2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben daha 15 günlükken kanatmıştım elini tırnak keserken. Çokta ağlamıştım. Bazen böyle kazalar oluyor.

Canım biraz anlatmıştın sanırım sen onunla ilgilenemedğin için böyle yapıyor bunun hep böyle olacağını sanıyor heralde, bunu söylemek bile çok saçma ama bu durumun geçici olacağını söyle istersen

Evet canım ola bilir , ama yoruluyorum canım ya her gün her gün olmaz ki , her gün benim yanıma gel diyor , bende yoruluyorum dedim artık ne bu ya her gün her gün olur mu

Valla sinirlendim bizim hayatımız artık bu dedim , alııış ne sanıyordun dedim çocuk çocuk diye kafamın etine yedin al sana çocuk

Ben düzeni çok severim ama olamıyorum şuan :) hepsi heran lazım olabiliyor napayım oyuncaklar kitaplar için bir çanta kutu bir şey almm lazım

Evet canım ola bilir , ama yoruluyorum canım ya her gün her gün olmaz ki , her gün benim yanıma gel diyor , bende yoruluyorum dedim artık ne bu ya her gün her gün olur mu
Kız nee her gün müüü ? Maaşallah enerjine Ayy yazık benim adama o zaman yalvarıp duruyor

Ay madem her gün yanında istiyo o zaman gönlünü almayı bilsin, cocugu uyutsun bişey yapsın da ne istiyosa öyle olsun.

Ama aslında bunu yazmaya gelmedim cok muhtemelen büyütülme şekli ile de ilgili olarak ilgi kendisinden başkasına kaydığında huysuzlaşıyor diyecektim. Belki de bebeğinizi içte bir yerde ilgisini çalan bir rakip olarak görüyor ve o nedenle kendi de cocuklasıyor, bakım konusunda üzerine düşeni yapmıyor ve ilginin hala kendisinde oldugunu hissetmek için de seni yanında istiyordur.

Kızlar bende çok fena öksürük vqr bugün ya sabah boğaz ağrısı ile kalktım öksürükte arttı .dışarı çıkmadım üşüteyim soğuk içmem
Bende o gün boğazım ağrıyordu hemen kalktım tuz gargarası yaptım kendime , bi kaş defa yaptım geçti , dene istersen bide ballı süt iyi gelir sıcak ama

Ola bilir canım ya , o gün bizim düğün şarkımız var çok şükür bin şükür seni bana verene onu kızıma söyleyip öpüyordum , sonra baktım eşim yüzü asık gittim onuda öptüm dedim çok şükür seni de bana verene , dedi evet çocuğu benim önüme koyamazsın bende diyorum yardım et tamam hergün olsun ama herşeyin sorumluluğu bende enerji kalmıyor artık

Arkadaşlar ilişki benim enerjimi arttırıyor ya siz neden öyle diyorsunuz

Ya ben cocuga bakmayıp evin işini paylaşmayıp sonra sürekli yakınlık beklenmesine sinir oluyorum, sanki bu cocugu kendim için yapmışım tek başıma yapmışım gibi. Mesela diyoruz ya cocuga bakarlarken evi topladık vs buna da sinir oluyorum, ben cocuga bakarken o toplamıyor mesela neden evi toplamak da cocuga bakmak da benim gorevim? Aşırı sinirleniyorum bu toplumsal cinsiyet rolleri meselesine biz de tartışıyoruz ara sıra ama şimdi detaya girsem iyice sinirlencem özetle teknik olarak meme vermek hariç her şeyi yapabilirler bebekle ilgili, evle ilgili de zaten öyle. Biz çocuklarımızı bu bilinçle yetiştirelim de bi de lohusa kızım kocasının arkasını toplamakla ugrasmasın

Erkeklere acımamak gerek
Gerçekten öyle.acıyınca acınacak hale düşülüyor
Ne güzel yapabiliyorsun helal olsun.inşallah oğlunda kardeşine alışır ben mutfağı tuvaleti banyoyu hep temiz tutarım pırıl pırıldır.ama oturma odası oyuncak. Toplasam da 1 saat sonra aynı oluyor.her gün çamaşır makinesi çalışır çamaşırlar dağ oluyor.onları katlatıp yerleştirmek zor geliyor.çünkü hiç enerjim yok.sürekli emzirmekten herhalde bütün enerjimi alıyor.yemek de çok yiyemiyorum enerjim kalmıyor.
Senin bir oğlun biraz laftan anlar büyümüş benimki 2 yaşında laf anlıcak yaşta değil yalnız bırakınca kardeşine bir şey yedirmeye çalışıyor ya da düşürür diye bırakıyorum.bazen çizgi film açıyorum yemeğini öyle yapıyorum.ufak oğlan da 2.ay atak haftasında mı bilmem gündüz 10dk uyuyor kalkıyor bu aralık da bir şey yapmam da mümkün değil. Anca eşim gelince yemek yapıp kızın karnını oğlanın karnını sonrada kendi karnımı doyurup sofrayı kaldırıp mutfağı toplayıp yapıcam artık mecbur. Ya da eşime yaptırıcam bakalım :)

Çok zor çnm işin. Yapilmio gerçekten bende hiç bir şey yapmıyorum yapabilene helal olsun kendimi çocuğuma ayırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…