2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bizim kiskanclik ucumuz evde yalnizken olmuyor artik ama baba eve gelince devam ediyor, anane ve dede yaninda zirveye cikiyor ama ufak ufak alisiyor belli ki. Gecenlerde ilay'dan kan alındı, ablasi da yanindaydi hastanedeyken (ki rota yuzunden cok korkuyor artik doktorlardan) hemsireye cok kizdi, sonra tum gun Ilay'in yanibasinda bekledi, kan alinan kolunu optu falan. Cok merhametli bir cocuk ama iste alismaya calisiyor

Kizinin yara izine uzuldum ama olsun nazar boncuğu olur, hametan yara izlerine iyi geliyor bu arada bilgin olsun.

Son düzenleme:

Aa yok artik. Misafir misafir mi çağırırmis ne ayip sey. Yasi mi kucuk?

Ilk dogumdan sonra benim de epizyotomim tam kapanmamis gibiydi boyle sanki elle makas isareti yapar gibi bi kesik vardi. Sonra o haliyle muayene etti hersey normal dedi. Ben de muayene de sormayi unuttum. Galiba baska bir dogum olursa tekrar kesmeyelim diye bi aciklik birakiliyor ya da asagida kan govdeyi goturdugu icin gozden kaciyor bilemiyorum.

Ikinci dogumda da epizyotomim var daha kontrol etmedim ama 40 gunlukken muayene oldum o da hersey yolunda dedi. Yarin kontrol edip sana dm atarim, cok merak ettim ben de ne durumdayım. Ama acikcasi ilk dogumumdan daha iyi dikis atildigina eminim, daha kolay iyilestim cunku.

Evet canım ya , hiç bana haber de vermiyorlar söylemiyorlar da birisi gelecek diye , kapı bi açılıyor a kız arkadaşı gelmiş , bende bozuluyorum valla , yani ben tanımıyorum ki onun kız arkadaşını , tanısam bile önceden bilmem gerek miyormu , eşime diyorum abartma diyor , 23 yaşında canım küçük değil

Kızlar bebeğim uyumuyorrr , benim uykusuzluğum umrumda değil , çok endişeliyim ya Allah korusun hasta falan mı oldu , çok uykusu var zorla uyutuyorum ağlayarak uyanıyor 10 dk içinde , dün geceden beri öyle , şimdi uyanmasın diye göğüsğmde uyuttum , uykusuzluktan hastalanıcak diye korkuyorum , calpol verdim , yine hareket ediyor da kucağımda sallıyorum

Yok yok seninkiler bi baska boyutta garipler. Allah sabir versin.

Atesi mi var, niye Calpol verdin?

Her aksam ayni saatlerde aglama atakla alakalidir uzulme, buyuk bi ataktir boy atiyordur.

Esim boyle durumlarda ellerini isitip, bebek yagiyla masaj yapiyor kizlara arkasindan da okuyup ufluyor. Bi yarim saat 45 dk yapiyor masaji, cok rahatliyorlar.
Eşini tebrik ediyorum cnm 45dk bizimki 10dk zor bakıyor ya ağlarken hep bende susturamiyor bir türlü

Aç olabilir mi acaba cnm belki süt az geliyordur doktor bize öyle demişti mama varsa ver bakalım

Cnm babalar çok derin keser genelde daha bebişler çok küçük baya geriden kesmek gerekiyor

Kızlar uyumayanlar benim doğumdan sonra bacaklarım çok şişti ve halen inmedi,kan sulandırıcı kullanıyorum varis varmış ve doğumda pıhtı atmış bacağıma doktor ameliyat diyor ama aldığım duyumlarda yineliyormuş ne yapacağımı bilemiyorum geceleri acayip yanma oluyor uyuyamıyorum bir türlü ağlatacak derece ne yapmaliyim bir bilgisi olan varmı

Eşini tebrik ediyorum cnm 45dk bizimki 10dk zor bakıyor ya ağlarken hep bende susturamiyor bir türlü
Iyi bir babadir, buyuk kiz dogdugundan beri gece uykulari hep babaya ait, hatta su an buyugu uyuttugu icin kucuge vakit ayiramamak canini sıkıyor. Kucuk gece uyandiginda ben emzirmiyorsam kalkar mama hazirlar, doyurur, uyutur. Gozum kapali emanet ederim cocuklarimi babasina. Hatta sadece ona emanet ederim.

Esim olgun ve sevgi dolu bir baba, es olarak hatalari olsa da babaligina toz kondurmam. Tesekkur ediyorum, kendisine ilettim dusuncelerinizi

Bu arada ilk cocukta eşlerde cok buyuk korku olabiliyor, bizler gibi dogustan bebek sevgisi, bakimi yuklenmiyor adamlara. Tesvik etmek gerekiyor

Balım calpol veriyorsun ağladıkça ama vermesen mi doktor bir şey demeden? Atak döneminde olabilir yavrucuk. Banyo filan yaptırsan Uykuya yardım olur belki.. bizimkininde oldu böyle günleri. En son babası pusete koyup şu bildiğin arabaya taktığımız. Onunla sallayıp uyuttu bir kaç kez.. bir de battaniye içine koyup 2 kişi karşılıklı uyutabilirsin. (Hep değil zorlu gecelerde)

Aa pes vallahi ben eşimden habersiz ailemi çağıramıyorum, bence sakın izin verme kıbrıs hatta kızın yanında laf sok senim naifliğinden faydalanıyor da bu kadarı fazla

Eskiden böyle bişey asla söylemezdim aman ayıptır günahtır falan ama 30 umdan sonra bi başka oldum kimse umrumda değil bu konularda valla

Canım seninki 4 aylık olcak uyku gerilemesi mi yaşıyor acaba meme reddi de var demiştin sanki , ya da cidden hasta olabilir mi ateş öksürük vs bişey var mı

Benimkinin de öyle canım alt köpek dişleri baya çıkıntılı, normal değil mi bu

Kızlar ben nasıl bir gece geçirdim ya, doğumdan itibaren geçirdiğimiz en zor geceydi. Her saat başı uyandı, emzirmekten şaftım kaydı. Aglamadi ama huzursuzdu. Atak mıdır nedir defolup gitse ya artık 6 da uyandı gülücükler saçıyor, durum böyle olunca atak olduğuna emin oldum. Çünkü akşama kadar keyfi çok iyi akşam bozuluyor benimki 4 gündür.
Sabaha kadar eşim de ayaktaydı, az önce ben emziriyim sen git salonda ayağında salla dedim. Emzirene kadar baktım uyumuş amaaan geldim kendim sallıyorum şimdi kıyamadım.

Yok yok seninkiler bi baska boyutta garipler. Allah sabir versin.

Atesi mi var, niye Calpol verdin?
Dedim acaba bi yeri mi ağrıyor acaba o yüzden verdim , valla calpol sayesine heralde uyudu evet benim eşimin ailesi beni çok sinir ediyor , bi tek annesi iyi , yani hiç bişeyle işi olmaz , ondan sonra hepsi sinir bozar

Aç olabilir mi acaba cnm belki süt az geliyordur doktor bize öyle demişti mama varsa ver bakalım
Ben mama da veriyorum , yok süt verdim kustu , bilmiyorum ki calpol sayesinde 5 kadar uyudu biraz göğüsümde tuttum sonra yanıma yatırdım , 5 te uyandı emdi ama başladı ağlamaya uykusunda yine göğüsüme koydum , inşallah bi tarafı ağrımıyordur

Canım çok geçmiş olsun , hiç bir fikrim yok bi kaç dr yanına gidip görüş derim , pıhtı gitmeden bacağın şişi inmez diye düşünüyorum

Maşallah canım ne kadar güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…