2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben 2. Ayımd adet oldum bebeğimin kilo alımı da iyi aslında

Bende geçen hafta regl oldum bence bu kişiden kişiye değişiyor genelde genetik oluyor

Hahaa aynısını annemde demişti biz herşey yiyorduk diyodu aklımıza gelmezdi diyo gaz yapacağı bende anneme uydum uymaz olaydım

Aklima sen geldin aciklamaya bak istersen

Hala adet olmayan ben mutlu olacak bı gerekçe buldu

Süt incisi dedikleri şey bu mu acaba

Aa öyle mi bana hep yeme diyorlardı ama onu da gazdan dolayı diyorlar sanıyordum.
Yok kuzum acı sütü bozuyor internette yaz bak.. hatta şöyle de bir ekran görütüsü almışım.. bunlar da azaltıyormuş.

Eklentiler

• Screenshot_20230826-183448_Instagram.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 58
Senin bu anlattığın dün gibi aklımda, o yüzden bebeğimi bir kere bile yatarak emzirmedim. Alismasin diye ayakta da hiç emzirmiyorum

Canım öncelikle teşekkür ederim ama bana göre alışma kısmı tamamen şans mesela o arkadaşımda alışkanlık kazanmadı. Ve zaten zor durumda kaldığım zamanlarda yapıyorum uyutmak için mesela şimdi bi daha emzirdim bu kez yatmadan emzirdim

Bunu sen yazmasan canım ben yazacaktım. Bu emzirme işi bende takıntı oldu sürekli kendimde buluyorum suçu. Belki daha önce bahsetmişimdir. Benim sütüm hamileliğin 20. haftasından beri geliyordu. İlk ay da iyiydi 2. Aydan sonra sıkıntı yaşamaya başladım biraz düzelmişti. Bir haftadır da bunu yaşıyorum. Olan sütü bile bitirdin diyorum kendi kendime düzensiz beslediğimi düşünüyorum. Bu durumun aynısını yaşıyorum. Bebeğim boş memeyi emiyor sanki Süt var belli ama gelmiyor birkaç dakika sonra geliyor. Biliyorum göğüslerin terbiye olduğunu ama yüne de içim rahat etmiyordu. Derinmavinin paylaştığı yaşadıklarıma uyuyır
Aklima sen geldin aciklamaya bak istersen
Sana o kadar teşekkür ederim ki bu biraz yaşananları açıklıyor. Görünce içim rahatladı. Emerken dikkati dağılıyor çevreye çok bakıyor, her şeyi dinliyor, yüzüme bakıyor ve sık sık elini emmeye çalışıyor

Kızlar günün sabah 6 da başladığını kabul edersek gece 12 ye kadar ortalama kaç bez değiştiriyorsunuz?

Ya ben hiç gitmemiştim hem rapor almak hemde gitmişken bi muayene olayım dedim, muayene sırasında direk kendi dedi iyi emziriyorsun demekki diye , hormonal tarafı da vardır muhakkak ki zaten emziren anne korunmuşta oluyor gebelikten

Bende yemiyordum başlarda ama inan gelenler hep nasıl alıştırrsan öyle gider her şeyi ye dediler bende yemeye başladım zaten kuru fasulye ayda bir , bulgur pilavı desen hem süt yapıyor hemde gaz , karnabahargillerde ben kimyonla yiyorum bi nevi nötrlesin diye , kola eşim çok içiyor benim pek aram yok 1 bardağı zor bitiririrm , öyle aman aman internetten araştırıp ne gaz yapıyor diye bakmadım valla emzirme uzun bi süreç ne yesek süte karışıyor o yüzden bende alışssın diye büyükleri dinledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…