2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hayır soyleyince de surekli iş buyuruyosun diyo? Valla ne zaman erkekler, erkekler kulubu adlı bir forumun 202. Herhangi bi ay babaları grubunda gecenin bi yarısı cocuklarını besledikten sonra ya ben bu babalık işini beceremedim diye uzulur işte o zaman kavgam biter

İkisi de var gibi bakıyım geçmezse doktora gideyim
Boğazımın ağrısı da geçmedi hala
Bende kronik ürtiker var anjşyoodem de yapıyor, dudakta dilde boğazda şişme oluyor ara ara ikş kere farklı şiddette bogazımda oldu, bıgaz agrısı farsnjit gibi baslıyor ama agrı gecmiyor sonra şişiyor en son noktada nefes alma güçlüğü oluyor ama henuz ölmedim. Dilde de bi tarafı şişiyor konuşma zorlugu oluyor bazen az bazen cok şişiyor. Boyle bi oykun ya ds mesela ilk defa kullandıgın bi ilaç falan varsa aklında olsun

Tanımissin benii Ya bilmiyorum bunaliyorum düşünüyorum her şeyi iki gün önce bu başlayınca beynim durur mu bunu da düşünüp durdu. İnşallah zamanla azalır, kendimi telkin edip düşünme dedikce de daha çok düşünesim geliyor, zamanla azalmasını umut ediyorum

Ahahahahha fazla ütopik oldu ama olmalııı bütün anaların kavgası biter o zaman bence

Ay Allah korusun ilk defa duydum çok geçmiş olsun
Şu anlık öyle bir öyküm yok ilk defa dilimde böyle şeyler oluyor
İlaç parol dışında bir şey kullanmadım ama önceden hep kullandığım ilaç bir şey yapacağını sanmıyorum.
Bebeye bulaşmadan iyileşmem lazım

Seni öyle iyi anlıyorum ki aynı ben durup durup bir şeyler üşüşüyor başıma engel olamıyorum kendime
stres olmamalıyım derken daha çok stres olmak gibi bir durum sendeki
Biraz akışa bırakmaya çalış motivasyon müzikleri var onları aç ara ara bana iyi geliyor dinlendiriyor

Vitamin mineral takviyesi almalısın, emzirince hepsi düşüyor maalesef bağışıklıkta düşünce ağız içinde yara oluyor

Benimkine diyorum istersen bi de etek giyeyim diyo sağolsun çoğu şeyde yardımcı olur yemek temizlik beklentisi yoktur ufak tefek şeyleri de halleder fazlası olunca erkeklik damarı ortaya çıkıyor

İşte biraz sonuc odaklı olmaya calısırsan bu kadar bunalmayacaksın bence, 30 sn sonra gelsin süt sonuc olarak geliyor ve bebeğin doyuyor mesela. Ya da fitil konusu demiştim sonuc olarak o uygulamadan sonra bebeğin kaka yapabildi ve sonra bagımlı falan da olmadı. Dövülmeden ağlama mı derler nasıl derler. Yani seni anlıyorum ilk bebek, yalnızlık insan üzerinde cok sorumluluk hissediyor ama ciddi bir psikolojik sorun yoksa bebeklerimiz mutlulugımuzu arttıran kişiler olmalı gibi geliyo bana bizi daha asabi surekli bir şeyler dusunen birine donusturduklerimde bu duyhu hali hem iyi değil hem de bunları dusunmekten anı kaçırırız.
Benimkine diyorum istersen bi de etek giyeyim diyo sağolsun çoğu şeyde yardımcı olur yemek temizlik beklentisi yoktur ufak tefek şeyleri de halleder fazlası olunca erkeklik damarı ortaya çıkıyor
Giysinler valla bana koymaz arabistanda elbiseyle gezen erkekler erkekliklerindem nir şey kaybetmiyor. Benim eşim de aynı bi de sey diyo senden sunu bekleyebilirdim cocugq hiç bakmayabilirdşm falan diyorum iyi de o zaman evlenmezdik zaten istedigim eş sen olmazdın ki. O da haline sukret diyecek aslında da bunlar benim için zaten yapılması gereken seyler oldugundan o sukur bana gecemiyo

Canım hayatimda ilk kez gözümde arpacık çıktı emzirme döneminde. Bağışıklık düşüyor o yüzden vitamin demir falan veriyorlar zaten. Olabilir böyle şeyler geçer zamanla

Bi anlami oldugunu sanmiyorum, bebeklerimiz buyudu biraz keyif catiyor olabilir memede :)

Gebeliğim de de tam zıttı aşırı rahat biriydim, yeme denilen şeyleri yedim 18-20 saatlik yolculuklar yaptım, kendimi hiç esirgemedim kafam çok rahattı lohusalıkla her şey değişti ilk günler bebeğimin gazını annem çıkarabiliyor ben cikarsmiyorum diye ağlamıştım fena vurdu beni İnsallah toparliycam, gebelik donemimin yarı rahatlığında olsam yeter bana

Kızlar yanaktaki bu beyaz sivilcemsi şeyler geçiyor mu? Biraz büyümüş gibi geldi bana da.
Bir de benim kızın hemen hemen her emzirme sonrası hıçkırığı oluyor emzirmeden geçmiyor sebebi ne acaba? Ebeye sordum ama tatmin edici bir cevap vermedi yaşayan var mı aranızda

Sivilce hakkında bilgim yok, hickirmayi bizde sık sık yasiyoruz ben hızlı emdigi ve hava yuttuğu için olduğunu düşünüyorum.

Sivilce hakkında bilgim yok, hickirmayi bizde sık sık yasiyoruz ben hızlı emdigi ve hava yuttuğu için olduğunu düşünüyorum.
Tam kavrıyor aslında memeyi hava yutmuyordur diye düşünüyorum ama hızlı emdiği için olabilir. Nasıl geçiriyorsun peki?

Elenatal 3 ü önermişti doktorum onu kullanıyorum ama değiştirsem mi ki acaba
İçeriğine bi bak istersen günlük idame dozlar ne kadar bi de bu ara bol c ve d vit al daha çabuk atlatırsın inşallah bir de tabi vitaminler %100 karşılamaz beslnemene de dikkat etmen gerekiyor canım

Tam kavrıyor aslında memeyi hava yutmuyordur diye düşünüyorum ama hızlı emdiği için olabilir. Nasıl geçiriyorsun peki?
Ben kucağımda dik pozisyonda evi geziyorum genelde bebeğimle, 2-3 dakika içerisinde geçiyor, tekrar emzirmiyorum ve yatırmiyorum geçsin diye, dik tutuyorum

Bizimde 3 tane vardı 2 si geçti biri kaldı , bebek aknesi oluyor bunlar zamanla geçiyormuş ama büyümesiyle alakası bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…