2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Böyle sanki karınca yürüyormuş gibi bi his minik hisler ama dinlendiğin zamana denk gelince anlaşılıyor
Kuzum zaten ben sürekli dinleniyorum hep yataktayım aylar sonra dün akşam kayınvalideme gittim o da çok duramadık zaten yine hemen midem başladı ve yoruldum
Sürekli yattığım için belki de daha çok dikkatimi çekiyor ama öyle sık sık değil çok nadir hissediyorum o miniş miniş hisleri
Tam olarak evet artık bu bebek diyebilmem için biraz daha net ve sık hissetmem gerek sanırım

Düz kafa yastığı alacağım ben kesin
Kız olsaydı o kadar takmazdım saç kapatıyor ama erkeklerde düz kafa hoş durmuyor kafa şekline çok takıyorum
Ama nasıl kullanacağım onu ilk aylar bebek yastıksız yatmalı diyorlar e ama kafası da ilk aylarda şekilleniyor napıcam ben nasıl bombeli bir kafası olacak çocuğumun
Bebek güvenliği için sırtüstü uyuması lazımmış yana ya da yüzüstü de asla yağmaması gerek diyor doktorlar
Sırtüstü yatınca da kafaları düz oluyor işte amaaan

Ay ben kusarsa boğulur diye hep yan yatırmayı düşünüyordum en korktuğum şey kusmuğundan boğulması Allahım daha nasıl yatıracağımı Bile bilmiyorum sen yardımcı ol rabbim djdjdj

O yastık gibi olmuyor kuzum ortası boş ya kafa seklini koruyor uzun uykularda kullanırsın normalde bebek uyurken de ara ara pozisyon değiştirmek lazım zaten ufak bir önlem ben kızımda geç öğrendim sürekli pozisyon verdiğim için kafa şekli bozuk olmadı ama pahalı olmadığı için alacağım kesin

Ay ben kusarsa boğulur diye hep yan yatırmayı düşünüyordum en korktuğum şey kusmuğundan boğulması Allahım daha nasıl yatıracağımı Bile bilmiyorum sen yardımcı ol rabbim djdjdj
Ben de internetten öğrendim canım çok bişey bildiğimden değil Amerika’da yasakmış hatta ani bebek ölümümü artırdığı için sırtüstü harici uyutmak
Amerikalı bir pediatristle çalışmıştık burada bir dönem meşhur Dr. öz ün yakın arkadaşıydı Dr Öz ün pr ını da bizim şirkete bağlı bir yer yapıyordu
O zaman gelip bizim ofiste de konferanslar veriyorlardı genel sağlık çocuk sağlığı vs hakkında orada söylemişti adam aklımda kalmış

İnce bir battaniyeyi al canım biraz katla uyurken biraz sol kol bacak sırt yerine koy 30 derece acıyı geçmesin biraz sol bir kaç saat bu pozisyon oluyor tam yan tavsiye etmiyorlar . 4 ay zaten şu kusma olayı çok oluyor özellikle mama alanlarda bizde çok yaşadık sonra geçiyor bebek büyüdükçe. Birde 5 Yda kendi dönmeye başlıyor

Ben de sırtüstü kusma riski var diye böyle birşey alsam diye bakıyorum ama şimdi sırtüstü yatması gerek diye okuyunca kafam karıştı

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-30-11-20-47-061-edit_com.miui.gallery.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 45
3 aydan sonra tam soguklar olacak canım.ben olsam 4 7 alırım sanırım
Bende 4-7 işaretlemişim ama büyük mü olur diye düşündüm sonra da tombiş bi bebek olursa 1-4 ü kullanamaz diye düşündüm sonra en iyisi kızlara sorup fikir almak dedim haklısın 4-7 işime daha çok yarar

Ben de beyazından alacağım ayda kararsız kaldım yenidoğan almasam çok mu büyük olur ki
0-4 almıştım ama aslında 4-7 de mantıklı gibi. 0-4 boyutu bu fikir olur belki

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-30-11-36-32-841-edit_com.miui.gallery.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_2023-04-30-11-36-21-686-edit_com.miui.gallery.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 38
Biraz büyük olir tabi ama şimdi iklim önemli mesela ankara da 6 ay soğuk iki tane Lmak yerine 4 7 alırım çok sıcak iklimler de gerek olmaz belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…