Valla bende diyorum ama dinlemiyor beniHerşeyde devamlı uçuyor ama be kuzum bugun bin tlye aldıgın doğana bebiş üç bin tl olacak misal oda birikim değil mikıyafet bile efsane artmış ve artıyor bence
Ben kendime aldım daha çocuk alamadım aynen beden kalmamışBana niye hoşgeldin indirimi vermedi ya. Kızzzzz ürün de kalmamış hep yüklendiniz dimi ben alana kadar
Aynen kuzum hepsini bir anda alma zaten yüklenme kuzumValla bende diyorum ama dinlemiyor beni
Tayin durumları kiralar nasıl olacak gideceğimiz yerde bin bir türlü dert.
Bir de tutturdu bu yıl tekrar üniversite sınavına hazırlanıyor yeni bölüm okuyacak çalışacağımız hastane ders saatleriyle çalışma saatlerini ayarlamazsa istifa bile edebilir çok sıkıntılı durumlar anlayacağın
Bende aylık belli bir limit belirleyip onun dışına çıkmadan alacağım bir şeyler inşallah doğuma kadar tamamlarım
İnşallah kuzum benim bebeğim de hiç beklemediğimiz bir anda geldi rabbim rızkını da verir elbetAynen kuzum hepsini bir anda alma zaten yüklenme kuzumBende kendime aylık bir limit belirledim onu geçmeden ufak ufak alırım istediklerimi bizde de durumlar karışık biliyorsun kuzum ben işten ayrıldım eşim memnun değil , Rabbim rızkını da bereketini de verir kuzum ben buna inanıyorum hep
Benim de eşim çalışmıyor canım, iş arıyor.Aynen kuzum hepsini bir anda alma zaten yüklenme kuzumBende kendime aylık bir limit belirledim onu geçmeden ufak ufak alırım istediklerimi bizde de durumlar karışık biliyorsun kuzum ben işten ayrıldım eşim memnun değil , Rabbim rızkını da bereketini de verir kuzum ben buna inanıyorum hep
Biz istiyorduk kuzum çok şükür Rabbim aratmadı verdiİnşallah kuzum benim bebeğim de hiç beklemediğimiz bir anda geldi rabbim rızkını da verir elbet
İnşallah kuzum rabbim hepimizin işini kolaylaştırsınBenim de eşim çalışmıyor canım, iş arıyor.
İnşallah bebişlerimiz şansıyla gelecekBen de inanıyorum bebişler nasibiyle gelir
Allah en hayırlı kararı vermeyi nasip etsin canımHepimizin de bi taraftan benzer sıkıntılı durumları mevcutmuş. Benimde eşim iş konusunda sıkıntıda bu aralar. Kendi işini de yapmak istiyor bi yandan. Esnafçılık tarzı. Kafamız çok karışık ama bende bebişlerin nasibiyle şansıyla geleceğine çok inanıyorum. Rabbim bir kapı kapatırsa diğerini muhakkak açar, hep açmıştır açacaktır
Amin canım hepimiz için en hayırlı Güzel kapıları açsın inşallahAllah en hayırlı kararı vermeyi nasip etsin canım
Cok sukur canimKizlar suan hala hastanedeyim
Ultrasondan bakildi bi sorun yok bebek iyi kalp atislarinida dinledik hersey yolunda
Kan alacaklar simdi
Tamam biraksinlar artik ya bebek iyiyse sorun yok
Babalar gününe daha var ama eşime hediye bunu aldım
Cok guzel hepsi4 al 3 öde vardı annemle babama da aldım ❤ Biri beni durdursunnnn dicem yakında
Ins problemsiz gecsinCumanız mübarek olsun birbirimize dua edelim inşallah kızlar bugün enfeksiyon ve gebe poliklinik te randevum var bakalım miniğim nasıl belkim gösterir bugünteyzeler
Her bebis nasibiyle dogarmis hatta bereketle getirirmisBende gebelik olmasa yazın ise başlayacaktım maddi olarak.zor bir.zamanda geldi mucizemiz Allah büyüktür bakalım onun da rızkı vardır inşallah
Yaaa bunlar ne o emziklerBende alıyorum ya dun bı anda alısverıs patlaması yaşadımbide mağazadan da aldım bişeyler sağlıcakla giydirmek kullanmak nasip olsun inşallah aminn
Bende sanki varolan karnım kücüldü ve boş gibi değişik sıkıntılı hissettimKızlar ben bugün karnımı boş gibi hissediyorum böyle farklı tanımlayamıyorum bir sıkıntılı hissediyorum
Şunuda söyleyeyim canım bu dönemlerde bunu tek hisseden biz olmadığımız için normaldir inş Allah içimize ferahlık versinKızlar ben bugün karnımı boş gibi hissediyorum böyle farklı tanımlayamıyorum bir sıkıntılı hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?