Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende doğumdan sonra Eylül grubuna göz attım erken doğumlar var mı falan diye. Ağustos ayında grubun 26sı doğurmuşAyyy çok heyecanlı ayın 15ünden sonra her gün biri yazar artık doğuma gidiyorum doğurdum sancı başladı suyum geldi diye![]()
Ben su Ekimi gormek istiyorum yaBende doğumdan sonra Eylül grubuna göz attım erken doğumlar var mı falan diye. Ağustos ayında grubun 26sı doğurmuş![]()
İki hafta oldu daha ama henüz erken belki demek için bilemiyorum geçmedi canım bende ilerleyen zamanlarda göstermeyi düşünüyorum elime gelince bende bi hoş oluyorum. Saol canım teşekkür ediyorumAaa doğurduktan sonra sağlam kese atacağız o zaman desene hamam yolları beni bekler
Ben de eğer geçmezse yaktırırım canım çünkü bacağımdaki elime gelince içim bir hoş oluyor acımıyor ama
Koltuk altımdakiler acıyor maalesef bir de geçmez ileride daha da büyür falan mutlaka bir cilt doktoruna göstereceğim doğumdan sonraki 3 ay içinde falan geçmezse
Geçmiş olsun sana da çokolur da geçerse benler haber et mutlaka doktor geçer diyor ısrarla çünkü bana
![]()
Aynen bende hayirlisiysa Ekim i görmek istiyorum canım, en son muayenede 20 Ekim benim doğum günüm aynı gün olur mu hocam dedim olur dediBen su Ekimi gormek istiyorum ya
Abim eylul sonu olur kesin diyor, onun dogum gunu eylulun sonu ona denk gelsin istiyor
Bende olmaz 2 ekim oncesi istemiyorum diyorum
Esim niye 1i degilde 2si diyo
E 1i pazar oluyo pazar pazar dogummu olur 2si iyidir 2den sonra gelsin diyorum![]()
Hayırlısı olsun canım bekler inşallah ☺ Ama sana eylül sonu da çok erken diil sanki gelse de sorun olmaz. Terazi bebişi, ben hiç aslan bakmadım bi bakim bakalım hep Terazi Burcu özelliklerine bakıyordumBen su Ekimi gormek istiyorum ya
Abim eylul sonu olur kesin diyor, onun dogum gunu eylulun sonu ona denk gelsin istiyor
E 1i pazar oluyo pazar pazar dogummu olur 2si iyidir 2den sonra gelsin diyorum![]()
Bebişler nasıl canım. Benim 24.gün boynumdaki benler duruyor bu arada hala.İki hafta oldu daha ama henüz erken belki demek için bilemiyorum geçmedi canım bende ilerleyen zamanlarda göstermeyi düşünüyorum elime gelince bende bi hoş oluyorum. Saol canım teşekkür ediyorum![]()
Ya iyice konuşmak lazım o zaman, ben de özel devlet arasındayım aynı şekilde diyenler yüzünden, biri de eşimMaşallah , ne güzel fiyatlar.
Okadar parayı özele verecegine devlette yap, o parayi kendine çocuğuna harca diyen taraftarlarla,
Bu özel bişey, gerekirse kredi çek özelde yap, bı kere vereceksin, devlette uğraşmaya degermi diyen taraftarlar arasında kalmış durumdayim
Ama kronik rahatsızlığımdan dolayı psikoloji, olası bir durum,hijyen açısından özele gideceğim.
Yenidoğan yoğun bakımı , kuvezi, gece anestezi uzmanları var ve doğum ne zaman olursa gece ,gündüz, haftasonu doktor geleceğini söyledi.
Bazı ozellerde nöbetçi doktorlar doğuma giriyor çünkü.
Canım sağlıkla zamanında kucağına alırsın inşallahKızlar şu an yatışım yapılıyor 2 dk da bir düzenli sancım var ama sancıyı durdurmak için doğum olursa da okur dedi dr dua edin lütfen
Ay 2 Ekim de benim doğum günüm, benim de 2si olabilir ama bana erken oluyorBen su Ekimi gormek istiyorum ya
Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah doğum durdurulur ama durdurulmazsa da sen ve bebeğin sağlıklı ve güzel bir doğum yaşarsınız inşallah sağlıkla kucağına alırsınKızlar şu an yatışım yapılıyor 2 dk da bir düzenli sancım var ama sancıyı durdurmak için doğum olursa da okur dedi dr dua edin lütfen
Istedigimiz kadar tarih secsekde bebisler belirliyo kuzumAynen bende hayirlisiysa Ekim i görmek istiyorum canım, en son muayenede 20 Ekim benim doğum günüm aynı gün olur mu hocam dedim olur dedi![]()
Erken oldugu icin degilki zatenHayırlısı olsun canım bekler inşallah ☺ Ama sana eylül sonu da çok erken diil sanki gelse de sorun olmaz. Terazi bebişi, ben hiç aslan bakmadım bi bakim bakalım hep Terazi Burcu özelliklerine bakıyordum![]()
Valla bende bu grup öyle olacak diye düşünüyorumBende doğumdan sonra Eylül grubuna göz attım erken doğumlar var mı falan diye. Ağustos ayında grubun 26sı doğurmuş![]()
Ona bnende bakiyorum ya. Agustostakiler ne zaman dogurmus falan diyeBen hepimizin yerine okuyorum aşkım
Öyle garip bir merak bendeki. Devamlı bir sonraki ayın konusuna bakıyodum önceden doğuranlar çıkıyor mu diyeşimdi o konu Ekim anneleri konusu olacak
Belki de içine doğuyor kuzum bilemezsin
Dünyaya geldiklerinde küveze vs ihtiyaç duymadan ne zaman geliyolarsa gelsinler![]()
Dualarimiz seninle canimKızlar şu an yatışım yapılıyor 2 dk da bir düzenli sancım var ama sancıyı durdurmak için doğum olursa da okur dedi dr dua edin lütfen
Rabbim yardımcınız olsun inşallah güzel hayırlı haberler alcaz senden dualarımız seninleAmin kızlar inşallah herkes çok dikkat etsin valla çok kritik 1 gün 1 gündür ben onu anladım
Canım yatış yapılmış onu alıntılamamışım. Hayırlı haberlerini bekliyoruz. Doğum olacak olsa bile korkma 30 haftadan büyük bir bebek taşıyosun Allahın izniyle küvezde bile çok kalmazKızlar moralim çok bozuk 2cm açılmam ve düzenli sancım çıktı hap verdiler iğne vurdular serum taktılar şimdi çıkardılar ama 4 gün sonra tekrar görmek istiyor doktorum çaydanlık bile kaldırma sürekli yat dedi 37 yi görelim en azından dedi
Aha yalnız olmadığımı biliyodumOna bnende bakiyorum ya. Agustostakiler ne zaman dogurmus falan diye![]()
Sonra diyorum ki tamam bizde boyle.oluruz. sonra diyorum bizde ki kaderle 42+0 olurCanım yatış yapılmış onu alıntılamamışım. Hayırlı haberlerini bekliyoruz. Doğum olacak olsa bile korkma 30 haftadan büyük bir bebek taşıyosun Allahın izniyle küvezde bile çok kalmaz
Allah güç kuvvet versin ikinize de
Aha yalnız olmadığımı biliyodum![]()
Valla benim de aklımdan geçmiyo değilSonra diyorum ki tamam bizde boyle.oluruz. sonra diyorum bizde ki kaderle 42+0 olur![]()
Canım bende planlı sezeryan istiyorum tabi hayirlisi ise.. geçen bir arkadaşım genel aneztezi ile sezeryan oldum çok güzel geçti,yarım saat sonra hemen uyandım ağrı sızı hissetmedim çok memnunum dedi.. biraz aklımı çeldi gibide.. ama emin de olamadım..Kızlar günaydın sezeryan yapan ve düşünenler anestezi hangisini uyguladılar yada istiyorsunuz bebeği ilk an görmek hatta sonrasında aileden hep birinin yanında olabilmesini hep dilemişimdir ne olur olmaz diye ama hersey nasip diye belirterek sormak istedim![]()