2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Herşeyde devamlı uçuyor ama be kuzum bugun bin tlye aldıgın doğana bebiş üç bin tl olacak misal oda birikim değil mi kıyafet bile efsane artmış ve artıyor bence
Valla bende diyorum ama dinlemiyor beni
Tayin durumları kiralar nasıl olacak gideceğimiz yerde bin bir türlü dert.
Bir de tutturdu bu yıl tekrar üniversite sınavına hazırlanıyor yeni bölüm okuyacak çalışacağımız hastane ders saatleriyle çalışma saatlerini ayarlamazsa istifa bile edebilir çok sıkıntılı durumlar anlayacağın
Bende aylık belli bir limit belirleyip onun dışına çıkmadan alacağım bir şeyler inşallah doğuma kadar tamamlarım

Aynen kuzum hepsini bir anda alma zaten yüklenme kuzum Bende kendime aylık bir limit belirledim onu geçmeden ufak ufak alırım istediklerimi bizde de durumlar karışık biliyorsun kuzum ben işten ayrıldım eşim memnun değil , Rabbim rızkını da bereketini de verir kuzum ben buna inanıyorum hep

İnşallah kuzum benim bebeğim de hiç beklemediğimiz bir anda geldi rabbim rızkını da verir elbet

Benim de eşim çalışmıyor canım, iş arıyor.
İnşallah bebişlerimiz şansıyla gelecek Ben de inanıyorum bebişler nasibiyle gelir

İnşallah kuzum benim bebeğim de hiç beklemediğimiz bir anda geldi rabbim rızkını da verir elbet
Biz istiyorduk kuzum çok şükür Rabbim aratmadı verdi Ha beklenmedik şeyler oldu sonrasında buda bizim imtihanımız Dünyaya gelen büyüyor , pamuk minnoşlar Çok şükür bugünümüze kuzum

Hepimizin de bi taraftan benzer sıkıntılı durumları mevcutmuş. Benimde eşim iş konusunda sıkıntıda bu aralar. Kendi işini de yapmak istiyor bi yandan. Esnafçılık tarzı. Kafamız çok karışık ama bende bebişlerin nasibiyle şansıyla geleceğine çok inanıyorum. Rabbim bir kapı kapatırsa diğerini muhakkak açar, hep açmıştır açacaktır

Allah en hayırlı kararı vermeyi nasip etsin canım

Bende gebelik olmasa yazın ise başlayacaktım maddi olarak.zor bir.zamanda geldi mucizemiz Allah büyüktür bakalım onun da rızkı vardır inşallah
Her bebis nasibiyle dogarmis hatta bereketle getirirmis
Rabbim hepimizin maddi manevi sıkıntılarını gidersin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…