LCW ilk üyelikte de güzel indirim veriyormuş ya. 600 den 275 e düştüBende kendime aldım bebeğe temmuz da başlarım diye düşünüyorum ama kızlar attıkça da içim kaynıyor
Tabi canım yazarım mutlaka, bir eczacı arkadaşa sordum sorun yok dedi ama yinede rahat etmek istiyor insan..Canım burdan yazarmisin sorunca bana da bu iki ilacı verdi ama çok kafam karıştığı için gün aşırı içiyorum
Bana tam böyle indirim teşvik edici arkadaş lazım. Bende ne görsem alıyorum böyle bu işin sonunu getirememLcw120 kuponu var şuan kuzumbıde gırıs yap sabahları oglen falan cark cıkıyor akşamda standart kuponlar oluyor çok al az öde yazan ürünlerde kupon gecerli değil ama her gun ara ara baksan böyle asırı uygun seyler denk gelıyor ben biraz indirim delisi bişeyim anlarsın yakında
İndirim canım kurcalıyorum çözcem inşallahOtomatik çıkıyor kuzum sen indir telefonuna üye ol bakindikca gelir.bende bugün attıklarımı oradan aldim
Ben iyi sabrettim yinede artık bu beni biraz götürürBende bu evreye gecsem bugun nasil guzel şeyler vardı artık tatmin olmak için sadece bi takim aldim sarı renk kizada olur erkegede artık
Yeni üyelikte çok güzel indirim verdi hoşgeldin indirimi sepete ekle öyle bakİndirim canım kurcalıyorum çözcem inşallah
Aşkım ben artık hergün hissediyorum şükürler olsunSıpalarımızın hareketlerini ne zaman sürekli hissedicez kızlar ya.. Arada bi kaşınıyor içten ama bi gıdıklamıştı o kadar belirgin değil, o gün bir erkeğin seveceği şeyler yemiştim ondan coştu herhaldeBir daha o kadar hissetmedim, hafiften bi kaşıntı gibi olup geçiyor anlık hareket mi değil mi bilemiyom
Bu arada burayı da whatsapp grubu gibi kullanıyorum artık, sürekli kontrol ediyorum
Ben onların hepsini kullandım yaYeni üyelikte çok güzel indirim verdi hoşgeldin indirimi sepete ekle öyle bak
Yaa ne güzel,darısı başıma. Senin 2.hamilelik ya daha iyi biliyorsun, ben habire bu hareket hissi mi acaba diye düşünüyorumAşkım ben artık hergün hissediyorum şükürler olsun☺ hatta doktora gittiğim gün daha güçlü hissetmeye başladım büyüyor minnoşlar
Ben baya öyleyimdirBana tam böyle indirim teşvik edici arkadaş lazım. Bende ne görsem alıyorum böyle bu işin sonunu getirememtamam canım sağolasın gün içinde yoklarım bende artık
Valla bende çok istiyorum da eşim son aylara doğru alalım birikim yapalım diye tutturuyorBende kendime aldım bebeğe temmuz da başlarım diye düşünüyorum ama kızlar attıkça da içim kaynıyor
O hayatım o ilk başlarda minik oldukları için bu şekilde oluyor net ve dışardan 20-25 haftalardan sonra hissedilirYaa ne güzel,darısı başıma. Senin 2.hamilelik ya daha iyi biliyorsun, ben habire bu hareket hissi mi acaba diye düşünüyorum
Herşeyde devamlı uçuyor ama be kuzum bugun bin tlye aldıgın doğana bebiş üç bin tl olacak misal oda birikim değil miValla bende çok istiyorum da eşim son aylara doğru alalım birikim yapalım diye tutturuyorYoksa şimdiye kadar %80 alış verişi bitirmiştim.
İlk bebek benim evde hiç malzeme yok anlayacağın hangi ürünü hangi marka ne kadar alacağım hepsi kayıtlı hepsi favorilerimde resmen
Kaçıncı haftada hissettin canım ?
MaşaALLAH
Sepette şu kadar indirimli diye ürünler gördüm tek onları ekledim ekstra lcw120 kodu ekledim ama ekstra indirim yapmadıYeni üyelikte çok güzel indirim verdi hoşgeldin indirimi sepete ekle öyle bak
İndirim seven kovalayan insanlar var ya. Benim kankamda öyledir ama o kendine müslüman hiç ni faydasını görmedim dahaBen baya öyleyimdirindirimsiz kolay kolay bişey almam Cimri asla değilimdir ama bişeyi uyguna bulabilme potansiyelini seviyorum
İkisini bi yapmıyorSepette şu kadar indirimli diye ürünler gördüm tek onları ekledim ekstra lcw120 kodu ekledim ama ekstra indirim yapmadı
Bana niye hoşgeldin indirimi vermedi ya. Kızzzzz ürün de kalmamış hep yüklendiniz dimi ben alana kadarİkisini bi yapmıyorhoşgeldin indirimi daha yüksekti ben onu yaptım şimdi de diğer kodla bakınıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?