2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin

Bende öyle wc temizliği robot evi süpürüyo bide günlük mutfak işleri
Ayy dün biri geldi yardıma kızım eve gelince anne ev temizlik kokuyor diyor

Cinsiyet öğrenmeyip sonda sürpriz olmasını bekleyecek olan var mi? :) Biz esimle öğrenmeyelim dedik, simdi buraları okuyunca bir ogrenesim gelmiyor degil..:)
İlk bebeğiniz mi ?
Benim bi oğlum bi kızım var yani gerçekten hiç fark etmez cinsiyeti ama yok dayanamıyorum meraktan çatlarım

Merhaba kızlar bende ekim annesiyim 2 haftadır 547 sayfayı okumaya çalışıyorum bugün son mesaja yetistim:)) bugün 14+0 oldum 11.hafta da dr um yüksek ihtimal erkek dedi çıkıntı gösterdi 13+3 te de çıkıntı gösterdi erkek gibi dedi 13+6 da başka bir doktor direk kiz dedi böyle bir durum yaşayan var mi 1.resim 13+6 2.resim 13+3 erkek diye düşündüğümüz için şaşırdık sizce yanılma payı nedir

Eklentiler

• IMG-20230418-WA0004.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG-20230415-WA0012.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 82
Benimde 12 mayısa ama dayanamayıp 5 mayısa çekerim diye düşünüyorum

Sağol canım, rabbim inşallah seninde gönlündeki muradını nasip eder. Sağlıkla sıhhatle ve gönlümüzden geçen her şeyin kokaylıkla olması dileğimle
sağlıkla gelsin prenses ya grupta kız diyenler çoğunluktamı oldu acaba hayırlı olsun
Amin canım inşallah. Bana da kız çoğunlukta gibi geldi ☺

Bende aldım koltuğa filan uzandığımda taşıyorum uyku arkadaşımı

Kızlar lütfen bana da cevap verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…