda herkesin sorası tutar ay söyleyim diye düşündüm

2 hafta çıkarıp ayı hesaplıyorsunuz mesela 14 hafta 14-2 =12 hafta 3 aylık yani
Hımm öyle mi hesaplanıyormuş. Sağol canım bilgi için. Bu arada evet bazı cihazlara göre değişebiliyor durum benim doktorumda cihazının hep en iyisi olduğunu söyler baya metheder
Ozaman kız ihtimali yüksek olabilir diğerleri kordon görmüş olanilir ztn erken tahmin yapmış 11 haftada. Gönlünde ki olsun inşallah

Doğru canım inşallah ben de güçlü bir anne olabilirim salmam kendimi en ufak zorlukta
Bazen düşününce uykularım kaçıyor sonuçta onu bu dünyaya ben getirmek istedim ve en güzel şekilde bakmak da zorundayım yetemezsem ona da kendime de eşime de haksızlık mı etmiş olacağım korkusu oluyor
Her şey üstüste gelince de galiba en ufak şeyi böyle yanlış tarafa çekiyorum

İnşallah geçer canım inşallah
Ah o yazları dört gözle bekliyorum her şey harika olsun inşallah hepimiz için
Ya komik bir şey yaz deyince aklıma geldi
Ben normalde yazı hiç sevmem kar kış yağmur insanıyımdır. Ama hamilelikte birden kıştan nefret etmeye başladım ne alaka bilmiyorum kapalı ve soğuk havadan da midem bulandı
Yaz gelsin diye dua ediyorum
Ben de böyle derim inşallah
Allah bana da buradaki tecrübeli anneler gibi iyi bir anne olmayı nasip etsin

Senin bütün dengeni ah o mide bulantıları bozdu bak Mevsim bile mide bulandırıyor , o geçince hepsi geçecek

Kızlar tansiyonum 10 a 6 dünden beri başımın tepesinden ve eksenden bir ağrı vuruyor bas agrisi ve midebulantısı yapiyor ne önerirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…