2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Dikkate alıyorum her yorumunu
17 haftalığı 17×7:30 olarak hesaplıyorlar canım ama ben direk 4 hafta 1 ay şeklinde söylüyorum sayısalcı da olsam uğraşamam çarpma bölme ile
Sözelci olduğumu belli etmemeliyim tamm sağolasın
Aaaa hevesimiz kursağımızda kaldı. Bende devlete gittiğim de tam haftasıyla uyumlu çıkmıştı halbuki 5 gün fln öndeydi hep. Bide dr tanıdık çıkmasa bana da ekranda göstermeyecekti çok saçma prosedürler. Erkek olsa belli olurdu belki ben ümitlerimi kızdan yana yeşertmeye devam ediyorum

Canım devlet sıkıntı ya salı günü gittim bende cinsiyet sordum bellii değil dedi 15 haftalık. Bakmadı bile oysaki

Senle ben ayni zamanda ogrenecez gor bak

Amanın sormayın kızlar hevesım kursagımda kaldı resmen esim tipimi görünce ozele gidelim istersen dedi de nereye gerek yok bakalım bekleyelım az daha net olur en azından Devlet ve prosedurlerınden nefret edıyorum

Üzülme canım annenlere ne zaman gideceksin inşallah orada ogrenirsin yazarsın bize de.

Kızlar, 13+1 deyim ve peçeteye sildikce gelen kahverengi akintim arttı.. dün kesilmişti sariya dönmeye başlamıştı ama bugün tekrar arttı.. doktoru aradım kırmızı yada pembe kanama yoksa yada çok şiddetli karin ağrın yoksa endişe etme dedi.. wc de biraz ikininca başladı dedim.. merak etme istesende birsey yapamazsın bebeğe dedi.. sabah akşam duphaston kullanıyorum zaten progestan var içinde ama aklım takılıyor.. bol bol su içip yatıyorum.. başına gelen hızlıca iyileşen yada bir fikri olan var mı? Şansa bayram tatili de girdi şimdi ne yapayım

Bende bugün devlette kontrole gittim şu an bir şey kullanmıyorum. Doktor vitaminlerini aile hekimine yazdır dedi. Ben daha kötü durumdayım yani

Senin bütün dengeni ah o mide bulantıları bozdu bak Mevsim bile mide bulandırıyor , o geçince hepsi geçecek
İnşallah kuzum inşallah
Kızlar tansiyonum 10 a 6 dünden beri başımın tepesinden ve eksenden bir ağrı vuruyor bas agrisi ve midebulantısı yapiyor ne önerirsiniz
Tuzlu ayran öneriyorlar canım genelde ama şimdi nasılsın? Doktora gitmişsin gerçi aşağıda gördüm kızçen oluyormuş hayırla sağlıkla gelsin inşallah
Ah sen bir anne olursun ki hepimiz imreniriz sana canım hormonlardan bunlar hep
Ahhh keşkeeee inşallah öyle olur kuzum

Çok teşekkür ederim canım gerçekten moral oluyor desteğiniz hepinizin iyi ki varsınız
Kesinlikle çok nahif düşünceli biridir eşim biliyorum asla gram kötülük geçmez içinden ama dün nedense sonuçta o da insan ve belki de bunaldı sıkıldı ve bunu beni kırmadan dile getirmeye çalıştı diye düşündüm o mesajı okuyunca
Kendisi de kaç kere yemin etti eve gelince zaten öyle niyetim asla yoktu ben mutlu olursun diye düşündüm ondan yazdım içimden geldi diye
Ama işte o ne derse desin içimde hep o korku var her şey değişir biz bebek sorumluluğu alamazsak korkusu
Sanırım burada BDV konuları okumak da beni çok etkiliyor. Bir sürü konu var çocuktan sonra sarsılan evliliklerle ilgili her ne kadar aynı dinamiklere sahip olmadığımızı bilsem de acaba yerleştiriyor insanın içine sonra her şeyden anlam çıkarmaya başlıyorum hormonlar zaten nanay çok okumasam iyi olacak oraları

Cihaz kalitesi çok farkediyor yaa tüh , sağlık olsun. Naz yapıyor seninki

Okuma okuma ben ne zaman şu forumda çok gezsem bebekle ilgili yeni bi endişem başlıyor. Huni takcam doğuma kadar böyle gidersem o yüzden okumamak lazım

Kalkmadan hiç yatmaya çalış canım bir de bol su doktor bana lekelenmem olduğunda bunu önermişti bir tek
Bayram tatili diye düşünme hiç baktın için rahat etmiyor kadın doğum acili olan bir hastaneye gidebilirsin
Benim de lekem cumartesi gelmişti bir duruldu normal akıntıya döndü sonra pazar günü baya baya yoğun gelmeye başladı haftasonu olduğu için kadın doğum acili olan bir hastaneye gitmiştik
Büyük devlet hastanelerinin de kadın doğum acili oluyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…