2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya burda hastaneler sezaryenle normal doğuma aynı alıyor. Çok saçma geliyor bana.
Aynen saçma değil mi? Normal doğumda olabildiği kadar az müdahale oluyor, ayrıca sezaryendaki gibi koca bi ameliyathane ekibi de gerekmiyor ki.. Hastane politikalarını anlamak mümkün değil 🙄🙄

O zaman bilimsellikten uzak bir soru şu doğum sırasında suya konan sonra da açan bir ot var o ot hakkında ne düşünüyorsunuz ya ben odaya tütsü mum vs götürmekle uğraşmam o tarz şeylere o telaşta sinirlenirim bile kesin😂 ama ot olayına daha yakınım şirin bir teori gibi geliyor
Ben manevı olarakta inanıyorum 10 saat suda beklemesine rağmen cok az acıldı aynı benım rahmım gıbı yanı suda alelade açılan bı ot olsaydı açılırdı o kadar saate 🥰

Doktoru hastaneye dışarıdan mı getiriyorsunuz canım? 😬
Ben özel muayenehaneye gidiyorum canım hastane doktoru değil, anlaşmalı olduğu hastane var doğumlarını ameliyatlarını o hastanede yapıyor. Hastane doktor ücreti almıyor sadece, geri kalan sabit ücretini, yatış yapılırsa kalma ücreti, verilen hizmetlerin vs ücretini de alıyor 😊

O zaman bilimsellikten uzak bir soru şu doğum sırasında suya konan sonra da açan bir ot var o ot hakkında ne düşünüyorsunuz ya ben odaya tütsü mum vs götürmekle uğraşmam o tarz şeylere o telaşta sinirlenirim bile kesin😂 ama ot olayına daha yakınım şirin bir teori gibi geliyor
Meryem Ana otu, ben aldım koydum hazır , denemekten bişey kaybetmeyiz. Ama inaniyorum.

Ay hadı gozun aydın bende kolonya sıparısı verdim pembikto 😂 cıkolatayı da yarın vercem inşallah havale ile çalışıyorlarmış yarın maaş günü bekliyorum 😂
Borsada var ama dedım bekleyım babası versın😂
Kargoyu bugun gonderdım battanıyeyi bakayım o ne zaman gelecek😂
Çok sevindim valla yetişecek inşallah 🙏🏻 Ooo senin de kolonya iyi oldu 👍🏻 çiklotuda ver tabi babası versin 🤣🤣 battaniye için dualardayım 🤭
Ayy hadi bakalım. 😂 Sezaryen miydi canım senin?

Aman 😅 ezbere konuşuyo millet yaa

Dün bi arkadaş geldi bize. Hamileliğinde 25 kilo almış. Anam dedim ne 😂
Doktor bana diyet yazdı ben yarım ekmeğin arasına yeşillik koyup yiyodum diyo😂😂

Ama kız şimdi çıtı pıtı. Alınan veriliyor arkadaşlar 😂
Ben max 30 kilo alan bi hamile tanıyorum. Hala kilolu 🤣🤣 Allahım kolayca aldığımız kiloları kolayca vermeyi nasip et bize 🤣🤭🙏🏻

Ayet var daha etkili baska seylerle niye ugrasiuorsun ki 🤗🥰innessebile yesserahü her agri geldiginde bunu oku

Meryem Ana otu, ben aldım koydum hazır , denemekten bişey kaybetmeyiz. Ama inaniyorum.
Banada bi arkadasim verdi unutmazsam yaparim 😬

Ayet var daha etkili baska seylerle niye ugrasiuorsun ki 🤗🥰innessebile yesserahü her agri geldiginde bunu oku
Ayyy çok sağol canım🙏🏻🥰Çok dua ediyorum hatta çocukluğumdan alışkanlıktır sevdiklerime gece yatmadan mutlaka dua ederim eşim çok şaşırıyordu ilk evlendiğimizde şimdi alıştı
Banada bi arkadasim verdi unutmazsam yaparim 😬
Bende bir video da gördüm çok duygulandım. An an resmen açıldı doğumla birlikte ondan baya merak ettim.
Ben manevı olarakta inanıyorum 10 saat suda beklemesine rağmen cok az acıldı aynı benım rahmım gıbı yanı suda alelade açılan bı ot olsaydı açılırdı o kadar saate 🥰
manevi olan herşey şu dönemde ekstra önem kazandı hepimiz için gerçekten

Gerginbiri35 Gerginbiri35 şeker olayını naptın canım ?
Şeker konusunda söz dinledim diyebilirim. Diyet yaptım ah ne zormuş şeker içermeyen ekmek bile yok siyez unundan yapılan ekşi maya birşey buldum glütensiz şekersiz onu günde bir dilim olacak şekilde yiyorum reçel bak meyve çıkardım hayatımdan günde bir yeşil elma bir şeftali bir havuç yiyebilirsin dedi doktor süt yoğurt falan onları yiyorum sebze ve et yemekleri çorba vs yiyorum patates pirinç zaten yok kilo almam durdu toplam aldığım kilo hala 10 kg 😂 ama aklım fikrim ekmek arası ve tatlılarda🙈 yarın 3 aylık şeker açlık şekeri va baktırıcam sonucu doktoruma göndericem bakalım ne dicek 😞

Çok sevindim valla yetişecek inşallah 🙏🏻 Ooo senin de kolonya iyi oldu 👍🏻 çiklotuda ver tabi babası versin 🤣🤣 battaniye için dualardayım 🤭

Ben max 30 kilo alan bi hamile tanıyorum. Hala kilolu 🤣🤣 Allahım kolayca aldığımız kiloları kolayca vermeyi nasip et bize 🤣🤭🙏🏻
Ah aşkım bende battanıyede çok gergınım kargo takıp attım görmediler bıle 🙈

Banada bugun bır hızmetlı okulda çocuklarla ılgılenen söylüyor baya kız olursa soyle olur erkek olursa boyle olur dedım soyle bakayım benım bebemın cinsiyeti ne 😂 direk erkek dedi karnım cok sıvrıymıs 😂 dedim evet sivri oğlumda da sivriydi benim vucut yapıp karnımın ıcının durumu bu demekkı dedım 😂 kız bebeğim dedim bilemedin 😂 hımmm ama boyle olanlar erkek doğuruyor dedi inanmak istemedi 😂
Benimde her hamilelikte sivri oldu karnım herkes hep erkek dedi 😄 ama bir erkek iki kız.hatta rahmetli anneminde karnı sivri olurmuş o zaman USG yok tabii herkes erkek deyince benim bütün bebeklik fotoğraflarım mavi kıyafetli 😂

Çok güzel olmuş, eline sağlık 😇

Bugüne kadar doğum tetiklenmesin diye uğraşıp ,şimdi doğumu tetiklesin (kolaylassin) diye uğraşan masum hamisler olduk 🥰

Biryerde kimyonun süt arttirdigini okumuştum, bir arkadaş da kuru börülce yemenin arttırdığını söylemişti.Arastirin isterseniz 💕

Ben yiyorum arada hurma canım istedikçe, çok seviyorum bende 😊
Hem süt arttırıyor hem de doktoru izin verirse günde 1 2 çay kaşığı gaz sancısı için bebeğe verilebiliyor. Kızımda ben hem kendim içtim hemde ona verdim baya rahat ettim diyebilirim 🤗

Aman herkes konuşuyor ya bosversene 😂 çirkinleşmem de lazımdı ona bakarsan maşallah yüzüm cok iyi yani oğlumda sıvılce tarlasıydı ızlerı hala var 😂
Bence de ama ben iksinde de çirkinleşmedim söylenenlere göre kendime göre kilo alınca kendimi pek beğenmiyorum o yüzden bişey diyemiyciiiim😂 amaaa balık yağı hapının çok faydası oldu çunkuuğğ cildi güzelleştiriyormuş cengiz beyciğim öyle söyledi 😂😂

Back
X