2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ayyy çok heyecanlı ayın 15ünden sonra her gün biri yazar artık doğuma gidiyorum doğurdum sancı başladı suyum geldi diye 🥲🤭
Bende doğumdan sonra Eylül grubuna göz attım erken doğumlar var mı falan diye. Ağustos ayında grubun 26sı doğurmuş 😁

Bende doğumdan sonra Eylül grubuna göz attım erken doğumlar var mı falan diye. Ağustos ayında grubun 26sı doğurmuş 😁
Ben su Ekimi gormek istiyorum ya😀

Abim eylul sonu olur kesin diyor, onun dogum gunu eylulun sonu ona denk gelsin istiyor

Bende olmaz 2 ekim oncesi istemiyorum diyorum

Esim niye 1i degilde 2si diyo
E 1i pazar oluyo pazar pazar dogummu olur 2si iyidir 2den sonra gelsin diyorum 😀😀

Aaa doğurduktan sonra sağlam kese atacağız o zaman desene hamam yolları beni bekler 🤣🤣
Ben de eğer geçmezse yaktırırım canım çünkü bacağımdaki elime gelince içim bir hoş oluyor acımıyor ama
Koltuk altımdakiler acıyor maalesef bir de geçmez ileride daha da büyür falan mutlaka bir cilt doktoruna göstereceğim doğumdan sonraki 3 ay içinde falan geçmezse
Geçmiş olsun sana da çok 🙏🏻 olur da geçerse benler haber et mutlaka doktor geçer diyor ısrarla çünkü bana 🤣
İki hafta oldu daha ama henüz erken belki demek için bilemiyorum geçmedi canım bende ilerleyen zamanlarda göstermeyi düşünüyorum elime gelince bende bi hoş oluyorum. Saol canım teşekkür ediyorum 🩷

Abim eylul sonu olur kesin diyor, onun dogum gunu eylulun sonu ona denk gelsin istiyor

E 1i pazar oluyo pazar pazar dogummu olur 2si iyidir 2den sonra gelsin diyorum 😀😀
Aynen bende hayirlisiysa Ekim i görmek istiyorum canım, en son muayenede 20 Ekim benim doğum günüm aynı gün olur mu hocam dedim olur dedi 😂😂😂

Hayırlısı olsun canım bekler inşallah ☺ Ama sana eylül sonu da çok erken diil sanki gelse de sorun olmaz. Terazi bebişi, ben hiç aslan bakmadım bi bakim bakalım hep Terazi Burcu özelliklerine bakıyordum 😁

İki hafta oldu daha ama henüz erken belki demek için bilemiyorum geçmedi canım bende ilerleyen zamanlarda göstermeyi düşünüyorum elime gelince bende bi hoş oluyorum. Saol canım teşekkür ediyorum 🩷
Bebişler nasıl canım. Benim 24.gün boynumdaki benler duruyor bu arada hala.

Maşallah , ne güzel fiyatlar.
Okadar parayı özele verecegine devlette yap, o parayi kendine çocuğuna harca diyen taraftarlarla,
Bu özel bişey, gerekirse kredi çek özelde yap, bı kere vereceksin, devlette uğraşmaya degermi diyen taraftarlar arasında kalmış durumdayim 😇
Ama kronik rahatsızlığımdan dolayı psikoloji, olası bir durum,hijyen açısından özele gideceğim.
Yenidoğan yoğun bakımı , kuvezi, gece anestezi uzmanları var ve doğum ne zaman olursa gece ,gündüz, haftasonu doktor geleceğini söyledi.
Bazı ozellerde nöbetçi doktorlar doğuma giriyor çünkü.
Ya iyice konuşmak lazım o zaman, ben de özel devlet arasındayım aynı şekilde diyenler yüzünden, biri de eşim 😂 Ama kendisi de devlette hastanede çalışıyor avantajı olur heralde. Bi daha gidişimde özelle de konuşayım doğum için gece anestezi var mı doktor evden geliyor mu 😅
Kızlar şu an yatışım yapılıyor 2 dk da bir düzenli sancım var ama sancıyı durdurmak için doğum olursa da okur dedi dr dua edin lütfen
Canım sağlıkla zamanında kucağına alırsın inşallah 🙏🙏

Ay 2 Ekim de benim doğum günüm, benim de 2si olabilir ama bana erken oluyor 😅

Kızlar şu an yatışım yapılıyor 2 dk da bir düzenli sancım var ama sancıyı durdurmak için doğum olursa da okur dedi dr dua edin lütfen
Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah doğum durdurulur ama durdurulmazsa da sen ve bebeğin sağlıklı ve güzel bir doğum yaşarsınız inşallah sağlıkla kucağına alırsın🙏🏻
Bizleri de haberdar et 🥰

Aynen bende hayirlisiysa Ekim i görmek istiyorum canım, en son muayenede 20 Ekim benim doğum günüm aynı gün olur mu hocam dedim olur dedi 😂😂😂
Istedigimiz kadar tarih secsekde bebisler belirliyo kuzum😀
Hayırlısı olsun canım bekler inşallah ☺ Ama sana eylül sonu da çok erken diil sanki gelse de sorun olmaz. Terazi bebişi, ben hiç aslan bakmadım bi bakim bakalım hep Terazi Burcu özelliklerine bakıyordum 😁
Erken oldugu icin degilki zaten😀
Ben hamile kalmayi planlarken yaz bebegi olmasin eylul ayi dolu( dogumgunu acisindan) ekim bos ekim olursa iyi olur demistim😀
Kasim riskliydi 2 dogum gunu var + akrep diyodum
Aralik dolu (yine dogum gunu olarak)
Ocak bostu
Yani ya ekim ya Ocak olacakti, kafamdaki hesap tabiki
Yinede Allah neyi nasip ettiyse o olsun tabikide isin sakasi bunlar 😀😀

Aslan iyidir bu arada
Sadece cok diretmeleri oluyo biraz yoneltmeyi severler ama Aslan candir ben severim Aslan😀

Valla bende bu grup öyle olacak diye düşünüyorum 😁
Ama çoğu kişi ayın 15inden sonra 36.haftaya giriş yapıyor ya da girmiş oluyor yani bebişler dünyaya gelmeye hazır herkesin sağlıklı güzel doğumları olsun🙏🏻🥰

Ben hepimizin yerine okuyorum aşkım😂
Öyle garip bir merak bendeki. Devamlı bir sonraki ayın konusuna bakıyodum önceden doğuranlar çıkıyor mu diye 😂 şimdi o konu Ekim anneleri konusu olacak 🥹

Belki de içine doğuyor kuzum bilemezsin 😅
Dünyaya geldiklerinde küveze vs ihtiyaç duymadan ne zaman geliyolarsa gelsinler 😂🙏🏼
Ona bnende bakiyorum ya. Agustostakiler ne zaman dogurmus falan diye 😂😂

Kızlar moralim çok bozuk 2cm açılmam ve düzenli sancım çıktı hap verdiler iğne vurdular serum taktılar şimdi çıkardılar ama 4 gün sonra tekrar görmek istiyor doktorum çaydanlık bile kaldırma sürekli yat dedi 37 yi görelim en azından dedi
Canım yatış yapılmış onu alıntılamamışım. Hayırlı haberlerini bekliyoruz. Doğum olacak olsa bile korkma 30 haftadan büyük bir bebek taşıyosun Allahın izniyle küvezde bile çok kalmaz 🙏🏼
Allah güç kuvvet versin ikinize de 🙏🏼
Ona bnende bakiyorum ya. Agustostakiler ne zaman dogurmus falan diye 😂😂
Aha yalnız olmadığımı biliyodum 😂😂

Canım yatış yapılmış onu alıntılamamışım. Hayırlı haberlerini bekliyoruz. Doğum olacak olsa bile korkma 30 haftadan büyük bir bebek taşıyosun Allahın izniyle küvezde bile çok kalmaz 🙏🏼
Allah güç kuvvet versin ikinize de 🙏🏼

Aha yalnız olmadığımı biliyodum 😂😂
Sonra diyorum ki tamam bizde boyle.oluruz. sonra diyorum bizde ki kaderle 42+0 olur 😂😂

Kızlar günaydın sezeryan yapan ve düşünenler anestezi hangisini uyguladılar yada istiyorsunuz bebeği ilk an görmek hatta sonrasında aileden hep birinin yanında olabilmesini hep dilemişimdir ne olur olmaz diye ama hersey nasip diye belirterek sormak istedim ❤️
Canım bende planlı sezeryan istiyorum tabi hayirlisi ise.. geçen bir arkadaşım genel aneztezi ile sezeryan oldum çok güzel geçti,yarım saat sonra hemen uyandım ağrı sızı hissetmedim çok memnunum dedi.. biraz aklımı çeldi gibide.. ama emin de olamadım..

Back
X