İnşallah kötü bişey yoktur canımKizlar benim sag alt kasığımda cok kotu bi agri var
Gecer dedim yattim ama gecmedi
Hastaneye gidicem simdi dua edin benim icin
Haklılar da özel hastaneler dünyanın parasını alıyor da işte öyle işlemiyor , ben de doktoru değiştim öbüründe hep bekliyoruz söyleniyordu bu hastane öyle değil gidiyoz sakin sakin çıkıyozHayırlı olsun canım çoğunluk erkek bebek sanırım grupta sağlıkla gelsinler inşallah
Valla hiç eşime kanka doğurdum diye düşünme erkek bebekler anneye daha düşkün oluyor.
İnşallah benim bebeğim o yönden babasına benzer çünkü eşim kv ile çok iyi anlaşıyor biz yeni sevgiliyken konuşurduk annemle kahvaltı yaptık şimdi kahve keyfi yapıyoruz TV programı izliyoruz felan derdi şimdi de öyle kv bende ben nöbetteyken dizi izlerler çay Kahve keyfi yaparlar çok iyi anlaşırlar ama erkek kardeşi hiç öyle değil o da kv ile hiç anlaşamaz tam zıtlar karakter meselesi sanırım
Şöyle gebelikte 400 mcg dan fazla alınmaması gerekiyor folik asitin dediğiniz dozları hatırlamıyorum tekrar yazar mısınız?
Kzı dediğin çizgi ne oluyor ben bilmiyorum karnım çıktı ama çizgi mizgi bir şey yok
Ay valla benim eşim de öyle o yüzden dr değiştirdik dr iyiydi her soruya cevap veriyordu ama fazla rahattı her şeyi biz araştırıp düşüneceksek devlete gideriz niye özele o kadar para veriyoruz diye doktoru bıraktık
Benim eşim alışveriş falan seviyor, yemek yapar ev işi yapar inşallah oğlum da o konularda babaya çekerAyy inşallah canım
Em yakın arkadaşımın çocuğu erkek onlarınki tam tersi annesini hiç istemiyor tam babacı
Hatta bir kere çocuğa dedi ki işte iş yeri beni Amerika’ya gönderiyor birkaç sene gelemeyeceğim falan dedi tepkisini ölçmek için çocuğun tek sorduğu babam da seninle gelecek mi olmuş
O da yok deyince tamam o zaman sorun değil babam buradaysa sen git hemen demiş ahahahhahaha
Hayırlı evlat diyor arkadaşım kendisine
Amin canım
Amin canım
Evet bende de tutmadı hiçbiriamin canım
Amin canımm
Nazar etmeyeyim ama dün akşam ilk defa az da olsa normal yemek yiyebildim bugün de iyi gibiyim tamamen kesilmiş değil ama eskiye göre baya baya az gerçi benim bir ara 11. Haftada da böyle oldu iki gün sonra daha beter geri geldi o yüzden bir şey diyemiyorum umarım geçiyordur artık
İnşallah
Ya dimihamileliği erken öğrenince ay bu hala doğurmadı mı diyor insanlar sanki iki sene hamile geziyorlar gibi oluyor ne güzel altı ay daha sabredecekler Allah izin verirse sonra torun kucaklarında
Amin canım hepimizinki inşallah
Ay bakalım ya umarım benimle de babasıyla da iyi anlaşırkızımla kahve içmelere alışverişe gideriz diyordum hep bakalım oğlanla yapabilecek miyiz olur niye olmasın ben oğlumu mağaza gezmeyi seven erkek yapıcam
Amin canım
Aminnnn inşallah Allahım hepsinin sağlıkla bize kavuşmasını nasip etsin bütün evlatlarımıza iyi kaderler yazsın inşallah
Benim kız ismi de hazırdıHelen koyacaktık kız olsaydı büyük büyükannemin adıydı anlamını da beğeniyorum ben yumuşak huylu nazik demek ayrıca mitolojide dünyanın en güzel kadını anlamına geliyor
Geçmiş olsun , bizi haberdar et. İnşallah normal ağrılardandırKizlar benim sag alt kasığımda cok kotu bi agri var
Aynen canım gittiğimde soracağım, çoğu kişi benim gibi bu iki ilacı beraber alıyor.. inşallah negatif bir etkisi yokturO zaman fazla oluyor sanki yine doktoruna danış istersen.
Benimde çıktıAşkitolar az önce karnıma yağ sürerken dün olmayan bişey farkettim göbek altımda aşağı doğru şu meşhur çizgi çıkmış.birde beyaz tenliyim çıkmaz sanıyordum ama belirgin olmuş eşimde farketti. Başka olan varmı. Dünden bugüne ne oldu şak diye anlamadım
Bende de var altta çizgiBenimde çıktı
İnşallah kötü bişey yoktur canım
Insallah kizlarGeçmiş olsun , bizi haberdar et. İnşallah normal ağrılardandır
Sen kalbini ferah tut canım normaldir inşallahInsallah kizlar
Oyle her durum icin hastaneye giden biri degilim bu derece olmasa gelmezdim
İnşallah güzel haberlerle gel canım.Kizlar benim sag alt kasığımda cok kotu bi agri var
Kızımda hep kullandım bio.oil canım malesef sonra çatladımAl bence ben çok okudum keşke kullansaydım yeni çatlaklarım oldu diyenleri. en azından yeniler çıkmaz belki. Biooil güzel emiliyo tavsiye ederim. Fiyatı da makul sayılır
Geçmiş olsun canım inşallah kas ağrısıdır geçer gider güzel haberlerini bekliyoruzKizlar benim sag alt kasığımda cok kotu bi agri var
Çıkıntı girmedi mi doktor haftası da büyükmüş amaKızlar bakar mısınız
İlk gittiğimde iki hafta sonra gel net belli olsun dedi sonra gittiğimde de göstermedi poposunu çevirmişti tahminde etmedi bu perşembe renkli ultrason varda çok merak ettim ya siz anlıyor musunuz acabaÇıkıntı girmedi mi doktor haftası da büyükmüş ama
Yaaaaa ne diyosunKızımda hep kullandım bio.oil canım malesef sonra çatladım
Sağlikla gelsin oğlusunnKızlaaaaaaar
Allah’ıma şükürler olsun fetal dna sonucumuz temiz geldi
Veeeee
Ramzi teorisi nub teorisi bulantın çoksa kızdır göstermiyorsa kızdır söylentileri her şey ama her şey patladı haha
Oğlumuz oluyor bizim
Barbarosumuz geliyor inşallah Rabbim hepimize ve bana da sağlıkla yavruma kavuşmayı nasip etsin artık tek duam bu
Bir tek ye tatlıyı doğur atlıyı tuttu bende bir de göbeğim hafif çıktı ve yayvan değil top gibi
Evet bebısım ben hatta su kremın aynısının yün olanını almıştım yün korse olarak ocakta dogdu oğlum emzırırken falan belimi sıcak tutuyorduBunları hemen kullanabiliyor muyuz canım
Ayy tecrübeli anne yine yetişti valla imdada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?