Dikkate alıyorum her yorumunuCanım bacak arası gozukmuyor yorum zor gıbı
4 ay 1 hafta , sorana 4 ay yenı bıttı de geç cok takılma
1-3 alın yenidoğan bir takımdan fazlasını almayın, dırek 3-6 alırsan cok komık durur1-: te abartmadan yetecek kadar yıne ben oğlumda 1-3 lerı 2 bucuk aya kadar gıydırmıstim sonra o aralarda da 3-6 ya basladım ufak ufak 0-3 te yenıdoğan kategorısıne gırmıyor
Benım oğlum bana gelıp anne sen cıcek misin mis gibi kokuyorsun , sen benım balımsın falan diyor erime mod onn
Sözelci olduğumu belli etmemeliyim17 haftalığı 17×7:30 olarak hesaplıyorlar canım ama ben direk 4 hafta 1 ay şeklinde söylüyorum sayısalcı da olsam uğraşamam çarpma bölme ile
Aaaa hevesimiz kursağımızda kaldı. Bende devlete gittiğim de tam haftasıyla uyumlu çıkmıştı halbuki 5 gün fln öndeydi hep. Bide dr tanıdık çıkmasa bana da ekranda göstermeyecekti çok saçma prosedürler. Erkek olsa belli olurdu belki ben ümitlerimi kızdan yana yeşertmeye devam ediyorumNeyse kızlar doktor soylemedı makınelerı devletin gercekten cok kotu ya ozelden sonra attan ınmıs esege bınmış gibi hissediyorum ıkı hafta once gıttıgımde bıle ozelde 13 artılardaydı bugun bana kagıtta 13+3 dıyorbaktı bacak arasına benım anlamam zor tabı ama bısey goremedım bes snyede kucuk dedı emin olmadan soyleyemem dedi baska bahara kaldı aşkımız
Kesinlikle ! bende bi doktor ablam var esi dahiliye kendi fizik tedavi uzmani ona sorarim herseyi mutlaka o ic demisti aldim sormadimda doktora ama arayip soracagimBunun bi standardı olmalı yaa biri veriyo biri vermiyo hakikaten hangisi doğru hangisi yanlış seçmek zor...
Canım devlet sıkıntı ya salı günü gittim bende cinsiyet sordum bellii değil dedi 15 haftalık. Bakmadı bile oysakiNeyse kızlar doktor soylemedı makınelerı devletin gercekten cok kotu ya ozelden sonra attan ınmıs esege bınmış gibi hissediyorum ıkı hafta once gıttıgımde bıle ozelde 13 artılardaydı bugun bana kagıtta 13+3 dıyorbaktı bacak arasına benım anlamam zor tabı ama bısey goremedım bes snyede kucuk dedı emin olmadan soyleyemem dedi baska bahara kaldı aşkımız
Senle ben ayni zamanda ogrenecez gor bakNeyse kızlar doktor soylemedı makınelerı devletin gercekten cok kotu ya ozelden sonra attan ınmıs esege bınmış gibi hissediyorum ıkı hafta once gıttıgımde bıle ozelde 13 artılardaydı bugun bana kagıtta 13+3 dıyorbaktı bacak arasına benım anlamam zor tabı ama bısey goremedım bes snyede kucuk dedı emin olmadan soyleyemem dedi baska bahara kaldı aşkımız
Maşallah ya sağlıcakla gelsin prensiniz inşallahKizlarr biz doktordan ciktik oglusumuz geliyor Allahin izniylebebegimiz de iyi cok sukur Papatyamaviss canim beraber ogrensek iyiydi ama seninkine biraz daha heyecanlancaz demek ki
Aminn canim hepimizinki insallahMaşallah ya sağlıcakla gelsin prensiniz inşallah
Hayırlı uğurlu olsun kuzumKızlar merhaba ben de öğrendim cinsiyetini bugün oğluşum oluyor devlette öğrendim bir sorun yaşamadım 16+4ten selamlar herkese
Üzülme canım annenlere ne zaman gideceksin inşallah orada ogrenirsin yazarsın bize de.Amanın sormayın kızlar hevesım kursagımda kaldı resmen esim tipimi görünce ozele gidelim istersen dedi de nereye gerek yok bakalım bekleyelım az daha net olur en azındanDevlet ve prosedurlerınden nefret edıyorum
Hayırlı olsun canım her devlet bir değil cihaz da önemli doktor da inşallah sağlıcakla gelsin minikKızlar merhaba ben de öğrendim cinsiyetini bugün oğluşum oluyor devlette öğrendim bir sorun yaşamadım 16+4ten selamlar herkese
Canım doktorum bana efa s 1200 önerdi onu kullanıyorum bende ilk hamileliğimde de kullanmıştımSanırım yok canım. Ben araştırayım biraz en iyisi. Çok sağol
Yarın aksam gıderız muhtemelen kuzum randevu bulursam alırım bakarız orda ozeller daha da pahalı buraya goreÜzülme canım annenlere ne zaman gideceksin inşallah orada ogrenirsin yazarsın bize de.
Bende bugün devlette kontrole gittim şu an bir şey kullanmıyorum. Doktor vitaminlerini aile hekimine yazdır dedi. Ben daha kötü durumdayım yaniDoktora sormadan kullanmak da çok istemiyorum ama en son perinatolojide detaylı ultrasona girdim, ondan 4 hafta önce doktorumla en son görüşmüştüm. Şimdi de 16. haftayı bekliyorum muayene için ama zaman da akıyor 14+2’yiz bugün daha belki de kullanmam gereken bişey eksik kalıyor diye endişeleniyorum valla
İnşallah kuzum inşallahSenin bütün dengeni ah o mide bulantıları bozdu bakMevsim bile mide bulandırıyor , o geçince hepsi geçecek
Tuzlu ayran öneriyorlar canım genelde ama şimdi nasılsın? Doktora gitmişsin gerçi aşağıda gördüm kızçen oluyormuş hayırla sağlıkla gelsin inşallahKızlar tansiyonum 10 a 6 dünden beri başımın tepesinden ve eksenden bir ağrı vuruyor bas agrisi ve midebulantısı yapiyor ne önerirsiniz
Ahhh keşkeeee inşallah öyle olur kuzumAh sen bir anne olursun ki hepimiz imreniriz sana canım hormonlardan bunlar hep
Çok teşekkür ederim canımGünaydın canımEşin çok nazik biri, senin iyi hissetmeni özlemiş çok da güzel ifade etmiş kendini sen hormonlardan dolayı farklı anlamışsın ama ben seni çok iyi anlıyorum ben de benzer korkulara kapılıyorum. 3.5 senelik evliyiz 2 sene boyunca da korunduk, evliliğimize birbirimize doyalım istedik. Sonra da çok istediğimiz halde iki tane kaybımız oldu birlikte üzüldük birlikte yemeden içmeden kesildik hep. İnsan çocuktan sonra evliliği neye benzeyecek bilemiyor, özellikle de eşle güzel ve doyurucu bir ilişki varsa değişir mi diye korkuyor… Sırf çocuk için veya zamanı geldiği için evlenmediğiniz, birbirinizi sevip değer verdiğiniz çok belli. Bebeğiniz sizin gibi anne babaya sahip olduğu için çok şanslı en kısa zamanda zorlukları atlatıp daha iyi hissetmeni dilerim
Cihaz kalitesi çok farkediyor yaa tüh , sağlık olsun. Naz yapıyor seninkiAmanın sormayın kızlar hevesım kursagımda kaldı resmen esim tipimi görünce ozele gidelim istersen dedi de nereye gerek yok bakalım bekleyelım az daha net olur en azındanDevlet ve prosedurlerınden nefret edıyorum
Okuma okuma ben ne zaman şu forumda çok gezsem bebekle ilgili yeni bi endişem başlıyor. Huni takcam doğuma kadar böyle gidersem o yüzden okumamak lazımİnşallah kuzum inşallah
Tuzlu ayran öneriyorlar canım genelde ama şimdi nasılsın? Doktora gitmişsin gerçi aşağıda gördüm kızçen oluyormuş hayırla sağlıkla gelsin inşallah
Ahhh keşkeeee inşallah öyle olur kuzum
Çok teşekkür ederim canımgerçekten moral oluyor desteğiniz hepinizin iyi ki varsınız
Kesinlikle çok nahif düşünceli biridir eşim biliyorum asla gram kötülük geçmez içinden ama dün nedense sonuçta o da insan ve belki de bunaldı sıkıldı ve bunu beni kırmadan dile getirmeye çalıştı diye düşündüm o mesajı okuyunca
Kendisi de kaç kere yemin etti eve gelince zaten öyle niyetim asla yoktu ben mutlu olursun diye düşündüm ondan yazdım içimden geldi diye
Ama işte o ne derse desin içimde hep o korku var her şey değişir biz bebek sorumluluğu alamazsak korkusu
Sanırım burada BDV konuları okumak da beni çok etkiliyor. Bir sürü konu var çocuktan sonra sarsılan evliliklerle ilgili her ne kadar aynı dinamiklere sahip olmadığımızı bilsem de acaba yerleştiriyor insanın içine sonra her şeyden anlam çıkarmaya başlıyorum hormonlar zaten nanay çok okumasam iyi olacak oraları
Kalkmadan hiç yatmaya çalış canım bir de bol su doktor bana lekelenmem olduğunda bunu önermişti bir tekKızlar, 13+1 deyim ve peçeteye sildikce gelen kahverengi akintim arttı.. dün kesilmişti sariya dönmeye başlamıştı ama bugün tekrar arttı..doktoru aradım kırmızı yada pembe kanama yoksa yada çok şiddetli karin ağrın yoksa endişe etme dedi.. wc de biraz ikininca başladı dedim.. merak etme istesende birsey yapamazsın bebeğe dedi.. sabah akşam duphaston kullanıyorum zaten progestan var içinde ama aklım takılıyor.. bol bol su içip yatıyorum.. başına gelen hızlıca iyileşen yada bir fikri olan var mı? Şansa bayram tatili de girdi şimdi ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?