Of hastane ortami beni geriyo yaKızz dur baksınlar belki enfeksiyon falandır. Anlasınlar ne var ne yok. İnşallah bişey çıkmasında boşuna beklemiş ol yine de
Ay ne guzel bi haber tebrik ederim cnm hayirlisiyla kucagina al saglikla insallahEvet kuzum sabah öğrendik fetal sonucu geldi
Oğlumuz oluyormuş bizim
Ya kasık degilse boyle hani spor yaparsib ertesi gun heryerin agrir ya ben o agriyo kasıgin altinda hissediyorum. Bugun cok yurudum hic durmadim ondan sanirim.Geçmiş olsun canım bende kasık ağrısı çekiyorum bir kaç gündür inşallah bşey yoktur
Canım çok geçmiş olsun tam bahsettiğin gibi spor sonrası olan ağrı bugün bende bacak ve kasıklarımda oldu 3-4 gündür 1 saat tempolu yürüyorum o yüzden sanırım bünyeye ağır geldi heralde.Of hastane ortami beni geriyo ya
Sirf bebek iyimi emin olmak icin geldim gordum kalp atisinida dinledim ya tamam kendime geldim agri falab kalmadi
Ay ne guzel bi haber tebrik ederim cnm hayirlisiyla kucagina al saglikla insallah
Ya kasık degilse boyle hani spor yaparsib ertesi gun heryerin agrir ya ben o agriyo kasıgin altinda hissediyorum. Bugun cok yurudum hic durmadim ondan sanirim.
Kasık agrisi magnezyum alinca iyi geliyo cnm benim 2. Gebelikde olmustu
Bende alıyorum ya dun bı anda alısverıs patlaması yaşadım4 al 3 öde vardı annemle babama da aldım ❤ Biri beni durdursunnnn dicem yakında
Amin canım hepimiz inşallahOf hastane ortami beni geriyo ya
Sirf bebek iyimi emin olmak icin geldim gordum kalp atisinida dinledim ya tamam kendime geldim agri falab kalmadi
Ay ne guzel bi haber tebrik ederim cnm hayirlisiyla kucagina al saglikla insallah
Ya kasık degilse boyle hani spor yaparsib ertesi gun heryerin agrir ya ben o agriyo kasıgin altinda hissediyorum. Bugun cok yurudum hic durmadim ondan sanirim.
Kasık agrisi magnezyum alinca iyi geliyo cnm benim 2. Gebelikde olmustu
Gönlüne göre olsun sevinçle mutlulukla gelsin bebişHerkese merhaba
Bayadır giremiyordum kızlar maşaAllah bol bol sohbet etmişsinizSohbetin hepsini okuyamadım umarım herkes iyidir bebişlerimiz de sağlıklıdır
Teyzeleri bugün bizde çok heyecanlıyız cinsiyeti öğrenmeye gidiyoruz birazdan(ben amerikadayım burda gündüz bu arada)Ama cinsiyet partisi yapacağımız için henüz öğrenemicem
Allahım hepimizin gönlüne göre versin
Herkese mutlu huzurlu akşamlar diliyorum
Güle güle kullansın prensesBende alıyorum ya dun bı anda alısverıs patlaması yaşadımbide mağazadan da aldım bişeyler sağlıcakla giydirmek kullanmak nasip olsun inşallah aminn
Aminn canımm inşallahBende alıyorum ya dun bı anda alısverıs patlaması yaşadımbide mağazadan da aldım bişeyler sağlıcakla giydirmek kullanmak nasip olsun inşallah aminn
Kızzz o 70lik takımlar nerdenBende alıyorum ya dun bı anda alısverıs patlaması yaşadımbide mağazadan da aldım bişeyler sağlıcakla giydirmek kullanmak nasip olsun inşallah aminn
Amin çok teşekkür ederim hepimizin inşaAllah canımGönlüne göre olsun sevinçle mutlulukla gelsin bebiş
Lcw bebişimmmm uygulama ındır hergun bir çark çıkıyor mesela favorılerımden baska sepet yapayım atayım sana bakKızzz o 70lik takımlar nerden
Oğlum hiç emzik almadı ama bakalım bu minnoşum tutacak mıAminn canımm inşallahemziklerde güzelmiş
Aaaa çok iyi hemen indiriyorumLcw bebişimmmm uygulama ındır hergun bir çark çıkıyor mesela favorılerımden baska sepet yapayım atayım sana bak
Çark nerde bulamadımLcw bebişimmmm uygulama ındır hergun bir çark çıkıyor mesela favorılerımden baska sepet yapayım atayım sana bak
Çok güzeller canım aminnnnnBende alıyorum ya dun bı anda alısverıs patlaması yaşadımbide mağazadan da aldım bişeyler sağlıcakla giydirmek kullanmak nasip olsun inşallah aminn
Lcw120 kuponu var şuan kuzumÇark nerde bulamadımaç köpek gibi indirdim hemen aldildldlddkdkjfkslsls
Otomatik çıkıyor kuzum sen indir telefonuna üye ol bakindikca gelir.bende bugün attıklarımı oradan aldimÇark nerde bulamadımaç köpek gibi indirdim hemen aldildldlddkdkjfkslsls
Maşallah canimmBen galiba sanırım bugün ilk tekmeyi yedimgıdıklanma karıncalanmayı 2 3 gündür net hissediyorum çikolata yedikten sonra göbeğimin üstünden hafif vurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?