2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet ben ona baktım 4 lider burç diyodu biri oğlak o benim biri yengeç o da eşim biri de terazi o da bebeğimiz aha dedim evde 3 lider bakalım kimin borusu ötecek tabiki bebeğimizin

Evet ben ona baktım 4 lider burç diyodu biri oğlak o benim biri yengeç o da eşim biri de terazi o da bebeğimiz aha dedim evde 3 lider bakalım kimin borusu ötecek tabiki bebeğimizin
Bende oyumu bebeğe veriyorum benim kızım koç burcu üstelik yükseleni de koç ben böyle inat görmedim

Teşekkür ederim canım bilgi için bende bakıyım alıyım o zaman öyle bşey

Hadi ya teraziler çok uyumluymus insan ilişkilerinde ama kararsızlık ve usengeclikleri çokmuş rahatına düşkünlermiş allahim aynı eşim
Ben teraziyim, 20 Ekim ilk zamandan beri kendimden bi tane dogurcam diye gezdim hep kız olacak dedim kızım diye sevdim, çevremde herkez teraziden (benden ) yaka silkiyor ama çok mutlum ben.. kızımda benim gibi olacak pek kavga edeceğiz ama cokta sevisecegiz takim olacağız... eşime sabırlar

Ins guzel guzel giyer annesi degisiklik olmaz ama bende doktor net olmamak sartiyla erkek dedi diye bugun aldim biseler
Ayy degisirse naparim diyorum bi yandanda
Buarada kendini oyle hissetme hepimiz öğreniyoruz bişeler ve öğrenmeye devam edeceğiz iki bebiş büyüttüm ama o kadar farklı oldu ki bu hamilelik inan ilk gibi hissediyorum Ne yapacağımı bilmiyorum
Olsun birlikte öğrenicez ve çok şükür şuan internet var
reflü yatağı ben daha önce kullanmamıştım bunda alırmıyım bilmiyorum

Kesinlikle katılıyorum wp grubu kursak yazmak bazen zor oluyo ses kaydı filan atarız ama mümkün mü bilmiyorum

Çok merak ettiğim konulardan biri de bu gerçekten gerekli mi acaba ? Etrafımda kullanan kimse yok bilgim de yok

Biz 2020 ocak anneleri olarak komple atılmıştık siteden diyebilirim bu nedenle bu üyeliğimi başla mail adresiyle açtım. Hatta sanki o zamanlar başka maille bile açılmıyordu tel notunu yasaklamışlardı gibi 1 sey.

Selam arkadaşım, decavit bende de mide bulantısı yapıyor sanırım.. 3 ay hiç midem bulanmadi, ama bu decavit ve demir ilaci müfettiş beni.. sen doktora sordun mu? Devam ediyor musun içmeye yada muadil bir vitamin verdi mi?

Çok merak ettiğim konulardan biri de bu gerçekten gerekli mi acaba ? Etrafımda kullanan kimse yok bilgim de yok
Sonra ihtiyaca gire de alınabilir ama şimdi yenidigan döneminde illa ki çıkarmalar oluyor o yüzden kullanılabilir. Ben e bebekden almıştım o zaman

Bence çok pahalı bir şeye gerek yok amaç bebeğe eğim vermek ama oda oda gezdiği için portatif oluyor. Kesin ihtiyaç diyemem sonra da alınabilir. Düz kafa yastığı çok pahalı değil ondan almak sa çok mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…