Kuzum zaten ben sürekli dinleniyorumBöyle sanki karınca yürüyormuş gibi bi his minik hisler ama dinlendiğin zamana denk gelince anlaşılıyor
Düz kafa yastığı alacağım ben kesinBence çok pahalı bir şeye gerek yok amaç bebeğe eğim vermek ama oda oda gezdiği için portatif oluyor. Kesin ihtiyaç diyemem sonra da alınabilir. Düz kafa yastığı çok pahalı değil ondan almak sa çok mantıklı
Ay ben kusarsa boğulur diye hep yan yatırmayı düşünüyordum en korktuğum şey kusmuğundan boğulması Allahım daha nasıl yatıracağımı Bile bilmiyorum sen yardımcı ol rabbim djdjdjDüz kafa yastığı alacağım ben kesin
Kız olsaydı o kadar takmazdım saç kapatıyor ama erkeklerde düz kafa hoş durmuyor kafa şekline çok takıyorum
Ama nasıl kullanacağım onu ilk aylar bebek yastıksız yatmalı diyorlar e ama kafası da ilk aylarda şekilleniyor napıcam ben nasıl bombeli bir kafası olacak çocuğumun
Bebek güvenliği için sırtüstü uyuması lazımmış yana ya da yüzüstü de asla yağmaması gerek diyor doktorlar
Sırtüstü yatınca da kafaları düz oluyor işte amaaan
O yastık gibi olmuyor kuzum ortası boş ya kafa seklini koruyor uzun uykularda kullanırsın normalde bebek uyurken de ara ara pozisyon değiştirmek lazım zaten ufak bir önlem ben kızımda geç öğrendim sürekli pozisyon verdiğim için kafa şekli bozuk olmadı ama pahalı olmadığı için alacağım kesinDüz kafa yastığı alacağım ben kesin
Kız olsaydı o kadar takmazdım saç kapatıyor ama erkeklerde düz kafa hoş durmuyor kafa şekline çok takıyorum
Ama nasıl kullanacağım onu ilk aylar bebek yastıksız yatmalı diyorlar e ama kafası da ilk aylarda şekilleniyor napıcam ben nasıl bombeli bir kafası olacak çocuğumun
Bebek güvenliği için sırtüstü uyuması lazımmış yana ya da yüzüstü de asla yağmaması gerek diyor doktorlar
Ben de internetten öğrendim canım çok bişey bildiğimden değilAy ben kusarsa boğulur diye hep yan yatırmayı düşünüyordum en korktuğum şey kusmuğundan boğulması Allahım daha nasıl yatıracağımı Bile bilmiyorum sen yardımcı ol rabbim djdjdj
İnce bir battaniyeyi al canım biraz katla uyurken biraz sol kol bacak sırt yerine koy 30 derece acıyı geçmesin biraz sol bir kaç saat bu pozisyon oluyor tam yan tavsiye etmiyorlar . 4 ay zaten şu kusma olayı çok oluyor özellikle mama alanlarda bizde çok yaşadık sonra geçiyor bebek büyüdükçe. Birde 5 Yda kendi dönmeye başlıyorAy ben kusarsa boğulur diye hep yan yatırmayı düşünüyordum en korktuğum şey kusmuğundan boğulması Allahım daha nasıl yatıracağımı Bile bilmiyorum sen yardımcı ol rabbim djdjdj
Bence çok pahalı bir şeye gerek yok amaç bebeğe eğim vermek ama oda oda gezdiği için portatif oluyor. Kesin ihtiyaç diyemem sonra da alınabilir. Düz kafa yastığı çok pahalı değil ondan almak sa çok mantıklı
Ben de sırtüstü kusma riski var diye böyle birşey alsam diye bakıyorum ama şimdi sırtüstü yatması gerek diye okuyunca kafam karıştıDüz kafa yastığı alacağım ben kesin
Bence bundan alma canım sen bilirsin ama yan yatmayacak çok fazlaBen de sırtüstü kusma riski var diye böyle birşey alsam diye bakıyorum ama şimdi sırtüstü yatması gerek diye okuyunca kafam karıştı
3 aydan sonra tam soguklar olacak canım.ben olsam 4 7 alırım sanırımKızlar dış kundak alan vardı kaç ay aldınız 1-4 mü 4-7 mi. Bende almayı düşünüyorum ayda kararsız kaldımEki Görüntüle 3240546
Bende 4-7 işaretlemişim ama büyük mü olur diye düşündüm sonra da tombiş bi bebek olursa 1-4 ü kullanamaz diye düşündüm sonra en iyisi kızlara sorup fikir almak dedim3 aydan sonra tam soguklar olacak canım.ben olsam 4 7 alırım sanırım
Ay ben bunun beyazını aldım güzel geldiKızlar dış kundak alan vardı kaç ay aldınız 1-4 mü 4-7 mi. Bende almayı düşünüyorum ayda kararsız kaldımEki Görüntüle 3240546
İnşallah canım inşallahHmm senden nipt için bi daha kan almışlar sanırım onu okumuştum. Senin ufaklık şimdiden uğraştırmaya başladı ☺ İnşallah ikisi için de iyi haberlerle gelirsin
Ben de beyazından alacağım ayda kararsız kaldım yenidoğan almasam çok mu büyük olur kiAy ben bunun beyazını aldım güzel geldi
Yaaa bende sipariş edicemAy ben bunun beyazını aldım güzel geldi
0-4 almıştım ama aslında 4-7 de mantıklı gibi. 0-4 boyutu bu fikir olur belkiBen de beyazından alacağım ayda kararsız kaldım yenidoğan almasam çok mu büyük olur ki
Yaaa çok tatlı yicemmmm0-4 almıştım ama aslında 4-7 de mantıklı gibi. 0-4 boyutu bu fikir olur belki
Biraz büyük olir tabi ama şimdi iklim önemli mesela ankara da 6 ay soğuk iki tane Lmak yerine 4 7 alırım çok sıcak iklimler de gerek olmaz belkiBende 4-7 işaretlemişim ama büyük mü olur diye düşündüm sonra da tombiş bi bebek olursa 1-4 ü kullanamaz diye düşündüm sonra en iyisi kızlara sorup fikir almak dedimhaklısın 4-7 işime daha çok yarar
Aynen ben Antalya'da genelde aralık-ocak soğuk oluyor hesabı yaptım ondan 0-4 aldım.Biraz büyük olir tabi ama şimdi iklim önemli mesela ankara da 6 ay soğuk iki tane Lmak yerine 4 7 alırım çok sıcak iklimler de gerek olmaz belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?