2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kıbrıs kocan çocuk gibi triplere girmiş Allah yardım etsin valla .
Çok şaşırdım insan evladıni kıskanır mı
Yazdıklarını hep okudum ama hiç güzel değil huyunun değişmesi kaç yaşında eşin ?
Ben isterim ki kocam çocuğumu benden çok sevsin. Ve oda ister ben ondan daha çok seveyim anne baba olmak bunu gerektirir yaniliyomuyum arkadaşlar?

Hep mi böyleydi kaç yıllık evlisiniz

Annem bir melek diye bi kitap aldım oğluma, eşim ona okuyor, kitapta işte odamı oyuncaklarımı toplar koltuk kırlentlerini yerine koyarım gibi ibareler var eşimde diyorki oldu olacak yer de sil oğlum mutfaktan hemen çıktım dedim ne demek o , diyor ki ne bu ya kız gibi mi yetiştirecez çocuğu falan, bende bunun kız gibi olmakla ne alakası var dağıttığını toplayacak sorumluluk alacak gerekirse yardım da edecek tabi , sonra diyor ki evet haklısın sorumluluk almalı ….

Yani toplumun bize biçtiği roller bu maalesef eşim ileri görüşlü bi insandır güya ama kalıplaşmış geleneklerden kurtulmak çok zor , o yüzden biz erkek annelerine daha çok rol düşüyor

Kızım 3-4 gündür akşam 18 de başlayıp 2-3 saat sonra ağlama nöbetleri yaşıyor kızlar. Normalde aglak bir bebek ama meme de falan geri susar, ama asla susmayan bir ağlama krizi yasiyoruz. Bugün de akşam 18.30 dan itibaren inanılmaz bir kriz yaşadık vücudunu soyup baktım bir şey mi battı bir yarası mi var diye yok. Sesi kısıldı ağlamaktan yemin ederim kulağım ağrıyor ağlama sesinden. Atak haftasında olduğumuz yazıyor ama ben böyle bir şey görmedim sizce bu yaşadığımız atak mi? Acile giderim diyorum eşime her yer hastalık diye istemiyor bu ağlamanin bir açıklaması olamaz ama bu nedir ya. Bir de aşırı salyasi akıyor cenesinden akıyor artık ve elinu kolunu bu üç dört gündür daha çok emiyor elinden gelse ağzına sokacak elini. Diş mi çıkarıyor acaba ya da bir ağrısı mi var of

Valla kıskanıyor demeye dilim varmadı ama Kıbrıs’a nasıl düşkünse demekki ilgi azalınca triplere girmiş

Ya bu ara asiri aktifsiniz ne zaman girsem 8939494 sayfa konuşmuş oluyorsunuz. Beni de ozlemiyorsunuz ayrica
Merhaba uyku tulumlarinda LCW de facto e bebek içleri hep elyaf dolgulu. Alıp kullananlarda bebeklerde polyester dolgu nedeniyle terletme sorunu oldu mu
Evin isisina uygun giydirirseniz hic birsey olmaz. Benim kucuk kiza 1.7 tog icine sadece bebek bezi giydiriyorum ev 24 derece.
Buyuk kiza tulum kuculene dek icinde sadece tek kat citcitli body ile 1.0 tog giydirdim. Bugune kadar hic terleme yasamadik
Bugun sabah sen geldin aklima acaba buyuk iyilesti mi nasil oldu diye, demek sikintin varmis o yuzden gelmissin aklima.

Kv meselesi konusunda hepimizin bir sıkıntısı var, ben anlatsam derya olur akar, ama sorun yokmus gibi davranmayi tercih ediiyorum. Ama bi noktada sana cok uzuldum, kredinize yardim ediyor diye tepenize cikmis, esin de onla bir oluyormus.

Benim eşim de oyleydi, cok sukur artik oyle degil, o annesini fistiklemezdi ama susardi, ben de susmasina cildirirdim. Herkes duzelmiyor gerci ama insallah senin eşinin de akli basina gelir. Sariliyorum sana
Canim her bebek farkli biliyorsun, doktorlarin bu cocuk kilo almamis ya da az kilo almis deme siniri gunluk 20 gr. Bu limitin altina dusmedikce sadece minyon ya da zayif bir cocuk sayiyorlar, sen de uzulme, saglikliysa sagliklidir herkes tombis olmak zorunda degil
Vallahi bisey yapmiyorm sadece her gunaynisaatte besigine yatiriyorum 22 30 da uyuyor tek rutinimiz aynı saatte ondan önce alttemizligi iki memeyi emzirme kapanis disarda olsak bile uyku saatini kaçırmamak için eve dödönüyo
Bizimkinin de uyku rutini basladi ama bu sefer de gunduz uykusu gitti niyeyse. Nasil toparlayacagiz diyecegim ama biz de sorun 2 cocuk olmasi, anlasmislar gibi birbirlerinin uykusunu sabote ediyorlar.

Kızlar yarın kv ve kp ve kaynım geliyor bilmiyorum ne kadar kalacaklar ,
Allah sabir versin de kaynin niye geliyor, bekar degil miydi o?

Tarif ettigin aglama kolik aglamasi ama kolik baslamasi icin cok gec, 5.haftada falan baslamaliydi.

Ay bir de bu atak hesaplamasini nerde yaptin?

Canım aynısını geçen hafta yazdım 2 gün süren ağlama krizleri bizde acile gidecektik nerdeyse , 8 eylül sanırım 12 hafta oluyor ve 12.hafta atağı yaşıyorsunuz sizde bizim gibi

Tarif ettigin aglama kolik aglamasi ama kolik baslamasi icin cok gec, 5.haftada falan baslamaliydi.

Ay bir de bu atak hesaplamasini nerde yaptin?
Kızım kolik gibi değildi ama aşırı gazliydi çok şükür azaldı iyice derken bu üç gündür ne yaşıyoruz diye düşünüyorum .
Surdan yaptım

Bende bu duruma sinir oluyorum ama sonuç yine aynı herşeyi yapan yine biziz

Her aksam ayni saatlerde aglama atakla alakalidir uzulme, buyuk bi ataktir boy atiyordur.

Esim boyle durumlarda ellerini isitip, bebek yagiyla masaj yapiyor kizlara arkasindan da okuyup ufluyor. Bi yarim saat 45 dk yapiyor masaji, cok rahatliyorlar.

Canım senin bebeğinle benim ki aynı benimkide öyle hiç susmuyor , her defasında bişeyi deniyorum şimdi ninni açıyorum susuyor bazen ona da susmuyor kalkıp zıplatıp gezdirip susturuyorum oda tam susmuyor yani söylemiyor gibi oluyor yani yalandan yine ağlıyor bilmiyorum niye , bende o gün eşime kalk acile gidelim dedim yani heralde bişey varda böyle ağlıyor dedim benim eşimde gitmedi , bişeyi yok dedi , valla bilmiyorum niye böyle konuştur sakince öp sarıl , ben artık öyle yapıyorum , sitres yapınca yada panik olunca anlıyor ve ağlaması çoğalıyor ve hiç susmuyor

Atak canım sabret, beyaz gürültü aç olmadı sar battaniyeye kapının önüne çıkar biraz

Atak canım sabret, beyaz gürültü aç olmadı sar battaniyeye kapının önüne çıkar biraz
Su an benim minikte atak haftasinda bugun toplam 3 kere 30'ar dk uyudu. Dun de oyleydi. Simdi babasinin kiyafetine sıkı sıkıya sarilmis ninniyle dolasiyorlar evin icinde, boyle gezmezlerse agliyor. Birazdan banyo, banyo sonrası masajla rahatlar diye umuyoruz.

Ne güzel bir baba maşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…