Kahverengi çemberde diyorsunuz di mi, ucunun kenarlarında minik minik çıkıntılar bende de oluştu bazıları yanlış emmeden oldu. Diğerleri de normaldir diye düşünüyorum hiç sert mi yumuşak mı diye düşünmedim vallaKızlar benim sağ memede kahverengi alanda sertlikler elime geliyor, yani lifimsi yapılar ama bazıları çok sert kitlemsi. Yarın genel cerrahiden randevu aldım diğer memede yok, yaşayan var mi bunu
Ben trendyoldan şunu almayı düşünüyorum yorumları da çok güzel, başka rengi de varBir de lütfen oyun halısı önerisi
Dün yazmıştım cevap gelmedi hiç
Kahverengi çemberde diyorsunuz di mi, ucunun kenarlarında minik minik çıkıntılar bende de oluştu bazıları yanlış emmeden oldu. Diğerleri de normaldir diye düşünüyorum hiç sert mi yumuşak mı diye düşünmedim valla
Ben trendyoldan şunu almayı düşünüyorum yorumları da çok güzel, başka rengi de var
Memedeki sislikler emzirmeyle duzelmiyorsa, mastit baslangici yasiyorsunuz buyuk ihtimalle, pompaniz varsa mutlaka sağım yapin. Memenizde aci ya da hassasiyet var mi?
Tulumu buyuk mu aldiniz?
Ha şeyi söylemedim, benim kiz fisher price'i sevmedi, sonra gittik biz baya dandik bisey aldik, sadece hisirtili 4 tane oyuncagi vardi, ona bayildi, ayaklarina balon takardim, onu da cok severdi, yeri iyice battaniyelerle yumusatip camin onune koyardim gokyuzunu izlerdi vs bunlari hep cok sevdi.
ay bu arada cok tesekkur ederim, dilerim kimse yasamaz :)
Rica ederimCanimm çok teşekkür ederim, yanlış emme miNasıl ki
Ben fisher price delüx piyanolu oyun merkezi diyor onu aldım. Bugün eve geldik örtüsünü yıkamadım diye battaniye serip Nazenin’i yatırdım iki dakika bayıldı. Oyuncaklar dikkatını çekti piyano kısmına suan sesi bilerek çıkartmıyor ama her seste kulak kesiliyor. Zamanla daha çok sevecek gibi.Bir de lütfen oyun halısı önerisi
Nazenin hanım ne kadarlık oldu? Yani bu halıyı ne zaman almalıyız acaba şuan için erken mi bilemedim deBen fisher price delüx piyanolu oyun merkezi diyor onu aldım. Bugün eve geldik örtüsünü yıkamadım diye battaniye serip Nazenin’i yatırdım iki dakika bayıldı. Oyuncaklar dikkatını çekti piyano kısmına suan sesi bilerek çıkartmıyor ama her seste kulak kesiliyor. Zamanla daha çok sevecek gibi.
bu hediye geldi bana, gayet güzel memnunum benBir de lütfen oyun halısı önerisi
2 ay 7 günlük olduk. Yavaş yavaş ellerini tanımaya başladı tam tutamıyor oyuncaklarını ama heyecanlanıp kolunu kaldırıyor biraz. Renkleri dikkatini çekiyor ve müzikli olması güzel. Bi 10 güne daha bilinçli kullanır gibime geliyor. Her şey her geçen gün artıyor ne alsam kar diyorum ben. Yğrüyeç de alacağım şimdiden.Nazenin hanım ne kadarlık oldu? Yani bu halıyı ne zaman almalıyız acaba şuan için erken mi bilemedim de
Yoktu kuzu sürekli ateş kontrol ettim. Bir sabah bir akşam yaptı. Sonraki gün de yapmadı şükür. Doktora gitmeyede daha 2 3 hafta var yaHerhangi bir ek belirti var miydi canim? Koyu renk ishal kaka? 37.5 uzeri ates?
Aynen her gün bakıp bir türlü karar veremiyorum acaba kaç beden almalı benimki şu an 3 aylıkları giyiyor Yenidoğanlar çöp oldu bu hızla bilemedim kaç aylık alsam kv ben alıcam dedi kaçırmadan aldırmam lazım kadın her gün beğendin mi diyor yok araştırıyorum diyorum
Buyuk ihtimalle yenidogan reflusu, ama mutlaka doktora soyle.Yoktu kuzu sürekli ateş kontrol ettim. Bir sabah bir akşam yaptı. Sonraki gün de yapmadı şükür. Doktora gitmeyede daha 2 3 hafta var ya
Dogru diyorlar cok buyuk tulum da içine kacma ve bogulma tehlikesi yaratiyor.aynı ben. Boyunun cm'ine göre baksan? Tulumu çokta büyük almamak lazımmış. İnstada öyle okumuştum
Osman gönülalın videosuna göre, 3. Haftadan itibaren bu halılar gelişimi için kullanılabilirmişNazenin hanım ne kadarlık oldu? Yani bu halıyı ne zaman almalıyız acaba şuan için erken mi bilemedim de
Aralık sonunda bitecek ücretli iznim ama ben 6 ay daha ücretsiz kullanmayı düşünüyorum. Eşimin aileside benim ailemde farklı şehirlerde. Birde 3 aylık çocuğu bırakıp işe gitmeye gönlüm razı olmuyorKızlar günaydın, çalışan anneler; işlere geri dönecek misiniz, yoksa sonuna kadar ücretsiz izin hakkımı kullanirim mi diyorsunuz?
Bende bundan almıştım daha kullanmaya başlamadım ama yorumları falan güzeldi, bir influencer tavsiyesiyle aldımBir de lütfen oyun halısı önerisi
Keşke 10 sene ücretsiz izin verselerKızlar günaydın, çalışan anneler; işlere geri dönecek misiniz, yoksa sonuna kadar ücretsiz izin hakkımı kullanirim mi diyorsunuz?
Ben çok çok kararsızım, annem 2 saat uzaklıktaki bir şehirde, ben gelir bakarım diyor. Ama hem onun konforunu bozmak istemiyorum, hem de her anına tanıklık etmek istiyorum kızımın. Ama çalışırsam 8-12 çalışacağım bir kaç ay. Acaba değerlendirerek mi onu diye düşünüyorum, çok kararsızım çok. Bitmesine de 2 hafta var izniminKeşke 10 sene ücretsiz izin verselerçalışmayacağım ben. Bir çocuk daha düşünmüyorum her anına tanık olmak istiyorum terbiyesini benden alsın benim sevgimle büyüsün istiyorum bu ekonomide biraz zor olucak ama bence maddiyattan daha önemli kızımla olmam.
2 sene sonra napacağım hiç bilmiyorum.
Kuzum bende 2 3 kere yaşadım onu soruyorum grupta 2 gündür.Kızlar günaydın
Hiç kusmayan bebeğim kusmaya başladı ne etmiyorsa emme sonrası yaptırınca geri çıkarıyor . Önceden ağzının kenarından biraz kusarsa kusardi şimdi hepsini çıkarıyor neden olabilir ??
Dün gece emzirdim arkamı döndüm yattım hirlamasina bı döndüm ağız dolusu kusuyor kafasını da yatirmamis Allah'tan duydum hemen çevirdim çok korktum . Sonra yine olur diye uyuyamadım .şimdi yine kustu saniyelik bosalti ne varsa bu sefer kafasını yatırmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?