- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Detaylıda kesın söylerler canımKızlar cinsiyetini hala göstermedi yirmi haftalık olucaz önümüzdeki hafta fotoğraf atsam cinsiyet tahmini yapabilir misiniz haftaya perşembe renkli ultrasonda söylerler mi
Kuzum bize haber ver mutlakaKizlar benim sag alt kasığımda cok kotu bi agri var
Gecer dedim yattim ama gecmedi
Hastaneye gidicem simdi dua edin benim icin
Malesef ya sanki orayı çekmiş gibi geldi de ondan sordumİlk gittiğimde iki hafta sonra gel net belli olsun dedi sonra gittiğimde de göstermedi poposunu çevirmişti tahminde etmedi bu perşembe renkli ultrason varda çok merak ettim ya siz anlıyor musunuz acaba
Canım 1 ay sonra çatladı doğumdan sonra kullanmadım ama zaten büyürken nemli kalmaso lazım yani ben çok kafaya takmıyorum bu olayları çatlasa da olur sağlıcakla geçsindeYaaaaa ne diyosun
Doğum sonrası da devam etmek gerekiyormuş heralde etmişmiydin bıraktınmı yada doğumdan hemen sonra mı çatladı
HarikaaaaBabalar gününe daha var ama eşime hediye bunu aldım
Tanı ki buda senin tercihin canım sağlıcakla inşallahYa kızlar ben aksine çatlamasını çok istiyorum vücuduma oğluşumdan iz kalsın her baktığım da hatırlayım istiyorum özellikle yağlanmıyorum
4 al 3 öde vardı annemle babama da aldım ❤ Biri beni durdursunnnn dicem yakındaHarikaaaa
Yaaa Yerim maşallah4 al 3 öde vardı annemle babama da aldım ❤ Biri beni durdursunnnn dicem yakında
Ben kullandımKızlar oy butonunda herkes oyunu kullandımı ona göre cinsiyetleri gireceğim
Nasıl oldun canım habersiz bırakmaKizlar benim sag alt kasığımda cok kotu bi agri var
Gecer dedim yattim ama gecmedi
Hastaneye gidicem simdi dua edin benim icin
Evet kuzumKızlar oy butonunda herkes oyunu kullandımı ona göre cinsiyetleri gireceğim
Sen kalbini ferah tut canım normaldir inşallah
İnşallah güzel haberlerle gel canım.
Geçmiş olsun canım inşallah kas ağrısıdır geçer gider güzel haberlerini bekliyoruz
Kuzum bize haber ver mutlaka
Kizlar suan hala hastanedeyimNasıl oldun canım habersiz bırakma
Çok şükür canımmmKizlar suan hala hastanedeyim
Ultrasondan bakildi bi sorun yok bebek iyi kalp atislarinida dinledik hersey yolunda
Kan alacaklar simdi
Tamam biraksinlar artik ya bebek iyiyse sorun yok
Çok şükürrKizlar suan hala hastanedeyim
Ultrasondan bakildi bi sorun yok bebek iyi kalp atislarinida dinledik hersey yolunda
Kan alacaklar simdi
Canim bu arada hizlica baktim yanlismi gordum acaba oglun oluyo diye okudum sanirimÇok şükür canımmm
Boş ver baksınlar her şeye en güzeli
Allah razi olsun kizlarÇok şükürr
Önemli olan sağlıkla geçmesi tabi ki canım. Ama mis gibi karnım var bacaklarım da var zaten çatlak bari orda olmasın diye özeniyorum ama annemde vardı genetikse ne yapsak olucak belki de hayırlısıCanım 1 ay sonra çatladı doğumdan sonra kullanmadım ama zaten büyürken nemli kalmaso lazım yani ben çok kafaya takmıyorum bu olayları çatlasa da olur sağlıcakla geçsinde
Gönlündeki gibi olsun inlllah her şeyYa kızlar ben aksine çatlamasını çok istiyorum vücuduma oğluşumdan iz kalsın her baktığım da hatırlayım istiyorum özellikle yağlanmıyorum
Kızz dur baksınlar belki enfeksiyon falandır. Anlasınlar ne var ne yok. İnşallah bişey çıkmasında boşuna beklemiş ol yine deKizlar suan hala hastanedeyim
Kan alacaklar simdi
Evet önermeyen çok canım ama sorun etmeyen de var doktoruma soracağım zaten ama bakalımDoktorların geneli korse onermiyor yani belki ilerleyen zamanlarda çünkü rahimde yapisiklik riski var zaten sezeryanda hiç önerilmiyor tabi siz bilirsiniz canlar
Hem de çok aminnnnBadgersi suan fav da bekletiyorum şimdilik bende bunlarlayım biooil dibe yaklaştı bileAllahım sen konuyu baya biliyorsun amin
Ben de duş sonrası hipp kullanıyorum canım o tamamen farklı yağların karışımı harika kokuyorBende sabah akşam biooil kullanıyorum duştan sonra h.cevizi yağı ve kakao yağını karıştırıp krem yaptım onu kullanıyorum.
6.ay gibi badger+lieracın çatlak serumu var ona geçmeyi düşünüyorum.
Yaa inşallahBenim eşim alışveriş falan seviyor, yemek yapar ev işi yapar inşallah oğlum da o konularda babaya çekerBirazdan alıştırmayla alakalı bebeklikten aşılarsan gezer bence sadece bikaç senelik bi ergenlik dönemi gezmeyebilir idare edicez artık
Amin canımmmSağlikla gelsin oğlusunn
Süpersin kuzum ekledim favoritlereEvet bebısım ben hatta su kremın aynısının yün olanını almıştım yün korse olarak ocakta dogdu oğlum emzırırken falan belimi sıcak tutuyordu
Evet kuzum sabah öğrendik fetal sonucu geldiCanim bu arada hizlica baktim yanlismi gordum acaba oglun oluyo diye okudum sanirim
Allah razi olsun kizlar
Geçmiş olsun canım bende kasık ağrısı çekiyorum bir kaç gündür inşallah bşey yokturKizlar suan hala hastanedeyim
Kan alacaklar simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?