2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yaaaaa ne diyosun
Doğum sonrası da devam etmek gerekiyormuş heralde etmişmiydin bıraktınmı yada doğumdan hemen sonra mı çatladı
Canım 1 ay sonra çatladı doğumdan sonra kullanmadım ama zaten büyürken nemli kalmaso lazım yani ben çok kafaya takmıyorum bu olayları çatlasa da olur sağlıcakla geçsinde

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-27-19-19-21-338-edit_trendyol.com.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_2023-04-27-19-19-05-893-edit_trendyol.com.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 63
Sen kalbini ferah tut canım normaldir inşallah

İnşallah güzel haberlerle gel canım.

Geçmiş olsun canım inşallah kas ağrısıdır geçer gider güzel haberlerini bekliyoruz

Kuzum bize haber ver mutlaka

Nasıl oldun canım habersiz bırakma
Kizlar suan hala hastanedeyim
Ultrasondan bakildi bi sorun yok bebek iyi kalp atislarinida dinledik hersey yolunda
Kan alacaklar simdi
Tamam biraksinlar artik ya bebek iyiyse sorun yok

Ultrasondan bakildi bi sorun yok bebek iyi kalp atislarinida dinledik hersey yolunda
Kan alacaklar simdi
Çok şükür canımmm
Boş ver baksınlar her şeye en güzeli

Canım 1 ay sonra çatladı doğumdan sonra kullanmadım ama zaten büyürken nemli kalmaso lazım yani ben çok kafaya takmıyorum bu olayları çatlasa da olur sağlıcakla geçsinde
Önemli olan sağlıkla geçmesi tabi ki canım. Ama mis gibi karnım var bacaklarım da var zaten çatlak bari orda olmasın diye özeniyorum ama annemde vardı genetikse ne yapsak olucak belki de hayırlısı
Ya kızlar ben aksine çatlamasını çok istiyorum vücuduma oğluşumdan iz kalsın her baktığım da hatırlayım istiyorum özellikle yağlanmıyorum
Gönlündeki gibi olsun inlllah her şey
Kan alacaklar simdi
Kızz dur baksınlar belki enfeksiyon falandır. Anlasınlar ne var ne yok. İnşallah bişey çıkmasında boşuna beklemiş ol yine de

Doktorların geneli korse onermiyor yani belki ilerleyen zamanlarda çünkü rahimde yapisiklik riski var zaten sezeryanda hiç önerilmiyor tabi siz bilirsiniz canlar
Evet önermeyen çok canım ama sorun etmeyen de var doktoruma soracağım zaten ama bakalım
Badgersi suan fav da bekletiyorum şimdilik bende bunlarlayım biooil dibe yaklaştı bile Allahım sen konuyu baya biliyorsun amin
Hem de çok aminnnn
Ben de duş sonrası hipp kullanıyorum canım o tamamen farklı yağların karışımı harika kokuyor
Lierac ve bio oil sabah akşam dönüşümlü
Badgers ı da bir araya ekleyeceğim artık önümüzdeki ay inşallah işe yarar çatlağımız olmaz
Yaa inşallah
Benim eşim de sever aslında erkek kız çok fark etmiyor ama şimdi kızı olup biraz büyüten arkadaşlarım hep kızın yeri çok ayrı tam arkadaş oluyor zevklerimiz bile aynı filan diyorlar ben de öyle hayal edince bir anda ahaaa oldum niyeyse o an erkek çocukla yapılmaz gibi geldi
Aman ergenlik dönemi kızlar da anneyi yanında istemiyor zaten asilik dönemi
Sağlikla gelsin oğlusunn
Amin canımmm
Evet bebısım ben hatta su kremın aynısının yün olanını almıştım yün korse olarak ocakta dogdu oğlum emzırırken falan belimi sıcak tutuyordu
Süpersin kuzum ekledim favoritlere

Kan alacaklar simdi
Geçmiş olsun canım bende kasık ağrısı çekiyorum bir kaç gündür inşallah bşey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…