2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257

Ay galiba bende öyle çekiniyorum

Ah sen bir anne olursun ki hepimiz imreniriz sana canım hormonlardan bunlar hep

Canım bacak arası gozukmuyor yorum zor gıbı
Bu arada kızlar tüm tecrübesizliğimle bişey sorucam. Şimdi biz 17.haftayı doldurduğumuzda tam 4 aylık mı oluyoruz yoksa 5 mi?
4 ay 1 hafta , sorana 4 ay yenı bıttı de geç cok takılma
Ben 0-3 ay mı alayım 3-6 mı kararsız kalıyorum ya tombik bebiş olursa 0-3 ayları çok az kullanabilir.
1-3 alın yenidoğan bir takımdan fazlasını almayın, dırek 3-6 alırsan cok komık durur 1-: te abartmadan yetecek kadar yıne ben oğlumda 1-3 lerı 2 bucuk aya kadar gıydırmıstim sonra o aralarda da 3-6 ya basladım ufak ufak 0-3 te yenıdoğan kategorısıne gırmıyor
Evett bence de instagramda bir bebek gordum erkek. Annesini guzelligim diye seviyor. O kadar guzel ki
Benım oğlum bana gelıp anne sen cıcek misin mis gibi kokuyorsun , sen benım balımsın falan diyor erime mod onn

Peki tam 17hafta olunca 5e girdimi dicez mesela. Bayram da soran olursa bileyim ya
17 haftalığı 17×7:30 olarak hesaplıyorlar canım ama ben direk 4 hafta 1 ay şeklinde söylüyorum sayısalcı da olsam uğraşamam çarpma bölme ile

Yaaa nasil tatli

Kızlar sol kasık ağrısı ve karın ağrısı yaşayan var mı çok uzun sürmüyor ama gelip gidiyo
2.sorum da wc ile arkadaş oldum ama sürekli gitmeme rağmen saatlerdir gitmiyormuşum gibi baskı hissediyorum normalmidir bu

Ay benimde öyle sürekli çişim var rahim büyüyüp mesaneye baskı falan yapıyor herhalde

Sağ kasıkta minik girip çıkan ağrılar ve hafif batma tarzı şeyler hissediyorum doktora sordum normal rahim büyüyor o kadar olacak dedi wc beni deli edecek bir bardak su içip rahat rahat uyuyamıyorum

Sağ kasıkta minik girip çıkan ağrılar ve hafif batma tarzı şeyler hissediyorum doktora sordum normal rahim büyüyor o kadar olacak dedi wc beni deli edecek bir bardak su içip rahat rahat uyuyamıyorum
Ay benimde öyle sürekli çişim var rahim büyüyüp mesaneye baskı falan yapıyor herhalde
13-14. Haftalarda rahatlama olur sanıyordum iyi kasık ağrısı normalse sevindim
Benim biraz karın ağrımda oluyor bi arayıp sorayım doktora

13-14. Haftalarda rahatlama olur sanıyordum iyi kasık ağrısı normalse sevindim
Benim biraz karın ağrımda oluyor bi arayıp sorayım doktora
O arada benim de oluyor hafif gaz problemim var ona yordum sorduğunda bizi de bilgilendirir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…