Vay be zaman ne çabuk geçiyor bazen her ne kadar Nipt testi henüz çıkmasa da rabbime dualarım sağlıklı olması ama bakıyorum cinsiyet ve isimler konuşuluyor ne Tatlı şeyler bide şu mesajlar var beni gülümseten küçüğüm iyi olsun bide göstersin artık demi teyzeler
Ben galiba sanırım bugün ilk tekmeyi yedim gıdıklanma karıncalanmayı 2 3 gündür net hissediyorum çikolata yedikten sonra göbeğimin üstünden hafif vurdu
Bende 2 gün önce oldu içim daraldı gittim doktora bebişi gördüm rahatladım. Hormonlardan oluyor galiba. Hareketlerini tam hissetmeye başlasak da rahatlasak
Canım çok geçmiş olsun tam bahsettiğin gibi spor sonrası olan ağrı bugün bende bacak ve kasıklarımda oldu 3-4 gündür 1 saat tempolu yürüyorum o yüzden sanırım bünyeye ağır geldi heralde.
Bir haftadır da bel ağrım var ağrılar artık yoldaşım olacak gibi hissediyorum
Magnezyum da alıyorum ama çok işe yaramıyor sanki
Ya ben bugun asiri fazla yurudum yarin icin kendime elbise baktim ama trafik vardi arabayi uzak yere park ettim baya baya fazla yurudum ondandir . Sende artik bol bol dinlenmeye bak
Hamile oldugumuzu kendimiz unutuyoruz sanirim bazen
Vay be zaman ne çabuk geçiyor bazen her ne kadar Nipt testi henüz çıkmasa da rabbime dualarım sağlıklı olması ama bakıyorum cinsiyet ve isimler konuşuluyor ne Tatlı şeyler bide şu mesajlar var beni gülümseten küçüğüm iyi olsun bide göstersin artık demi teyzeler
Ya ben bugun asiri fazla yurudum yarin icin kendime elbise baktim ama trafik vardi arabayi uzak yere park ettim baya baya fazla yurudum ondandir . Sende artik bol bol dinlenmeye bak
Hamile oldugumuzu kendimiz unutuyoruz sanirim bazen
Kızlar alış verişlerden konu açıldı ben bebişe bir şey almadım bu ara kendime alıyorum biraz karnım çıktı jeanlerim hep yüksek bel hiç biri olmuyor
Bugün pentide indirim vardı bir pijama takımı bir tane de hamile taytı aldım Tokatta yaşıyorum havalar hala serin ve yağmurlu bir kaç ay daha giyilir tayt rahatlatır beni biraz
İhtiyacınız varsa siz de bakın isterseniz 1 alana 1 bedava kampanyası var şu an
Kızlar alış verişlerden konu açıldı ben bebişe bir şey almadım bu ara kendime alıyorum biraz karnım çıktı jeanlerim hep yüksek bel hiç biri olmuyor
Bugün pentide indirim vardı bir pijama takımı bir tane de hamile taytı aldım Tokatta yaşıyorum havalar hala serin ve yağmurlu bir kaç ay daha giyilir tayt rahatlatır beni biraz
İhtiyacınız varsa siz de bakın isterseniz 1 alana 1 bedava kampanyası var şu an