Benim kanamam olunca doktora sordum doktorm 12 haftadan sonra vermiyoruz demiştibenim doktor progestanı bir kutu kullandım fitil olarak ve bitti artık kullanma dedi acaba gene alsam mı ? Ne olur olmaz fitil çok etkili
Hayırlı olsun sağlıkla gelsinKızlar merhaba ben çok buralarda olamiyorum ama konrol sonrası yazmak istedim pazartesi günü kontrole gittim 13 haftalık olduk biz cinsiyet icin kesin bilgi verdi doktorum ve erkek dedibir oğlum vardı şimdi 2 oğlum oluyor nasipse.. sizinle de paylaşmak istedim
Bende öyle wc temizliği robot evi süpürüyo bide günlük mutfak işleriPislikten mahfolmayıp yasayacak kadar dıyım
İki gün önce bi abla geldi cam balkon gibi yapamadıgım yerleri yaptı dıp köşe sildi supurdu , sonra dolu yağdıneyse onun harıcınde normal supurge yapamıyorum zorluyor benı robot calısıyor genel olarak mutfak yemek camasır wc temızlıgı ıste
İlk bebeğiniz mi ?Cinsiyet öğrenmeyip sonda sürpriz olmasını bekleyecek olan var mi? :) Biz esimle öğrenmeyelim dedik, simdi buraları okuyunca bir ogrenesim gelmiyor degil..:)
Benimde 12 mayısakisacabkk gözün aydın canım hayırlı evlat olsun inşallah
@Papatyamaviss senden sonraya kaldımmbugün benimde kontrolüm vardı normalde doktorun yanındaki hanımefendi hasta yok demiş sanırsam doktor gelmemiş bugün pazartesiye kaldı en son ben öğrenicem heralde
Sağol canım, rabbim inşallah seninde gönlündeki muradını nasip eder. Sağlıkla sıhhatle ve gönlümüzden geçen her şeyin kokaylıkla olması dileğimle@malaguenaa
Bende sürpriz olsun istedim. Şuan 4 ayı devirdim, Ekim listesinin başındaki hamilelerden biriyim. Henüz öğrenmedim. Ancak eşim öğrenmek istiyor. Bu nedenle bir dahaki randevu da belki öğrenirim. Eşim çok merak ediyor fjfh
kisacabkk
Senin için çok sevindim. Bende küçüklüğümden beri hep kız çocuk istemişimdir. Şuan cinsiyetini bilmiyorum. İnşallah sağlıklı olsun ama kalbim hep kız istiyor.
Amin canım inşallah. Bana da kız çoğunlukta gibi geldi ☺sağlıkla gelsin prenses ya grupta kız diyenler çoğunluktamı oldu acaba hayırlı olsun
Bende aldım koltuğa filan uzandığımda taşıyorum uyku arkadaşımıGeceleri bi türlü rahat edemiyorum dedim diye eşim bundan almış bayram hediyesiBen rahat ettim , bence yorgancılar falan da dikiyordur tavsiye ederim. Sırtüstü dönme durumu olmadığından bel ağrım azaldı.
Bunu ben de cok merak ediyorumBu arada kızlar tüm tecrübesizliğimle bişey sorucam. Şimdi biz 17.haftayı doldurduğumuzda tam 4 aylık mı oluyoruz yoksa 5 mi?
Sağlıkla giydin yakışıklı bebeğimKizlar bende minnosuma bir iki parca biseyler aldim. Erkek diye klasik maviye kacmak istemedim. Burada olmasada henuz bayramliklari hazir
Babymall dan aldim canim 0-3 aldim. Zaten yeni dogan alinir daha diye simdilik 3 5 biseyler bakiyorum. Malum hersey cok pahaliSağlıkla giydin yakışıklı bebeğim
Bende böyle kalın tulumlar bakıyorum malum kışa denk gelecek nerden aldın canım
Ben 0-3 ay mı alayım 3-6 mı kararsız kalıyorum ya tombik bebiş olursa 0-3 ayları çok az kullanabilir.Babymall dan aldim canim 0-3 aldim. Zaten yeni dogan alinir daha diye simdilik 3 5 biseyler bakiyorum. Malum hersey cok pahali
Kuzum tombik olursa gene giydirmis olursun yeni doganlar ufak gelir bence. Tecrubeli annelere sormak lazimBen 0-3 ay mı alayım 3-6 mı kararsız kalıyorum ya tombik bebiş olursa 0-3 ayları çok az kullanabilir.
Kızlar lütfen bana da cevap verinMerhaba kızlar bende ekim annesiyim 2 haftadır 547 sayfayı okumaya çalışıyorum bugün son mesaja yetistim:)) bugün 14+0 oldum 11.hafta da dr um yüksek ihtimal erkek dedi çıkıntı gösterdi 13+3 te de çıkıntı gösterdi erkek gibi dedi 13+6 da başka bir doktor direk kiz dedi böyle bir durum yaşayan var mi 1.resim 13+6 2.resim 13+3 erkek diye düşündüğümüz için şaşırdık sizce yanılma payı nedir
Burda erkek diyip sonradan kız denileni falan okudum. İki ultrason da bacak arası net değil aslında erken tahminlerde bulunmuşlar gibiKızlar lütfen bana da cevap verin
Doğru diyosun canım. Bende öyle ufak ufak bakıyorum oraya da bakim biBabymall dan aldim canim 0-3 aldim. Zaten yeni dogan alinir daha diye simdilik 3 5 biseyler bakiyorum. Malum hersey cok pahali
Bana da erken gibi geldi. Bana 13.hafta da kız olabilir demişti yine kız dedi. Erkek olup sonra kıza dönen eğer kordonu karıştırmadıysa pek sanmıyorum canım. Sağlıkla gelsin sende hoşgeldin bu aradaKızlar lütfen bana da cevap verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?