2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar benim sağ memede kahverengi alanda sertlikler elime geliyor, yani lifimsi yapılar ama bazıları çok sert kitlemsi. Yarın genel cerrahiden randevu aldım diğer memede yok, yaşayan var mi bunu
Kahverengi çemberde diyorsunuz di mi, ucunun kenarlarında minik minik çıkıntılar bende de oluştu bazıları yanlış emmeden oldu. Diğerleri de normaldir diye düşünüyorum hiç sert mi yumuşak mı diye düşünmedim valla

Bir de lütfen oyun halısı önerisi
Dün yazmıştım cevap gelmedi hiç
Ben trendyoldan şunu almayı düşünüyorum yorumları da çok güzel, başka rengi de var

Eklentiler

• 87152C0E-9EE0-4504-A9A6-1A1BF5822667.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 56
Canimm çok teşekkür ederim, yanlış emme mi Nasıl ki

Allah Allah hiç ağrı sızı da yok neyin nesi ki bu? Meme dokusunda yok yalnizca o kahverengi alanda süt birikmis olabilir mi ki, şuan saçmalıyor olabilirim Bir gideyim bakalım yarın, neyin nesiymis bir öğreneyim
Guzel fikirler için de ayrıca teşekkür ederim

Canimm çok teşekkür ederim, yanlış emme mi Nasıl ki
Rica ederim bazen çok aceleci oluyor sadece ucunu kapıyor mesela bi süre alamıyorum ondan sonra ucunun kenarları şişiyor. Hastanede ilk gün yaşamıştım ebe demişti oradan biliyorum, yanlış tutmuş falan demişti

Bir de lütfen oyun halısı önerisi
Dün yazmıştım cevap gelmedi hiç
Ben fisher price delüx piyanolu oyun merkezi diyor onu aldım. Bugün eve geldik örtüsünü yıkamadım diye battaniye serip Nazenin’i yatırdım iki dakika bayıldı. Oyuncaklar dikkatını çekti piyano kısmına suan sesi bilerek çıkartmıyor ama her seste kulak kesiliyor. Zamanla daha çok sevecek gibi.

Nazenin hanım ne kadarlık oldu? Yani bu halıyı ne zaman almalıyız acaba şuan için erken mi bilemedim de

Her seferinda sağ mememde mastitin eşiğinden dönüyorum, sanırım benim bebe kuvvetli emmediği için boşalmıyor hatta sanırım değil sebebi bu ve bu yüzden çok sık tıkanmalar oluyor elektrikli pompa ile bile açılmıyor o tıkanıklık meme dolu ama sağdığım süt 10 cc , bi kanal boşalınca diğer kanaldan süt gelmiyor kendim memeye masaj yapıyorum uğraşıyorım biraz öyle geliyor ve az geldiği içinde oğlum doymuyor bende oo ne güzel yarım saat emzirdim diyorum, nasıl kuvvetli emmesini sağlayabilirim bi öneriniz var mı ?? Her seferinde bu acı emzirmeyi bıraktırma noktasına getiriyor beni

Nazenin hanım ne kadarlık oldu? Yani bu halıyı ne zaman almalıyız acaba şuan için erken mi bilemedim de
2 ay 7 günlük olduk. Yavaş yavaş ellerini tanımaya başladı tam tutamıyor oyuncaklarını ama heyecanlanıp kolunu kaldırıyor biraz. Renkleri dikkatini çekiyor ve müzikli olması güzel. Bi 10 güne daha bilinçli kullanır gibime geliyor. Her şey her geçen gün artıyor ne alsam kar diyorum ben. Yğrüyeç de alacağım şimdiden.

aynı ben. Boyunun cm'ine göre baksan? Tulumu çokta büyük almamak lazımmış. İnstada öyle okumuştum

Yoktu kuzu sürekli ateş kontrol ettim. Bir sabah bir akşam yaptı. Sonraki gün de yapmadı şükür. Doktora gitmeyede daha 2 3 hafta var ya
Buyuk ihtimalle yenidogan reflusu, ama mutlaka doktora soyle.
aynı ben. Boyunun cm'ine göre baksan? Tulumu çokta büyük almamak lazımmış. İnstada öyle okumuştum
Dogru diyorlar cok buyuk tulum da içine kacma ve bogulma tehlikesi yaratiyor.

Kızlar günaydın, çalışan anneler; işlere geri dönecek misiniz, yoksa sonuna kadar ücretsiz izin hakkımı kullanirim mi diyorsunuz?
Aralık sonunda bitecek ücretli iznim ama ben 6 ay daha ücretsiz kullanmayı düşünüyorum. Eşimin aileside benim ailemde farklı şehirlerde. Birde 3 aylık çocuğu bırakıp işe gitmeye gönlüm razı olmuyor

Kızlar günaydın, çalışan anneler; işlere geri dönecek misiniz, yoksa sonuna kadar ücretsiz izin hakkımı kullanirim mi diyorsunuz?
Keşke 10 sene ücretsiz izin verseler çalışmayacağım ben. Bir çocuk daha düşünmüyorum her anına tanık olmak istiyorum terbiyesini benden alsın benim sevgimle büyüsün istiyorum bu ekonomide biraz zor olucak ama bence maddiyattan daha önemli kızımla olmam.
2 sene sonra napacağım hiç bilmiyorum.

Kızlar günaydın
Hiç kusmayan bebeğim kusmaya başladı ne etmiyorsa emme sonrası yaptırınca geri çıkarıyor . Önceden ağzının kenarından biraz kusarsa kusardi şimdi hepsini çıkarıyor neden olabilir ??
Dün gece emzirdim arkamı döndüm yattım hirlamasina bı döndüm ağız dolusu kusuyor kafasını da yatirmamis Allah'tan duydum hemen çevirdim çok korktum . Sonra yine olur diye uyuyamadım .şimdi yine kustu saniyelik bosalti ne varsa bu sefer kafasını yatırmış

Ben çok çok kararsızım, annem 2 saat uzaklıktaki bir şehirde, ben gelir bakarım diyor. Ama hem onun konforunu bozmak istemiyorum, hem de her anına tanıklık etmek istiyorum kızımın. Ama çalışırsam 8-12 çalışacağım bir kaç ay. Acaba değerlendirerek mi onu diye düşünüyorum, çok kararsızım çok. Bitmesine de 2 hafta var iznimin

Kuzum bende 2 3 kere yaşadım onu soruyorum grupta 2 gündür. refludur dedi Salon Kadini bir de reflu yatağında yatırıyorum ben. Ama korkutucu oluyor kafasını çevirmezse diye insan korkuyo. Video çekip doktora göstermek istiyorum ama nasıl çekelim o panikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…