Evet ben ona baktım 4 lider burç diyodu biri oğlak o benim biri yengeç o da eşim biri de terazi o da bebeğimiz aha dedim evde 3 lider bakalım kimin borusu ötecek tabiki bebeğimizinBebişlerle burç uyumlarımızı da merak etmiyor değilim valla ben
O değilde geçen eşim diyo siteyle uğraşcağınıza whatsapp grubu kurun ordan konuşun. Dedim bilmem öyle bişey mümkün mü bilmiyorum
Bende oyumu bebeğe veriyorumEvet ben ona baktım 4 lider burç diyodu biri oğlak o benim biri yengeç o da eşim biri de terazi o da bebeğimiz aha dedim evde 3 lider bakalım kimin borusu ötecek tabiki bebeğimizin
Hadi ya teraziler çok uyumluymus insan ilişkilerinde ama kararsızlık ve usengeclikleri çokmuş rahatına düşkünlermiş allahim aynı eşimBende oyumu bebeğe veriyorumbenim kızım koç burcu üstelik yükseleni de koç ben böyle inat görmedim
Hamilelik hormonlari bizi costurdu deriz ya bise olmazYaaaa
Aman kapanmasın yaa bi milyon tane konuya hakim bi site burası ama bi gün bi şekil denk gelişlerimiz olur belki
Teşekkür ederim canım bilgi için bende bakıyım alıyım o zaman öyle bşeyBen kullandım ama ılk zamanlar şu kancalı korseler asla kullanılmaz ve zararlı olur bence ben yün korse kullandım hafıf guzel topluyor dıkış üstüne karın düşmüyor acı azalıyor yıne kullanacağım ılkınde almamıstım ıkıncı ucuncu gunu aldım bunda hastaneden çıkarken kontroller bıtınce takar oyle çıkarım Rabbim’in izniyle inşallah amin
Ay bazı insanlar ne kadar taşıyor yaHadi ya teraziler çok uyumluymus insan ilişkilerinde ama kararsızlık ve usengeclikleri çokmuş rahatına düşkünlermiş allahim aynı eşim
Ben teraziyim, 20 Ekim ilk zamandan beri kendimden bi tane dogurcam diye gezdim hep kız olacak dedim kızım diye sevdim, çevremde herkez teraziden (bendenHadi ya teraziler çok uyumluymus insan ilişkilerinde ama kararsızlık ve usengeclikleri çokmuş rahatına düşkünlermiş allahim aynı eşim
Ins guzel guzel giyer annesi degisiklik olmaz ama bende doktor net olmamak sartiyla erkek dedi diye bugun aldim biselerKızlar selamlar. Ben alışveriş batağına düştüm hemde cicili bicili kız kıyafetleri. İnşallah değişiklik olmaz elimde patlarlar yoksa
Reflü yatağı almazsak yastık şart mı diyorsunuz. Bende çok tecrübesizim. Annem hayatta değil kayınvalidem uzakta etrafımda çoğunluk hep erkek kendimi bazen çok yetersiz hissediyorum
Bende 1 ay sonra gideceğim 15.haftada erkeğe benziyor dedi ama bende gördüm erkek olduğunuHayırlı olsun bana da 13 14 17 de erkek dedi. Bakalım gittikçe sorarım yine
Kesinlikle katılıyorum wp grubu kursak yazmak bazen zor oluyo ses kaydı filan atarızBebişlerle burç uyumlarımızı da merak etmiyor değilim valla ben
O değilde geçen eşim diyo siteyle uğraşcağınıza whatsapp grubu kurun ordan konuşun. Dedim bilmem öyle bişey mümkün mü bilmiyorum
Süper olurduKesinlikle katılıyorum wp grubu kursak yazmak bazen zor oluyo ses kaydı filan atarızama mümkün mü bilmiyorum
Sevi bebenin düşünüyorum amaKızlar merhaba, reflü yatağı alanlar yada almayı düşünenler hangi marka modeli tercih ettiler yada edecekler? Bende almayı düşünüyorum ama kafam karışık. İlk gebelik gerçekten baştan aşağı tecrübesizlikmiş
Çok merak ettiğim konulardan biri de buKızlar merhaba, reflü yatağı alanlar yada almayı düşünenler hangi marka modeli tercih ettiler yada edecekler? Bende almayı düşünüyorum ama kafam karışık. İlk gebelik gerçekten baştan aşağı tecrübesizlikmiş
Biz 2020 ocak anneleri olarak komple atılmıştık siteden diyebilirim bu nedenleBebişlerle burç uyumlarımızı da merak etmiyor değilim valla ben
Selam arkadaşım, decavit bende de mide bulantısı yapıyor sanırım.. 3 ay hiç midem bulanmadi, ama bu decavit ve demir ilaci müfettiş beni.. sen doktora sordun mu? Devam ediyor musun içmeye yada muadil bir vitamin verdi mi?Kızlar aile hekimi kan sonuçlarıma bakmadan decavit yazdı. Normalde açlık harici mide bulantısı çekmeyen ben mahvoldum. Midem bulanıyor kusturma aşamasına getiriyor ve aşırı uyku yapıyor. Bir de bende özellikle sabahları idrarda yanma ve damla damla gelme hissi oluyor enfeksiyon kapmış olabilir miyim.
Sonra ihtiyaca gire de alınabilir ama şimdi yenidigan döneminde illa ki çıkarmalar oluyor o yüzden kullanılabilir. Ben e bebekden almıştım o zamanÇok merak ettiğim konulardan biri de bugerçekten gerekli mi acaba ? Etrafımda kullanan kimse yok bilgim de yok
Doktora sormak lazım canımKızlar yaaa sabah uyandım dudağımda uçuk çıkmış. Uçuk kremi sürsem nolur ki yaaaa.
Bence çok pahalı bir şeye gerek yok amaç bebeğe eğim vermek ama oda oda gezdiği için portatif oluyor. Kesin ihtiyaç diyemem sonra da alınabilir. Düz kafa yastığı çok pahalı değil ondan almak sa çok mantıklıKızlar merhaba, reflü yatağı alanlar yada almayı düşünenler hangi marka modeli tercih ettiler yada edecekler? Bende almayı düşünüyorum ama kafam karışık. İlk gebelik gerçekten baştan aşağı tecrübesizlikmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?