2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet canım bekar , o zaten burda öğrenci ennesi gelince oda gelip komple bizle kalıyor

Canım benim kızında 9 Eylül doğumu Biz de atak'tayız. Durup durup ağlıyor iç çekerek.. ama bu Salya akma meselesi bizde 2 hafta falan çok yoğun var diş mi geliyor diye düşündüm ama Görünen bir şey yok. 2 aydan beri çekiyorum salyayı aslında ama iki haftadır çok yoğun önlük ıslanıyor kıyafete geçiyor en alttaki bodye geçiyor çekiyoruz mecbur dişse de değilse de

BiZi bırakıp başka başlıklarda geziyorsun dimi özledik geri dön

Dişten konu açılmışken oğlumun diş etlerinin uç kısmı sivrilmiş hatta sanırım bana çekmiş dişleri köpek dişleri daha uzun duruyor ayy bu ne demek diş çıkarma hazırlıkları mı acaba

Geçenlerde düğünümüz vardı acele davrandık eşime ben hazırlanim sen kızın tırnağını kes dedim çünkü yüzünü çizmişti
Eşimde tırnağını keserken bi bağırdı yavrum koştum baktım parmağı nasıl kanıyor tartıştım eşimle nasıl ağladım anlatamam daha da ona emanet etmiyorum hiç bir konuda kanı bile saatlerce durmadı

Kıyamam kuzuma ya( Ayy benim o kadar kanamadı azıcık Tırnak etrafında vardı. Ama dudağı büküp ağlaması yok mu çok içimi acıtıttı

O kadar haklisin ki. Bence erkek annelerine cok is dusuyor nasil yetisirse oyle gider. Bir de baba figuru onemli evin sorumlulugunu almayan bir baba, ogluna/kizina ne kadar ornek olabilir ki

Söylemekle olmaz bu bence babalarından görmeleri lazım. Amq yinede biz her şeyi doğrusunu anlatalım tabi.. Benim eşim çoğu şeyde yardımcıdır çok şükür erkek anaları düzgün yetiştirin oğullarınızı da ilerde kızlarımızı üzmesinler valla ben kızımı cadı yetiştiricem lafını söylesin kv'sine ona göre

Gündüz bizimkinin de duzeni yok ne zaman uyursa

Evet canım bekar , o zaten burda öğrenci ennesi gelince oda gelip komple bizle kalıyor
Evli ciftlerin evinde bekar insanlarin kalmasini ben cok dogru bulmuyorum. Iki tarafta rahat edemiyor, istedikleri kadar rahat olsunlar, illa bir sikinti cikiyor.
BiZi bırakıp başka başlıklarda geziyorsun dimi özledik geri dön
Nsjsjsj gece 3 emzirme seansim sirasinda fena halde bdv kasıyorum, sjjsjs 3 gundur cok action'li konular var.
Gündüz bizimkinin de duzeni yok ne zaman uyursa
Benim kiz kanguruyla sokakta gezdigi her dk uyuyor, sokaga cikmazsak gunduz uykusu yok.

Bazen daliyor, uyuyacak diyorum, buyuk uyandırıyor. Buyugun ogle uykusu vakti geldiginde de kucuk ortaligi birbirine kattigi icin sarkiyor, sonra gece buyugu uyutabilene aşk olsun.

Ay onun da içi gitmiştir, daha da dokunmaz zaten
Bu arada ben yanlıslıkla tırnak etini kestigimde kızım 3 4 günlüktü NewMamaa

kızçeler selam. Yarın oğluşum sünnet oluyor yanıma neler almalıyım? Bu konuda tecrübeli olanlar yardımcı olur mu bana

Kızlar çok değişik bir sorunla geldim. Epizyotomili normal doğum yapmıştım. Doğum sonrasında fazlasıyla dikişim vardı ilk 15 20 gün oturup kalkmak çok zordu. Doğum yaptığım günden beri dikişlerime bir kere bile bakamadım. Cesaret edemedim herhalde bilmiyorum. Bugün cesaretimi topladım ne var ne yok bi bakayım dedim. Ama bakmaz olaydım. Sanki dikilmesi gereken yer dikilmemiş gibi geldi bana. Yani tam anlayamadım ama doğumdan önceki haliyle şuanki hali çooook farklı. Normal doğumdan sonra bu kadar değişiklik olması normal mi, yoksa benim doktor dikilecek yeri dikmeyi mi unuttu. Doğumdan 5 gün sonra kontrole gittim sonra bir daha çağırmadı bende gitmedim. Böyle bir sorunu olan var mı? Sinirlerim çok bozuldu nedense

Salon Kadini Mikyy38 Tweetiy kızlar hatırladığım kadarıyla siz normal doğum yapmıştınız.

Eşime izlettim utanır mısın dedim cevap yok pcde oyun oynuyor
Teraziyim ama benim de fıtratım buna dönüştü insan her şeyi elinin altında istiyor her odada bez ıslak mendil battaniye bulunur.katlancak çamaşırlar oyuncak cabası
Çok sağol canım ben de sana sarılıyorum senin adına çok sevindim darısı benim kocama.artık dikkat edicem dedi ama bakalım sorun yokmuş gibi davranmak bir yere kadar işe yarıyor sonra patlak veriyor.en iyisi cevap vermek ve çözüme kavuşturmak sanırım. Açık açık alındım dedim kadına bakalım gönül alacak mı küslük mü olcak kendi bilir.eşimi de açıkça tehdit ettim değişmezse kendi bilir. Kızım iyi çok şükür ama doktor korkusu oluştu kapıdan girince bile ağlıyor.bir de yüzünde iz kaldı ağlayınca kızarıp ortaya çıkıyor.doktor bir krem söyledi onu aldırcam.
Sizin kıskançlık ne alemde bizimki hala kucağıma alınca koltuğa koymamı onu almamı istiyor.

Evet valla eşime gelip kalmasın ben rahat olamıyorum dedim ama gelip kalacak bide sürekli kız arkadaşını çağırıyor , babada bişey söylemiyorlar , bi bakıyorum akşam kız arkadaşıyla geldi eve , sinir oluyorum insan bi haber verir misafir gelecek diye

Canım benim annem beni normal doğum yapmış buna benzer bişey anlatıyordu bana , normal doğumda aynayla bakarsan bi sürü dikiş ve çok kötü oluyor dedi ( Doğum şekli hakkında konuluyorduk ) orda söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…