2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızz dur baksınlar belki enfeksiyon falandır. Anlasınlar ne var ne yok. İnşallah bişey çıkmasında boşuna beklemiş ol yine de
Of hastane ortami beni geriyo ya
Sirf bebek iyimi emin olmak icin geldim gordum kalp atisinida dinledim ya tamam kendime geldim agri falab kalmadi
Evet kuzum sabah öğrendik fetal sonucu geldi
Oğlumuz oluyormuş bizim
Ay ne guzel bi haber tebrik ederim cnm hayirlisiyla kucagina al saglikla insallah

Geçmiş olsun canım bende kasık ağrısı çekiyorum bir kaç gündür inşallah bşey yoktur
Ya kasık degilse boyle hani spor yaparsib ertesi gun heryerin agrir ya ben o agriyo kasıgin altinda hissediyorum. Bugun cok yurudum hic durmadim ondan sanirim.
Kasık agrisi magnezyum alinca iyi geliyo cnm benim 2. Gebelikde olmustu

Canım çok geçmiş olsun tam bahsettiğin gibi spor sonrası olan ağrı bugün bende bacak ve kasıklarımda oldu 3-4 gündür 1 saat tempolu yürüyorum o yüzden sanırım bünyeye ağır geldi heralde.
Bir haftadır da bel ağrım var ağrılar artık yoldaşım olacak gibi hissediyorum
Magnezyum da alıyorum ama çok işe yaramıyor sanki

4 al 3 öde vardı annemle babama da aldım ❤ Biri beni durdursunnnn dicem yakında
Bende alıyorum ya dun bı anda alısverıs patlaması yaşadım bide mağazadan da aldım bişeyler sağlıcakla giydirmek kullanmak nasip olsun inşallah aminn

Eklentiler

• BAB9FE77-6F4C-4156-A615-1F960A4DDE3C.webp
    22 KB · Görüntüleme: 83
  • 4E2C0F7C-F271-4297-8952-0B1A895ABEB1.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 86
Herkese merhaba
Bayadır giremiyordum kızlar maşaAllah bol bol sohbet etmişsinizSohbetin hepsini okuyamadım umarım herkes iyidir bebişlerimiz de sağlıklıdır
Teyzeleri bugün bizde çok heyecanlıyız cinsiyeti öğrenmeye gidiyoruz birazdan(ben amerikadayım burda gündüz bu arada)Ama cinsiyet partisi yapacağımız için henüz öğrenemicem
Allahım hepimizin gönlüne göre versin
Herkese mutlu huzurlu akşamlar diliyorum

Amin canım hepimiz inşallah
Sen de yarın öğreniyorsun merakla bekliyorum haberini

Gönlüne göre olsun sevinçle mutlulukla gelsin bebiş

Çark nerde bulamadım aç köpek gibi indirdim hemen aldildldlddkdkjfkslsls
Lcw120 kuponu var şuan kuzum bıde gırıs yap sabahları oglen falan cark cıkıyor akşamda standart kuponlar oluyor çok al az öde yazan ürünlerde kupon gecerli değil ama her gun ara ara baksan böyle asırı uygun seyler denk gelıyor ben biraz indirim delisi bişeyim anlarsın yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…