2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Dünden beri basur ağrısından ölüyorum kızlar
Başına gelen var mı bu dönemde ☹️ doktoruma da yazdım size de sorayım dedim başına gelenler ne yaptı nasıl yol izledi öyle kötüyüm ki ağlıyorum artık sıkıntısından çocuk da ben ağladıkça sıkışıp duruyor
Dünden beri nevrim döndü resmen 😢

Bugunun rdvusu 🔊

soyasosu soyasosu

Hayirli haberlerini bekliyoruz bizi habersiz birakma🌹
Selam teyzeler💕 biz çıktık kontrolden çok iyiyiz🧿 haftasından önde gitmeye devam ediyor. Şişko bir bebek olabilir 🙈 sanırım genlerimi kızıma aktaramadım. Görümceme benzeyecek 😂 ama bu konuda fazla konuşmak istemiyorum ne kadar çok konuşursan o kadar çok benzermiş 🤣🤣

Hellooo çikolatalarımız geldi, hediyelik atlıkarıncaları ben yapmıştım, kapı süsünü de instagramda bir sayfaya yaptırmıştım, uyumlu olsun diye benzer renkler seçmeye çalıştım, hastanede küçük bir köşe yapacağım sonra da eve koyarım gelenlere ikram edilir diye düşündüm. Nasıl olmuşşş 😊

Eklentiler

• 0714AF57-53A9-48A3-B2AF-58BAD436EA9D.webp
    0714AF57-53A9-48A3-B2AF-58BAD436EA9D.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 80
  • BB1EFC68-2906-4C4E-BE93-245B4AF0DC4F.webp
    BB1EFC68-2906-4C4E-BE93-245B4AF0DC4F.webp
    71,5 KB · Görüntüleme: 77
  • 009D8149-7514-4D65-8EA2-74275DE198DE.webp
    009D8149-7514-4D65-8EA2-74275DE198DE.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 77
Günaydın kızlar 🥰 ebru_can_ebru ebru_can_ebru geçmiş olsun canım kızçene.
Gece ben bi uyudum ara ara uyandım pek hareketsizdi minnoşum. Hareketsiz olunca da tedirgin oluyoruz ya bu ne zor iş. Şimdi biraz hareketli ama az gibi hareketi yaaaa 😔 doğunca nefesini falan kontrol etcem ben kesin 🙈

Hahahaha

Kendim yaptığım bir şeyi yemekten keyif almıyorum sorun bu işte. Kendimi yaşlanmış hissediyorum 😂
Ben de öyle... Özellikle hamilelikte yemeğim hep hazır olsun istiyorum kokusunu alınca doyuyorum resmen 😂

Hellooo çikolatalarımız geldi, hediyelik atlıkarıncaları ben yapmıştım, kapı süsünü de instagramda bir sayfaya yaptırmıştım, uyumlu olsun diye benzer renkler seçmeye çalıştım, hastanede küçük bir köşe yapacağım sonra da eve koyarım gelenlere ikram edilir diye düşündüm. Nasıl olmuşşş 😊
Çok güzel olmuş canım benimmm 💙🐣

Başına gelen var mı bu dönemde ☹️ doktoruma da yazdım size de sorayım dedim başına gelenler ne yaptı nasıl yol izledi öyle kötüyüm ki ağlıyorum artık sıkıntısından çocuk da ben ağladıkça sıkışıp duruyor
Canım ilk zamanlar demir hapını her gün kullandığımda ben de olmuştum, sonra 2 günde 1 almaya başladım, bol bol sebze salata yedim ve su içtim. Gün kurusunu ıslatıp sabah aç karna yiyordum kahvaltıdan önce. Zeytinyağlı yemekler de çok iyi çalıştırıyor bağırsakları. Dikkat ettim beslenmeme sonra kendiliğinden düzeldi

Tam manasiyla patavatsiz 😂
Hem de nasıl 🤣
Sen ciddi misin ya 😂 serumla çocuğa kilo aldırmak ne ay
Her şeyi ne çok biliyolar..
Bazı kadınlar kapatılsın 😂
Bi daha acilmamak üzere kapatılsın 🤣
Çok güzel olmuşlar ,güle güle kullanın sağlıkla 🥰
Atlikarincadan bende alıp yapmak istiyorum, toptancı bulamadım.6 li paket satılıyor genelde, öyle de pahalı oluyor biraz.

Geçmiş olsun canım krem verirse rahatlatır biraz bende de oluyor

Canım ilk zamanlar demir hapını her gün kullandığımda ben de olmuştum, sonra 2 günde 1 almaya başladım, bol bol sebze salata yedim ve su içtim. Gün kurusunu ıslatıp sabah aç karna yiyordum kahvaltıdan önce. Zeytinyağlı yemekler de çok iyi çalıştırıyor bağırsakları. Dikkat ettim beslenmeme sonra kendiliğinden düzeldi
Bende kabızlık yok kuzum ya bayadır😢
Bir ara iki gün olmuştu o ara oldu bu meret sonra kabızlığı düzelttim ama geçmedi geçmiyor giderek şişiyor sanırım sıcak havadan ya da bebek büyüdükçe bağırsakları itmeye başladı anlamadım artık dün ağrı yapmaya başladı uzanırken yatarken bile rahat değilim 😢

Geçmiş olsun canım krem verirse rahatlatır biraz bende de oluyor
Sağ ol kuzum yazdım bakalım inşallah krem falan söyler müdahale etmeden kendisi geçmeyecek gibi çünkü
Bende hamilelik öncesi de olurdu ama geçerdi sonra ilk defa böyle yandığını ve ağrıdığını görüyorum 😞

Hem de nasıl 🤣

Bi daha acilmamak üzere kapatılsın 🤣

Çok güzel olmuşlar ,güle güle kullanın sağlıkla 🥰
Atlikarincadan bende alıp yapmak istiyorum, toptancı bulamadım.6 li paket satılıyor genelde, öyle de pahalı oluyor biraz.
Teşekkür ederim beğenmene sevindim 🥰
Ben seçkin ithalattan sipariş vermiştim 6 lı şekilde 10 adet, kutusunu da oradan aldım, etiket bastırdım ayrı bir yerden, trendyoldan da kurdele aldım. Toplam 60 tane yaptım yeter sanırım

Ya canım çok kötü gerçekten ben de çektim, işten rapor falan aldım hatta çalışır raporundan sonra, bi de kabız bile değildim 🫠 Biraz ishal olmuştum ondan oldu galiba. İlaç kullandım ben, doktor keselim pıhtısını akıtalım çok gebeme yaptım dedi ama cesaret edemedim 🥹 Devakus Devakus un önerisiyle kantaron, hindistancevizi yağı, aloe vera, anestol ne bulduysam sürdüm. Bi de ılık suya oturma banyosu tavsiye ediyorlar ama onu çok yapmadım ne olur ne olmaz. Üç-dört günde falan ağrısı geçti gibi ama şişlikler duruyor 😢 Arada yine acıyor geçiyor ama o ilk zamanki gibi değil en azından. İnşallah kurtulursun sen de geçici bir şeydir.

Canım Devakus Devakus çok çekti bundan. Kantaron yağı iyi geliyor bendede çatlak vardı. Birde devakus aleoveralı krem demişti sanki doktoruda 2 krem yazmıştı. Bol su iç bu ara ayaklarını dik yat dolaşımın rahatlasın

Çok beğendimmm 🥰 Sağlıkla gelsin🤲🧿

Bu nst sancı çıkınca sizin doktorlar bir şey yaptı mı ?
Benimki giçbir şey yapmadı olur bögle yalancı kasılma diyoruz dedi. Ama bunu gittikçe daha çok gissedeceksin dedi
Sancının düzenli gelmesini önemsiyorlar onun dışında önemsemiyorlar yalancı diye geçiyor ebru_can_ebru ebru_can_ebru daha iyi bilir

Bu nst sancı çıkınca sizin doktorlar bir şey yaptı mı ?
Benimki giçbir şey yapmadı olur bögle yalancı kasılma diyoruz dedi. Ama bunu gittikçe daha çok gissedeceksin dedi
Muhtemelen sancın düzensizdi. Düzensiz olunca normal kabul ediyorlar ve bir şey yapmıyorlar canım. Benim de her nst de çıkıyor sancım düzensiz bir şekilde

Back
X