- 17 Ağustos 2021
- 1.895
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.979
- 83
- 27
Kızlar dün yorumumu kimse görmedi sanırım,ben yeni katıldım aranıza,Ekim sonu gözüküyor doğumum. Beni de listeye ekler misiniz ben biraz acemiyim deveya nasıl yapılıyor ben kendimi ekleyeyim
Oyy kuzum çok geçmiş olsun. Baş ağrısı için eczaneden mentol taşı almıştım ben, iyi geliyor alına sürünce falan. Aklında bulunsun :)Kızlar dünden beri oyle bı bas agrısı kı gece de uyuyamadım sabah da 6 bucuktu heyecandan uyudum kafam gozlerım kopuyo
Ben de sola yatmaya çalışıyorum hep ama kendimi sırt üstü buluyorum uyandığımda :d ona yapacak bir şey yok ki.. Karnımız biraz daha büyüyünce yattığımız gibi kalırız belki....Günaydın hamişlerya ne kadar sola yatacağım desem de gece bir bakıyorum sağa sırt üstü falan yatmışım. İlla sola mı yatmak lazım
Günaydın canımEşim bana mesaj attı bugün
Çok özledim birlikte kahve içmelerimizi yaptığın yemekleri tatlıları dizi keyiflerimizi insan kaybedince küçük şeylerin değerini daha çok anlıyor inşallah güzel karım bir an önce iyileşir diye
İki saattir falan buna ağlıyorum okuyup okuyup
Kötü niyetle yazmadı eminim ama sanki ona iyice yük olmuşum bıkmış falan gibi düşündüm
Kendimi çok çaresiz hissettim
Çocuk yüzünden hayatımız bitti belki evliliğimiz biter falan diye ağlıyorum şu an
Saçma dimi bana öyle geliyor hormonlar yüzünden mi neden buna bu kadar taktım?
Adam da yazdığına pişman oldu
Çok teşekkür ederim, bekliyorum
Bunu ben de merak ediyorum bana da doktorum herhangi bir takviye vermedi… Balık hiç sevmediğim halde haftada bir yemeye çalışıyorum, ceviz çiğ badem kaju fındık atıyorum ağzıma ama yeterli mi bilmiyorumKızlar bir şey soracağım ya
Herkes omega3 kullanıyor mu? Ya da içeren takviye? Bana doktorum vermedi, balık sezonu da kapandı.. Ceviz falan yiyorum ama yeteri kadar alabiliyor muyum bilmiyorum...
Bana bunu verdi içinde her şey var ama omega yok..Bunu ben de merak ediyorum bana da doktorum herhangi bir takviye vermedi… Balık hiç sevmediğim halde haftada bir yemeye çalışıyorum, ceviz çiğ badem kaju fındık atıyorum ağzıma ama yeterli mi bilmiyorum
Kızlar bir şey soracağım ya
Herkes omega3 kullanıyor mu? Ya da içeren takviye? Bana doktorum vermedi, balık sezonu da kapandı.. Ceviz falan yiyorum ama yeteri kadar alabiliyor muyum bilmiyorum...
Kizlar doktorum bana vitamin yazmisti icinde muhtemelen omega 3 var ama ben onu kullanmiyorum baska marka aldim . Icinde 101mg omega 3 var.Bunu ben de merak ediyorum bana da doktorum herhangi bir takviye vermedi… Balık hiç sevmediğim halde haftada bir yemeye çalışıyorum, ceviz çiğ badem kaju fındık atıyorum ağzıma ama yeterli mi bilmiyorum
Hangisini kullanıyosun canım? Olmadı değiştireyim ben de. Yeteri kadar alamadığımı biliyorum içim çok rahat değil o yüzdenKizlar doktorum bana vitamin yazmisti icinde muhtemelen omega 3 var ama ben onu kullanmiyorum baska marka aldim . Icinde 101mg omega 3 var.
Normalde haftada bir balik yaparim ama ramazanlikda hic yapmadim
Canim benim kullandigim marka Turkiyede varmi emin degilim ben yurtdisinda yasiyorumHangisini kullanıyosun canım? Olmadı değiştireyim ben de. Yeteri kadar alamadığımı biliyorum içim çok rahat değil o yüzden
Sanırım yok canım. Ben araştırayım biraz en iyisi. Çok sağolCanim benim kullandigim marka Turkiyede varmi emin degilim ben yurtdisinda yasiyorum
Maternix G
Icerigide bu, doktoruma gosterdim cok begendi icerigi temiz dedi
Neyse kızlar doktor soylemedı makınelerı devletin gercekten cok kotu ya ozelden sonra attan ınmıs esege bınmış gibi hissediyorum ıkı hafta once gıttıgımde bıle ozelde 13 artılardaydı bugun bana kagıtta 13+3 dıyorbaktı bacak arasına benım anlamam zor tabı ama bısey goremedım bes snyede kucuk dedı emin olmadan soyleyemem dedi baska bahara kaldı aşkımız
Bana bunu verdi içinde her şey var ama omega yok..
İçinde olmasına rağmen ayrıca D vitamini ve Demir ilacı kullanıyorum. Fazla mı bilmiyorum da...
Doktora sormadan kullanmak da çok istemiyorum ama en son perinatolojide detaylı ultrasona girdim, ondan 4 hafta önce doktorumla en son görüşmüştüm. Şimdi de 16. haftayı bekliyorum muayene için ama zaman da akıyor 14+2’yiz bugün daha belki de kullanmam gereken bişey eksik kalıyor diye endişeleniyorum vallaKizlar doktorum bana vitamin yazmisti icinde muhtemelen omega 3 var ama ben onu kullanmiyorum baska marka aldim . Icinde 101mg omega 3 var.
Normalde haftada bir balik yaparim ama ramazanlikda hic yapmadim
Özele mi gidiyosun canım? Numarası varsa arayıp sor istersen için rahatlar hem.Doktora sormadan kullanmak da çok istemiyorum ama en son perinatolojide detaylı ultrasona girdim, ondan 4 hafta önce doktorumla en son görüşmüştüm. Şimdi de 16. haftayı bekliyorum muayene için ama zaman da akıyor 14+2’yiz bugün daha belki de kullanmam gereken bişey eksik kalıyor diye endişeleniyorum valla
Banada doktorum herhangi bi takviye vermedi ama Ben omega3 ve multivitamin kullaniyorumKızlar bir şey soracağım ya
Canım daha haftamız küçük 24 den sonra dikkat etmek daha doğru zaten bebek kendi yTirmuyor o haftalardaGünaydın hamişlerya ne kadar sola yatacağım desem de gece bir bakıyorum sağa sırt üstü falan yatmışım. İlla sola mı yatmak lazım
Gercekten benim doktorumda bana bi takviye ne onerdi ne de yazdiBunu ben de merak ediyorum bana da doktorum herhangi bir takviye vermedi… Balık hiç sevmediğim halde haftada bir yemeye çalışıyorum, ceviz çiğ badem kaju fındık atıyorum ağzıma ama yeterli mi bilmiyorum
Bunun bi standardı olmalı yaa biri veriyo biri vermiyo hakikaten hangisi doğru hangisi yanlış seçmek zor...Banada doktorum herhangi bi takviye vermedi ama Ben omega3 ve multivitamin kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?