2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende kendime aldım bebeğe temmuz da başlarım diye düşünüyorum ama kızlar attıkça da içim kaynıyor
LCW ilk üyelikte de güzel indirim veriyormuş ya. 600 den 275 e düştü

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-27-22-04-21-135-edit_com.lcwaikiki.android.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 63
Sıpalarımızın hareketlerini ne zaman sürekli hissedicez kızlar ya.. Arada bi kaşınıyor içten ama bi gıdıklamıştı o kadar belirgin değil, o gün bir erkeğin seveceği şeyler yemiştim ondan coştu herhalde Bir daha o kadar hissetmedim, hafiften bi kaşıntı gibi olup geçiyor anlık hareket mi değil mi bilemiyom
Bu arada burayı da whatsapp grubu gibi kullanıyorum artık, sürekli kontrol ediyorum

Ben sürekli yattığım hiç dışarı çıkamadığım için doktor harici kendime bir şey alma ihtiyacı henüz hiç hissetmedim
Penti de beğendiğim bir ev ayakkabısı vardı 35 liraya düşmüş onu alayım derken haydi kargo bedava olsun diye yine başka şeyler de aldım tulum salya önlüğü falan
Ben ki kendine alışveriş yapmaya bayılan biriydim ama kendim aklıma bile gelmiyorum her şeyi pamuğuma alasım geliyor
İlk annelik acemiliği ile kullanmayacağım şeyleri doldurmam inşallah eve

Bana tam böyle indirim teşvik edici arkadaş lazım. Bende ne görsem alıyorum böyle bu işin sonunu getiremem tamam canım sağolasın gün içinde yoklarım bende artık

Aşkım ben artık hergün hissediyorum şükürler olsun hatta doktora gittiğim gün daha güçlü hissetmeye başladım büyüyor minnoşlar

Bana tam böyle indirim teşvik edici arkadaş lazım. Bende ne görsem alıyorum böyle bu işin sonunu getiremem tamam canım sağolasın gün içinde yoklarım bende artık
Ben baya öyleyimdir indirimsiz kolay kolay bişey almam Cimri asla değilimdir ama bişeyi uyguna bulabilme potansiyelini seviyorum

Bende kendime aldım bebeğe temmuz da başlarım diye düşünüyorum ama kızlar attıkça da içim kaynıyor
Valla bende çok istiyorum da eşim son aylara doğru alalım birikim yapalım diye tutturuyor Yoksa şimdiye kadar %80 alış verişi bitirmiştim.
İlk bebek benim evde hiç malzeme yok anlayacağın hangi ürünü hangi marka ne kadar alacağım hepsi kayıtlı hepsi favorilerimde resmen

Herşeyde devamlı uçuyor ama be kuzum bugun bin tlye aldıgın doğana bebiş üç bin tl olacak misal oda birikim değil mi kıyafet bile efsane artmış ve artıyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…