Evet canım bekar , o zaten burda öğrenci ennesi gelince oda gelip komple bizle kalıyorYa bu ara asiri aktifsiniz ne zaman girsem 8939494 sayfa konuşmuş oluyorsunuz. Beni de ozlemiyorsunuz ayrica
Evin isisina uygun giydirirseniz hic birsey olmaz. Benim kucuk kiza 1.7 tog icine sadece bebek bezi giydiriyorum ev 24 derece.
Buyuk kiza tulum kuculene dek icinde sadece tek kat citcitli body ile 1.0 tog giydirdim. Bugune kadar hic terleme yasamadik
Bugun sabah sen geldin aklima acaba buyuk iyilesti mi nasil oldu diye, demek sikintin varmis o yuzden gelmissin aklima.
Kv meselesi konusunda hepimizin bir sıkıntısı var, ben anlatsam derya olur akar, ama sorun yokmus gibi davranmayi tercih ediiyorum. Ama bi noktada sana cok uzuldum, kredinize yardim ediyor diye tepenize cikmis, esin de onla bir oluyormus.
Benim eşim de oyleydi, cok sukur artik oyle degil, o annesini fistiklemezdi ama susardi, ben de susmasina cildirirdim. Herkes duzelmiyor gerci ama insallah senin eşinin de akli basina gelir. Sariliyorum sana
Canim her bebek farkli biliyorsun, doktorlarin bu cocuk kilo almamis ya da az kilo almis deme siniri gunluk 20 gr. Bu limitin altina dusmedikce sadece minyon ya da zayif bir cocuk sayiyorlar, sen de uzulme, saglikliysa sagliklidir herkes tombis olmak zorunda degil
Bizimkinin de uyku rutini basladi ama bu sefer de gunduz uykusu gitti niyeyse. Nasil toparlayacagiz diyecegim ama biz de sorun 2 cocuk olmasi, anlasmislar gibi birbirlerinin uykusunu sabote ediyorlar.
Allah sabir versin de kaynin niye geliyor, bekar degil miydi o?
Canım benim kızında 9 Eylül doğumu Biz de atak'tayız. Durup durup ağlıyor iç çekerek.. ama bu Salya akma meselesi bizde 2 hafta falan çok yoğun var diş mi geliyor diye düşündüm ama Görünen bir şey yok. 2 aydan beri çekiyorum salyayı aslında ama iki haftadır çok yoğun önlük ıslanıyor kıyafete geçiyor en alttaki bodye geçiyor çekiyoruz mecbur dişse de değilse deKızım kolik gibi değildi ama aşırı gazliydi çok şükür azaldı iyice derken bu üç gündür ne yaşıyoruz diye düşünüyorum .
Surdan yaptım
Bebek Atak Haftası Hesaplama - Bebeklerde Atak Haftaları
Bebeklerde büyüme atağı nedir? Bebek atak takvimi ve bebek atak haftası hesaplama aracı ile bebeğinizin büyüme ataklarını hesaplayabilirsiniz.hesapliyor.com
BiZi bırakıp başka başlıklarda geziyorsun dimiYa bu ara asiri aktifsiniz ne zaman girsem 8939494 sayfa konuşmuş oluyorsunuz. Beni de ozlemiyorsunuz ayrica
Evin isisina uygun giydirirseniz hic birsey olmaz. Benim kucuk kiza 1.7 tog icine sadece bebek bezi giydiriyorum ev 24 derece.
Buyuk kiza tulum kuculene dek icinde sadece tek kat citcitli body ile 1.0 tog giydirdim. Bugune kadar hic terleme yasamadik
Bugun sabah sen geldin aklima acaba buyuk iyilesti mi nasil oldu diye, demek sikintin varmis o yuzden gelmissin aklima.
Kv meselesi konusunda hepimizin bir sıkıntısı var, ben anlatsam derya olur akar, ama sorun yokmus gibi davranmayi tercih ediiyorum. Ama bi noktada sana cok uzuldum, kredinize yardim ediyor diye tepenize cikmis, esin de onla bir oluyormus.
Benim eşim de oyleydi, cok sukur artik oyle degil, o annesini fistiklemezdi ama susardi, ben de susmasina cildirirdim. Herkes duzelmiyor gerci ama insallah senin eşinin de akli basina gelir. Sariliyorum sana
Canim her bebek farkli biliyorsun, doktorlarin bu cocuk kilo almamis ya da az kilo almis deme siniri gunluk 20 gr. Bu limitin altina dusmedikce sadece minyon ya da zayif bir cocuk sayiyorlar, sen de uzulme, saglikliysa sagliklidir herkes tombis olmak zorunda degil
Bizimkinin de uyku rutini basladi ama bu sefer de gunduz uykusu gitti niyeyse. Nasil toparlayacagiz diyecegim ama biz de sorun 2 cocuk olmasi, anlasmislar gibi birbirlerinin uykusunu sabote ediyorlar.
Geçenlerde düğünümüz vardı acele davrandık eşime ben hazırlanim sen kızın tırnağını kes dedim çünkü yüzünü çizmiştiDün bugün yanlışlıkla çocuğuma zarar verdim ağlıyorum şuanda galiba kötü bir anneyim ya yazık evladımadün tırnağını keserken hafiften etine değdi ağladı azıcık kanadı.. bugünde geçerken kapıya ayağım çarptı bebeğinde koluna değdi galiba kapı. Çok ağladı bu sefer. O ağladı ben ağladım o sustu ben hala ağlıyorum
Kıyamam kuzuma yaGeçenlerde düğünümüz vardı acele davrandık eşime ben hazırlanim sen kızın tırnağını kes dedim çünkü yüzünü çizmişti
Eşimde tırnağını keserken bi bağırdı yavrum koştum baktım parmağı nasıl kanıyor tartıştım eşimle nasıl ağladım anlatamam daha da ona emanet etmiyorum hiç bir konuda kanı bile saatlerce durmadı
O kadar haklisin ki. Bence erkek annelerine cok is dusuyor nasil yetisirse oyle gider. Bir de baba figuru onemli evin sorumlulugunu almayan bir baba, ogluna/kizina ne kadar ornek olabilir kiYa ben cocuga bakmayıp evin işini paylaşmayıp sonra sürekli yakınlık beklenmesine sinir oluyorum, sanki bu cocugu kendim için yapmışım tek başıma yapmışım gibi. Mesela diyoruz ya cocuga bakarlarken evi topladık vs buna da sinir oluyorum, ben cocuga bakarken o toplamıyor mesela neden evi toplamak da cocuga bakmak da benim gorevim? Aşırı sinirleniyorum bu toplumsal cinsiyet rolleri meselesine biz de tartışıyoruz ara sıra ama şimdi detaya girsem iyice sinirlencemözetle teknik olarak meme vermek hariç her şeyi yapabilirler bebekle ilgili, evle ilgili de zaten öyle. Biz çocuklarımızı bu bilinçle yetiştirelim de bi de lohusa kızım kocasının arkasını toplamakla ugrasmasın
Söylemekle olmaz bu bence babalarından görmeleri lazım. Amq yinede biz her şeyi doğrusunu anlatalım tabi.. Benim eşim çoğu şeyde yardımcıdır çok şükürYa ben cocuga bakmayıp evin işini paylaşmayıp sonra sürekli yakınlık beklenmesine sinir oluyorum, sanki bu cocugu kendim için yapmışım tek başıma yapmışım gibi. Mesela diyoruz ya cocuga bakarlarken evi topladık vs buna da sinir oluyorum, ben cocuga bakarken o toplamıyor mesela neden evi toplamak da cocuga bakmak da benim gorevim? Aşırı sinirleniyorum bu toplumsal cinsiyet rolleri meselesine biz de tartışıyoruz ara sıra ama şimdi detaya girsem iyice sinirlencemözetle teknik olarak meme vermek hariç her şeyi yapabilirler bebekle ilgili, evle ilgili de zaten öyle. Biz çocuklarımızı bu bilinçle yetiştirelim de bi de lohusa kızım kocasının arkasını toplamakla ugrasmasın
Gündüz bizimkinin de duzeni yok ne zaman uyursaYa bu ara asiri aktifsiniz ne zaman girsem 8939494 sayfa konuşmuş oluyorsunuz. Beni de ozlemiyorsunuz ayrica
Yine yanıltmadı ve uyandıBu arada 19da uyandı uyutmadım bir daha zorla oyaladım. 22.30da uyudu bana şans dileyin gece uykusu olsun uyanmasın
Evli ciftlerin evinde bekar insanlarin kalmasini ben cok dogru bulmuyorum. Iki tarafta rahat edemiyor, istedikleri kadar rahat olsunlar, illa bir sikinti cikiyor.Evet canım bekar , o zaten burda öğrenci ennesi gelince oda gelip komple bizle kalıyor
Nsjsjsj gece 3 emzirme seansim sirasinda fena halde bdv kasıyorum, sjjsjs 3 gundur cok action'li konular var.BiZi bırakıp başka başlıklarda geziyorsun dimiözledik geri dön
Benim kiz kanguruyla sokakta gezdigi her dk uyuyor, sokaga cikmazsak gunduz uykusu yok.Gündüz bizimkinin de duzeni yok ne zaman uyursa
Ay onun da içi gitmiştir, daha da dokunmaz zatenGeçenlerde düğünümüz vardı acele davrandık eşime ben hazırlanim sen kızın tırnağını kes dedim çünkü yüzünü çizmişti
Eşimde tırnağını keserken bi bağırdı yavrum koştum baktım parmağı nasıl kanıyor tartıştım eşimle nasıl ağladım anlatamam daha da ona emanet etmiyorum hiç bir konuda kanı bile saatlerce durmadı
Diş çıkarma da çok sancılı geçecekDişten konu açılmışken oğlumun diş etlerinin uç kısmı sivrilmiş hatta sanırım bana çekmiş dişleri köpek dişleri daha uzun duruyorayy bu ne demek diş çıkarma hazırlıkları mı acaba
Eşime izlettim utanır mısın dedim cevap yok pcde oyun oynuyor
Teraziyim ama benim de fıtratım buna dönüştüAnnem burdayken bana kızdı, çünkü salonum çok daginikti. Bebek alt değiştirme çantası, bir tas su, piyanolu halı, emzirme yastığı, üç battaniye, ayakta sallama yastığı, kitaplar her şey ortadaydı geldi evimi çekip çevirdi bugün gitti yine aynıyım. Fıtratım böyle aslan burcu olarak düzeni sevmem
AdChoices
ADVERTISING
Çok sağol canım ben de sana sarılıyorumYa bu ara asiri aktifsiniz ne zaman girsem 8939494 sayfa konuşmuş oluyorsunuz. Beni de ozlemiyorsunuz ayrica
Evet valla eşime gelip kalmasın ben rahat olamıyorum dedim ama gelip kalacakEvli ciftlerin evinde bekar insanlarin kalmasini ben cok dogru bulmuyorum. Iki tarafta rahat edemiyor, istedikleri kadar rahat olsunlar, illa bir sikinti cikiyor.
Nsjsjsj gece 3 emzirme seansim sirasinda fena halde bdv kasıyorum, sjjsjs 3 gundur cok action'li konular var.
Benim kiz kanguruyla sokakta gezdigi her dk uyuyor, sokaga cikmazsak gunduz uykusu yok.
Bazen daliyor, uyuyacak diyorum, buyuk uyandırıyor. Buyugun ogle uykusu vakti geldiginde de kucuk ortaligi birbirine kattigi icin sarkiyor, sonra gece buyugu uyutabilene aşk olsun.
Canım benim annem beni normal doğum yapmış buna benzer bişey anlatıyordu bana , normal doğumda aynayla bakarsan bi sürü dikiş ve çok kötü oluyor dedi ( Doğum şekli hakkında konuluyorduk ) orda söylemiştiKızlar çok değişik bir sorunla geldim. Epizyotomili normal doğum yapmıştım. Doğum sonrasında fazlasıyla dikişim vardı ilk 15 20 gün oturup kalkmak çok zordu. Doğum yaptığım günden beri dikişlerime bir kere bile bakamadım. Cesaret edemedim herhalde bilmiyorum. Bugün cesaretimi topladım ne var ne yok bi bakayım dedim. Ama bakmaz olaydım. Sanki dikilmesi gereken yer dikilmemiş gibi geldi bana. Yani tam anlayamadım ama doğumdan önceki haliyle şuanki hali çooook farklı. Normal doğumdan sonra bu kadar değişiklik olması normal mi, yoksa benim doktor dikilecek yeri dikmeyi mi unuttu. Doğumdan 5 gün sonra kontrole gittim sonra bir daha çağırmadı bende gitmedim. Böyle bir sorunu olan var mı? Sinirlerim çok bozuldu nedense
Salon Kadini Mikyy38 Tweetiy kızlar hatırladığım kadarıyla siz normal doğum yapmıştınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?