2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bence de ama ben iksinde de çirkinleşmedim söylenenlere göre kendime göre kilo alınca kendimi pek beğenmiyorum o yüzden bişey diyemiyciiiim😂 amaaa balık yağı hapının çok faydası oldu çunkuuğğ cildi güzelleştiriyormuş cengiz beyciğim öyle söyledi 😂😂
Ben bır kutu ve yarım kutu kullanmısımdır hepı topu bıraktım hıcbısey kullanmıyorum artık 😂

Aman herkes konuşuyor ya bosversene 😂 çirkinleşmem de lazımdı ona bakarsan maşallah yüzüm cok iyi yani oğlumda sıvılce tarlasıydı ızlerı hala var 😂
Benim de regl dönemlerimde suratım mayın tarlasına dönerdi hamileliğimden beri toplasan 5 sivilce çıkmamıştır. Ama sorsan kız bebek annesinin güzelliğini alıyoo 😂 iş yerimde herkes sen güzelleştin derken kadının biri öyle demişti 😂 he diyip geçmiştim. Manyak bunlar
O zaman bilimsellikten uzak bir soru şu doğum sırasında suya konan sonra da açan bir ot var o ot hakkında ne düşünüyorsunuz ya ben odaya tütsü mum vs götürmekle uğraşmam o tarz şeylere o telaşta sinirlenirim bile kesin😂 ama ot olayına daha yakınım şirin bir teori gibi geliyor
Benim çevremde hiç yapan yoktu yaa. Ben de kararsızım alsam mı almasam mı 😅
Çok sevindim valla yetişecek inşallah 🙏🏻 Ooo senin de kolonya iyi oldu 👍🏻 çiklotuda ver tabi babası versin 🤣🤣 battaniye için dualardayım 🤭

Ben max 30 kilo alan bi hamile tanıyorum. Hala kilolu 🤣🤣 Allahım kolayca aldığımız kiloları kolayca vermeyi nasip et bize 🤣🤭🙏🏻
Allahım çok amiiiiinnn 😂🙏🏼

Kızlar hadı sıze altın bır bılgı daha vereyım doktorlarınıza sorarsınız , 7 günlükten itibaren kullanılan bıtkısel bı gaz onleyıcı Nurse harveys colex şurup, bıtkısel tamamen kımyon yağı papatya yağı vs karışımı bısey
Damla veren de olacaktır mutlaka ama ben bunu daha guvenılır ve etkılı buluyorum saygılar 😂

Eklentiler

• 4122647F-A4C0-44AA-A6F3-0209A827183D.webp
    4122647F-A4C0-44AA-A6F3-0209A827183D.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 47
Benim de regl dönemlerimde suratım mayın tarlasına dönerdi hamileliğimden beri toplasan 5 sivilce çıkmamıştır. Ama sorsan kız bebek annesinin güzelliğini alıyoo 😂 iş yerimde herkes sen güzelleştin derken kadının biri öyle demişti 😂 he diyip geçmiştim. Manyak bunlar

Benim çevremde hiç yapan yoktu yaa. Ben de kararsızım alsam mı almasam mı 😅

Allahım çok amiiiiinnn 😂🙏🏼
Kuzenım oğlumda suratıma boyle yaklaşıp bakıp gerı cekılıp ayyy ne biçim çirkinleşmişsin kızın olcak kesin senin demişti 😂 hayır yüzüne yüzüne söylenir mi böyle insanın 😂

O zaman bilimsellikten uzak bir soru şu doğum sırasında suya konan sonra da açan bir ot var o ot hakkında ne düşünüyorsunuz ya ben odaya tütsü mum vs götürmekle uğraşmam o tarz şeylere o telaşta sinirlenirim bile kesin😂 ama ot olayına daha yakınım şirin bir teori gibi geliyor
Ben aldım deneyeceğim inşallah

Kızlar hadı sıze altın bır bılgı daha vereyım doktorlarınıza sorarsınız , 7 günlükten itibaren kullanılan bıtkısel bı gaz onleyıcı Nurse harveys colex şurup, bıtkısel tamamen kımyon yağı papatya yağı vs karışımı bısey
Damla veren de olacaktır mutlaka ama ben bunu daha guvenılır ve etkılı buluyorum saygılar 😂
Ekran görüntüsü alındı 😂
Kuzenım oğlumda suratıma boyle yaklaşıp bakıp gerı cekılıp ayyy ne biçim çirkinleşmişsin kızın olcak kesin senin demişti 😂 hayır yüzüne yüzüne söylenir mi böyle insanın 😂
Kötü kalpliler yaa başka bir açıklaması yok 😂

Ben bır kutu ve yarım kutu kullanmısımdır hepı topu bıraktım hıcbısey kullanmıyorum artık 😂
Ben Bi kullandım 1 ay kadar ara verdim o kadar güneş kremi vs kullanmama güneşe çıkarken ekstra özen göstermeme rağmen yanaklarımda hafif kahverengilik oldu hemen geri başladım düzeldi çok şükür 🥰

Ben Bi kullandım 1 ay kadar ara verdim o kadar güneş kremi vs kullanmama güneşe çıkarken ekstra özen göstermeme rağmen yanaklarımda hafif kahverengilik oldu hemen geri başladım düzeldi çok şükür 🥰
Ben multivitamin ve d vitamini dışında hiç bir vitamini düzenli kullandım diyemem açıkçası şimdi b vitaminine biraz dikkat ediyorum b düşük çoktı. Ama demiri hep kafama göre aldım bıraktım vs çünkü hiç ilaç içme alışkanlığım yok öğüre öğüre yutuyordum başlarda resmen çok zor alıştım hala kokuları rahatsız ediyor. Emzirirkende multivitaminler devam ediyormuş bakalım napıcaz bir sene daha iç iç

Ben multivitamin ve d vitamini dışında hiç bir vitamini düzenli kullandım diyemem açıkçası şimdi b vitaminine biraz dikkat ediyorum b düşük çoktı. Ama demiri hep kafama göre aldım bıraktım vs çünkü hiç ilaç içme alışkanlığım yok öğüre öğüre yutuyordum başlarda resmen çok zor alıştım hala kokuları rahatsız ediyor. Emzirirkende multivitaminler devam ediyormuş bakalım napıcaz bir sene daha iç iç
Valla ne yalan söyleyeyim ilk başlarda düzenli kullandığım folik asit vardı onu bıraktıktan sonra yazılan hiç bir vitamini doğru düzgün kullanmadım sadece balık yağı hapı onu baya Bi düzenli kullandım kullanmaya devam ediyorum demir kullanmam lazım hemde günde 2 defa ama çok kötü yapıyor öğürme oluyor 🥴

Ağzını hayra aç kız 😂😂
Ben galiba haziran ayından beri bu anne gruplarının hepsine bi girip okuyorum. Kendi ayında doğum yapan sayısı cidden çok az 😅 çoğu bir önceki ay doğum yapıyor. bu grubun neredeyse yarısı bu ay doğum yapacak. İstatiksel konuşuyorum 😂
Bu anlattıklarına göre sen de bu grupta olacaksın ama tabiki asla büyük konuşmuyoruz. 😂
Valla kk da bir tek bu topikte geziyorum okuyorum yazıyorum buna zor yetiniyorum diğerlerini hayatta okuyamam😁
Ama bana da ekimde çok doğuran olmayacak gibi geliyor 🙈

Nasil yapicaz kuzum onu
Doğum sancısı başladığında sen veya senin adına biri su dolu kaba koyacak, o açıldıkça seninde acilman oluyormus.Dogumdan sonra hemen sudan çıkarılacak, o kendini topladikca rahimde toparlanıyormus.Doguma girmeden bir yudum suyundan içenlerde var.

Toplanın , Diyarbakır'a gidiyoruz doğuma.KAlabalik gidince 5 bine bağlarız bu işi 🤣
Arkadaşım da öyle diyor valla gel burda doğum yap diye 😁
Orda çok iyi bilinen bir doktor varmış onun muayenesi bin üzeri imiş şuan ondan sonra tutulan bir doktor varmış o da muayenesi 600 müş şaka gibi ya 😁

İnsan bir tuhaf hissediyor değil mi 🥹

Ahahah olabilir bakalım yarın arkadaşlar doğuruyorum diyen çıkacak mı 😂

Ağzını hayra aç kız 😂😂
Ben galiba haziran ayından beri bu anne gruplarının hepsine bi girip okuyorum. Kendi ayında doğum yapan sayısı cidden çok az 😅 çoğu bir önceki ay doğum yapıyor. bu grubun neredeyse yarısı bu ay doğum yapacak. İstatiksel konuşuyorum 😂
Bu anlattıklarına göre sen de bu grupta olacaksın ama tabiki asla büyük konuşmuyoruz. 😂
Benimde içimde o his var kasım 26 gibi normal doğum dedi doktorum ben Ekim sonu bu defteri kapatırım hissiyle sürekli eksik gedik hazırlık peşindeyim kasım ortasına bile kalacak gibi gelmiyor hiç😅 tabi yine hayırlısı inşallah durabildileri kadar durup büyüyüp gelişsinler

Ben pencereyi açıp odada, çamaşırlıkta kuruttum canım. Bundan sonra kurutmaya atacağım. Dışarıda çok fazla toz kir var özellikle benim evin arkasında inşaat olduğu için...
Camlar yine berbat doğum öncesi ev bir temizlik istiyor offf

Erken doğum yapmak zorunda kalan bir arkadaşım oldu. Acıbadem çok pahalı bu ne böyle falan dediler ve bir hastane buldular son anda. 2 kontrole falan gittiler kızın suyu geldi 35+5 te falan. Acil gittiklerinde yenidoğan yoğun bakımı yeterli seviyede olmadığı için acıbademe sevk etmişler. Doğumdan sonra odaya kutlama yemeği göndermiş acıbadem 😂 eşi, eşime mesaj atmış yemeğin fotoğrafını çekip "Bize çok girecek gibi hissediyorum diye." 😅😅😅 23 bin küsürdü

Doktoru hastaneye dışarıdan mı getiriyorsunuz canım? 😬
Yaa bir ara acıbademde çalışan bir arkadaş hasta menüsünü atmış yemekleri lüks restoran yemeği üstünü dizilerdeki metal kapaklar var ya onunla felan kapatıp otel odalarına gelen servis arabasında özel olarak getiriyorlarmış felan tam vip hizmet yani😁

Arkadaşım da öyle diyor valla gel burda doğum yap diye 😁
Orda çok iyi bilinen bir doktor varmış onun muayenesi bin üzeri imiş şuan ondan sonra tutulan bir doktor varmış o da muayenesi 600 müş şaka gibi ya 😁
Maşallah , ne güzel fiyatlar.
Okadar parayı özele verecegine devlette yap, o parayi kendine çocuğuna harca diyen taraftarlarla,
Bu özel bişey, gerekirse kredi çek özelde yap, bı kere vereceksin, devlette uğraşmaya degermi diyen taraftarlar arasında kalmış durumdayim 😇
Ama kronik rahatsızlığımdan dolayı psikoloji, olası bir durum,hijyen açısından özele gideceğim.
Yenidoğan yoğun bakımı , kuvezi, gece anestezi uzmanları var ve doğum ne zaman olursa gece ,gündüz, haftasonu doktor geleceğini söyledi.
Bazı ozellerde nöbetçi doktorlar doğuma giriyor çünkü.

Yaa bir ara acıbademde çalışan bir arkadaş hasta menüsünü atmış yemekleri lüks restoran yemeği üstünü dizilerdeki metal kapaklar var ya onunla felan kapatıp otel odalarına gelen servis arabasında özel olarak getiriyorlarmış felan tam vip hizmet yani😁
Sizi dinliyorum gözlerim kapalı kızlar hayaller hayatlar diye mesaj atacağım bir ay sonra🤣 Bize adamlar şimdiden sezeryan yok- epidural yok- 1 geceden fazla yatış yok- acil servise kafana göre zönk diye girmek yok durduk yere deli deli panikleyip ambulans çağırmak yok diye yok yok bilgisi verdikleri mailler attılar. Kazayla bunlardan birini ısrarla istiyorum dersende böbrek sattıracak bir para istiyorlar 🤪 Ben o nedenle yemek menüsü soramadım Allah büyük ahahah🙃

Back
X